Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите. -> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума -> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума -> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове
Любими отбори/Бразилия 2014 г.
| Автор |
Съобщение |
|
Balleta
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 15:06
Португалия, Испания, Аржентина
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 15:09
Аржентина рулз Нормално да имат много фенове във форума, за ужас на крал Блуфен 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 15:15
Не знам теб не те помня за фен на гаучос , от Дира помня Фогела доста сме разцъквали с него за Арже и Ноле май ми се върти .... Месиманията е пагубно нещо уууууууу ....
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 15:21
Последна промяна tonzos_justice на 22.05.2014 15:27, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 15:27
Англия - може би само на едно първенство, на което англичаните са участвали, не съм бил основно за тях. Откакто се помня харесвам английското първенство. В началото на 80-те редовно английски отбори обираха купите в Епропа, вестник Старт, който си вземах всяка сряда заради последната страница, също имаше доста материали за английските отбори и т.н. Логично покрай първенството и клубните ми пристрастия, на национално ниво тези пристрастия се насочиха към островитяните (тук слагам и останалите отбори от двата острова).
В позитивният списък са Испания, Холандия и Германия. Сякаш обаче на това първенство след Англия ще стискам палци за Белгия. Симпатии също и към Австралия
 |
|
Balleta
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 15:27
Плачкото никога не е бил на такава почит в Родината тоя е на 100 години от Марадона
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 15:28
И Дон Диего е от Аржентина, май Марлоу също. Дявола е за тях в ЮА.
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 15:33
Затова МЕСИЯТА има на сметката си 96482684 гола във всички турнири и счупи какви ли не рекорди. Не ми излизай с контра, че няма Световна титла, при наличието на ИСПАНИЯ в последните години, сигурно никога няма да я спечели с Аржентина.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 16:00
Чета ви разговора и малко след това на бул. Гоце Делчев виждам един бакшиш, облечен с фланелка на Аржентина и 10 Меси.
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 16:02
Анфо, някой по-малък, който не помни Старт, като го види това, ще си помисли че и тогава като в днешните спортни вестници е имало голи мацки на последната страница 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 16:17
ахахаха бакшиш-катунец 100%, безценно, нещо, като наш Тонзо 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 16:27
120 кила мъж си, а пишеш като 13 годишен тийн Баце набий си го в главата - Меси е на 100 години от Марадона, Арже на Марадона беше топ фаворит срещу всеки, Арже на плачкото е един пълен провал, на който всички почнаха да се подиграват. Представи си 80-те и 90-те. Световно, пълни стадиони, тим N играе с гаучос, започват да излизат отборите един по един на терена, почти всички са вече близо до центъра за първа топка, тогава от тунела бавно, тежко с леко поклащаща се походка на 15-на метра зад останалите излиза той - Диеаго Армандо Марадона - стадиона избухва в неистови овации ... това е харизма, какъв плачко, какви 5 лева, кърпички за него в Аржентина, да си бърше сълзите 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 16:35
еее Марлоу също беше култов фен на Арже, помня го, ама той не пише вече тук. За Дон Диего е ясно 
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 16:41
През 1986г. може, през 1990г. не беше така, а специално срещу Бразилия, Италия и на финала беше в ролята на аутсайдер (отделен е въпросът, че елиминира първите два отбора къде с късмет, къде с дузпи). Топ фаворит беше само срещу Камерун на откриването и може би срещу СССР, срещу Югославия беше с равни позиции, дори плавите впечатляваха повече. Мачът с Румъния си беше ясно, че е договорен за хикс.
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 16:48
 |  |  |  | Balleta написа: 120 кила мъж си, а пишеш като 13 годишен тийн Баце набий си го в главата - Меси е на 100 години от Марадона, Арже на Марадона беше топ фаворит срещу всеки, Арже на плачкото е един пълен провал, на който всички почнаха да се подиграват. Представи си 80-те и 90-те. Световно, пълни стадиони, тим N играе с гаучос, започват да излизат отборите един по един на терена, почти всички са вече близо до центъра за първа топка, тогава от тунела бавно, тежко с леко поклащаща се походка на 15-на метра зад останалите излиза той - Диеаго Армандо Марадона - стадиона избухва в неистови овации ... това е харизма, какъв плачко, какви 5 лева, кърпички за него в Аржентина, да си бърше сълзите  |  |  |  |  |
Батка, попрекаляваш малко, ми се чини. Хайде спри се. Марадона беше също плачко. Много бързо забравяш някои неща, които не ти изнасят. А обидите ти към Барселона и феновете им ги оставям по-добре без коментар, но не мисля, че с тях допадаш на когото и да било, независимо от клубната му принадлежност. Все те мисля за интелигентен, широко скроен човек и в един момент като започна да те чета за катуни и прочее как дялкаш под път и над път и имам чувството, че чета друг човек. Хайде стига цигански изпълнения, не ти отиват. Приеми го като приятелски съвет. Та по темата все пак. Въпросът според мене е да надграждаш върху таланта си, къде труд, къде харизма, къде перделък, всичко има значение. Тук Диего е наистина на светлинни години от Меси, талант имат и двамата, ама само с талант не става. Освен това навремето в отбора на Аржентина бъкаше от черноработници и такива, които бяха готови да си изплюят джигера по терена в името на Марадона и на които цялата им игра беше скроена по негов калъп. В днешни дни (всъщност от доста време вече) в отбора бъка от звезди, примадони, его-та или както там искаш да ги наречем, разбираш ме. В такава среда не може да се играе за и около един играч, независимо колко гениален е този играч и кой е треньорът. Виж, на клубно ниво май е по-лесно, понеже се работи постоянно, а не като на креш-курс, каквито са в повечето случаи подготовките преди Световни. Историята показва, че Пеп и наследниците му като че ли в повечето случаи успяваха с тюнинга на отбора си под мотото "Всички за Меси", ама хайде да не се впускам в теми за Барса, че не ти понася нещо  . П.С. Само на мене ли ми се струва така или на Меси май това му е последен голям шанс на Световно?
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 16:58
Хах, добра (за)бележка Верно че ще е трудно да обясним, че най-голите мацки тогава бяха Крис Евърт или Щефи Граф примерно, снимани по време на тенис мач 
 |
|
Balleta
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 17:11
 |  |  |  | SUBXERO написа: Батка, попрекаляваш малко, ми се чини. Хайде спри се. Марадона беше също плачко. Много бързо забравяш някои неща, които не ти изнасят. А обидите ти към Барселона и феновете им ги оставям по-добре без коментар, но не мисля, че с тях допадаш на когото и да било, независимо от клубната му принадлежност. Все те мисля за интелигентен, широко скроен човек и в един момент като започна да те чета за катуни и прочее как дялкаш под път и над път и имам чувството, че чета друг човек. Хайде стига цигански изпълнения, не ти отиват. Приеми го като приятелски съвет. Та по темата все пак. Въпросът според мене е да надграждаш върху таланта си, къде труд, къде харизма, къде перделък, всичко има значение. Тук Диего е наистина на светлинни години от Меси, талант имат и двамата, ама само с талант не става. Освен това навремето в отбора на Аржентина бъкаше от черноработници и такива, които бяха готови да си изплюят джигера по терена в името на Марадона и на които цялата им игра беше скроена по негов калъп. В днешни дни (всъщност от доста време вече) в отбора бъка от звезди, примадони, его-та или както там искаш да ги наречем, разбираш ме. В такава среда не може да се играе за и около един играч, независимо колко гениален е този играч и кой е треньорът. Виж, на клубно ниво май е по-лесно, понеже се работи постоянно, а не като на креш-курс, каквито са в повечето случаи подготовките преди Световни. Историята показва, че Пеп и наследниците му като че ли в повечето случаи успяваха с тюнинга на отбора си под мотото "Всички за Меси", ама хайде да не се впускам в теми за Барса, че не ти понася нещо  . П.С. Само на мене ли ми се струва така или на Меси май това му е последен голям шанс на Световно? |  |  |  |  |
къде точно видя обиди, ние с Тонзо така си говорим  Я отиди в темата за Реал и попрочети малко мненията на Браса-феновете и кой как се обръща ... аз си пиша с различните хора и по различните теми различно - когато съм сериозен, съм сериозен, когато се бъзикам се бъзикам, какъв е проблема, форума не бива да е стерилен .... големи хора сме, айде без поучения, няма как да ми промениш стила на писане ... не може всички да сме под една рамка. По темата - аз за таланта нищо не съм казал ... то там е идеята, че Диего беше харизматичен, лидер, Месито е плюнка .. нещо като Ицо и Бербо  Идеята ми беше, че много фенове на Арже от времето на Марадона не понасят Арже с Меси ... отделно се напълни с каталунски-фенове на гаучос, което си е нормално де ... теб не те ли дразнеха 'феновете' дето станаха 'фенове' на Манчо заради Бербо ??? Иначе спирам да пиша за Марадона, все пак в пълен с Англия фенове форум е обичайно раздразнението да е голямо .... 
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 17:16
Ти ще обясниш, ама кой ли ще те слуша... Отбор пенсии сме се събрали в тоя форум ми се чини... Остава сега и да изровя тетрадката с налепените снимки от задната страница на Старт... ама кой я знае къде е... по-добре по едно селфи да направим и право в Туитъра 
_________________ A man only sees what he wants to see...
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 18:04
Аз съм единствено за Англия и само за Англия. Навремето бях и за Германия даже на моменти повече отколкото за Англия, но с цигани като Йозил, Кедира, Боатенг и още много други това вече не е Германия, губи се точно най-германското - несломимия дух и пресен пример за това е полуфинала с Италия, след като стана 2:0 и германците тотално клекнаха, това ако беше едно време истинските германци щяха да изорат терена, но нямаше да се дадат.
 |
|
terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5900 Местоположение: София
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 18:20
... Даааааа, спомням си за великия полуфинал 1982 г. Германия - Франция 1:1 в редовното време. Французите играят, та играят...., красота и драма. Платини, Тигана, Жирес! Повеждат 3:1,като 2-я гол е във второто продължение. Остават сами срещу Шумахер, тоя скача и троши ченето на връхлитащия французин, незнам дали го изгониха.Пускат контузения Румениге 7-8 минути преди края на второто продължение. 3:3 с два гола с негово участие. Дузпи и Франция си замина... ... Няма такъв дух сега, дано да греша.
|
|   |
|
|