Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:28

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Португалия - САЩ 
Автор Съобщение
(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 04:46

Е няма такова радио и такава фурнаджийска лопата ей... я да направим един експеримент:

Diavolo написа:
Много преекспонираш ;)

не е задължително Федерер да има положитлен хед ту хед и т.н. А и е играл предимно на клей и
буквално е въртял геврек, няма друг такъв аналог в историята.
А и Федерер не е такъв тип тенесист да чупи рекорди и да трупа тенекета, той е талант, гений и грешник.
Като никой друг е радвал хората. Не е имало и едва ли някога ще има такъв култ към даден тенесист, поне откакто аз се интересувам и гледам. Но нямаше късмет, забавиха настилките още когато беше на върха, та общо взето въпреки многото неща, които постигна можеше да направи още много, но това е.
Просто не си го гледал в действие да видиш каква класа беше и какъв поглед над играта имаше.
Колкото до твоя Надал. Да, невероятен е и наистина прилича на Федерер с игра и естествено, че има много повече мастърси, но Надал попадна на идеалното място в идеалния момент когато забавиха къде що настилка имаше, но не пипа така топката как да ти го обясня, чисто статистически има повече тенекета (евентуално) и положителен хед ту хед, но няма тенис класата на Роджър, финеса и волетата му, удара от форхенд. Значи Федерер знаеш ли какви удари правеше? От всяко място на корта цак, копва топката все едно някой с ръце я носи до определеното и място, да не говорим какъв уникален майстор беше на нападателната игра, нещо в което Надал не мога да кажа, че е добър. За форхенда няма смисъл да говорим изобщо.
Представи си Лендъл, Макенроу, Сампрас, Агаси, Иванишевич, Рафтър, Сафин - все уникални тенесисти, съберим им на куп уменията и го умножи по 2, така горе-долу ще разбереш колко добър беше Федерер когато... нямаше ден. :)

Съгласен си, нали? :-P

Последна промяна naja_haje на 25.06.2014 04:47, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 09:29

Diavolo написа:
Много преекспонираш ;)

не е задължително Марадона да печели КЕШ и т.н. А и е играл само 2 пъти в този турнир
буквално сам спечели една световна титла, няма друг такъв аналог в историята.
Бразилия е била много по-силен отбор с много таланти събрани в едно.
Приноса на Гаринча през 1962 г. е бил много по-голям отколкото на Пеле през 1958 и 1970 г.
Наполи защо не бил взел КЕШ, ами не са били толкова силни явно, а и точно тогава европейския клубен футбол беше в уникален разцвет и имаше невероятна конкуренция. Имаше невероятни отбори. А и Марадона не е такъв тип футболист да чупи рекорди и да трупа тенекета, той е талант, гений и грешник.
Като никой друг е радвал хората. Не е имало и едва ли някога ще има такъв култ към даден футболист, поне откакто аз се интересувам и гледам. Но не беше режимлия, започна да се друса още докато беше в Наполи, надебеля още повече, общо взето въпреки многото неща, които постигна можеше да направи още много, но това е.
Просто не си го гледал в действие да видиш каква класа беше и какъв поглед над играта имаше.
Колкото до твоя Меси. Да, невероятен е и наистина прилича на Марадона с игра и естествено, че има много повече успехи и голове, но Меси попадна на идеалното място в идеалния момент и е много по-отдаден към самата игра, но не пипа така топката как да ти го обясня, чисто статистически има повече тенекета и голове, но няма футболната класа на Дон Диего, финта и паса му, удара с левачката. Значи Марадона знаеш ли какви пасове правеше? От 30/40 м. цак, копва топката все едно някой с ръце я носи до определеното и място, да не говорим какъв уникален майстор беше на преки свободни удари, нещо в което Меси не мога да кажа, че е добър. За дрибъла няма смисъл да говорим изобщо.
Представи си Савичевич, Зидан, Меси, Роналдо, Уеа, Баджо, Бобан, Руи Коща и Фиго - все уникални финтьори, съберим им на куп уменията и го умножи по 2, така горе-долу ще разбереш колко добър беше Марадона когато... нямаше ден. :)

Изпадна в някакво умопомрачение. Марадона никаква световна титла не е печелил сам. Може да се каже, в преносния смисъл, че е спечелил сам мачовете с Англия и Белгия и дотам. Освен това Спърса е набор 1981 ако не греша и предполагам, че е гледал Марадона, за да му развиваш баснята, че е едва ли е някакъв бог с топката, невиждан никога.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 09:42

Като стил на игра си приличат много, но по отношение на ефективността като цяло, най-вече включвайки головете средно на мач, Меси е над всички, над Марадона също. Не само заради това, че е играл с Шави и Иниеста в Барса, то и в Аржентина има по-добър коефициент от Диего (верно, там е доста зад Батистута, но пък вероятно води по голови пасове).

По отношение на плеймейкърски способности, включващи дрибъл, пас, статични положения - Меси също е велика класа и си съперничи с Марадона. За Диего не знам да е налична статистика за броя асистенции, но и там статистиката на Бог Меси е повече от впечатляваща, в т.ч. и особено за Аржентина и по този начин развенчава всички митове, че постиженията му се дължали само на това, че е съотборник в най-великата Барса в историята.

Накратко като ефективност Меси е повече от Марадона и това го прави и по-добър и ефективен играч в крайна сметка.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 13:47

Марадона е класически плеймейкър, няма как да има головете на Меси, които играе на по-свободна позиция и пред наказателното поле.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 13:47

Vendome написа:
Diavolo написа:
Много преекспонираш ;)

не е задължително Марадона да печели КЕШ и т.н. А и е играл само 2 пъти в този турнир
Приноса на Гаринча през 1962 г. е бил много по-голям отколкото на Пеле през 1958 и 1970 г.
Наполи защо не бил взел КЕШ, ами не са били толкова силни явно, а и точно тогава европейския клубен футбол беше в уникален разцвет и имаше невероятна конкуренция. Имаше невероятни отбори. А и Марадона не е такъв тип футболист да чупи рекорди и да трупа тенекета, той е талант, гений и грешник.
Като никой друг е радвал хората. Не е имало и едва ли някога ще има такъв култ към даден футболист, поне откакто аз се интересувам и гледам. Но не беше режимлия, започна да се друса още докато беше в Наполи, надебеля още повече, общо взето въпреки многото неща, които постигна можеше да направи още много, но това е.
Колкото до твоя Меси. Да, невероятен е и наистина прилича на Марадона с игра и естествено, че има много повече успехи и голове, но Меси попадна на идеалното място в идеалния момент и е много по-отдаден към самата игра, но не пипа така топката как да ти го обясня, чисто статистически има повече тенекета и голове, но няма футболната класа на Дон Диего, финта и паса му, удара с левачката. Значи Марадона знаеш ли какви пасове правеше? От 30/40 м. цак, копва топката все едно някой с ръце я носи до определеното и място, да не говорим какъв уникален майстор беше на преки свободни удари, нещо в което Меси не мога да кажа, че е добър. За дрибъла няма смисъл да говорим изобщо.
Представи си Савичевич, Зидан, Меси, Роналдо, Уеа, Баджо, Бобан, Руи Коща и Фиго - все уникални финтьори, съберим им на куп уменията и го умножи по 2, така горе-долу ще разбереш колко добър беше Марадона когато... нямаше ден. :)

Изпадна в някакво умопомрачение. Марадона никаква световна титла не е печелил сам. Може да се каже, в преносния смисъл, че е спечелил сам мачовете с Англия и Белгия и дотам. Освен това Спърса е набор 1981 ако не греша и предполагам, че е гледал Марадона, за да му развиваш баснята, че е едва ли е някакъв бог с топката, невиждан никога.

Точно сам си я спечели.
решителните мачове с/у Белгия и Англия и двата му голови паса на финала

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 14:03

Всеки мач е решителен, знаеш го отлично. Преди 1/4 финала с Англия обаче има 1/8 финал с Уругвай, а там героят е Паскули. На финала, Марадона подава, ама други вкарват, а без голове няма асистенции, няма и победи.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 17:45

Vendome написа:
Diavolo написа:
Много преекспонираш ;)

Гледал съм го естествено, бях казал, че нямам спомени от световното 86та, сигурно затова Дявола е решил, че не съм го гледал.

А иначе това с печеленето сам е ясно, че е басня. Ама ако се продържаме към нея, аз пък мога със същия успех да кажа, че Роналдо сам спечели световната титла 2002 и ще съм също толкова близо до истината.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 18:10

Stuart написа:
65-годишни бразилци не съм намерил. Струва ми се, че ясно съм писал, че са гледали по 20-30 гола и на двамата (да се изразим в твой стил). Може и повече да са гледали, може от бащите си да са чували, но това са фактите. И впрочем не съм ги търсил в нета - гледал съм с тях мач от Световно в един бар. Но и в нета може да се погледне - просто пишеш "garrincha better than pele" в гугълко и търсиш какво пишат по въпроса бразилците. Но пък кво ли знам аз - сигурно и тва е нагласено. :)

Що касае съотборниците на Пеле - ами да, толкова добри са били, че стават шампиони и без него през въпросната 62-ра. Но клоунът ги е изключил от списъка си на най-великите, поне повечето от живите измежду тях. Включил само двама, разбираш ли - двамата бекове. Е, не е ли смешка. :)

А за хилядата му гола да не отваряме дума. Включил там разни приятелски мачове с некви аматьорски отбори, на които вкарвал по 6-7 гола. Има даже и такива мачове, дето никой не може да потвърди дали наистина са се играли или не или ако са се играли, то какво точно се е случило в тях. Това все едно Коцето Хазуров, навремето беше вкарал 7 или 8 гола на едно мачле с една от юношеските формации на ЦСКА на Панчарево, да си ги брои във визитката тия голове. Или не - още по-забавно: Спърса някой ден да стане професионален футболист и да си запише като официални головете от форумната лига. Щото Пеле и такива е включил - играел в некви мачленца, докато бил в армията и други подобни.

По въпроса с Марадона няма да коментирам. Те хората си го казаха в анкетата. :)

Е ти какви неща пишеш, какво общо имат те с темата? Пак ми доказваш, че Пеле е палячо като човек, нещо с което отдавна се съгласих. Между другото това за 1000-та гола, явно е някаква бразилска мания, защото и Ромарио беше направил същото и той беше броил разни криминални голове дето само той си ги знае:)

Но така или иначе не виждам с какво опровергаваш величието на футболиста Пеле. А това "сигурно и това е нагласено" не знам защо към мен го отправяш, не съм аз този, който говори за нагласени неща. Вие обяснявате, че Пеле бил набеден за крал от ФИФА, като дотука единствения аргумент, защо според вас са го направили, беше умопомрачителен - "заради общата му пластика и визия" :)))))

А тая анкета не знам докога ще я навирате като е кристално ясно, че дядо ми, който е гледал Пеле и знае, че е най-великия, не е гласувал в анкетата, докато разни като вас са гласували от по 40 компютъра :) А и можеш да бъдеш убеден, че ако същата анкета се направи днес Роналдо или Меси ще е номер 1. Всъщност нека те питам нещо - мислиш ли, че от великите съотборници на комплексирания палячо Пеле дето не са включени в топ 125, ще има поне един в една такава интернет анкета? И ако си съгласен, че няма да има, кое е вярното - Пеле е боклук, защото не ги е включил, но и интернет анкетата не е обективна, или пък интернет анкетата правилно не ги включва, но при това положение и Пеле е бил прав? :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 18:11

Там е работата, че не е басня, за теб може да е, но за мен и милиони фенове не е.
Изобщо не си го гледал, личи си по писаниците ти. Говориш наизустени неща, защото си влюбен в Меси и мисията на твоя живот е да докажеш, че е по-велик от Марадона, но за твое нещастие никой няма да го приеме сериозно, най-вече в Аржентина. :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 18:16

spurs написа:
Stuart написа:
65-годишни бразилци не съм намерил. Струва ми се, че ясно съм писал, че са гледали по 20-30 гола и на двамата (да се изразим в твой стил). Може и повече да са гледали, може от бащите си да са чували, но това са фактите. И впрочем не съм ги търсил в нета - гледал съм с тях мач от Световно в един бар. Но и в нета може да се погледне - просто пишеш "garrincha better than pele" в гугълко и търсиш какво пишат по въпроса бразилците. Но пък кво ли знам аз - сигурно и тва е нагласено. :)

Що касае съотборниците на Пеле - ами да, толкова добри са били, че стават шампиони и без него през въпросната 62-ра. Но клоунът ги е изключил от списъка си на най-великите, поне повечето от живите измежду тях. Включил само двама, разбираш ли - двамата бекове. Е, не е ли смешка. :)

А за хилядата му гола да не отваряме дума. Включил там разни приятелски мачове с некви аматьорски отбори, на които вкарвал по 6-7 гола. Има даже и такива мачове, дето никой не може да потвърди дали наистина са се играли или не или ако са се играли, то какво точно се е случило в тях. Това все едно Коцето Хазуров, навремето беше вкарал 7 или 8 гола на едно мачле с една от юношеските формации на ЦСКА на Панчарево, да си ги брои във визитката тия голове. Или не - още по-забавно: Спърса някой ден да стане професионален футболист и да си запише като официални головете от форумната лига. Щото Пеле и такива е включил - играел в некви мачленца, докато бил в армията и други подобни.

По въпроса с Марадона няма да коментирам. Те хората си го казаха в анкетата. :)

Е ти какви неща пишеш, какво общо имат те с темата? Пак ми доказваш, че Пеле е палячо като човек, нещо с което отдавна се съгласих. Между другото това за 1000-та гола, явно е някаква бразилска мания, защото и Ромарио беше направил същото и той беше броил разни криминални голове дето само той си ги знае:)

Но така или иначе не виждам с какво опровергаваш величието на футболиста Пеле. А това "сигурно и това е нагласено" не знам защо към мен го отправяш, не съм аз този, който говори за нагласени неща. Вие обяснявате, че Пеле бил набеден за крал от ФИФА, като дотука единствения аргумент, защо според вас са го направили, беше умопомрачителен - "заради общата му пластика и визия" :)))))

А тая анкета не знам докога ще я навирате като е кристално ясно, че дядо ми, който е гледал Пеле и знае, че е най-великия, не е гласувал в анкетата, докато разни като вас са гласували от по 40 компютъра :) А и можеш да бъдеш убеден, че ако същата анкета се направи днес Роналдо или Меси ще е номер 1. Всъщност нека те питам нещо - мислиш ли, че от великите съотборници на комплексирания палячо Пеле дето не са включени в топ 125, ще има поне един в една такава интернет анкета? И ако си съгласен, че няма да има, кое е вярното - Пеле е боклук, защото не ги е включил, но и интернет анкетата не е обективна, или пък интернет анкетата правилно не ги включва, но при това положение и Пеле е бил прав? :)

Опитва се да ти каже, че ФИГА го определят като крал на футбола, а не феновете или журналисти и пр. Но след това всички подемат това прозвище. И се започва мащабна кампания по промиване на мозъците, а в тия времена е било лесно, защото няма интернет, гледат се малко мачове по телевизиите, хората са гледали само световното в по-голям мащаб.

със сигурност ако направят анкетата сега Меси или Роналдо няма да спечелят
Както и новите хитове (някои от които супер популярни и култови) в имдб не правят по-добри оценки от старите класики, а там гласуват стотици хиляди
Когато става въпрос за сериозни неща, младите не са глупави и действат с пълната отговорност на което. А и средното и по-възрастното поколение също ще могат да гласуват. Нека направят анкета, изобщо не се притеснявам. :yes:
Не, не съм гласувал от 100 компютъра, само от моя и резултатите изобщо не ме учудиха.
Но реакцията на ФИФА не закъсня... :laugh:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 18:19

Аз влюбен в Меси? Много си далеч от истината, даже много ме дразнеше преди време, ама с течение на времето признах класата му, това е. Иначе можеш да си сигурен, че не съм му някакъв луд фен.

Между другото любимият ми футболист на всички времена, заради който и станах фен на Тотнъм навремето, е Гари Линекер. При положение, че той игра в Европа до 92ра (след това в Япония по онова време нямаше как да го гледаме), т.е. до по-рано от Марадона, ми е интересно как мислиш, че не съм гледал Марадона, а него съм го гледал :)

И нищо не каза за Роналдо, който сам донесе титлата 2002 :)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 18:47

Изобщо не съм и гласувал в тая анкета, още повече пък от 40 компютъра. :) Не знам кой писа, че е нагласена анкетата, но и ти пееш в тоя хор, затова говоря общо. Извинявам се, ако съм сбъркал нещо. ;)

И нека да не забравяме нещо, когато говорим за тая анкета. Така като гледам е проведена 2000-ната година. Марадона вече се е отказал, минали са 14 години от титлата на Аржентина и десетина от периода му в Наполи. Не е като да е бил на върха на кариерата си или да е бил най-популярният играч по това време. Ще ме извиняваш, ама по това време Зидан например е действащ световен и европейски шампион. Роналдо е вероятно най-популярният играч в света, Баджо все още не е приключил с големия футбол, Фиго е актуалната Златна топка и т.н. Така че тия глупости как някой щял да гласува за най-актуалните и култови играчи в момента на провеждане на анкетата издишат тотално. ;)

А като махнем на "краля на футбола" хилядата му криминални гола, ами то кво му остава. Пичът, дето се бара на най-великият голаджия в историята, има мижавите 12 гола на Световни. Никога не е бил голмайстор на Световно, даже от 4-те си участия само веднъж е голмайстор на собствения си отбор. Коефициентът му голове/мачове е по-малък, отколкото на Виери, Томас Мюлер и още десетина известни и неизвестни играчи, сред които и още трима бразилци. Изобщо какво има да се коментира за тоя.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 19:54

spurs написа:
SUBXERO написа:
Освен това ти е ясно, че голяма част от тези, които са преживели Пеле И Марадона я имат интернет, а знаят как върви тая пущина.

Най-вече това според мен, не мисля, че е имало фалшифициране. Примерно ако сега се направи интернет класация с въпрос кой е по-добър Кочиш или Рахим Стърлинг, сигурно Стърлинг ще спечели с 95 на 5% :)

В никакъв хор не пея както виждаш :)

За аргументите с махането на хилядата гола, Томас Мюлер и Виери няма какво да кажа, тук някъде печелиш спора ;)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 19:59

Diavolo написа:
Говориш наизустени неща, защото си влюбен в Меси и мисията на твоя живот е да докажеш, че е по-велик от Марадона :wave:

Не съм чел дискусията, но за такова твърдение се вкарват хора в затвора!!! Спурса като юрист требва да е добре запознат!

Господ-Бог Диего Армандо Марадона и.....Лайномет Гнуси??! REALLY?!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 20:06

Крал Блуфен написа:
Diavolo написа:
Говориш наизустени неща, защото си влюбен в Меси и мисията на твоя живот е да докажеш, че е по-велик от Марадона :wave:

Не съм чел дискусията, но за такова твърдение се вкарват хора в затвора!!! Спурса като юрист требва да е добре запознат!

Господ-Бог Диего Армандо Марадона и.....Лайномет Гнуси??! REALLY?!

:yes:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 20:14

Stuart написа:
Изобщо не съм и гласувал в тая анкета, още повече пък от 40 компютъра. :) Не знам кой писа, че е нагласена анкетата, но и ти пееш в тоя хор, затова говоря общо. Извинявам се, ако съм сбъркал нещо. ;)

И нека да не забравяме нещо, когато говорим за тая анкета. Така като гледам е проведена 2000-ната година. Марадона вече се е отказал, минали са 14 години от титлата на Аржентина и десетина от периода му в Наполи. Не е като да е бил на върха на кариерата си или да е бил най-популярният играч по това време. Ще ме извиняваш, ама по това време Зидан например е действащ световен и европейски шампион. Роналдо е вероятно най-популярният играч в света, Баджо все още не е приключил с големия футбол, Фиго е актуалната Златна топка и т.н. Така че тия глупости как някой щял да гласува за най-актуалните и култови играчи в момента на провеждане на анкетата издишат тотално. ;)

А като махнем на "краля на футбола" хилядата му криминални гола, ами то кво му остава. Пичът, дето се бара на най-великият голаджия в историята, има мижавите 12 гола на Световни. Никога не е бил голмайстор на Световно, даже от 4-те си участия само веднъж е голмайстор на собствения си отбор. Коефициентът му голове/мачове е по-малък, отколкото на Виери, Томас Мюлер и още десетина известни и неизвестни играчи, сред които и още трима бразилци. Изобщо какво има да се коментира за тоя.

Ако не бъркам, коефициентът на Пеле за голове в официални мачове е около 0.9. Кой от споменатите или друг има такъв? Колкото до глупостите на дявола, че ФИФА е определила Пеле за Крал на футбола, не е ФИФА това е било всеобщото мнение през 60-те години. Всъщност преди да се появи Марадона, подобна оценка за Пеле не е подлежала на спор от никого.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 20:38

spurs написа:
spurs написа:
SUBXERO написа:
Освен това ти е ясно, че голяма част от тези, които са преживели Пеле И Марадона я имат интернет, а знаят как върви тая пущина.

Най-вече това според мен, не мисля, че е имало фалшифициране. Примерно ако сега се направи интернет класация с въпрос кой е по-добър Кочиш или Рахим Стърлинг, сигурно Стърлинг ще спечели с 95 на 5% :)

В никакъв хор не пея както виждаш :)

За аргументите с махането на хилядата гола, Томас Мюлер и Виери няма какво да кажа, тук някъде печелиш спора ;)

Ами печеля, това е положението. :ura:

А това, че Пеле бил наречен още едно време Краля, е доста издишащ аргумент. Той и Еузебио така е бил наричан. А има и един, дето му викали Кайзера, демек Императора - та той ще да седи по-високо от разните му кралчета или? ;)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 20:41

Vendome написа:
Stuart написа:

Ако не бъркам, коефициентът на Пеле за голове в официални мачове е около 0.9. Кой от споменатите или друг има такъв? Колкото до глупостите на дявола, че ФИФА е определила Пеле за Крал на футбола, не е ФИФА това е било всеобщото мнение през 60-те години. Всъщност преди да се появи Марадона, подобна оценка за Пеле не е подлежала на спор от никого.

Е, на световни му е по-нисък, само 0,85. За сравнение, на Марадона примерно е космическите 0,38 :)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 20:47

Португалия бие с разлика. Правя подарък за моя любимец Кристиано с тази прогноза :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Португалия - САЩ   |   25.06.2014 22:13

spurs написа:
Аз влюбен в Меси? Много си далеч от истината, даже много ме дразнеше преди време, ама с течение на времето признах класата му, това е. Иначе можеш да си сигурен, че не съм му някакъв луд фен.

Между другото любимият ми футболист на всички времена, заради който и станах фен на Тотнъм навремето, е Гари Линекер. При положение, че той игра в Европа до 92ра (след това в Япония по онова време нямаше как да го гледаме), т.е. до по-рано от Марадона, ми е интересно как мислиш, че не съм гледал Марадона, а него съм го гледал :)

И нищо не каза за Роналдо, който сам донесе титлата 2002 :)

Ами извинявай, но изобщо не ти личи и не ти вярвам. За какво тогава спориш и то в загубена кауза? :о
Не ме интерсува Роналдо а и никой не го тика да го сравнява с Марадона, Пеле и пр.
Апропо Роналдо също е по-велик от Меси, както и Зидан. :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща