Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 08:12

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Коста Рика - Гърция 
Автор Съобщение
(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:15

spurs написа:
Едно непопулярно мнение - тоя австралийски палячо много ми харесва как свири. Верно че не даде чиста дузпа, ама не го видя явно, на всеки може да се случи. Но пък всичко останало го изсвири перфектно, разбира я играта явно.

Поръчков розов гей. Докога такива съдии ще свирят по световни бе деба, докога?! Крайно време е да се въведе някакво правило всички съдии да са от Норвегия и Исландия, по възможност от долните дивизии!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:17

Forest_fan написа:
TheExorcist написа:
spurs написа:
Червения картон не се връзва с процента голова опасност на атаката или за нещо друго недоволстваш :)

Чудо ще е да фкарат. Нямат качества маляките и само с героизъм един макс два пъти става. Холандия е на 1/2 финал.

Ами все пак стана гръцкото чудо и пак в 90-та минута.

Гърция още от самото начало показа, че са малко по-класния отбор. Другото е стечение на обстоятелствата. Коста Рика не са класа, удар в конкретното време са просто.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:18

Абе по-добре да са от Финландия, тия щом правят нокии сигурно и елки правят, та ще могат да смятат процентите :safin:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:20

На Враца написа:
Гърция е най - прокретият отбор на тоя свят. От 10 години ми носят само нещастие и винаги успят да провалят дори най - хубавите дни от живота ми. Бял ден да не видят! Амин!

Ще ми опростиш ли една бира, ако класирам Коста Рика напред? :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Мързелива нация   |   30.06.2014 01:21

http://euobserver.com/social/124761#.U6viER2koLQ.facebook

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:21

spurs написа:
Абе по-добре да са от Финландия, тия щом правят нокии сигурно и елки правят, та ще могат да смятат процентите :safin:

Има логика. Също така пропуснах нещо много важно. Австралия каква футболна страна е, че ще имат съдии на форум от такъв ранг? Защо няма съдии от Индия?! :dunno:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:23

Ако се стигне до дузпи кой според вас ще се класира? :-)

аз залагам на Коста Рика

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:24

Индийците директно с таблетите ще смятат проценти, ще анализират и взимат верните решения.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:26

Stuart написа:
spurs написа:
Едно непопулярно мнение - тоя австралийски палячо много ми харесва как свири. Верно че не даде чиста дузпа, ама не го видя явно, на всеки може да се случи. Но пък всичко останало го изсвири перфектно, разбира я играта явно.

Поръчков розов гей. Докога такива съдии ще свирят по световни бе деба, докога?! Крайно време е да се въведе някакво правило всички съдии да са от Норвегия и Исландия, по възможност от долните дивизии!

С риск да ти разваля гейската ирония, ама най-поръчковият съдия в последните 10 години е баш един безнравствен урод от Норвегия - ако се сещаш, ръководи един полуфинал за ШЛ, в който не свири около 7 дузпи (повечето, от които дузпи и по бъдещите правила :))

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:29

Bjoern Bo написа:
Stuart написа:
spurs написа:

С риск да ти разваля гейската ирония, ама най-поръчковият съдия в последните 10 години е баш един безнравствен урод от Норвегия - ако се сещаш, ръководи един полуфинал за ШЛ, в който не свири около 7 дузпи (повечето, от които дузпи и по бъдещите правила :))

Ами човекът не е бил от долните дивизии явно. Аз затова предложих като алтернатива Индия. Ето, Стенли правилно е задал посоката - индийците са големи математици, информатици, хакери. Сто на сто ще измислят уникална програма, с която не само да смятат процентите, но и да го правят индивидуално за всеки един играч на Световното!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:30

Diavolo написа:
Ако се стигне до дузпи кой според вас ще се класира? :-)

аз залагам на Коста Рика

Крайно време е Фортуна да им го набие злобно на тези маляки. По-големи калитари от тях няма. Хубаво си спечелиха европейското, всички им се порадвахме от сърце, ама вече прекалиха с бутането между големите!!!! АУТ!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:34

Diavolo написа:
тия в студиото на БНТ са толкова смотани, че нямам думи.
на Ели Гигова трябва да и забранят да си отваря устата, Йорданов и Панов да се застрелят
Колко пъти ще повторят, че този мач не бил достоен за 1/8 финал. Тия какво искат ве?! Толкова могат толкова играят. Старят се, дават всичко от себе си. Имаше мъжки футбол, имаше положения, ситуации, драма. Деба и кретенчетата. Не може вски мач да играят Неймар и Меси и да има 5-3 / 2-4
тъпаци мръсни, но болшнинството от народа им се връзва, ей така се промиват мозъци

Евала гяволче, това трябва да бъде един от мачовете на първенството!

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:38

Така, имам 3 изпита да взимам докрая. Ако не ги взема няма да завърша. Предпочитам Гърция да отпадне, ако ще и да не си взема изпитите. Давам ги в залог на Господ. Моля те Господи, от сърце и душа, и 7 години нещастна любов ми сложи и каквото прецениш там, само нека Гърция да отпадне. Моля те, моля теееее! :innocent:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:39

Тоя Митроглу е тотален безобразник, сега сигурно и дузпа ще изпусне...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:40

На Враца написа:
Така, имам 3 изпита да взимам докрая. Ако не ги взема няма да завърша. Предпочитам Гърция да отпадне, ако ще и да не си взема изпитите. Давам ги в залог на Господ. Моля те Господи, от сърце и душа, и 7 години нещастна любов ми сложи и каквото прецениш там, само нека Гърция да отпадне. Моля те, моля теееее! :innocent:

забрави да опростиш една бира на батето, ако не го направиш няма да стане това за което се молиш
бързо, имаш още малко време. :cheers:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:41

spurs написа:
Тоя Митроглу е тотален безобразник, сега сигурно и дузпа ще изпусне...

имаха подобна ситуация и първото полувреме елините, още по-чисто положение и чист късмет за костариканците.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:42

Ако Гърция отпадне, сама ще си е виновна. Престъпни пропуски и никакъв обръч около вратата на противник, който играе продълженията с човек по-малко.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:42

Diavolo написа:
На Враца написа:

забрави да опростиш една бира на батето, ако не го направиш няма да стане това за което се молиш
бързо, имаш още малко време. :cheers:

Всичко давам, както отбелязах, следователно всичко опрощавам. Само Гърция да отпадне. Ах, дано, дано, дано ...........

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:43

Vendome написа:
Ако Гърция отпадне, сама ще си е виновна. Престъпни пропуски и никакъв обръч около вратата на противник, който играе продълженията с човек по-малко.

за обръч се иска сили, явно не са имали. точно гърците са известни с това, че се раздават, просто това им е бил лимита.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 01:45

Те и в десетата минута не могат да направят обръч тия, уморили се били. :) Некви типове отпред, дето не могат да си спрат топката, как да стане.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща