Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:24

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Кой какво е играл за днес... Тема за залози 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 19:00

Bjoern Bo написа:
Белгия-Алжир - картон до 10-ата мин. (8.00) - ей така, на ташак :)

тва и за жълт ли става>

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 19:16

Да, за всякакъв картон.
не е зле като опция, но е хубаво да се търси в мачове със заряд или да играят латиноси :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 19:17

За всякакъв. Обикновено е 8.00 за 0-10 мин., 5.00 за 11-20 мин., 4.00 за 21-30 мин. Някои рефери обичат да респектират с ранен картон, ама трябва да е натопорчен мач. Аз избрах най-умрелия, дето за 15 мин. има само три фаула...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 19:18

тоя мач по темпо не отстъпва на Иран - Нигерия баси :о

тфа иран, алжир, яко ъндъри с подобни отбори :о

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 19:27

Тия ми сраха на фиша, заеби... Гяволе, мълчи си бе, гюле такова! :-|

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 19:46

tonzos_justice написа:
Маса народ изгуби апартаментите си, колите си от залози. Следваха побоища над жените им, после се пропиха, един друг се напуснаха, това е да залагаш всекидневно. Има разбира се случаи, в които някои хора излизат след години нула на нула или напред, но са малко. Разорените, самоубилите си, погубените човешки съдби са милиони. Залаганията или в частност хазарта е най-лошата болест! Никой не брои нервите, които хабиш, счупените телефони, телевизори и т.н.

Това е защото масата народ са отявлени атейсти и нямат елементарно религиозно образование. Богатството им е някаква фикс идея, а парите божество. Нито знаят как, нито колко да залагат. Нямат никаква изградена стратегия на поведение при голям успех или при голям провал. Търпението е най-големият добродетел в тази професия, нямаш ли го изобщо не се захващай. Аз лично взема ли си месечната дажба след това си разцъквам само по състезанията и само на препоръчани срещи. Никой не би издържал всеки ден да е под стреса на залозите, почивка винаги е необходима. Обаче и при много голямо отпускане губиш форма, забравяш тенденциите на отборите и пак нищо няма да ти се получи. Всеки букмейкър в сайта си изненадващо има по една брошурка за ''морала при хазарта'', обаче май никой не и обръща внимание и след това губи.:-)

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 20:01

А ти на кого и как си плащаш десятъка от заработеното?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 20:10

Bjoern Bo написа:
fc_bayern написа:
А аз вчера като най-слабият аматьор си праснах 20 евро само от Германия - Португалия при преднината от 2:0 за немците. Пет подобни сигурни да нацапиш е по-добре отколкото цял месец да се блъскаш на точен резултат и да гониш дивото.

И обратното: пет други сигури (като например Уругвай-Коста Рика 1.50) да ти избягат, и набързо ще издумкаш банка, която на някой му стига за половин година "гонене на дивото" :)

Ще издумкаш разбира се, ако играеш в еврофутбол или бет365, загубите са неизбежни. Нищо няма да избумкам, залога ми за тоя мач беше дроу но бет при 1/5 от банката. При равенство в резултата и 2:1 за Коста рика имаше вариант да затворя пазара, като се връща залога ми обратно при мен(за 1:1) или да се върне 1/3 от залога (при 1:2). Аз обаче се одремах и загубих всичко. Както вече споменах още на другия ден си възстанових щетите, пак при залог 1/5 от банката на уовър Франция 2,05, Швейцария към 1,80 ДНБ и един тенис мач, някъде към 1,35 беше. Първия го играх до края, втория го затворих при изравнителния гол на Мехмеди с много лека печалба като крайният изход не ме интересуваше, а тениса го затворих след първия сет като взех половината печалба от коефициента. За тия три години игра общо взето съм се научил как да ги въртя на печалба, дори и от губещи залози, а и съм се учил от най-добрите европейци от сайта, който изкарват по 5-10 бона на месец.

Изображение

Последна промяна fc_bayern на 17.06.2014 20:15, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 20:58

fc_bayern написа:

Ще издумкаш разбира се, ако играеш в еврофутбол или бет365, загубите са неизбежни. Нищо няма да избумкам, залога ми за тоя мач беше дроу но бет при 1/5 от банката. При равенство в резултата и 2:1 за Коста рика имаше вариант да затворя пазара, като се връща залога ми обратно при мен(за 1:1) или да се върне 1/3 от залога (при 1:2). Аз обаче се одремах и загубих всичко. Както вече споменах още на другия ден си възстанових щетите, пак при залог 1/5 от банката на уовър Франция 2,05, Швейцария към 1,80 ДНБ и един тенис мач, някъде към 1,35 беше. Първия го играх до края, втория го затворих при изравнителния гол на Мехмеди с много лека печалба като крайният изход не ме интересуваше, а тениса го затворих след първия сет като взех половината печалба от коефициента. За тия три години игра общо взето съм се научил как да ги въртя на печалба, дори и от губещи залози, а и съм се учил от най-добрите европейци от сайта, който изкарват по 5-10 бона на месец.

Не ги разбирам много схемите обаче не схващам какво значение има дали си в бет-а или другаде? Тия неща, за които говориш може да ги нема като опция в по-масовите сайтове обаче можеш да застраховаш така или иначе за същите неща според мене.

Иначе за последния мач и аз праснах дроу ноу бет на 2.50 за Белгия,че първото го бех играл 2 гола и ме издъниха...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 21:12

Има огромно значение. Обикновените футболни букита и казина са направени за балъците, който си мислят, че с един удар ще нацелят кьоравото и ще станат милионери. И обикновено завършват в канавката с солидни щети. Цялата система е направена да печелят те, а ти да си на загуба, дори и да си факир в прогнозите както Мейджо и като теглиш чертата на края на месеца ще видиш, че пак си се набутал с пачките. Освен ако не играеш арбитражи разбира се, както споменаха по-нагоре хората. Но такива играчи бързо ги лимитират и трябва постоянно да скачат от буки на буки. На борсата са малко по-различни нещата..:-)

Изображение

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 21:16

fc_bayern написа:
Има огромно значение. Обикновените футболни букита и казина са направени за балъците, който си мислят, че с един удар ще нацелят кьоравото и ще станат милионери. И обикновено завършват в канавката с солидни щети. Цялата система е направена да печелят те, а ти да си на загуба, дори и да си факир в прогнозите както Мейджо и като теглиш чертата на края на месеца ще видиш, че пак си се набутал с пачките. Освен ако не играеш арбитражи разбира се, както споменаха по-нагоре хората. Но такива играчи бързо ги лимитират и трябва постоянно да скачат от буки на буки. На борсата са малко по-различни нещата..:-)

Мейджъра не го гледай - той има изцяло грешно виждане за нещата и никога нема да направи пари от залози =)

Аз не мисля,че некой дето иска да забогатява от залози ше тръгне да слага у ЕФУ и Бет-а. При мене залагането е само забавление, но като тегля чертата на година обикновено съм неколко хилки напред, а не обратното. Поне в последните 2г.

Последна промяна Крал Блуфен на 17.06.2014 21:16, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 21:46

И аз не съм тръгнал да забогатявам, стига ми само да си платя тока, водата и да си нахраня семейството.:-) А излишъка го взимат циганите. :-) Иначе като всеки нормален човек работи през зимния сезон в Банско по хотелите и взима доходи от наем на магазини. Не разчитам само от футбола, но сега лятото просто няма друг изход. :yes: ;-) ;-)

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 21:54

Крал Блуфен написа:
fc_bayern написа:

Мейджъра не го гледай - той има изцяло грешно виждане за нещата и никога нема да направи пари от залози =)

Аз не мисля,че некой дето иска да забогатява от залози ше тръгне да слага у ЕФУ и Бет-а. При мене залагането е само забавление, но като тегля чертата на година обикновено съм неколко хилки напред, а не обратното. Поне в последните 2г.

Както обича да казва един многоуважаван от мен буки корифей - човек има навика да си спомня само успешните залози. Я си извади една честна статистика и си виж дали са няколко хилки напред... Като ти гледам залозите, които анонсираш, и като те знам как палиш при най-малък неуспех в една обикновена игра за удоволствие като ПМЛ-то, предполагам, че се набутваш бързо и неусетно... Ама ти си знаеш най-добре ;)

Иначе Попа си мисли, че е хванал Бога за шлифера с тези борси. Не е важно къде играеш, а как играеш и как успяваш да оползотвориш недостатъците на мястото, в което играеш. Борсите си имат своите предимства, но по мои дългогодишни наблюдения класическите букита имат много по-голямо поле за разцъкване и много по-дълбоки пробойни за наказване. А има и един тънък психологически и донякъде етичен момент - в класическото буки играеш срещу деребея с мръсната пачка, в борсата си срещу брат си (макар че е обществена тайна, че основният паричен поток, който се върти в тези борси, е на букитата) ;)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 23:06

Ааа аз съм човек максималист, казвам ти провалите ги помня много повече и по-дълго отколкото печалбите, които минават и си заминават един след друг. Мога да ти изредя доста от тях. Никога няма да забравя един залог преди 1-2 години в Мач между Рома и Лацио. Рома бяха фаворити, ама печелеха все с по 1:0 2:0. Като видях подаръка на букито, който беше дал предложение от някъде 1,25 за залог лей-срещу някой от отборите да вкара +4 гола, реших да се хвърля. Мача както обикновено беше скука и половина, а Рома водеха само с 1:0 на полувремето. Затова реших да си легна и да се наспя с мисълта, че няма как да ми избяга. Да ама не, като станах сутринта шок и ужас 4:1, с три гола в последните десет минути. Това ме научи на дисциплина, никога когато залагам да не отлепям задника от компа. Та така.:-)
Именно затова, че се паля не ми позволява да играя по твоята схема. Изтърва ли 2-3 прогнози с голям коеф. на точен резултат ме съсипва психически, целият хъс за залагане ми се изпарява. Никога няма да прогресирам на залози с повече от 3.00, свикнал съм да играя на сигурно да се застраховам по два-три начина. Ако план а се провали, идва план б, ако и той се провали-план ц. Не е лесно и при мене бъди сигурен. Затова прави залози и такива 0:0 в 87-та минута дори и не си помислям.

Изображение

Последна промяна fc_bayern на 17.06.2014 23:21, променена общо 1 път

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   17.06.2014 23:43

Всичко се развива напълно според това, което очаквах. От мача тази нощ ще зависи здали ще продължа да играя, или ще съм само зрител. Останалата ми много дребна сума в сметката отиде all in на мача, който още в самото начало смятах за най-твърд в целия първи кръг на първенството. Да, става въпрос за мача на Русия с Южна Кория. Бях напреднал лекинко, но вчера сложих повече пари на Гана-Сащ (Х) и останах с въпросната дребна сума. Не писах за този залог, защото го направих минута преди началото, тоест в 0:59 и нямаше никой да може да го дискутира и съответно да ме подкрепи, или опонира. Така че да падат, или да правят хикс Руснаците и да се свършва...

Изображение

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 00:00

спокс виждам го 1-0 за Русия, успех, Жоре :)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 00:08

Prototype_Iblis написа:
Ако говорим за ОГРОМНИ суми, ше направиш точно един арбитраж преди което и да е буки да ти покаже среден.
Имай предвид, че в тази насока буквата сменят информация на корем за такива юзъри.

Факт. Има обаче и букита, които нямат нищо против арбитражите. Пък и тебе не ти трябва да се заседяваш в едно буки, така че кво ти дреме дали са ти показали среден или не.

Както и да е. Мисълта ми беше, че ако ще играеш с големи суми (нямам предвид милиони, разбира се), по-добре да ровиш за сигурната печалба, отколкото да слагаш на некви глупости на 1.05.

Иначе след малко съм на корейците аз. 5 коеф е доста прилично за такъв мач.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 00:12

абе тия милиони са измислици ;)
милиони може да се залагат само на черния пазар. има и азиатски къщи, където няма ограничения, ама там само със специална покана може да си създадеш акаунт

иначе в бета си има лимит за макс залог

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 09:35

Diavolo написа:

и като направиш малко повече пари получаваш мейл 'we are sorry for your business, but...' ;)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 11:15

redo написа:
Diavolo написа:

и като направиш малко повече пари получаваш мейл 'we are sorry for your business, but...' ;)

Но ето защо се появяват обяви като "купувам акаунт в ... с добра история" (като под "добра история" се има предвид да е губил подобаващо) :-D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща