Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:28

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Германия - Португалия 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Германия - Португалия   |   16.06.2014 22:31

Крал Блуфен написа:
Пепе - подготвя отмъщение в съблекалнята!
:cheers: :cheers: :cheers:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Германия - Португалия   |   16.06.2014 22:37

Diavolo написа:
съжалявам, че точно некадърника Йоги Льов дето си яде сополите може да ги изведе до световната титла

След такива неадекватщини почвам да го разбирам бай Хуя, да ви кажа... :unsure:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Германия - Португалия   |   16.06.2014 22:47

Крал Блуфен написа:
Vendome написа:
Балет, атакуваш Тонзо и Добрил, но си същия като тях. Винаги си писал, че си за Аржентина и испания. Стана за Португалия след като Реал купи Роналдо.

Кралските играчи заслужено си почиват тва световно след 10тата! Тука е за недоносяци и комплексарчета като Гнуси и компания :dance:

Доказателството:

Бейл - дома
Касияс - плаче в съблекалнята
Роналда - плаче в съблекалнята

Взе ми думите от устата, тъкмо щях да пиша, че играчите на Реал не са никак свежи след ШЛ, или дават яко релакс след титлата или са уморени от дългия сезон или и двете ... леко по кралски, аристократично и тежко го раздават :yes:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Германия - Португалия   |   16.06.2014 22:47

Diavolo написа:
, а и съжалявам, че точно некадърника Йоги Льов дето си яде сополите може да ги изведе до световната титла,...

Спокич, няма да съжаляваш, с този келеш това просто няма как да стане! Немците дотам са изпаднали, че ако додрапа до 1/4 финал ще му цункат уя, демек гоуема раута!
Деградета са дойчетата, лузъри и прочие. Там обаче си казват, че са обективисти :rofl: :rofl: :rofl:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Германия - Португалия   |   16.06.2014 22:50

http://screamer.deadspin.com/cristiano-ronaldos-crying-face-in-extreme-slow-motion-1591495346?utm_campaign=socialflow_deadspin_twitter&utm_source=deadspin_twitter&utm_medium=socialflow

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Германия - Португалия   |   16.06.2014 23:16

Balleta написа:
Vendome написа:
Балет, атакуваш Тонзо и Добрил, но си същия като тях. Винаги си писал, че си за Аржентина и испания. Стана за Португалия след като Реал купи Роналдо.

дрънкаш ей така - върни се в дира, отвори старите световни, европейски и някъде там ще видиш, че винаги съм им симпатизирал ... фен в никакъв случай, аз и на испанците само симпатизирам, истински фен съм бил само на Арже ...

Отделно аз не боготворя Роналдо за разлика от цитираните и Меси :yes:

За Деволо гарантирам, че също винаги е подкрепял португалците от време оно, затова и го зная защото и мен са ме кефели ... ;-)

Лъжеш като циганин :) Никога навремето не си изразявал симпатии към тях. Не боготовориш Роналдо, ама като бъде споменат и веднага метеш, същото беше и с Мауриньо докато ви беше треньор :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Германия - Португалия   |   16.06.2014 23:29

navy написа:
Diavolo написа:
, а и съжалявам, че точно некадърника Йоги Льов дето си яде сополите може да ги изведе до световната титла,...

Спокич, няма да съжаляваш, с този келеш това просто няма как да стане! Немците дотам са изпаднали, че ако додрапа до 1/4 финал ще му цункат уя, демек гоуема раута!
Деградета са дойчетата, лузъри и прочие. Там обаче си казват, че са обективисти :rofl: :rofl: :rofl:

Хаха, викаш ще дойде пак момента в който ще обуят ботушките... ;)
лошо нема лошо нема :yes:
все пак не искам да печелят световната титла в никакъв случай, бих бил за тях само ако спорят за титлата с бразилските манафи.
Имат обаче страхотно поколение, най-доброто им от 1990 г. насам, жалко само че не са тази позната ни от миналото машинка. Играят по-различен футбол, не типичния за маншафта. По-близко са до Испания отколкото до старата Германия. Разликата е, че са по-високи и мощни от испанците и все още порят яко с глава. Когато стане въпрос за ФРГ/Германия винаги съм си представял как може да вкарат гол винаги при центриране. Винаги са имали страхотни играчи за игра с глава.
Харесвам ги наистина в момента (абстрахирайки се от факта, че са Германия и че аз съм за скудрата от малък), но не мисля, че са случаи на правилния човек за мисията.

Последна промяна Diavolo на 16.06.2014 23:30, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Германия - Португалия   |   16.06.2014 23:47

Diavolo написа:
navy написа:
Diavolo написа:

Хаха, викаш ще дойде пак момента в който ще обуят ботушките... ;)
лошо нема лошо нема :yes:
все пак не искам да печелят световната титла в никакъв случай, бих бил за тях само ако спорят за титлата с бразилските манафи.
Имат обаче страхотно поколение, най-доброто им от 1990 г. насам, жалко само че не са тази позната ни от миналото машинка. Играят по-различен футбол, не типичния за маншафта. По-близко са до Испания отколкото до старата Германия. Разликата е, че са по-високи и мощни от испанците и все още порят яко с глава. Когато стане въпрос за ФРГ/Германия винаги съм си представял как може да вкарат гол винаги при центриране. Винаги са имали страхотни играчи за игра с глава.
Харесвам ги наистина в момента (абстрахирайки се от факта, че са Германия и че аз съм за скудрата от малък), но не мисля, че са случаи на правилния човек за мисията.

Е то с 50 % резняци как да стане - арийците се подметкат в гроба!
Виж кои станаха последно световни - Бекенбауер треньор + Матеус и Бреме!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Германия - Португалия   |   17.06.2014 19:22

Крал Блуфен написа:
Vendome написа:

Кралските играчи заслужено си почиват тва световно след 10тата! Тука е за недоносяци и комплексарчета като Гнуси и компания :dance:

Доказателството:

Бейл - дома
Касияс - плаче в съблекалнята
Роналда - плаче в съблекалнята

:rofl: :rofl: ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Германия - Португалия   |   17.06.2014 22:21

Нейви, кои са тези 50% резняци в немския отбор? Пишеш наизсут. Не повече от 4-5 човека.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4