Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:25

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Холандия - Аржентина 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 17:06

Hiksa написа:
Ицата го критикувам СЕГА, В МОМЕНТА за това че излага България, докато работеше наскоро в Унивизион. Загуби два баса, и веднъж го унижиха публично. Загуби баса, че Бaрса са щели да победят Атлетико и да станат шампиони. Накараха го да чисти студиото на колегата си.

http://www.youtube.com/watch?v=2MnngJFSlYo

После се хвана на бас, че Хърватска са щели да победят Мексико и да се класират напред (малоумен бас, Мексико са две класи над Хърватска и се видя на терена). Боядисаха му косата в зелено и червено.

http://novavarna.net/2014/06/27/stoichk ... guben-bas/

Сега се е обзаложил, че Аржентина ще победят Германия. Като го знам какъв разбирач е, вече съм оптимист за победата ба маншафта. :laugh:

http://www.youtube.com/watch?v=D9YB09CT1js

Мухахахахахахахаххахаха тва не го бях гледал - ебати унижението копеле! Требва да се признае обаче,че на Кюрда много му отива ролята на работник в атвомивка с парцала :laugh: :laugh: :laugh:

Не знам сега на какво се е хванал за Аржентина ама може примерно да му ударят 200 тояги на голо ПУБЛИЧНО. :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 12.07.2014 17:06, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 17:50

Крал Блуфен написа:
Мухахахахахахахаххахаха тва не го бях гледал - ебати унижението копеле! Требва да се признае обаче,че на Кюрда много му отива ролята на работник в атвомивка с парцала :laugh: :laugh: :laugh:

Не знам сега на какво се е хванал за Аржентина ама може примерно да му ударят 200 тояги на голо ПУБЛИЧНО. :laugh:

Току що съобщиха по Левски ТВ, че Ицо Стоичков в работно облекло и тениска номер 4 идва да прави инспекция на строежа на сектор А на Георги Аспарухов. Всички са приготвили лист и химикалка за автограф.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 19:17

Тонзо, пак си се дрогирал.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 19:21

Vendome написа:

бе не знам дрогирал или не, ама тая секция на форума съвсем изпростя, бетер спортал форум стана тука ... :uuu:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 19:56

Balleta написа:
Vendome написа:

бе не знам дрогирал или не, ама тая секция на форума съвсем изпростя, бетер спортал форум стана тука ... :uuu:

Обикновени фенски закачки копеле, всичко е под контрол, а на господина преди теб за дрогирането - това вече излиза извън нормалните неща.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 20:20

alessandron написа:
A.Agassi написа:
Hiksa написа:
КазАх, че това насраното вратaрче на Холандия ще се изпожи и СЕ изложи при 3-тата и 4-тата дyзпи (бяха рутинни спасявания). Но Вaн Гаал е виновен, защото трябваше да прави принудителна смяна c Де Йонг. Ако въобще не беше го пуснал в стартовия състав, щеше да си запази третата смяна и да пусне Крул в края. :wave:

като е толкова добър тоя Крул да го беше пуснал от началото. не може 120 минути да си пазиш едната смяна, за да пуснеш вратар накрая- нелепо е.

Абсолютно. Отдавна съм казал, че "Ван Гениал" за мен хич не е толкова гениален и се запъва като магаре на мост за очевидни неща. Големото геройство да бие Коста Рика, със смяната на Силесен тогава за дузпите му еба майката на самочувствието. Бтв. Силесен НЯМА спасена дузпа в кариерата си досега, четох го някъде, не знам дали е вярно.

Вярно е, самият ЛВГ го каза на ПК след мача с Коста Рика. Освен това по ЦДФ показаха статистиката. Момчето няма спасена дузпа откакто е професионален футболист - 0/13 или нещо от рода.
А иначе това с ината на ЛВГ е отдавна известно. Част от егото му е. Как иначе да си обясним решението да откаже уредения от Мойс трансфер на Кроос за 25 милиона и да купи вместо това Ерера за 28 милиона.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 21:19

Пак ли засегнахме нежната душица на балетчето миличкото...

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 23:09

alessandron написа:
Абсолютно. Отдавна съм казал, че "Ван Гениал" за мен хич не е толкова гениален и се запъва като магаре на мост за очевидни неща. Големото геройство да бие Коста Рика, със смяната на Силесен тогава за дузпите му еба майката на самочувствието. Бтв. Силесен НЯМА спасена дузпа в кариерата си досега, четох го някъде, не знам дали е вярно.

Да бе, това и другаде го чух и не мога да разбера къде точно го видяхте смачканото самочувствие на Силесен. От това, че не спаси нито една дузпа ли, щото както разбрахме той никога не е спасявал, така че ако това е показателят явно се е родил със смачкано самочувствие :) А иначе по време на мача с ония финтчета дето ги правеше срещу нападателите никак не ми изглеждаше със смачкано самочувствие :)

alessandron написа:
Ами досега в ДВАДЕСЕТ (с това включително) първенства САМО Аржентина през 1990 година са го правили. Значи излиза Ван Гал срещу ЕДИНСТВЕНИЯТ отбор в историята на футбола, успявал да мине на ЕДНО И СЪЩО световно повече от веднъж с дузпи и играе за ... дузпи. Ван Гениал, а?!

И с това не съм съгласен, не е играл за дузпи, а игра по начина, който му носи успех на цялото първенство - прибрано и на контри, ама просто Аржентина също играе много здраво отзад. Но ако Робен беше вкарал сам срещу вратаря в 117тата сега пак щяхме да си говорим колко е гениален Ван Гаал :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 23:20

искаш да кажеш в 91 мин. тогава остана срещу вратаря, но под ъгъл и точно когато нанесе удара (който според траекторията на летежа на топката като гледах повторението отиваше на краката на Ромеро, т.е. ставаше 1-0 за Холандия), Масчерано с нечовешки шпагат изби в ъглов удар.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 23:25

Така ли беше, аз си спомням, че беше в последната минута, и съм се объркал, че е било в продълженията. Ама все едно де, така или иначе ако я беше вкарал печелеха и Ван Гаал ставаше още по-гениален :)

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 23:30

ако, ама Масчерано е там.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 23:33

Ван Гаал играел за дузпи. Игра, както си игра и дотогава. С тия играчи в средата на терена - толкова. Виж, ако Строотман и Ван дер Ваарт бяха на линия и пак играеха по тоя начин, вече можеше да се дискутира.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 23:43

При дузпите Сабея надигра Ван Гаал с решението първи БОГ МЕСИ да бие, вдъхвайки увереност на останалите. При холандците стана точно обратното, първият пропуск ги прекърши до голяма степен.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   12.07.2014 23:58

Холандия е по-добрия отбор от Аржентина поне според мен.
Но колкото-толкова.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   13.07.2014 00:00

Като класа на играчите не са по-добри, но като тактика успяха да ги надиграят откъм притежание на топката за голяма част от мача, особено второто полувреме и първото продължение.

Аржентина първото полувреме играха страхотно, но не стигнаха до кой знае какви голови положения, второто загубиха инициативата. Иначе дотук във всеки мач от първенството аржентинците са владеели инициативата, само Холандия ги затрудни в това отношение.

Между другото Масчерано е достоен наследник на Пасарела!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   13.07.2014 00:05

Balleta написа:
Vendome написа:

С толкова фенове на Малкия мук и Дебелия наркоман нормално :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   13.07.2014 00:11

Ако Аржентина спечели титлата (ЕГА не), блокирам тонзо поне до края на годината, а Добрил до началото на сезона в ПМЛ.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   13.07.2014 00:20

Vendome написа:
Ако Аржентина спечели титлата (ЕГА не), блокирам тонзо поне до края на годината, а Добрил до началото на сезона в ПМЛ.

Е споко, те и да спечелят ще е благодарение на истинските звезди на отбора - Игуаин и Ди Мария, които са със основен принос за достигането до тоя финал, а не на комерсиалния малък престъпник (доказано при това). Хипофизния недъгав лилипут е най-обикноевен зрител на случващото се, а според официална статистика за мача срещу Холандия той е играл НУЛА пъти с топката в наказателното поле за 120 мин. :laugh: :laugh: :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   13.07.2014 00:53

БОГ МЕСИ ГО пазят винаги 3-4-ма играчи на противника да не пипне топката, щото пипне ли топката и вероятността за гол става огромна. Затова и след това много често ГО и фаулират. Естествено утре и това няма да спаси каските.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Аржентина   |   13.07.2014 01:03

Призовавам всички завистници да ме блокират още сега!!! Стига сте завиждали на Тонзо! БлокираЙ! :wave: :wave: :wave:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща