Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:14

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 233 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
* ФИНАЛ * Германия - Аржентина * 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Да гледаме позитивно   |   14.07.2014 09:09

Феновете на Меси няма да ни спамят и тормозят следващите няколко месеца.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 12:28

Напълно заслужена титла на Германия и ако не играеше Клозе щяха да бият още в редовното време. Просто тоя футболист повече пречи отколкото помага и не знам как има хора които му се радват :dunno:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 13:18

Хайде и аз да драсна два реда, че имам безумно много работа, а не съм спал като хората.

Победа за (малко) по-добрия отбор. Велика вечер беше това. Тук стана лудница след края. Безсънна нощ. Хората с право се радват. Тук всички обичат отбора, понеже знаят какъв труд бе положен последните десетина години. С визия, с план, в перспектива, с постоянство и последователност. Всички бяха близо до обществеността, до обикновенияя фен, без "звездни" изпълнения и други простотии. Абсолютно отсъствие от жълтите страници от години вече. Всичко това, както и много други задкулисни заслуги се пишат с пълно основание на актива на безупречния екип Льов-Флик-Кьопке-Бирхоф. Никой няма право вече на лоша дума по адрес на Йоги!

Респект за Аржентина, огромен! Това Маскерано, колкото и да не го харесвам, е голям играч. Невероятен лидер! Нямам идея кой ще е следващият треньор на Гаучос, но непременно трябва да му връчи обратно капитанската лента! Освен това бих отличил Гарай. В крайна сметка всички играха страхотно, дори и отличилите се с пропуски.

В детайли около Меси нямам желание да се впускам. Предостатъчно се драйфа около него тук, и в двете посоки. Аз лично му съчувствах след края. Само не можах да разбера за какъв му връчиха тази награда, че чак на него му стана кофти. Ама като видях в детайли дизайна на трофея (трите ленти по дължината на постамента) и ми стана ясно кой стои зад това гениално решение. Още по-тъпо като се има предвид кой беше съперникът във финала и каква история има самият той с марката на въпросните три ленти. Ама нейсе, както и да е. Единственият важен трофей остава във Франкфурт за следващите четири години, това е!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 13:54

Благодаря ти Subxero. През целия шампионат се чудих кой е един от помощниците на Льов. Много позната физиономия, но името ми бягаше, а после забравях да проверя. Написал си Кьопке и името ми светна.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Срамотааа!   |   14.07.2014 14:07

Айде малко по-сериозно. Не е важно кой е станал световен шампион, а че Драйфонел Гнуси се насра. :devil:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Срамотааа!   |   14.07.2014 14:12

Ами пусни ти тема. Защо трябва да чакаш на някой друг?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 20:20

Какво казвахте за Йоги? Или пък за жалката Германия? :unsure:

Отлично разпределение на силите и безпрекословна титла за бундестима. Не си спомням толкова убедителен шампион в последните няколко световни, което можем да го пишем като едно от малкото достойнства на това иначе доста посредствено и скучно първенство.

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 20:28

това е най-якото световно - което съм гледала!:)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 20:40

Bjoern Bo написа:
Какво казвахте за Йоги? Или пък за жалката Германия? :unsure:

Отлично разпределение на силите и безпрекословна титла за бундестима. Не си спомням толкова убедителен шампион в последните няколко световни, което можем да го пишем като едно от малкото достойнства на това иначе доста посредствено и скучно първенство.

Ти пък къде се буташ, германофил ли стана, що ли?
Или забрави 4:4 с Шведен, и тъпата игра на Бундестима срещу Гана и САЩ?
Льов еволюира на това световно, но сега е крайно глупаво да не сме обективни. Швайнщайгер - на скамейката, Лам - дефанзивен халф...
Освен всичкото тики-така-та му също се промени и играта стана къде-къде по-директна. От това спечели Германия и всички любители на футбола.

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 20:41

oasis написа:
Напълно заслужена титла на Германия и ако не играеше Клозе щяха да бият още в редовното време. Просто тоя футболист повече пречи отколкото помага и не знам как има хора които му се радват :dunno:

Клозе освен, че е голмайстор номер едно на всички времена за финали на СП, е и единствения играч с 4 медала от СП- по 1 златен и сребърен и 2 бронзови... Толкова!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 21:06

navy написа:
oasis написа:

Клозе освен, че е голмайстор номер едно на всички времена за финали на СП, е и единствения играч с 4 медала от СП- по 1 златен и сребърен и 2 бронзови... Толкова!

Аре още един който брои тенекийките. Футболът е колективен спорт и тия медали са благодарение на отбора, а не на Клозе, повечето му голове са срещу отбори като Суадитска Арабия, Камерун, Коста Рика и други такива и предимно на празна врата. Единствения му по-важен гол е този срещу Аржентина 2006г на четвъртфинала. Толкова по-темата не ми се водят излишни спорове, който разбира от футбол сам ще си направи извода ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 21:14

Stuart написа:
Това съм 9/10 сигурен, че беше отвън, така че за мене 100% червен картон.

Нали линията се водеше част от наказателното, какво стана? :dunno: :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина *   |   14.07.2014 21:24

MCStranger написа:
Изображение

Обикновено съм на принципа "за падналите - или хубаво, или нищо", но след като за пореден път откачените месипоклонници се проявиха като изключително нагли копелдаци, с най-голямо удоволствие ще ги поздравя с горната тематична снимка на уродливия им идол и едно мощно: ООООООООООООООООООООО, ПУТООООООО!!!!!!!!!!!!!!!! :salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :wave: :wave: :wave:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 233 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12