Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 07:24

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Любими отбори/Бразилия 2014 г. 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 15:06

Португалия, Испания, Аржентина

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 15:09

Аржентина рулз :ura:

Нормално да имат много фенове във форума, за ужас на крал Блуфен :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 15:15

tonzos_justice написа:

Не знам теб не те помня за фен на гаучос , от Дира помня Фогела доста сме разцъквали с него за Арже и Ноле май ми се върти .... Месиманията е пагубно нещо уууууууу
....

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 15:21

Balleta написа:
.... Месиманията е пагубно нещо уууууууу ....

Преди е било Марадонамания, сега е Месимания. Нали се сещаш т-шъртите с кое име се продават най-много със синьо-белите цветове?

Изображение

:moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan:

Последна промяна tonzos_justice на 22.05.2014 15:27, променена общо 2 пъти

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 15:27

Англия - може би само на едно първенство, на което англичаните са участвали, не съм бил основно за тях. Откакто се помня харесвам английското първенство. В началото на 80-те редовно английски отбори обираха купите в Епропа, вестник Старт, който си вземах всяка сряда заради последната страница, също имаше доста материали за английските отбори и т.н. Логично покрай първенството и клубните ми пристрастия, на национално ниво тези пристрастия се насочиха към островитяните (тук слагам и останалите отбори от двата острова).

В позитивният списък са Испания, Холандия и Германия. Сякаш обаче на това първенство след Англия ще стискам палци за Белгия. Симпатии също и към Австралия

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 15:27

tonzos_justice написа:
Balleta написа:
.... Месиманията е пагубно нещо уууууууу ....

Преди е било Марадонамания, сега е Месимания. Нали се сещаш т-шъртите с кое име се продават най-много със синьо-белите цветове?

Плачкото никога не е бил на такава почит в Родината тоя е на 100 години от Марадона

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 15:28

Balleta написа:
tonzos_justice написа:

Не знам теб не те помня за фен на гаучос , от Дира помня Фогела доста сме разцъквали с него за Арже и Ноле май ми се върти .... Месиманията е пагубно нещо уууууууу
....

И Дон Диего е от Аржентина, май Марлоу също. Дявола е за тях в ЮА.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 15:33

Balleta написа:
Плачкото никога не е бил на такава почит в Родината тоя е на 100 години от Марадона

Затова МЕСИЯТА има на сметката си 96482684 гола във всички турнири и счупи какви ли не рекорди. Не ми излизай с контра, че няма Световна титла, при наличието на ИСПАНИЯ в последните години, сигурно никога няма да я спечели с Аржентина.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 16:00

Чета ви разговора и малко след това на бул. Гоце Делчев виждам един бакшиш, облечен с фланелка на Аржентина и 10 Меси.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 16:02

Anfield написа:
вестник Старт, който си вземах всяка сряда заради последната страница, също имаше доста материали за английските отбори и т.н.

Анфо, някой по-малък, който не помни Старт, като го види това, ще си помисли че и тогава като в днешните спортни вестници е имало голи мацки на последната страница :-P

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 16:17

Vendome написа:
Чета ви разговора и малко след това на бул. Гоце Делчев виждам един бакшиш, облечен с фланелка на Аржентина и 10 Меси.

ахахаха бакшиш-катунец 100%, безценно, нещо, като наш Тонзо :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 16:27

tonzos_justice написа:
Balleta написа:

Затова МЕСИЯТА има на сметката си 96482684 гола във всички турнири и счупи какви ли не рекорди. Не ми излизай с контра, че няма Световна титла, при наличието на ИСПАНИЯ в последните години, сигурно никога няма да я спечели с Аржентина.

120 кила мъж си, а пишеш като 13 годишен тийн :-? :-D ;-)

Баце набий си го в главата - Меси е на 100 години от Марадона, Арже на Марадона беше топ фаворит срещу всеки, Арже на плачкото е един пълен провал, на който всички почнаха да се подиграват.
Представи си 80-те и 90-те. Световно, пълни стадиони, тим N играе с гаучос, започват да излизат отборите един по един на терена, почти всички са вече близо до центъра за първа топка, тогава от тунела бавно, тежко с леко поклащаща се походка на 15-на метра зад останалите излиза той - Диеаго Армандо Марадона - стадиона избухва в неистови овации ... това е харизма, какъв плачко, какви 5 лева, кърпички за него в Аржентина, да си бърше сълзите :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 16:35

Vendome написа:
Balleta написа:
tonzos_justice написа:

....

И Дон Диего е от Аржентина, май Марлоу също. Дявола е за тях в ЮА.

еее Марлоу също беше култов фен на Арже, помня го, ама той не пише вече тук. За Дон Диего е ясно :-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 16:41

Цитат:
Баце набий си го в главата - Меси е на 100 години от Марадона, Арже на Марадона беше топ фаворит срещу всеки

През 1986г. може, през 1990г. не беше така, а специално срещу Бразилия, Италия и на финала беше в ролята на аутсайдер (отделен е въпросът, че елиминира първите два отбора къде с късмет, къде с дузпи). Топ фаворит беше само срещу Камерун на откриването и може би срещу СССР, срещу Югославия беше с равни позиции, дори плавите впечатляваха повече. Мачът с Румъния си беше ясно, че е договорен за хикс.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 16:48

Balleta написа:
tonzos_justice написа:
Balleta написа:

120 кила мъж си, а пишеш като 13 годишен тийн :-? :-D ;-)

Баце набий си го в главата - Меси е на 100 години от Марадона, Арже на Марадона беше топ фаворит срещу всеки, Арже на плачкото е един пълен провал, на който всички почнаха да се подиграват.
Представи си 80-те и 90-те. Световно, пълни стадиони, тим N играе с гаучос, започват да излизат отборите един по един на терена, почти всички са вече близо до центъра за първа топка, тогава от тунела бавно, тежко с леко поклащаща се походка на 15-на метра зад останалите излиза той - Диеаго Армандо Марадона - стадиона избухва в неистови овации ... това е харизма, какъв плачко, какви 5 лева, кърпички за него в Аржентина, да си бърше сълзите :laugh:

Батка, попрекаляваш малко, ми се чини. Хайде спри се. Марадона беше също плачко. Много бързо забравяш някои неща, които не ти изнасят. А обидите ти към Барселона и феновете им ги оставям по-добре без коментар, но не мисля, че с тях допадаш на когото и да било, независимо от клубната му принадлежност. Все те мисля за интелигентен, широко скроен човек и в един момент като започна да те чета за катуни и прочее как дялкаш под път и над път и имам чувството, че чета друг човек. Хайде стига цигански изпълнения, не ти отиват. Приеми го като приятелски съвет. :handshake:

Та по темата все пак. Въпросът според мене е да надграждаш върху таланта си, къде труд, къде харизма, къде перделък, всичко има значение. Тук Диего е наистина на светлинни години от Меси, талант имат и двамата, ама само с талант не става. Освен това навремето в отбора на Аржентина бъкаше от черноработници и такива, които бяха готови да си изплюят джигера по терена в името на Марадона и на които цялата им игра беше скроена по негов калъп. В днешни дни (всъщност от доста време вече) в отбора бъка от звезди, примадони, его-та или както там искаш да ги наречем, разбираш ме. В такава среда не може да се играе за и около един играч, независимо колко гениален е този играч и кой е треньорът. Виж, на клубно ниво май е по-лесно, понеже се работи постоянно, а не като на креш-курс, каквито са в повечето случаи подготовките преди Световни. Историята показва, че Пеп и наследниците му като че ли в повечето случаи успяваха с тюнинга на отбора си под мотото "Всички за Меси", ама хайде да не се впускам в теми за Барса, че не ти понася нещо ;-).

П.С. Само на мене ли ми се струва така или на Меси май това му е последен голям шанс на Световно?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 16:58

spurs написа:
Anfield написа:
вестник Старт, който си вземах всяка сряда заради последната страница, също имаше доста материали за английските отбори и т.н.

Анфо, някой по-малък, който не помни Старт, като го види това, ще си помисли че и тогава като в днешните спортни вестници е имало голи мацки на последната страница :-P

Хах, добра (за)бележка :thumbs:

Верно че ще е трудно да обясним, че най-голите мацки тогава бяха Крис Евърт или Щефи Граф примерно, снимани по време на тенис мач :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 17:11

SUBXERO написа:
Батка, попрекаляваш малко, ми се чини. Хайде спри се. Марадона беше също плачко. Много бързо забравяш някои неща, които не ти изнасят. А обидите ти към Барселона и феновете им ги оставям по-добре без коментар, но не мисля, че с тях допадаш на когото и да било, независимо от клубната му принадлежност. Все те мисля за интелигентен, широко скроен човек и в един момент като започна да те чета за катуни и прочее как дялкаш под път и над път и имам чувството, че чета друг човек. Хайде стига цигански изпълнения, не ти отиват. Приеми го като приятелски съвет. :handshake:

Та по темата все пак. Въпросът според мене е да надграждаш върху таланта си, къде труд, къде харизма, къде перделък, всичко има значение. Тук Диего е наистина на светлинни години от Меси, талант имат и двамата, ама само с талант не става. Освен това навремето в отбора на Аржентина бъкаше от черноработници и такива, които бяха готови да си изплюят джигера по терена в името на Марадона и на които цялата им игра беше скроена по негов калъп. В днешни дни (всъщност от доста време вече) в отбора бъка от звезди, примадони, его-та или както там искаш да ги наречем, разбираш ме. В такава среда не може да се играе за и около един играч, независимо колко гениален е този играч и кой е треньорът. Виж, на клубно ниво май е по-лесно, понеже се работи постоянно, а не като на креш-курс, каквито са в повечето случаи подготовките преди Световни. Историята показва, че Пеп и наследниците му като че ли в повечето случаи успяваха с тюнинга на отбора си под мотото "Всички за Меси", ама хайде да не се впускам в теми за Барса, че не ти понася нещо ;-).

П.С. Само на мене ли ми се струва така или на Меси май това му е последен голям шанс на Световно?

къде точно видя обиди, ние с Тонзо така си говорим :-D Я отиди в темата за Реал и попрочети малко мненията на Браса-феновете и кой как се обръща ... аз си пиша с различните хора и по различните теми различно - когато съм сериозен, съм сериозен, когато се бъзикам се бъзикам, какъв е проблема, форума не бива да е стерилен .... големи хора сме, айде без поучения, няма как да ми промениш стила на писане ... не може всички да сме под една рамка.

По темата - аз за таланта нищо не съм казал ... то там е идеята, че Диего беше харизматичен, лидер, Месито е плюнка .. нещо като Ицо и Бербо :-) Идеята ми беше, че много фенове на Арже от времето на Марадона не понасят Арже с Меси ... отделно се напълни с каталунски-фенове на гаучос, което си е нормално де ... теб не те ли дразнеха 'феновете' дето станаха 'фенове' на Манчо заради Бербо ??? :wave:

Иначе спирам да пиша за Марадона, все пак в пълен с Англия фенове форум е обичайно раздразнението да е голямо .... :-D

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 17:16

Anfield написа:
spurs написа:
Anfield написа:

Хах, добра (за)бележка :thumbs:

Верно че ще е трудно да обясним, че най-голите мацки тогава бяха Крис Евърт или Щефи Граф примерно, снимани по време на тенис мач :laugh:

Ти ще обясниш, ама кой ли ще те слуша... Отбор пенсии сме се събрали в тоя форум ми се чини... Остава сега и да изровя тетрадката с налепените снимки от задната страница на Старт... ама кой я знае къде е... по-добре по едно селфи да направим и право в Туитъра ;-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 18:04

Аз съм единствено за Англия и само за Англия. Навремето бях и за Германия даже на моменти повече отколкото за Англия, но с цигани като Йозил, Кедира, Боатенг и още много други това вече не е Германия, губи се точно най-германското - несломимия дух и пресен пример за това е полуфинала с Италия, след като стана 2:0 и германците тотално клекнаха, това ако беше едно време истинските германци щяха да изорат терена, но нямаше да се дадат.

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г.   |   22.05.2014 18:20

oasis написа:
Аз съм единствено за Англия и само за Англия. Навремето бях и за Германия даже на моменти повече отколкото за Англия, но с цигани като Йозил, Кедира, Боатенг и още много други това вече не е Германия, губи се точно най-германското - несломимия дух и пресен пример за това е полуфинала с Италия, след като стана 2:0 и германците тотално клекнаха, това ако беше едно време истинските германци щяха да изорат терена, но нямаше да се дадат.

...
Даааааа, спомням си за великия полуфинал 1982 г. Германия - Франция 1:1 в редовното време. Французите играят, та играят...., красота и драма. Платини, Тигана, Жирес! Повеждат 3:1,като 2-я гол е във второто продължение. Остават сами срещу Шумахер, тоя скача и троши ченето на връхлитащия французин, незнам дали го изгониха.Пускат контузения Румениге 7-8 минути преди края на второто продължение. 3:3 с два гола с негово участие. Дузпи и Франция си замина...
...
Няма такъв дух сега, дано да греша.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща