Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:28

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Аржентина - Иран 
Автор Съобщение
(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   21.06.2014 22:59

Аз пък съм сигурен, че нямаше.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   21.06.2014 23:21

spurs написа:
Аз пък съм сигурен, че нямаше.

Спърсе, наблюдавам някакви странни южноамерикански пристрастия в теб, още в реално време аз видях дузпа, защото дори и Забалета да играе с топката това е ситуация с продължение и топката остава във владение на иранеца и нарушението е очебийно ;-)

Последна промяна oasis на 21.06.2014 23:24, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   21.06.2014 23:45

Спърса иска Меси да детронира дебелия наркоман.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   21.06.2014 23:57

Това няма как да стане по простата причина, че чисто футболно Марадона е класа над Меси.
Марадона е гений, разберете го. Харесвате го, не го харесвате, но такива футболисти се раждат веднъж на 50 години. Има двама такива - Пеле и Марадона, стигат за един век.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   22.06.2014 00:20

БОГ МЕСИ БОГ МЕСИ БОГ МЕСИ

моите съболезнования за хейтърчетата тук, които цел мач са си бъркАли по трътлетата, тръпнейки в очакване Аржентина да направят хикс или да загубяТ, Меси да не вкара гол и да получат анално-клиторни оргазми в хейтърската си житейска свръх-мизерия... ама...

БОГ МЕСИИИИИИ

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   22.06.2014 07:29

Иранците заслужават поздравления заради мъжката игра и дори нямаше да е незаслужено, ако бяха били, предвид вялата игра на Аржентина в мача. Бяха близо до сензация. Пожелавам им успех в класирането на осминафиналите!

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   22.06.2014 09:17

Diavolo написа:
Това няма как да стане по простата причина, че чисто футболно Марадона е класа над Меси.
Марадона е гений, разберете го.

Това пък даже незнам защо си се хабил да го казваш, все едно да напишеш "столицата на Аржентина е Буенос Айрес" ;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   22.06.2014 09:27

Prototype_Iblis написа:
Diavolo написа:
Марадона е гений, разберете го.

Това пък даже незнам защо си се хабил да го казваш, все едно да напишеш "столицата на Аржентина е Буенос Айрес" ;-)

Ми ей го на, не виждаш ли в поста преди теб как некви хорица още си мислят, че с гол срещу Иран Меси може да стъпи и на малкия пръст на Марадона.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   22.06.2014 12:12

Не знам кои са тия хорица, които говорят за гола срещу Иран. Обективен факт е, че ако донесе световна титла ще стане по-успял, пък вие си говорете за харизми, класи и т.н. :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   22.06.2014 14:18

spurs написа:
Не знам кои са тия хорица, които говорят за гола срещу Иран. Обективен факт е, че ако донесе световна титла ще стане по-успял, пък вие си говорете за харизми, класи и т.н. :)

Айде първо да вземе да вкара на сериозен отбор, извън Босна и Иран, пък после да мисли за световна титла? Щото Аржентина с тая игра нека пак ги побара Германия или пък Франция и ще има да си обясняваме "обективно".

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   22.06.2014 16:57

spurs написа:

по-успял?
извинявай, но по-успелия не значи, че е по-добър чисто футболно, като качества. Марадона навремето игра в много по-слаба Барселона в друго време, а и Наполи също не е Барселона. Меси попадна в най-силната Барселона в историята и с най-добрите испански халфове в историята - Шави и Иниеста.
Марадона направи един скромен отбор като Наполи - два пъти шампион в конкуренция с Милан, Интер, Юве и Сампдория в най-силните години за италианския клубен футбол.
и буквално сам направи Аржентина световен шампион, а после ги класира и за финал.
Марадона е гений, Меси може само да е негово по-лошо копие, пак е голяма чест и привилегия, но до там.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   22.06.2014 17:57

Що за малоумен спор е това? Сравнявайте си Фалафел Гнуси със зъбатия Роналдо, Оуен и други подобни. Марадона е не една класа, а поне три измерения над него и никакви минали или бъдещи тенекийки не могат да променят този факт!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   22.06.2014 22:18

Аре стига с тоя мит, че сам направил Аржентина световен шампион. Играчи като Валдано и Буручага имат също голям заслуга (макар и не колкото неговата), а 1/8 финала срещу Уругвай го печели анонимникът Паскули, докато Марадона е безличен.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   22.06.2014 22:22

Кюфтето е класи над Джуджето.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   22.06.2014 22:36

естествено че големия Диего не може да се сравнява по никакъв начин със джуджето.....

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   22.06.2014 23:45

Diavolo написа:
spurs написа:

по-успял?
извинявай, но по-успелия не значи, че е по-добър чисто футболно, като качества. Марадона навремето игра в много по-слаба Барселона в друго време, а и Наполи също не е Барселона. Меси попадна в най-силната Барселона в историята и с най-добрите испански халфове в историята - Шави и Иниеста.
Марадона направи един скромен отбор като Наполи - два пъти шампион в конкуренция с Милан, Интер, Юве и Сампдория в най-силните години за италианския клубен футбол.
и буквално сам направи Аржентина световен шампион, а после ги класира и за финал.
Марадона е гений, Меси може само да е негово по-лошо копие, пак е голяма чест и привилегия, но до там.

Айде, айде, като те познавам си представям колко пъти си се включвал в спорове Гунди срещу Кюрда (надявам се да не се измести темата, за мен това е безумен и безсмислен спор) като аргументите ти са били златна топка, КЕШ, Барселона и т.н.

Иначе за това дето абсолютно сам направил Аржентина световни Стенли е писал по-горе (като това не са единствените големи играчи там, Пасарела също може да се спомене примерно). За Наполи същата работа - да не би Карека, Алемао, Чиро Ферара да са никои? Естествено че и на двете места Марадона е с най-голяма заслуга, няма спор за това, ама малко нещата са се митологизирали прекалено. Като ви слуша човек излиза, че той сам е можел да направи каквото си иска - е тогава какво като е в по-слаба Барса от тая на Меси, нали сам прави отборите си шампиони, защо не успя там (да не говорим, че и там има и други звезди, Шустер примерно и т.н.). Защо сам не спечели КЕШ примерно?

На световното 90-та пък, заслугата на Гойкоечеа за финала е в пъти по-голяма от тая на Марадона, не знам как точно реши, че той сам ги е класирал на финал. Освен оная гениална асистенция срещу Бразилия, другото, с което съм го запомнил е пропуснатата дузпа срещу Югославия. Какво друго направи, че да ги е класирал сам?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   22.06.2014 23:58

Спърсе, митът за Марадона и Мондиале 1990 е просто нелеп, но на него се връзва само Балета, дори Дявола не е толкова пристрастен.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   23.06.2014 00:02

Е как бе, виж какво е писал точно Дявола:

Diavolo написа:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   23.06.2014 00:06

Е тва съм го пропуснал, ама те са пенсионери, които отказват да приемат, че наркоманът е под Малкия Мук.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аржентина - Иран   |   23.06.2014 00:10

Vendome написа:
Спърсе, митът за Марадона и Мондиале 1990 е просто нелеп, но на него се връзва само Балета, дори Дявола не е толкова пристрастен.

това че мразиш Марадона не го прави по малко велик, да не говорим че ти леко си пропуснал част от неговото време за да имаш някаква супер представа ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща