Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:28

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Гана - САЩ 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Гана - САЩ   |   17.06.2014 11:37

Мисля, че много бързо тръгнахте да отписвате португалците. Както многократно бе отбелязано вчера тук и на други места по медиите, имаше няколко критични ситуации в мача ГЕР-ПОР, които го вкараха в определено русло, а можеше да излезе и нещо съвсем различно.

Според мене си взимат останалите два мача и оттам начисто в преките елиминации.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Гана - САЩ   |   17.06.2014 11:45

Ясно е, че Португалия е фаворит, ама след такава загуба, трудно се вдига един отбор, а и янките на Клинсман вече постигнаха минимума, за който са в Бразилия и ще играят напълно освободено.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Гана - САЩ   |   17.06.2014 12:44

Единствената причина, която осмисля присъствието на Португалия и Роналдо на подобно първенство е да преебат Англия !!! Не съм гледал дали имат на теория шанс да се срещнат некъде по пътя, но в случай, че такъв шанс няма, по-добре да си събират сергията и дома! :petku:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Гана - САЩ   |   17.06.2014 13:13

Бате Петку написа:
Единствената причина, която осмисля присъствието на Португалия и Роналдо на подобно първенство е да преебат Англия !!! :petku:

Англия, но преди всичко Нова Англия! :salute:

Иначе не знам на каква точно основа се базира оптимизма ви за портумангетата?!? Нали дори да си вземат мача с гмо-атата, трябва да е с едно 3 гола разлика поне, като се има предвид, че каските влизат в третия кръг с 6 точки и де факто осигурили си първото място в групата, ако ме разбирате какво намеквам... Принципно немците не са по курвенските надупвания, но като отчетем съперника им и съответните интереси и тънки връзки между двата отбора, не съм съвсем убеден, че ще играят, как да го кажа по-меко - на 100%... А дано не съм прав, но надали... 1.35-1.40, че Пищяну и компания няма да минат групата. Всичко отгоре е подарък.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Гана - САЩ   |   17.06.2014 16:18

Бате Петку написа:
Единствената причина, която осмисля присъствието на Португалия и Роналдо на подобно първенство е да преебат Англия...

Ахахаха колко точно и на място казано, браво голям си!!!
Отбора на Англия винаги ми е бил през кура, а Португалия ги ненавиждам, е хайде преди ерата на ревливият само ми бяха неприятни, обаче през 2004 на еврото какво шоу си спретнахме с едни приятели като гледахме Пор-Анг (мача с дузпите) в един бар пълен с само и единствено с фенове на Англия и ние за шоуто и да дразним остатъка от хората викахме за мангалите, каква покруса бе накрая след като Васел изтърва не помня вече коя дузпа след редовните 5.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2