-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите. -> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума -> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума -> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 15.07.2014 17:18
Не съм виновен, затова че имате погрешна представа за "бог"

tonzos_justice
(Red or Dead)
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 15.07.2014 17:25
Balleta написа:
Девола е виновен до голяма степен за уникалното сране, което се допусна от пъпчивите Меси-сектанчета. Всеки пост пред който имаше Бог трябваше да бъде трит и придружен с бан, но пък тогава как щяхме да ви се смеем, трябва да има и клоуни за да е забавно
Големи глупости говориш. Не е добре да нападаш или да говориш за някой по такъв начин, особено за хора, които не познаваш. Това е виртуален свят. Ако се засягах, досега лично щях да се запозная с 2-3 човека от този форум и щях да ги закача да висят на някой клон на дърво. Но аз съм добряк по природа и не ми дреме за хорската злоба

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 15.07.2014 17:39
oasis написа:
Съвсем сериозно фенските пристрастия ти затъмняват много мозъка, не го казвай това пред много хора че ще ти смеят. Роналдо е класа и над двамата взети заедно във всяко едно отношение
Казвал съм го пред много фенове и никой не се е смял. Роналдо е по-комплексния и успял футболист, но тук говорихме за техника, поне прочети малко преди да коментираш. Роналдо е доста скаран с техниката. Опасен е само ако има свободно пространство пред него и е набрал скорост. Останалите му финтове от място или без скорост са доста нескопосани и в 8 от 10 случая не постига абсолютно нищо. Изобщо не си гледал Савичевич как лепеше топката, нито Уеа какви ги вършеше за ПСЖ и Милан. а и един скромен черногорец и един либериец няма как да доближат Роналдо, завършен продукт на комерсиалния свят в който живеем. Дею нямаше как да блезне с националния си отбор, Уеа още по-малко. Савичевич направи чудеса с Милан, но там на 1 място беше отбора. Уеа дойде в момент в който Милан беше период на преход и не беше конкурентноспособен на най-добрите в света. Моя съвет е да гледаш малко повече футбол освен Англия ;) А и не знам от кога и колко си гледал, но да кажем, че просто не си прочел внимателно за какво точно иде реч. Пак повтарям не съм писал, че Уеа е по-велик от Роналдо, а само че е по-добър футболист. И ако аз бях треньор и имах възможност да избирам на кой играч в пикова форма да разчитам, то бих избрал Уеа, лично мнение. Нямам нищо против Роналдо, точно обратното.
Последна промяна Diavolo на 15.07.2014 18:04, променена общо 1 път

Balleta
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 15.07.2014 17:40
tonzos_justice написа:
Balleta написа:
Девола е виновен до голяма степен за уникалното сране, което се допусна от пъпчивите Меси-сектанчета. Всеки пост пред който имаше Бог трябваше да бъде трит и придружен с бан, но пък тогава как щяхме да ви се смеем, трябва да има и клоуни за да е забавно
Големи глупости говориш. Не е добре да нападаш или да говориш за някой по такъв начин, особено за хора, които не познаваш. Това е виртуален свят. Ако се засягах, досега лично щях да се запозная с 2-3 човека от този форум и щях да ги закача да висят на някой клон на дърво. Но аз съм добряк по природа и не ми дреме за хорската злоба
не може да даваш акъл след като си "е..л майката на всички" в някой от постовете си. Понякога имам чуството че страдаш от раздвоение на личността - да нямаш по малък брат, който е откраднал акаунта ти, ако е 6 годишен не му позволявай да пише
Последна промяна Balleta на 15.07.2014 17:40, променена общо 1 път

Vendome
(The Grizzlies)
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 15.07.2014 17:54
Цитат:
щях да ги закача да висят на някой клон на дърво.
Усещам конфликт с Блуфена понеже му ползваш лаф.

Medved
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 15.07.2014 18:15
Гяволе, метни 1-2 показателни клипчета, че да си ги припомним тези двама магове бе!
Иначе твърде тъжна констатация за съвременния футбол може да се направи, след като такива като печални ритнитопковци като Меси и Роналдо са му големите звезди. Преди 20-30-40 години на такива путьовци като тях нямаше да им дават да носят и раниците на истинските футболери... :|

oasis
(Крива Нива)
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 15.07.2014 18:55
Diavolo написа:
oasis написа:
Съвсем сериозно фенските пристрастия ти затъмняват много мозъка, не го казвай това пред много хора че ще ти смеят. Роналдо е класа и над двамата взети заедно във всяко едно отношение
Казвал съм го пред много фенове и никой не се е смял. Роналдо е по-комплексния и успял футболист, но тук говорихме за техника, поне прочети малко преди да коментираш. Роналдо е доста скаран с техниката. Опасен е само ако има свободно пространство пред него и е набрал скорост. Останалите му финтове от място или без скорост са доста нескопосани и в 8 от 10 случая не постига абсолютно нищо. Изобщо не си гледал Савичевич как лепеше топката, нито Уеа какви ги вършеше за ПСЖ и Милан. а и един скромен черногорец и един либериец няма как да доближат Роналдо, завършен продукт на комерсиалния свят в който живеем. Дею нямаше как да блезне с националния си отбор, Уеа още по-малко. Савичевич направи чудеса с Милан, но там на 1 място беше отбора. Уеа дойде в момент в който Милан беше период на преход и не беше конкурентноспособен на най-добрите в света. Моя съвет е да гледаш малко повече футбол освен Англия ;) А и не знам от кога и колко си гледал, но да кажем, че просто не си прочел внимателно за какво точно иде реч. Пак повтарям не съм писал, че Уеа е по-велик от Роналдо, а само че е по-добър футболист. И ако аз бях треньор и имах възможност да избирам на кой играч в пикова форма да разчитам, то бих избрал Уеа, лично мнение. Нямам нищо против Роналдо, точно обратното.
Еми точно това е най-смешното че Уеа бил по-добър футболист от Роналдо и ако има някой в този форум който е с фенски очила то това си ти и е ясно на всички. Колкото до това колко съм гледал футбол ще ти кажа че съм 74 и първото световно което съм гледал е 82. Дълги години се издържах от залози и съм гледал какъв ли не футбол, като винаги съм се опитвал да оставя на заден план фенските пристрастия, което при теб явно е невъзможно. Няма смисъл да продължаваме спора, всеки си има право на мнение.

spurs
(Arlito)
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 15.07.2014 19:04
Diavolo написа:
spurs написа:
Diavolo написа:
Марадона има по-малко успехи (лаиците (не ти) броят златните топки на Меси, незнаейки, че по времето на Марадона златната топка се даваше от Франс Футбол и то само на европейци), титли, рекорди и голове, защото не беше нападател и не е бразилец или германец (и слава богу), нито е играл в гранд (а Берлускони е бил съвсем близо да го купи, не знам дали знаеш, но Марадона не е играл за Милан само защото Саки е казал, че не му трябва?!)
Дяволе, забравих това да коментирам. Марадона не е играл в гранд??? Ми тогава значи и Меси не е играл в гранд и успехите му са още по-впечатляващи
и Барса по времето на Меси и Наполи по времето на Марадона бяха силни отбори с пари и пр. Само дето Барса беше в пиков момент с най-добрите испански халфове Иниеста и Шави (без които Меси и до тоалетната не може да ходи). Да се сравняват Барса на Гуардиола с Наполи по времето на Марадона, Карека и пр. е меко казано нелепо.
Както писах и по-рано и с две световни титли Меси никога няма да е по-велик от Марадона, защото просто е по-слаб футболист, тук титлите и рекордите не са важни. Освен това Марадона не е нападател, а класически плеймейкър. Зидан също е по-добър футболист от Меси и по-заслужил от него, защото беше лидер и в националния отбор. Меси се насра в ЮАР, тук малко по-добре, но след 1/8 финала се покри тотално. Иран, Швейцария, Нигерия и Босна ли са ти критерий. Ама чакай не бил във форма. Ми кой му е виновен, че не е във форма? Той самия. Преди 4 г. беше във форма, но никой не го и забеляза, не вкара нито един гол. И като е толкова добър да беше взел топката, да подмине тромавите каски и да вкара гол или да даде някой пас, но той не направи нищо. Меси не е лидер, видя се и в мачовете с Челси и Интер на Моуриньо. И капитан на Аржентина не трябва да е той, а Масчерано.
Ама чакай бе, естествено че не говоря за Наполи, много ясно че Наполи не е гранд (прототипа да не се засяга само:). Говоря за Барселона и... еми пак Барселона. И двамата са играли в един и същи отбор, ти казваш единия е играл в гранд, а другия не.
А иначе, че Меси не е лидер като характер и че Масчерано трябваше да е капитан също е факт, не го оспорвам.

Medved
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 15.07.2014 19:16
Оейзисе, а защо спря да се издържаш от залози? Съвестта ли потропа на вратата? :)

Medved
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 15.07.2014 19:17
spurs написа:
Говоря за Барселона и... еми пак Барселона. И двамата са играли в един и същи отбор, ти казваш единия е играл в гранд, а другия не.
Спърсе, да сравняваш тази Барса с онази Барса, е все едно да сравняваш сегашната Барса със сегашната Селта или пък Розова долина на Кембо с Дирчето на братята Гоа :)))))

oasis
(Крива Нива)
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 15.07.2014 19:18
Bjoern Bo написа:
Оейзисе, а защо спря да се издържаш от залози? Съвестта ли потропа на вратата? :)
Ква съвест бе, Мейджъре, отдадох се на покера и определено залозите ме разсейват, аз обичам като заложа на нещо да си го гледам и това определено ми пречи на покера

Keanu
(Real Green)
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 15.07.2014 19:19
Аз пък подкрепям на 99% последните две мнения на Дявола. Иключение е това за Зидан, който за мен беше прекалено прехвален, но може и да не съм прав, тъй като от край време ми е неприятен. Според мен тези спорове са безсмислени, защото е невъзможно да се направи точно сравнение между силните футболисти и кой е по-най. Няма как да се вземат предвид всички фактори а личните мнения са субективни

Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 16.07.2014 09:16
spurs написа:
Ама чакай бе, естествено че не говоря за Наполи, много ясно че Наполи не е гранд (прототипа да не се засяга само:). Говоря за Барселона и... еми пак Барселона. И двамата са играли в един и същи отбор, ти казваш единия е играл в гранд, а другия не..
До края на 80-те в Испания имаше само един "гранд" - питай Балета кой и до същият този период Барса на международната сцена не беше кой знае колко повече от Наполи. После се появи треньора Кройф – четирите поредни примери, КЕШ-а, „дриймтима“ и това съвпадна с началото на големият комерс във футбола и голямото ТВ излъчване, което в една или друга степен доведе до днешната Барса. С две думи големи късметлии кога точно в историческата им линия се получи пик.
Последна промяна Prototype_Iblis на 16.07.2014 09:19, променена общо 1 път

tonzos_justice
(Red or Dead)
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 16.07.2014 13:41
Balleta написа:
не може да даваш акъл след като си "е..л майката на всички" в някой от постовете си. Понякога имам чуството че страдаш от раздвоение на личността - да нямаш по малък брат, който е откраднал акаунта ти, ако е 6 годишен не му позволявай да пише
Тук повечето се държите като ученици Ясно е, че никой не иска да остарява, но пък никой не може да остане завинаги в 7 А клас!

spurs
(Arlito)
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 16.07.2014 14:23
Къде ми е мнението бе? Вече и аз не помня в тая тема ли беше, пак сте обединявали нещо ли? Бях отговорил на Прототипа, че Барса няма как да не е гранд дори и да е в по-слабо моментно състояние от Реал примерно. И освен това проверих все пак да видя за каква чак дупка ми говори, че не им знам наизуст класиранията, и се оказа, че в годината преди да дойде Марадона печелят КНК, а в годината след като си е тръгнал стават шампиони. Та явно не са били в чак толкова трагично положение по негово време :)

Stuart
(The Cursed)
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 16.07.2014 14:38
Тука доста очила се сложиха, щом Савичевич влиза в едно изречение с Роналдо. :)
Виж, за Уеа съм до някаква степен съгласен, защото беше феномен. Не, че е по-добър от Роналдо, но правеше доста подобни неща. Ей това например си остава завинаги в историята:
_________________ Let's Make PML Great Again!

Medved
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 16.07.2014 15:06
Stuart написа:
Ей това например си остава завинаги в историята
Това може да остане в историята само като пример за комична защита!
Иначе Уеа си остава в спомените като един самобитен африкански нападател с уникален нюх към гола (май типично негов беше патентът да боде с боц и без замах, само както си тича срещу вратаря), но чисто технически не беше нещо толкова специално. Примерно един Джей Джей Окоча беше две нива над него с топка в крака. Не че Уеа не е с една класа над набедения португалски педерунгел, но е доста далеч от нивото на най-добрите техничари! Това е.
Относно Савичевич - безспорен техничар, но за мен Стойкович беше по-голям. Разбира се, и двамата са класа над циганьора в техническо отношение и не знам колко бeзвъзвратно облъчен трябва да си в мантрите на съвремения гейско-комерсиален футбол, че да отричаш този безспорен факт!
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 16.07.2014 15:20
Комичен Магер според мене. :) Точно Уеа пък с "уникален нюх към гола". Дето вкарваше по 15-тина гола на сезон макс. Точно такива изпълнения го вкарват в историята. Като това с Верона, като още няколко, докато беше в ПСЖ.
А пък аз нещо не съм прочел внимателно и под "Роналдо" явно хората са имали предвид Кристиано, а не истинския Роналдо. Уточнявайте ги тия неща!
За Савичевич и Пикси - колкото и да е странно - съм съгласен с Магера. Ако има някакъв уникален техничар в югославския футбол, то това си е точно Пикси.
_________________ Let's Make PML Great Again!

Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 16.07.2014 15:43
spurs написа:
Къде ми е мнението бе? Вече и аз не помня в тая тема ли беше, пак сте обединявали нещо ли? Бях отговорил на Прототипа, че Барса няма как да не е гранд дори и да е в по-слабо моментно състояние от Реал примерно. И освен това проверих все пак да видя за каква чак дупка ми говори, че не им знам наизуст класиранията, и се оказа, че в годината преди да дойде Марадона печелят КНК, а в годината след като си е тръгнал стават шампиони. Та явно не са били в чак толкова трагично положение по негово време :)
Не знам къде ти е мнението, няма го из форума. Обаче не си ме разбрал правилно, не съм казал, че Барса са били просто в някаква дупка по времето на Марадона в Наполи, казвах образно, че Барса до ерата на Йохан Кройф по принцип са си били в перманентна дупка, никой не я смятал за никакъв гранд, защото просто не са били такъв. И това в отговор на твоето мнение, че Наполи не са гранд - да не са, но Барса тогава не са били.

Dobril
(The Grizzlies)
Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА | 16.07.2014 15:44
Барса винаги са били гранд, до появата на Кройф са втория по сила отбор в Испания, след което естествено стават първи.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения