Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:25

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 233 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
* ФИНАЛ * Германия - Аржентина * 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 00:50

alessandron написа:
Dobril написа:
Заслужена победа на зомбен каскен. Много добре изиграха головото положение, просто тези вурстоядящи зомбита с много тренировки и труд успяват да наваксат липсата на талант.

Сабея като цяло се оказа не особено успешен експеримент за Аржентина. Изключително много заздрави защитата, но пък се провали в използването на офанзивния потенциал, който е огромен. Такъв му беше и стилът в Естудиантес. Дано намерят по-добър наследник.

Хахахах, да бе, Сабея е виновен, че МЕСИ НЕ МОЖЕ САМ СРЕЩУ ВРАТАРЯ ДВА ПЪТИ ДА ВКАРА !!! :?: :idea: :fatal:

Естествено, че Сабея е виновен, че отборът не показва нищо в нападение. То най-лесно да си насочите хейтърската енергия и душевна мизерия към най-големия играч на нашето време, а и не само, но сам играч е невъзможно да спечели всички мачове.

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 00:50

ГЕРMAНИЯ ПРЕВЗЕ СВЕТА насред територията на вечния враг от Бразилия. Швайни оцеля в касапницата на битката, респект и в чест за Марко Ройс, който не можа да се включи в паметната титла. :football: :football: :football:

Изображение

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 00:51

За мен Германия беше по-добрият отбор през по-голямата част от времето и заслужено спечели. Колкото до Меси - той редовно си изпуска сам срещу вратаря, това не е нещо ново; повече ме разочарова с незериозното изпълнение на ПСУ-то в края на продълженията.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 00:52

Бтв. Сабея е виновен, че слуша ХИПОФИЗА и не взе Тевес, който щеше да вкара със сигурност на мястото на Игуаин и Меси.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 00:53

alessandron написа:
juve написа:
Дойчланд юбер алес, стана точно както прогнозирах, въпреки че аржентинците тактически бяха по-добри в редовното време, но игуаин ги опропасти, вече в продълженията по-свежия тим заслужено триуфира. велик немски триумф който чакахме 24 години 4 титли в топ 3 най най-великите сили. наздраве на всички, които бяха за германия, много съм щастлив :ludnica:

Опропасти ги МЕСИ, който ДВА ПЪТИ беше САМ срещу НОЙЕР, като първия път дори го премина !!! Игуаин допринесе, но нали Меси бил божество, нещо не видяхме. КОЛКО ГОЛА В ЕЛИМИНАЦИИТЕ ВКАРА ДЖУДЖЕТО, ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА, НЕВИЖДАНА НИКОГА ОТ НИКОГО?!?!?!

прав си заслужиха си го с това обожествяване на меси, който от 2 години е пълна сянка на гения, който бе и на световното се видя, въпреки редките проблясъци, но тоя фанатизъм мина граници и сега поне няма да ни досаждат зомби феновете му. немския райх въздаде справедливост, особено швайнщайнгер бе готов да умре за родината, ето такива хора трябва да печелят, а не надутите медийни звезди и господ си знае работата :celebrate:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 00:54

Чакай, значи БОГ МЕСИ е виновен и за треньорските грешки??? хахахаха стига де :-o Но грешките не свършват със селекцията, той пак разполагаше с предостатъчно потенциал в нападение, но не го използва. Стилът му е някаква архаика, иначе евала за защитата, много голям прогрес там.

Мисля, че Аржентина натрупаха много ценен опит тук и следващото световно вече няма кой да ги спре.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 00:56

Dobril написа:
Чакай, значи БОГ МЕСИ е виновен и за треньорските грешки??? хахахаха стига де :-o Но грешките не свършват със селекцията, той пак разполагаше с предостатъчно потенциал в нападение, но не го използва. Стилът му е някаква архаика, иначе евала за защитата, много голям прогрес там.

Мисля, че Аржентина натрупаха много ценен опит тук и следващото световно вече няма кой да ги спре.

Меси е виновен, че не може ДВА ПЪТИ САМ СРЕЩУ ВРАТАРЯ да ритне ВЪВ ФИНАЛА НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ. Търси грешките на Сабея - да, грешка е, че изкарва един безгръбначен за лидер.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 00:57

Първият път (средата на второто полувреме) беше близо от не много удобен ъгъл и за малко не влезе. Вторият път за кой момент имаш предвид?

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 00:58

Е тва е, както се казва БРАВАС - естественият ЗАСЛУЖИЛ шампион на това световно първенство.
Мисля, че Юп Хайнкес след загубата от Челси на финала 2012 беше казал, че немски тим за да вземе купата трябва да покаже, че е много над опонентите си и не става с фифти-фифти щото обикновено губи, видно от факта, че имат най много загубени финали цели 4, колкото всъщност са им и победите.

Още веднъж честито на Der Weltmeister

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат

alessandron написа:
Dobril написа:

Меси е виновен, че не може ДВА ПЪТИ САМ СРЕЩУ ВРАТАРЯ да ритне ВЪВ ФИНАЛА НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ. Търси грешките на Сабея - да, грешка е, че изкарва един безгръбначен за лидер.

аре престани с тая злоба бе! интелигентен човек си, спри се. прочети си всички постове тая вечер и ако си честен със себе си ще видиш колко си се изложил.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат

Dobril написа:
Първият път (средата на второто полувреме) беше близо от не много удобен ъгъл и за малко не влезе. Вторият път за кой момент имаш предвид?

46-47, сам срещу Нойер отляво, стреля по абсолютно открит диагонал без никой да му пречи и, ЕСТЕСТВЕНО, не уцелва !!!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 00:59

A.Agassi написа:
аре престани с тая злоба бе! интелигентен човек си, спри се. прочети си всички постове тая вечер и ако си честен със себе си ще видиш колко си се изложил.

Това си е твое мнение. Единствените, които се изложиха, са ФИФА.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 01:00

Dobril написа:
......Мисля, че Аржентина натрупаха много ценен опит тук и следващото световно вече няма кой да ги спре.

Само дето основните играчи, които сега са го нарупали този ценен опит, тогава ще са прехвърлили 30-те (май само Ди Мария ще е на границата). Сега им беше шансът според мен, поне на това поколение.
alessandron написа:

Ами честно казано и според мен се излагаш, емоциите май ти идват в повече.

Последна промяна Shifter на 14.07.2014 01:04, променена общо 1 път

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 01:01

alessandron написа:
Dobril написа:

46-47, сам срещу Нойер отляво, стреля по абсолютно открит диагонал без никой да му пречи и, ЕСТЕСТВЕНО, не уцелва !!!

Аз това положение имах предвид, не беше много лесно за отиграване. Най-големите пропуски направиха Игуайн и Паласио.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 01:03

Dobril написа:
alessandron написа:
Dobril написа:

Аз това положение имах предвид, не беше много лесно за отиграване. Най-големите пропуски направиха Игуайн и Паласио.

Аха. А 39-тата, когато мина до аута, пусна топката и покрай Нойер, вместо да я засили по-силно, той се опита да влезе във вратата, ама на Боатенг му бяха по-дълги краката? Два пъти, Добриле, обясни сега Сабея колко е виновен.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 01:03

alessandron написа:
A.Agassi написа:

100 мнения, 99 от които са некакво бесно злорадстване, че Меси изпуснал 2 положения, че нямал гол и т.н
самият факт,че толкова голямо внимание му отделяш е показателен, но щом така ти идва отвътре...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 01:04

Dobril написа:
alessandron написа:
Dobril написа:

Нали е БОГ, що му е трудно сам, при това при идеален ъгъл?

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 01:06

Dobril написа:

:rofl: :rofl: :rofl:

На съдията трябва да му забранят да ръководи мачове до края на живота си. То бива толкова безобразия, но това е финал на световно първенство.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 01:06

A.Agassi написа:
alessandron написа:
A.Agassi написа:

100 мнения, 99 от които са некакво бесно злорадстване, че Меси изпуснал 2 положения, че нямал гол и т.н
самият факт,че толкова голямо внимание му отделяш е показателен, но щом така ти идва отвътре...

Бацек, какво и на кого отделям аз внимание си е чисто моя работа. Специално за футболно фенство с теб трудно ще се засечем на еднакви позиции. Не от днес съм казвал, че Меси е надценен играч, а Тонзо и Добрил си заслужиха храницата - който търси, намира. На теб ти съчувствам, макар че едва ли чак толкова си се закахърил, все пак май повече предпочитания за Испания имаше ти, но нали Меси е от Барса. Само дето като няма Шави и Иниеста, не е толкова бляскава работата и това не е нещо учудващо.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 01:07

Германия е заслужен шампион, но лично мен не ме впечатлиха с кой знае каква класа и надмощие на това първенство.
Този хандбален погром над смешниците от мангазилия доста подвежда.
Аржентина ги изтърваха в редовните 90 мин, а Сабея надигра Льов, после в продълженията няма сили вече. Като цяло немския отбор бе по-свежия.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 233 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща