Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите. -> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума -> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума -> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове
| Автор |
Съобщение |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Нигерия - Аржентина | 26.06.2014 01:10
Еми по принцип можеш да спечелиш само това, за което играеш. Някои са спечелили всичко възможно, други не - факти.
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: Нигерия - Аржентина | 26.06.2014 01:32
Така е. Например Франц Бекенбауе, Герд Мюлер, Зинедин Зидан, Тиери Анри, Шави и т.н.. Пеле, уви, не попада в тая графа. Не е ставал, дето се вика, европейски шампион на Южна Америка. ;)
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Нигерия - Аржентина | 26.06.2014 01:43
Марадона е играл само два пъти с един отбор без никакви традиции в турнира, несравнимо е да сравняваш Барселона (с половината испански национален отбор) и скромен отбор в исторически план като Наполи. И то в години на ренесанс на европейския клубен футбол. Все пак спечели с отбора Купата на УЕФА, което не е никак малко, защото този турнир навремето беше изключително силен, говоря за края на 80 те и 90 те години.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Нигерия - Аржентина | 26.06.2014 01:46
Да може, сигурно съм дразнил разни хейтърчета, от над 20 000 мнения в бгплея е нормално да съм наричал индианци аржентинците някога за нещо си. А и аз съм си за Италия принципно за Аржентина винаги съм бил още от малък и това всички го знаят, всичко останало са несериозни приказки. И сега искам да станат световни шампиони въпреки че разни пишман фенове на Аржентина ще отворят едни усти за Меси.
Последна промяна Diavolo на 26.06.2014 01:46, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Нигерия - Аржентина | 26.06.2014 01:51
Ей това много обичате да го повтаряте, а я се позамислете малко. Балета много пъти е казвал защо е фен на Аржентина, ти също е ясно защо им симпатизираш, Марлоу май и той поради същата причина. Еми значи ако примерно Нейви, Фореста или Субзеро са били фенове на Аржентина от 78-ма, през 86-та вие спрямо тях сте били точно в същата позиция - навлеци, фенове на Марадона, а не истински фенове на Аржентина и ако тогава имаше интернет истинските фенове на Аржентина нямаше да могат да вземат думата от вас 
|
|   |
|
 |
|
Forest_fan
(Les Mousquetaires)
Регистриран на: 06.06.2012 07:21 Мнения: 5076 Местоположение: Laval, QC, Canada
|

Re: Нигерия - Аржентина | 26.06.2014 05:24
Нямам идея за какъв ренесанс на европейския клубен футбол може да става въпрос от средата до края на 80-те години на ХХ век, при положение, че английските отбори бяха отстранени от евро-турнирите. Може би имаш предвид ренесанс за италианските клубни отбори, които в края на 80-те спечелиха доста купи. При едното си участие в КЕШ Наполи отпаднаха от Спартак Москва след дузпи (мача го даваха по Останкино), за другото видях, че са отпаднали от Реал Мадрид... ама да не задълбаваме в тази посока, че съвсем ще се отплеснем. Гледал съм филма на Костурица за Марадона, подобен филм за Меси не ми се вярва да има. Принципно е много субективно да се сравняват футболисти от различни поколения, направо си е безсмислено. Марадона може и да не е спечелил сам световната купа и да е закарал сам "гаучосите" до финал 4 години по-късно, но поне за мен, Аржентина без Марадона никога нямаше да стане световен шампион през 86-та и най-вероятно нямаше да излезе и от групата си на СП 90 (няма как да проверим тези хипотези, но Аржентина без Марадаона е като човек без сърце).
_________________ Un pour tous, tous pour un!
|
|   |
|
 |
|
Forest_fan
(Les Mousquetaires)
Регистриран на: 06.06.2012 07:21 Мнения: 5076 Местоположение: Laval, QC, Canada
|

Re: Нигерия - Аржентина | 26.06.2014 05:36
 Ами аз си симпатизирам на Аржентина или поне като избор от Южна Америка, но само дотам, не съм им фен примерно като Балета (то друг тук май няма, останалите са фенове на Меси). Иначе специално за Марадона съм чел, че през 78-ма Меноти до последно се е колебаел дали да го включи в състава за световното (Марадона е само на 17 г. по това време), но накрая е заложил на по-опитни играчи. Година по-късно Марадона прави фурор на първото (или воторото) СП за младежи в Тунис.
_________________ Un pour tous, tous pour un!
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Нигерия - Аржентина | 26.06.2014 06:36
86 е първото голямо п-во , което съм гледал, гледах общо 3 мача с финала и бях за Аржентина. Малко офф, 1986 излизат много култови филми, на прима виста са любими мои Aliens, Stand by me, Ferris Bueller's day off etc, списъкът е дълъг. 
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Нигерия - Аржентина | 26.06.2014 13:12
 |  |  |  | Forest_fan написа: Нямам идея за какъв ренесанс на европейския клубен футбол може да става въпрос от средата до края на 80-те години на ХХ век, при положение, че английските отбори бяха отстранени от евро-турнирите. Може би имаш предвид ренесанс за италианските клубни отбори, които в края на 80-те спечелиха доста купи. При едното си участие в КЕШ Наполи отпаднаха от Спартак Москва след дузпи (мача го даваха по Останкино), за другото видях, че са отпаднали от Реал Мадрид... ама да не задълбаваме в тази посока, че съвсем ще се отплеснем. Гледал съм филма на Костурица за Марадона, подобен филм за Меси не ми се вярва да има. Принципно е много субективно да се сравняват футболисти от различни поколения, направо си е безсмислено. Марадона може и да не е спечелил сам световната купа и да е закарал сам "гаучосите" до финал 4 години по-късно, но поне за мен, Аржентина без Марадона никога нямаше да стане световен шампион през 86-та и най-вероятно нямаше да излезе и от групата си на СП 90 (няма как да проверим тези хипотези, но Аржентина без Марадаона е като човек без сърце). |  |  |  |  |
не средата, а края на 80 те (от 87/88 до към средата на 90 те) и началото на 90 те години изключителни отбори, велики спектакли Милан, Наполи, Интер, Сампдория, Юве, Олимпик Марсилия, Цървена Звезда, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен. Мехелен, ПСВ Айндховен, Барселона, Манчестър Юнайтед Всичките изключително силни с невероятни футболисти.
Последна промяна Diavolo на 26.06.2014 13:13, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Нигерия - Аржентина | 26.06.2014 13:56
Дяволето, аз те знам като фен на тениса, Милан и Италия 
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Нигерия - Аржентина | 26.06.2014 16:56
Не адвокатствам на Дявола, но това момче разбира от спорт повече от поне 80 процента от професионалните спортни журналя.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Нигерия - Аржентина | 26.06.2014 21:04
Той разбира, ама първо е фен, после анализатор. А и сравнението със спортните ни журналя не е комплимент.
|