Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:14

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Франция - Германия 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Франция - Германия   |   04.07.2014 21:16

SUBXERO написа:
Keanu написа:
Абе вие некякъв друг мач ли сте гледали? Темпото беше високо, имаше един куп положения, водещия в резултата отбор не се затвори отзад и най-важното - накрая немците спечелиха... аз съм доволен :dance:

Бе и аз това си помислих, ама знам ли, може пък и това да не е достатъчно за най-изтънчените футболни естети измежду нас.

със сигурност сте гледали някой друг мач или сте на две каси бира

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   04.07.2014 21:20

Напълно споделям мнението на Дявола. Каските направиха всичко възможно да опорочат мача, а лудия им късмет отново ги покри. Естествено да не забравяме и криминалния гол на юношата на Байерн. Франсетата трябваше още малко да си повярват и го взимаха мача. Но какво да очакваме от пошли европейски отбори...зрелище ли?! :dunno:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   04.07.2014 21:24

да, никой не спомена, че всъщност гола на каските беше нередовен, имаше фаул в атака!!!
но пък имаше и дузпа за поваляне на Йозил, тъй че..

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Франция - Германия   |   04.07.2014 21:26

Diavolo написа:
SUBXERO написа:
Keanu написа:
Абе вие некякъв друг мач ли сте гледали? Темпото беше високо, имаше един куп положения, водещия в резултата отбор не се затвори отзад и най-важното - накрая немците спечелиха... аз съм доволен :dance:

Бе и аз това си помислих, ама знам ли, може пък и това да не е достатъчно за най-изтънчените футболни естети измежду нас.

със сигурност сте гледали някой друг мач или сте на две каси бира

Не, Дяволе, по-скоро ти си пак на свръхдоза предразсъдъци, съчетана с хроничната ти склонност към изопачаване поради пристрастия. Тъпо само, че Италия вече е аут. Кой знае какви хвалебствия щеше да валят от тебе за нещо подобно като игра.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   04.07.2014 21:32

Ами това са класиките, за които мечтаете (като имена на участниците имам предвид) - яко тактически футбол и малко голове... Ако на този четвъртфинал бяха играли Нигерия-Алжир (3:3), Дяволето щеше да се кахъри как на такъв важен етап от световното бил принуден да гледа тези пародии на отбори (и защити) за сметка на мега класиката Франция-Германия. Неелитека? :))

Последна промяна Medved на 04.07.2014 21:32, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   04.07.2014 21:54

не е тека
класика е здрав мач на високо темпо и на 60/70% задълже да има продължения, аз за това ги чакам световните, а не заради такива пародии

пример за горното:

Англия - ФРГ на Мондиале 90
класика

или без продължения, но класика:
ФРГ - Холандия 2-1 на 1/8 финала

мога да ти дам още много примери и в двете насоки

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Франция - Германия   |   04.07.2014 21:56

SUBXERO написа:
Не, Дяволе, по-скоро ти си пак на свръхдоза предразсъдъци, съчетана с хроничната ти склонност към изопачаване поради пристрастия. Тъпо само, че Италия вече е аут. Кой знае какви хвалебствия щеше да валят от тебе за нещо подобно като игра.

мухаха, жалко само, че Италия и Испания ги няма и Йоги може и да помечтае :laugh:

бтв: мача беше мага тъп

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   04.07.2014 21:57

Който е очаквал много голове и атракция от мач между Германия и Франция, най-вероятно е застинал във времето с избитите зъбки на Батистон. :) Аз резултатен мач между тези два отбора не си спомням.

Германците си играха точно както едно време - нищо особено, но тактически правилно. Без антифутбол а ла Италия, но и без да допускат кой знае какво напрежение отзад. С много точни и навременни фаулчета в центъра, прекъсване в зародиш на френските атаки или по-скоро на опитите им за атаки и т.н.

Само не ми харесаха някои безобразни флопове, както е модерно да се казва, на Мюлер и Клозе. Тука някои хора ореваха форума покрай Робен, обаче сега нищо не казват. :)

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   04.07.2014 21:58

Bjoern Bo написа:
Prototype_Iblis написа:
69 мин. Мача свърши. Чакам Колумбия-Бразилия

Аве, добре е да минат напред каските, че да забоде заветния в малкия финал!

Да бе верно, аз това въобще не го прецених, че Германия трябва да играе 7 мача, за да може Миро да има по голям шанс за гол. Браво добре че биха тогава. ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Франция - Германия   |   04.07.2014 22:01

Diavolo написа:
SUBXERO написа:

мухаха, жалко само, че Италия и Испания ги няма и Йоги може и да помечтае :laugh:

бтв: мача беше мага тъп

Мачът беше нервен и с много брак, не мога да отрека. Но скука не беше в никакъв случай. Мисля, че последното е субективно и зависи И от това, кой зрител в каква степен поддържа/хейтва някой от участващите отбори.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   04.07.2014 22:01

MCStranger написа:
Bjoern Bo написа:
Prototype_Iblis написа:
69 мин. Мача свърши. Чакам Колумбия-Бразилия

Имаш предвид, при размазването на Аржентина с 4:1, ден преди Тиаго Силва да вдигне купата?

Виждам, че нещо грешно си сметнал нещата, чакай да ти ги разясня:
Миро на малкият финал ще пори Холандия не Аржентина, ден преди Колумбия не много лесно, но все пак безапелационно да победи Белгия.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   04.07.2014 22:02

всъщност французите са виновни, че не стана мач откъдето и да се погледне.
избощо не изпотиха каските, не че и те не можеха да си решат по-рано мача и това е слабост
това ще е последния лесен мач за каските и не впечатлиха срещу една много слаба франция.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   04.07.2014 22:03

Stuart написа:
Германците си играха точно както едно време - нищо особено, но тактически правилно. Без антифутбол а ла Италия, но и без да допускат кой знае какво напрежение отзад. С много точни и навременни фаулчета в центъра, прекъсване в зародиш на френските атаки или по-скоро на опитите им за атаки и т.н.

Дам, споделям напълно това мнение.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   04.07.2014 22:05

Balleta написа:
Изображение

труден мач за франсетата, време е за първа загуба на немците, чийто половин отбор бил тръшнат от свински грип :-o

Германия е фаворит, ама да видим ....най добрия вариант 1:1 и победа за петлите в продължението :yes:

Голът на немция бе след фаул, но пък имаше дузпа срещу Клозе, и като цяло швабите заслужено биха. Франсе нищо не показа, поне не и сериозно.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   04.07.2014 22:05

Prototype_Iblis написа:
MCStranger написа:
Bjoern Bo написа:

Имаш предвид, при размазването на Аржентина с 4:1, ден преди Тиаго Силва да вдигне купата?

Миро на малкият финал ще пори Холандия не Аржентина, ден преди Колумбия не много лесно, но все пак безапелационно да победи Белгия.

:moufan: :moufan: :moufan: :first:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Франция - Германия   |   04.07.2014 22:06

Stuart написа:

За това мисля, че има и специален термин във футбола - грамотна игра.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   04.07.2014 22:54

Prototype_Iblis написа:

И твоят вариант си го бива...само че на финала Белгия излъгва Колумбия с гол на Лукаку в 119-ата минута...и после имам твърде много познати, които няма да изтрезнеят около седмица (половината от радост, щото са белгийци, другата половина от мъка, щото са холандци:))))

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   04.07.2014 23:55

Никой не е отбелязал приноса на набедения за световна суперзвезда Бензема. Цял мач го раздаваше гений-небрежар и между другото опропасти всички опасни атаки на Франция в мача.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Франция - Германия   |   04.07.2014 23:57

spurs написа:
Никой не е отбелязал приноса на набедения за световна суперзвезда Бензема. Цял мач го раздаваше гений-небрежар и между другото опропасти всички опасни атаки на Франция в мача.

Този ми е ясен още от Лион. Не знам Балета какво се впряга като го храня.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франция - Германия   |   05.07.2014 00:02

Бензема е дупка. Винаги е бил един льольо и се мотае по терена... :uuu:
Верно, вкарва някои красиви голове, но купите не се печелят с 2-3 красиви гола на сезон, а с повечко "елементарни" голове от лесни позиции! Не е процентен нападател. :stop:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща