Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 05:46

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Коста Рика - Гърция 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 11:21

Аве, бай Момчи, аз не знам що за абсурдна тема защитаваш?! Виж, че Коста Рика ти е на 1/4-финал (независимо от по-малкия брой DANGEROUS ATTACKS в директния мач с моралния световен шампион), ГМО-тата също пред 1/4-финал, Мексико беше на две минути от четвъртфинал и респективно полуфинал и при това положение да твърдиш, че Конкакаф била някаква смешна квалификационна група...?!?! :dunno:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 11:32

Bjoern Bo написа:
Аве, бай Момчи, аз не знам що за абсурдна тема защитаваш?! Виж, че Коста Рика ти е на 1/4-финал (независимо от по-малкия брой DANGEROUS ATTACKS в директния мач с моралния световен шампион), ГМО-тата също пред 1/4-финал, Мексико беше на две минути от четвъртфинал и респективно полуфинал и при това положение да твърдиш, че Конкакаф била някаква смешна квалификационна група...?!?! :dunno:

В случая се чудя на определението на Хикса за "близо до отпадане".

иначе да - КОНКАКАФ е супер слаба и винаги е била, но това е друга тема.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 11:44

Слаба е Азия, дето тупанът Австралия се класира без проблеми всеки път, а доскоро се класираше и друг тупан - Саудитска Арабия...

Иначе ще е много интересно, ако квалификациите се направят така, че всяка зона да си има една твърда и една мека квота. Например Конкакаф да имат две директни квоти и примерно 3 места за своеобразна междуконтинентална квалификация, която да разпределя някакъв брой общи квоти. Убеден съм, че ще пратят повече отбори от Азия, пък нека да са супер слаби ;)

Последна промяна Medved на 30.06.2014 11:45, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 13:01

bai Momchil написа:
....иначе да - КОНКАКАФ е супер слаба и винаги е била, но това е друга тема.

По-слаба от зони Африка и Азия (особено Азия)? Любопитен съм какви са ти критериите за подобна оценка.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 13:03

Очаквам да нямат Азия и Африка нито един представител на четвъртфинала. КОНКАКАФ имат вече. :-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 13:13

Shifter написа:
bai Momchil написа:

По-слаба от зони Африка и Азия (особено Азия)? Любопитен съм какви са ти критериите за подобна оценка.

Оценката ми е че имат само 2 отбора, които държат ниво - Мексико и САЩ. Да сега ще кажете Коста Рика, изригнали на това първенство - ок ама отбор еднодневка. Реално вчера с Гърците нищо не играха и ако отбора на Гърция беше с една идея по-качествен (а не такива дърводелци), мача за Коста Рика приключваше още в редовното време. Другият им отбор Хондурас се оказа най-слабият отбор на шампионата (или в конкуренция за предпоследното място с Камерун).

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 13:19

bai Momchil написа:
Shifter написа:
bai Momchil написа:

Оценката ми е че имат само 2 отбора, които държат ниво - Мексико и САЩ. Да сега ще кажете Коста Рика, изригнали на това първенство - ок ама отбор еднодневка. Реално вчера с Гърците нищо не играха и ако отбора на Гърция беше с една идея по-качествен (а не такива дърводелци), мача за Коста Рика приключваше още в редовното време. Другият им отбор Хондурас се оказа най-слабият отбор на шампионата (или в конкуренция за предпоследното място с Камерун).

Я изброй отборите от Азия, че и от Африка, които държат ниво, че аз не се сещам за нито един. Някои африкански са полуприлични, Австралия и Япония също не са лоши, но никой няма постоянната класа на САЩ и Мексико.
На Враца написа:
Очаквам да нямат Азия и Африка нито един представител на четвъртфинала. КОНКАКАФ имат вече. :-)

Те жълтурите и печките общо да си съберат четвъртфиналите за всички времена, няма да стигнат КОНКАКАФ.

Последна промяна Shifter на 30.06.2014 13:24, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 13:26

Shifter написа:
Я изброй отборите от Азия, че и от Африка, които държат ниво, че аз не се сещам за нито един. Някои африкански са полуприлични, Австралия и Япония също не са лоши, но никой няма постоянната класа на САЩ и Мексико.

Ю. Корея, Япония и Австралия държат ниво. от Африка Нигерия, Камерун, Слоновете и Гана в последните години. Но сравнение между Африка и Азия/Конкакаф е нелепо да се прави. В Африка футбола е по-силен, просто играчите трудно се вкарват в пътя :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 13:39

Стига с тази насрана Австралия бе! Държали ниво? Нали се сещаш защо по стар гейски обичай се прехвърлиха в зона Азия. Щото от зона Океания щяха да го дуват в баража срещу "слабаците" от Конкакаф и Конмебол в 4 от 5 случая... :/

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 13:42

bai Momchil написа:
Shifter написа:

Ю. Корея, Япония и Австралия държат ниво. от Африка Нигерия, Камерун, Слоновете и Гана в последните години. Но сравнение между Африка и Азия/Конкакаф е нелепо да се прави. В Африка футбола е по-силен, просто играчите трудно се вкарват в пътя :)

Нигерия, Камерун и Слоновете не са си минавали групите от минимум 4 световни, може и повече, за какво ниво говориш?! Подвизи от 90-те? Да се сравнява Австралия със САЩ и Мексико не е сериозно. Япония и Корея като постижения на СП също са зад лидерите на КОНКАКАФ (като изключим достигнатия по криминален начин полуфинал на корейците, май общо имат 3-4 излизания от групите).

Последна промяна Shifter на 30.06.2014 13:48, променена общо 2 пъти

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 14:04

КОНКАКАФ изобщо не са слаб регион - 3 от 4-те отбора прескочиха груповата фаза и поне 1 - Коста Рика - стигна до четвъртфиналите. Възможно е САЩ да ги последват.

Не само, че не са слаби, но изглежда са номер 3 по сила след Европа и Южна Америка и са пред Азия и Африка (първите наливат много пари, но все още им липсват достатъчно талант и традиции, а вторите изобилстват от таланти, но трудно правят отбори).

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 14:09

Dobril написа:
КОНКАКАФ изобщо не са слаб регион - 3 от 4-те отбора прескочиха груповата фаза и поне 1 - Коста Рика - стигна до четвъртфиналите. Възможно е САЩ да ги последват.

Не само, че не са слаби, но изглежда са номер 3 по сила след Европа и Южна Америка и са пред Азия и Африка (първите наливат много пари, но все още им липсват достатъчно талант и традиции, а вторите изобилстват от таланти, но трудно правят отбори).

Това мнение се припокрива в най-голяма степен с моето.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 14:33

Bjoern Bo написа:
Стига с тази насрана Австралия бе! Държали ниво? Нали се сещаш защо по стар гейски обичай се прехвърлиха в зона Азия. Щото от зона Океания щяха да го дуват в баража срещу "слабаците" от Конкакаф и Конмебол в 4 от 5 случая... :/

По-стар гейски обичай отидоха в Азия да играят мачове, щото в тяхната смешна зона имат 2 мача на година с някакви аматьори. Няма как да държиш ниво по-този начин.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 15:38

Тоя спор за силата на зоните сме го водили и преди. Ето и едно мое мнение от миналата година, специално за всички новоизлюпени фенчета на Коста Рика:

Stuart написа:
И аз лично сто пъти предпочитам да гледам Коста Рика пред Египет, Алжир или разни туристи от рода на Того и Ангола. Момчетата поне правят запомнящи се мачове. ;)

:first:

Bjoern Bo написа:

Аз като гледам Австралия е цъкала на баражи с Конмебол 3 пъти - веднъж бие Уругвай, веднъж пада от Уругвай и веднъж пада от Аржентина. Срещу Конкакаф има една победа срещу Канада. Не изглежда като 4 от 5.

Изобщо тая тяхната океанската зона е пародия и трябва да се закрие. Както си е било и преди години, когато са цъкали заедно с Азия.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 20:47

Stuart написа:
Изобщо тая тяхната океанската зона е пародия и трябва да се закрие. Както си е било и преди години, когато са цъкали заедно с Азия.

Ами аз се чудя защо не обединят Океания с Азия и Южна със Северна Америка. Ще е много по-яко и конкурентно.... Австралия се преместили в Азия заради конкуренция, вика Момчи, ама интересно защо Мексико не се премести в Южна Америка, като им е толкова смешна конкакафската конкуренция. Даже догодина са ги поканили да участват с "уайлд кард" в Копата, а от немай къде ще пратят олимпийския си отбор до 23 години...

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 21:09

Ами те са си били така навремето Азия и Океания. Не знам що са ги отделили, но като гледам в Океания е играл и Израел, така че нищо чудно да е било некво утрепано политическо решение. :)

А Копа Америка канят кого ли не. Нали бяха канили и Испания една година, Япония канят, даже май и Австралия.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 21:16

Израел точно по политически причини джиткаше в Океанията по едно време - да не се срещали с арабеските... В началото на 90-те се уредиха да минат към Европата по същата причина. А обединената Океания+Азия, честно казано, не си я спомням. Сигурно е било много отдавна...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   30.06.2014 22:10

Мисля че е много добра идеята да се обединят Азия с Океания, както и Америките, а и си е съвсем логично. Зона Океания наистина е безсмислена.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Коста Рика - Гърция   |   01.07.2014 22:38

Bjoern Bo написа:
Айде сега една дузпа александронка и всичко да си идва на мястото... Аман бе!!! :-x

Доста голям клоун си. Между другото специално ти си играл с мен футбол, макар и само веднъж и поне от това трябва да си придобил впечатление как играя.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Коста Рика - Гърция   |   01.07.2014 22:40

На Враца написа:
SUBXERO написа:
На Враца написа:
Гърция е най - прокретият отбор на тоя свят. От 10 години ми носят само нещастие и винаги успят да провалят дори най - хубавите дни от живота ми. Бял ден да не видят! Амин!

Един съвет от мене: бъди по-честичко за тях, със сигурност ще ти е по-леко.

И една розово-гейска мъдрост: if you can't beat them, join them!

Колкото и да се мъча няма как да харесам толкова уродлива и , космата и мързелива нация . Не са мой тип просто. :-)

Доста тъпо изказване - вземи се поразходи из Гърция, после из България и пак кажи по какво точно си личи, че ние сме най-трудолюбивите, а те - най-мързеливите.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща