Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:14

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 161 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~ 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 00:30

Станахме свидетели на една изключително оспорвана Мания в която участие взеха цели 33 маниака, което е едно отлично постижение. :-)
Пожелах си в началото всичко да се реши в последния 7 кръг и така и стана.

Всъщност на финала се получи доста странно развитие за мен.
Значката водеше преди финалния двубой и Фалка и Венабили вместо да заложат на равен мач решиха също да залагат за Германия и така буквално сдадоха титлата без борба.
И докато Фалка пусна пръв още преди два дена някъде и сега не искаше да разваля феърплея, то Венабили пусна последна от конкурентите и с тази си прогноза дефакто нямаше как да отиде на първото място. Е за какво беше тази битка толкова време питам аз, но така е решила.

Като цяло най-стабилните състезатели бяха Значката и Фалка, които непрекъснато бяха в челото на класирането. Венабили направи слаб 3 и колеблив 4 кръг и там някъде изтърва нишката, после обаче се завърна и можеше да реши всичко с едно 0-0 на финала, но уви.

За мен и тримата са победители. Завършиха само в рамките на 3 точки, бяха с класа над останалите конкуренти и заслужават само респект и аплодисменти. :football:
А, Венабили достойно защити цялото женско съсловие и за пореден път доказа, че нашите жени са истински футболни фенки и я разбират тази игра. :yes:

Фалка се очертава да бъде вечния губещ и все да прибира калъфките, не знам каква е тази орисия, но съм сигурен, че рано или късно ще дойде и неговия миг, няма как толкова класен състезател да е без титла.

Значката удиви всички, а сигурно най-много себе си. Досега е играл само в ПМЛ и Тенисманията и сега изведнъж при дебюта си във футболна игра спечели?! Браво! :-)

Веднага след призовата тройка са Фогела и Гоа. Моя фаворит преди 1/8 финалите Фогелето много късно тръгна да атакува върха и нямаше време така да се каже, но доказа своята невероятна класа за пореден път.

Гоа проспа първата фаза, но ето, че навакса и завърши в престижния Топ 5 на световното. Много се радвам за него.

Балета е големия губещ от челниците, защото на няколко пъти бе първи в класирането, но пристрастията и някои пробързани прогнози му изядоха главата.

Краля от началото до края бе бетон в топ 10, имаше на няколко пъти отлични изходни позиции за атака на призовите места, но нито веднъж не се възползва.

Фореста също като Гоата с много слаба първа фаза и много силна втора такава се намърда във финалния топ 10 и доказа класата на резачките.

Стенли и Агаси намериха място в престижния топ 10, а с това и отбора на Милионерите са единствения такъв с двама участници в топ 10 на крайното класиране!

Всички останали извън топ 10 се провалиха, кой повече, кой по-малко.
Няма да пиша за всички, защото всеки сам може да оцени своята игра, а ще акцентирам върху себе си и още двама участника.

Аз направих най-слабата си игра със само един силен кръг и два що годе стабилни, но като цяло тотален провал.

Все пак Язрода заслужава похвала за това че от последното място стисна зъби и завърши в подстъпите на топ 10, а Нейви направи шокираща втора фаза. Той бе само на 2 точки от върха и с 2 поредни етапни победи, а завърши на 22 място?! Все пак няма от какво да се срамува, защото да имаш две етапни победи на световно първенство е много сериозно постижение.

Етапни победи

Нейви - 2 победи
Юве, Фалка, Стюърт, Надето, Тонзо, Спърс, Терми, Изгрева и Стенли - 1 победа

:devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
 * МЕНИДЖЪР / КРАЙНО КЛАСИРАНЕ *   |   14.07.2014 00:45

* МЕНИДЖЪР / КРАЙНО КЛАСИРАНЕ *

1.  Гонзо                 41
2. fc_bayern 37
3. Vendome 34
4. vogelfrei 33
5. bai Momchil 32
5. Нема Значка 32
7. Balleta 31
8. terminator 30
8. Крал Блуфен 30
8. spurs 30
11. goro_levskara 29
12. Diavolo 28
12. tonzos_justice 28
12. alessandron 28
15. izgrev_lamerz 26
15. На Враца 26
15. ZeppeR 26
18. falkenbach 25
19. Forest_fan 24
20. Fengom 23
20. Shifter 23
20. A.Agassi 23
23. Venabili 22
24. Electrue 21
24. Bjoern Bo 20
26. Stuart 18
27. Prototype_Iblis 17
27. navy 17
29. SUBXERO 13

Световния шампион познаха:
Гонзо, Фалка, Фогела, Жоро Левская и Нема Значка - браво и респект за точната прогноза на тези маниаци! :-)

И честито на Гонзето, който най-накрая спечели своята голяма и престижна победа в индивидуална игра.
Това може да е катарзис за още повече успехи за в бъдеще. :-)

Байерна можеше също да спечели, но отписа любимия си национален отбор и това заслужено бе наказано.

Браво на Стенли за третото място, а Фогела и в двете игри остана на най-неприятното място - четвъртото, но общо от двете игри се доказа, като най-стабилния на това световно първенство. :devil:

Като цяло нивото бе много високо и за мен бе истинско удоволствие да водя тази игра.
За пореден път се доказа, че бившите дираджии + малкото свежа кръвчица сме много далеч с материала пред останалите. :first:

Последна промяна Diavolo на 14.07.2014 00:47, променена общо 3 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 00:51

Това беше от мен.

Благодарности на всички за отличните прогнози и приятна лятна ваканция!

Радостен съм и аз, че всичко свърши, защото съм адски уморен и изчерпан след многото футболни и тенис емоции и множеството игри и класирания.

Приятно разпускане сега, но само след няколко месеца ще се видим отново!

:-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 02:32

Време е да се наспим.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 02:34

Дявола заслужава моите поздравления за перфектно проведените игри. Противно на писаниците на някои хора, за мене организацията беше отлична, интересът - дори неочаквано голям, а драмата - до последно.

:first:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 02:45

Stuart написа:
Дявола заслужава моите поздравления за перфектно проведените игри. Противно на писаниците на някои хора, за мене организацията беше отлична, интересът - дори неочаквано голям, а драмата - до последно.

Дявола както винаги много голям!!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 06:11

Stuart написа:

Абсолютно.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 09:57

Stuart написа:

Поздравления и от мене за Дявола. Аз не съм видял критики, свързани с организацията на игрите, а по-скоро за начина на точкуване и правилата. И то напълно онователни особено що се касае до играта мениджър. Но, има време за подобрения. Краля ще следи! :bluefan:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * МЕНИДЖЪР / КРАЙНО КЛАСИРАНЕ *   |   14.07.2014 10:02

Diavolo написа:

И честито на Гонзето, който най-накрая спечели своята голяма и престижна победа в индивидуална игра.
Това може да е катарзис за още повече успехи за в бъдеще. :-)

Гонзо спечели игра? На къде отива тоя свят :laugh: :laugh: :laugh:

Крал Блуфен официално предава купата на Гонзо за следващите минимум 2г. до следващото Европейско! Честито :first: :first: :first:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 10:38

Забравих да честитя отборната победа на CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS BLUE POWER.

Класата си е класа :bluefan:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 16:43

Ей , даже нямаше да разбера , че съм спечелил игра , ако не ми бяха казали 8-)
Ей голям съм бил , благодаря . Автографи ще раздавам , като дойда 8-)
Учете се младежи , учете се от бат ви Гонзо , ко е туй класа :first:
Браво за отделеното време Дяволе . Без теб , другите нямаше да разберат , кой го разбира футбола ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 17:38

Гонзо написа:
Ей , даже нямаше да разбера , че съм спечелил игра , ако не ми бяха казали 8-)

Сега нали не очакваш,че някой ше ти повярва =))))

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 17:40

Пред На Враца съм, но след Крал Блуфен, което означава, че съм почти съвършен играч.

пс Забравих да поздравя Дяволо. Голям си бате, евала за труда ти, познанията, ентусиазма. Цяло богатство си за форума :cheers:

Последна промяна tonzos_justice на 14.07.2014 17:53, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 17:47

Поздравления за Нема Значка, не се повлия от пристрастия, които на мен ми изядоха главата :-) Достийни Фалка и Венабили.
В другата игра пък Гонзо спечели наобратно - заради пристрастия, честито и на него.

Девола както винаги перфектен ... въпреки заканите си след отпадането на Италия :laugh:

Евала за труда и отделеното време :cheers:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * МЕНИДЖЪР / КРАЙНО КЛАСИРАНЕ *   |   14.07.2014 17:59

Крал Блуфен написа:

Крал Блуфен официално предава купата на Гонзо за следващите минимум 2г. до следващото Европейско! Честито :first: :first: :first:

Поне за Гонзето се радвам, че печели, има нещо хубаво след тъжната вечер вчера :cheers:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * МЕНИДЖЪР / КРАЙНО КЛАСИРАНЕ *   |   14.07.2014 18:04

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:

Поне за Гонзето се радвам, че печели, има нещо хубаво след тъжната вечер вчера :cheers:

Е време му беше да вземе нещо след близо десетилетие ПРАЗНА витрина. :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * МАНИЯ / КРАЙНО КЛАСИРАНЕ *   |   14.07.2014 18:06

Цитат:
* КРАЙНО КЛАСИРАНЕ *

1. Нема Значка 50

Мачкай, МЕЧОКО! :bear: :fan: :ludnica:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 20:48

Diavolo написа:
Станахме свидетели на една изключително оспорвана Мания в която участие взеха цели 33 маниака, което е едно отлично постижение. :-)
Пожелах си в началото всичко да се реши в последния 7 кръг и така и стана.

Всъщност на финала се получи доста странно развитие за мен.
Значката водеше преди финалния двубой и Фалка и Венабили вместо да заложат на равен мач решиха също да залагат за Германия и така буквално сдадоха титлата без борба.
И докато Фалка пусна пръв още преди два дена някъде и сега не искаше да разваля феърплея, то Венабили пусна последна от конкурентите и с тази си прогноза дефакто нямаше как да отиде на първото място. Е за какво беше тази битка толкова време питам аз, но така е решила.

Като цяло най-стабилните състезатели бяха Значката и Фалка, които непрекъснато бяха в челото на класирането. Венабили направи слаб 3 и колеблив 4 кръг и там някъде изтърва нишката, после обаче се завърна и можеше да реши всичко с едно 0-0 на финала, но уви.

За мен и тримата са победители. Завършиха само в рамките на 3 точки, бяха с класа над останалите конкуренти и заслужават само респект и аплодисменти. :football:
А, Венабили достойно защити цялото женско съсловие и за пореден път доказа, че нашите жени са истински футболни фенки и я разбират тази игра. :yes:

Фалка се очертава да бъде вечния губещ и все да прибира калъфките, не знам каква е тази орисия, но съм сигурен, че рано или късно ще дойде и неговия миг, няма как толкова класен състезател да е без титла.

Значката удиви всички, а сигурно най-много себе си. Досега е играл само в ПМЛ и Тенисманията и сега изведнъж при дебюта си във футболна игра спечели?! Браво! :-)

Веднага след призовата тройка са Фогела и Гоа. Моя фаворит преди 1/8 финалите Фогелето много късно тръгна да атакува върха и нямаше време така да се каже, но доказа своята невероятна класа за пореден път.

Гоа проспа първата фаза, но ето, че навакса и завърши в престижния Топ 5 на световното. Много се радвам за него.

Балета е големия губещ от челниците, защото на няколко пъти бе първи в класирането, но пристрастията и някои пробързани прогнози му изядоха главата.

Краля от началото до края бе бетон в топ 10, имаше на няколко пъти отлични изходни позиции за атака на призовите места, но нито веднъж не се възползва.

Фореста също като Гоата с много слаба първа фаза и много силна втора такава се намърда във финалния топ 10 и доказа класата на резачките.

Стенли и Агаси намериха място в престижния топ 10, а с това и отбора на Милионерите са единствения такъв с двама участници в топ 10 на крайното класиране!

Всички останали извън топ 10 се провалиха, кой повече, кой по-малко.
Няма да пиша за всички, защото всеки сам може да оцени своята игра, а ще акцентирам върху себе си и още двама участника.

Аз направих най-слабата си игра със само един силен кръг и два що годе стабилни, но като цяло тотален провал.

Все пак Язрода заслужава похвала за това че от последното място стисна зъби и завърши в подстъпите на топ 10, а Нейви направи шокираща втора фаза. Той бе само на 2 точки от върха и с 2 поредни етапни победи, а завърши на 22 място?! Все пак няма от какво да се срамува, защото да имаш две етапни победи на световно първенство е много сериозно постижение.

Етапни победи

Нейви - 2 победи
Юве, Фалка, Стюърт, Надето, Тонзо, Спърс, Терми, Изгрева и Стенли - 1 победа

:devil:

Поздравления за положения труд за играта! Аз всъщност познах финала, но в друга тема, но това няма значение. :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   14.07.2014 22:02

Благодаря, благодаря :-?

:-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игрите (Мания и Мениджър) за световното - класирания и коментари ~   |   15.07.2014 16:54

Аз искам да благодаря на всички (участници и най-вече на Дявола, който организира всичко перфектно и даде класирания супер бързо - ЕВАЛА!) По-голям маниак от него няма! :devil:

Да честитя също на Фалка и Венабили! Много добре се представиха и те! Давам една виртуална точка на Венабили и тримата ставаме с 49 :cheers:
Незнайно защо (както спомена Дявола), Венабили не писа Х на финала, който и беше достатъчен за да стане първа, а и 0:0 пък и стигаше за да е единствена на върха.
Респект и за Фалка, който не си промени прогнозата! :moufan:

Поздрави и за Гонзо, който пък спечели Мениджъра.

Пожелавам приятна почивка и много емоции (по плажове, балкани и т.н.) на всички участници!
Ще се срещнем по виртуалните терени след 2 месеца.
:cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 161 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща