Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 08:12

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Холандия-Мексико 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 21:45

bai Momchil написа:
Diavolo написа:
bai Momchil написа:
Какво ги хвалите тия мексиканци- отбор класирал се след бараж в зона КОНКАКАФ :outofspace:

а Дания как се класираха 1992 г. ;-)
такива отбори са адски опасни...
А и няма значение какво си играл на квалификациите, важното е в каква форма си на световното и там как играеш...

Изобщо не ти е удачен примера, щото тогава на ЕП се класираха само 8 отбора. Да идеш на бараж от Европа е едно, да се класираш 4-ти от 6 отбора в Конкакаф е смешно.

Я пак? Как се класираха да попитам?

примера ми е ОК, отвсякъде. Дания играха великолепен футбол на това първенство, е имаха и късмет срещу Холандия, а можеше изобщо да не ги видим.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 21:47

Forest_fan написа:
Diavolo написа:
bai Momchil написа:
Какво ги хвалите тия мексиканци- отбор класирал се след бараж в зона КОНКАКАФ :outofspace:

а Дания как се класираха 1992 г. ;-)
такива отбори са адски опасни...
А и няма значение какво си играл на квалификациите, важното е в каква форма си на световното и там как играеш...

Ако трябва да сме честни на 100% датчаните дори не се и класираха за ЕП 92, а УЕФА ги изпрати там.

Абсолютно споделям мнението на Стюърт относно дузпата в последната минута.

аха, ама защо ми го казваш на мен, все едно не го знам... аз друг питам :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 21:49

Stuart написа:
При положение че Маркес очевадно посяга с крак и спъва Робен, да се говори за симулации и флопове е меко казано смехотворно. Робен може и да падна по-артистично, но не е като да падна сам. А при положение че имаше и по-рано хиляда процента дузпа, то вече се превръща в леко болестно състояние, което е разбираемо за Магера, но един Магер ни стига, така си мисля аз. ;)

На фона на поне 4-5 дузпи на това Световно (вкл. двете срещу Холандия в групите), тази си беше абсолютна. Неслучайно и испанските коментатори рекоха едно простичко "си, сеньор".

Ама ти не разбра ли - според Мейджърщината дузпа се дава единствено при счупен крак, при това поне на две места.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 21:50

ЕП от 92-а беше във формат с 8 отбора, което означава, че трябва да си победител в квалификационната си група.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 21:51

alessandron написа:
Stuart написа:
При положение че Маркес очевадно посяга с крак и спъва Робен, да се говори за симулации и флопове е меко казано смехотворно. Робен може и да падна по-артистично, но не е като да падна сам. А при положение че имаше и по-рано хиляда процента дузпа, то вече се превръща в леко болестно състояние, което е разбираемо за Магера, но един Магер ни стига, така си мисля аз. ;)

На фона на поне 4-5 дузпи на това Световно (вкл. двете срещу Холандия в групите), тази си беше абсолютна. Неслучайно и испанските коментатори рекоха едно простичко "си, сеньор".

Ама ти не разбра ли - според Мейджърщината дузпа се дава единствено при счупен крак, при това поне на две места.

Това само за лошите отбори, подпирани от ФИФА. За добрите може и лекичко побутване - тогава е 100% дузпа. :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 21:54

bai Momchil написа:
Друго си е да успееш да станеш 4-ти в зверска конкуренция с Ямайка и Панама и да завършиш само на 4 точки зад мегагранда Ходнурас :music:

само не разбрах това какво общо има с моментната им игра и с това дали са заслужавали или не да се класират? или си искал да гледаме дърводелците от Нова Зеландия дето щяха да са пълни тупани в групата си.

Мексико имаха проблеми и скандали, там много дисциплината не се спазва. Имаше скандали с дрога и с курви, смениха се трима треньори, а в Мексико футбола е религия и там всеки разбира от футбол и натиска и психозата над треньорите и играчите е убийствена

а иначе за твоя справка, за да те е яд още повече на ''гадните и бедни имигранти'' и понеже не знам дали знаеш всъщност, но се класираха само и единствено заради помощта на братята американци :-D
да, два късни гола на Зуси и Йохансон, обърнаха Панама и така ги пратиха на бараж :ura:
гледах почти всички мачове в конкакаф, по принцип съм фен на футбола на карибите + мексико най-вече

Последна промяна Diavolo на 29.06.2014 21:55, променена общо 1 път

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 21:54

Мейдж, футбола не беше ли игра, в която се броят головете и точките, а другото са оправдания за лузъри ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 21:55

Абе доказан лаик като Стюърта или пък виден дузпопоклонник като Сандето да говорят, че имало дузпи срещу доказания симулант Робен, е донякъде разбираемо, ама Фореста и други видимо уж трезви и ерудирани фенове, за които се предполага, че са изгледали поне едно 10-20 мача на въпросния измекяр, да твърдят подобно нещо, ми е леко непонятно...

:dunno:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 21:56

Абе ти нали не гледаше фарса, кво се обаждаш като черна станция. :) Гледай си там кърлинга и четвърта исландска и не се меси при спецовете. ;)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 21:57

Как да няма дузпа като Маркес посяга и го спъва? Робен преигра с плонжа, но още първото можеше да му я дадат при оново двойно спъване. Което и да е от тия две положения, ако беше в холандското наказателно и не беше свирено, щеше да доведе до пълен апокалипсис и тотално громене на конспирацията тук. :laugh:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 21:59

Да, ама дърводелците от Нова Зеландия си тръгнаха непобедени от СП 2010.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 21:59

Henman написа:
Как да няма дузпа като Маркес посяга и го спъва? Робен преигра с плонжа, но още първото можеше да му я дадат при оново двойно спъване. Което и да е от тия две положения, ако беше в холандското наказателно и не беше свирено, щеше да доведе до пълен апокалипсис и тотално громене на конспирацията тук. :laugh:

Чшшш, тенисистите па откога заразбираха от футбол? :yellowcard: Измекяр е Робен, нема дузпа и срещу него никога в историята не е трябвало да се свири дузпа, щото такова чудо никога не е имало - никой никога не го е спъвал тоя грозен симулант ... :whistle:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 22:01

Forest_fan написа:
Мейдж, футбола не беше ли игра, в която се броят головете и точките, а другото са оправдания за лузъри ;-)

Титлогонците и тенекеджиите си броят точките, лузърите си броят "DANGEROUS ATTACKS", а ценителите си "броят" онези дребни и иначе незабележеми детайли на футболната магия, които въздигат истинските стойностни на спорта - отвъд победите, точките и головете. Твърде жалко, че по-вероятно да откриеш тези стойности на кварталното игрище, отколкото на световното първенство, дето уж трябва да ти е витрината на футбола, но това е положението...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 22:04

Forest_fan написа:
Да, ама дърводелците от Нова Зеландия си тръгнаха непобедени от СП 2010.

е и? и кой си ги спомня с нещо?
само разни ингилизки фенове
а нема нужда да гледам дървеняците - Англия 2
що не си спретнете по подобие на ръгбито - петте нации и си ги гледайте

същото това Мексико колко гола им вкара на тия дървосекачи?
9 ли бяха? :rofl: :rofl: :rofl:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 22:04

Stuart написа:
Абе ти нали не гледаше фарса, кво се обаждаш като черна станция. :) Гледай си там кърлинга и четвърта исландска и не се меси при спецовете. ;)

Там е работата, че спецовете сме точно в четвърта исландска и кърлинга, а тук сте баш лаиците и е винаги удоволствие да ви се бръкне в дупето, като почнете да се изживявате като големите (телевизионни) спецЯлисти :))) :wave:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 22:06

Bjoern Bo написа:
Stuart написа:

Там е работата, че спецовете сме точно в четвърта исландска и кърлинга, а тук сте баш лаиците и е винаги удоволствие да ви се бръкне в дупето, като почнете да се изживявате като големите (телевизионни) спецЯлисти :))) :wave:

Единственото място, където бъркаш, че Футболното Карлуково. :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 22:06

Много смешни са ми разбирачите дето не са гледали нито един мач от последната фаза на квалификациите на Конкакааф да дават експертни мнения за Мексико, Коста Рика, САЩ или Панама. Продължавайте да се излагате. :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 22:07

за мен дузпа нямаше
Робен потърси контакта и се гмурна
въпрос на гледна точка явно
няма да се разбереме тук, но всеки с мнението си. :-)

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 22:07

Bjoern Bo написа:
Forest_fan написа:

Титлогонците и тенекеджиите си броят точките, лузърите си броят "DANGEROUS ATTACKS", а ценителите си "броят" онези дребни и иначе незабележеми детайли на футболната магия, които въздигат истинските стойностни на спорта - отвъд победите, точките и головете. Твърде жалко, че по-вероятно да откриеш тези стойности на кварталното игрище, отколкото на световното първенство, дето уж трябва да ти е витрината на футбола, но това е положението...

Всъщност аз цитирах теб :-) Иначе за магията си прав, но то винаги е било така, тези ценности можеш да ги намериш преди всичко на кварталното игрище, на големия терен играят професионалисти и тач ценности са по-различни.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия-Мексико   |   29.06.2014 22:08

Hiksa написа:
Много смешни са ми разбирачите дето не са гледали нито един мач от последната фаза на квалификациите на Конкакааф да дават експертни мнения за Мексико, Коста Рика, САЩ или Панама. Продължавайте да се излагате. :rofl:

надявам се, че не визираш мен... :-o

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща