Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:16

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
КУР световно!!! (офтопик и фентема) 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР световно!!! (офтопик и фентема)   |   16.07.2014 15:13

Stuart написа:
На Враца написа:
Stuart написа:
Представям си, ако например Англия беше направила пробив - мненията сигурно щяха да с още поне хиляда отгоре. :)

Слава Богу това не се случи! Всичко си беше - точно, коректно, нормално. :-)

Факт! :laugh:

-------

А Магера е пропуснал Попа. Което е нечувано!

Само не разбрах какво точно се доказва чрез тоя статс. Аз виждам към 50 човека, които са писали. Сравнено с други части на форума това си е повече от перфектно. И като си ми изтупкал тия проценти, я дай да видим в тенис например топ 15 колко процента от мненията имат - дали няма да са 90+ ;) А в зимната олимпиада само топ 3 сигурно сте със същите тия ~75%. ;) Така че не е ясно за какво точно си говорим.

Попа уж го бях извадил, ама нещо не съм го дописал - 73 мнения. Киану - около 30.

Иначе виждам, че много добре си "прочел" смисъла на статса и колкото и да се опитваш да замазваш, фактите са си факти :wave:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР световно!!! (офтопик и фентема)   |   16.07.2014 15:19

Обикновените бразилци: Ние бяхме домакини на световното, но го гледахме отстрани

Тук или си мълчиш, или умираш

Дано феновете ме извинят, но спортът не е нищо за мен. Това световно няма да промени нищо за мен и за хората около мен. Беше голямо парти с публични пари, огромно прахосване на пари. То беше начин за спечелване на пари от тези, които вече имат много пари. А ние ще плащаме тежката му цена. Но сега не е време да протестираме. Това време отмина преди 7 г., когато получихме домакинството. Сега трябваше да сме добри домакини за хората от другите държави. Ние наистина сме такива.
Това първенство засили чувството, че ние сме изключени, отритнати, че никой не ни обръща внимание. Световното първенство винаги е било нещо далечно за нас - дават го по телевизията, по радиото. Всички гледат от еднаква дистанция - и бедните, и богатите. Но и сега, на това световно в Бразилия, ние пак останахме далеч, не можехме да се доближим до него. Ние може да сме домакини на това парти, но не присъствахме на него, нямаше ни в списъка с гостите. Гледахме отстрани.

http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d7214_10.htm

Иначе, няма спор, най-доброто световно за всички времена и отвъд, иска ли питане.... :unsure: В крайна сметка, какво го боли за тези неща тумбака на другия край на света, разплул се на канапето си втора употреба с няколко долнопробни бири и шепа прегорени фъстъчки и цъкаш с дембелашка наслада пред тези "велики футболни класики"... :|

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР световно!!! (офтопик и фентема)   |   16.07.2014 15:24

Ами да, точно това е смисъла на цялата работа, дето я творим тука. Да има повече хора и повече смислени дискусии. Покрай Световното имаше и двете. По другите места на форума има един голям курец. Така че -> :wave:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР световно!!! (офтопик и фентема)   |   19.07.2014 22:50

Stuart написа:
Ами да, точно това е смисъла на цялата работа, дето я творим тука. Да има повече хора и повече смислени дискусии. Покрай Световното имаше и двете. По другите места на форума има един голям курец. Така че -> :wave:

Точно, категорично, в десетката :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5