Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:14

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 141 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Кой какво е играл за днес... Тема за залози 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   06.06.2014 12:05

Здравейте,
В навечерието сме на най-значимото събитие в света на спорта (да ме прощават феновете на Олимпиадата) Както на всеки подобен форум, така и сега залозите, ще са част от ежедневието на милиони хора по света. Разбира се голяма част от пишещите тук също ще се вълнуваме от тях и ще тръпнем до последно пред тивита, писита, телефони. Пускам тази тема тук за да обсъждаме кой какво е играл, защо го е играли т.н. Също така кой с каква стратегия ще влезне в играта, ще врътка ли all in, или ще бъде предпазлив, докато усети правилния мач. Разбира се това да пише тук е право на избор на всеки играещ и ако даден играч няма желание да разкрива какво е заложил, никой няма да му се разсърди.
Аз този път ще заложа на стратегията с изчакването и ще играя на дребни суми по два, три мача в колонка, предимно на знак за краен резултат. Към средата на първенството, когато вече са се играли по един, два мача на отбор може да направя един all in, но всичко зависи дали имам с какво.
Първият мач, на който се спирам за твърд знак с хубав коефицент е Русия-Южна Корея 1 (2,05), като разбира се до тогава има мачове, на които също ще се залага. Просто това е мач, не за all in, а за по-голяма сума.
Пожелавам успех на всички любители на залозите. Ще се радвам повече съфорумци да се включват с идеи и коментари.
Поздрави,
Жоро

Изображение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   06.06.2014 14:58

Здрасти. Залози тип алл ин трябва да ти е табу и ти препоръчвам никога дори и да не си помисляш за такъв вариант. Всеки един изграден и печелещ тотаджия ще ти го каже. Колкото и да ти се струва твърд и фиксиран един мач, винаги има начин нещо да се обърка и да изгърмиш грандиозно. По-добре си играй по-редовно с по-малки залози, отколкото да се хвърляш наведнъж в пропастта. Аз съм един от най-предпазливите играчи, предпочитам да си играя на сигурно със сингъл прогнози в бетфеър, отколкото да се набутам с над 3 мача във фиш и да гоня дивото.
Изборът ми за днес е ъндър на Полша - Литва при откриващ коефициент 1,79, направен снощи. Днес виждам, че е паднал до 1,71, но ако извадиш късмет преди началото на мача може и да го хванеш по-висок. Все пак си е доста високо попадение и ще ти даде възможност да играеш по-освободено. Залогът е малко по-малко от 1/3 от банката. Ако вкарат прекалено ранен гол ще трябва да се ориентираш към затваряне на пазара към 60-65 мин. Ще бъдеш на плюс, а ако си смелчага можеш да го оставиш и до края. Аз не виждам Литва как ще вкарат гол, но все пак казвам всичко това на твоя отговорност; да не кажеш после, че съм те прецакал или подвел с коментара. Ако нещо се обърка съм приготвил Бразилия - Сърбия 1Х при 1,05, който ще покрие щетите.

Изображение

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   06.06.2014 16:25

fc_bayern написа:
Здрасти. Залози тип алл ин трябва да ти е табу и ти препоръчвам никога дори и да не си помисляш за такъв вариант. Всеки един изграден и печелещ тотаджия ще ти го каже. Колкото и да ти се струва твърд и фиксиран един мач, винаги има начин нещо да се обърка и да изгърмиш грандиозно. По-добре си играй по-редовно с по-малки залози, отколкото да се хвърляш наведнъж в пропастта. Аз съм един от най-предпазливите играчи, предпочитам да си играя на сигурно със сингъл прогнози в бетфеър, отколкото да се набутам с над 3 мача във фиш и да гоня дивото.
Изборът ми за днес е ъндър на Полша - Литва при откриващ коефициент 1,79, направен снощи. Днес виждам, че е паднал до 1,71, но ако извадиш късмет преди началото на мача може и да го хванеш по-висок. Все пак си е доста високо попадение и ще ти даде възможност да играеш по-освободено. Залогът е малко по-малко от 1/3 от банката. Ако вкарат прекалено ранен гол ще трябва да се ориентираш към затваряне на пазара към 60-65 мин. Ще бъдеш на плюс, а ако си смелчага можеш да го оставиш и до края. Аз не виждам Литва как ще вкарат гол, но все пак казвам всичко това на твоя отговорност; да не кажеш после, че съм те прецакал или подвел с коментара. Ако нещо се обърка съм приготвил Бразилия - Сърбия 1Х при 1,05, който ще покрие щетите.

Здравей,
Благодаря, че се включи :-)
Относно all in залога при мен нещата стоят по-различно от масовото приемане на този термин. Вкарвам всеки месец (напоследък умишлено пропускам месеци, защото нямам желание за игра) една определена сума еднократно. Тази сума в най-честите случаи я вкарвам именно all in на един мач. Дали ще загубя, дали ще спечеля, това ми е единствения залог за месеца, като изключвам редките моменти, в които пускам на майтап левче, два в Еврофутбол. Ако спечеля въпросния мач, тегля парите и спирам за този месец, а ако загубя просто не вкарвам нови до следващия. Това го правя с цел да хвърлям по-малко нерви, че ще ми трябват след време :-) В случая със световното имах предвид, че като вкарам въпросната сума, първоначално ще играя с дребни суми и по средата някъде ако все още имам останали пари, ще ги хвърля именно на един мач. Не ми пречи да ги направя още в началото, но ако загубя, после няма да ми е толкова интересно, а със сигурност няма да вкарам допълнително. Но тази дисциплина успях да наложа след дълги години ходене по мъките...

Изображение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   06.06.2014 18:15

Олеле аз в клуб на еврофутбол не съм влизал сигурно от десетина години и не бих го сторил дори да опрат пистолет в гърба ми. :-) Тия мошеници и обирджии не бих ги спонсорирал дори с излишните стотинки, който ми остават. Системата на повечето букмейкъри е направена, така че колкото и да си добър винаги ще си от губещата страна. Ако искаш реални доходи от залози трябва да дойдеш в бетфеър. Аз откакто разбрах за него преди три години, източих всички сметки от разните букита и ги влях там. Разбира се ще ти трябва известно време докато усвоиш тънкостите на занаята, но стане ли няма да се разочароваш. Разбира се и при мен има доста нерви и стискане, защото повечето залози изискват стоене пред компа и игра онлайн. Но това е живота, лесна работа няма. :-)

Ти играеш прекалено малко, за да си говорим сериозно на тая тема. На мен ми се е налагало да преглеждам за детайли почти всички срещи от програмата за деня, пускам много прогнози по разните сайтове за типстъри и контактувам с доста хора от бранша. Между другото тая прогноза ми я подшушна снощи един поляк, аз се бях насочил към съвсем друг мач. Не мога да кажа, че съм добър в сравнение с постиженията на околните, но и не се оплаквам, защото взимам прилични доходи. И тук си трябва доста ъкъл и най-вече железни топки. Има различни начини на игра, предполагам си открил най-подходящият, който ти пасва и на личния живот, който водиш. Но целта е НЕ да вкарваш всеки месец определена сума, а да ги източваш с хиляди. :-) Успех!

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   06.06.2014 22:01

fc_bayern написа:
Системата на повечето букмейкъри е направена, така че колкото и да си добър винаги ще си от губещата страна.

Системата на повечето букмейкъри е направена така, че добрият играч винаги да е на плюс, а малките будали да му плащат сметката :))) Просто, за да са конкурентни букитата, са длъжни да бълват нови и нови пазари, повечето от тях управлявани автоматично с някакви смешни логаритми, които всеки добър играч, специализиран на даден пазар, може да издебне и да "хване". Ама си трябват безупречни познания и желязна самодисциплина.

Иначе напълно подкрепям тази философия: Но целта е НЕ да вкарваш всеки месец определена сума, а да ги източваш с хиляди. Ей това е! :football:

Последна промяна Medved на 06.06.2014 22:03, променена общо 1 път

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   06.06.2014 22:46

Съгласен съм и аз с последното изречение, но ако трябва да съм честен, годините ми за тези неща отминаха. Откакто се помня не съм спирал да залагам. Напоследък по- рядко, просто защото ми писна. Играех от обяд до сутринта и залагах много. Бил съм и напред и назад. То не беше шеста азърбейзжанска, Нхл, Нба... въпроса беше да се играе. Но много нерви хабях определено. Нерви, които на фона на крайната цел са били абсолютно излишни. Сега просто искам да си начешам крастата, защото световното си е световно. Ще поразцъкам малко, пък каквото стане. Иначе имам приятели, които не работят от години и това им е начина на живот. От залози живеят, от залози се издържат. Да, на ден въртят по десетина хиляди, но с цената на няколко часа сън примерно и тонове изхабени нерви. Е не, благодаря за такъв живот, аз не съм за него...

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   06.06.2014 23:56

И аз съм така. Обикновено съм на периоди - една седмица ме сърби крастата и залагам яко каквото ми падне, после два месеца нямам никакво желание за залози. Така и не мога да се мотивирам и да седна на сериозна игра за по-дълго, че да си "сверя часовника". Сигурен съм, че ще ги плющя яко тези несретници, като ги знам колко са пробити =)

Между другото одеве сложих няколко цента на Бразилия-Сърбия 2:0 точен, ама тия мангасари нещо не им се играе за втори. Очаквам всичките им мачове на световното да са някакви прагматични ъндъри от порядъка 1:0/2:0 (а ла Италия през 1990 година... и накрая един "кур финал" :))) Иначе според един колега ще ги бутат на всяка цена към титлата, за да не ескалира напрежението, което тлее от доста време сред местното население, и да прерасне в откровени безредици. Има доста логика. Едно срамно отпадане и вече ще стане наистина страшно по улиците!!!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   08.06.2014 01:07

Днес разглеждах тиража и намирам Белгия-Алжир като типичния мач-въдичка. Около Белгия се създаде някаква параноя на едва ли не скрит фаворит и всички ще очакват силен първи мач срещу привидния аутсаудер Алжир. Алжирците обаче са си много здрав отбор в отбрана и имат всички сили за героично равенство. Мисля да го пробвам 0:0 със едно застраховащо 1:0. С равенство на старта и с две рутинни победи над Русия и Корея белгийците пак ще си излязат първи в групата.

Препоръчаният по-горе Русия-Корея ми се струва доста коварен. Братушките са си тотални безнравственици, а корейците винаги са способни на изненади. Не бих го рискувал за единица.

Мисля да засиля победа на САЩ срещу Гана. Задължителна победа на янките, ако не искат да са капо от това световно. Ганайците не са онзи отбор, който беше на крачка от полуфинала в ЮАР, и очаквам да са в ролята на тупана в тази група.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   08.06.2014 10:18

За Белгия не знам, но виж за Бразилия-Хърватска 1-0 си е вероятен резултат. Обикновено очакванията на такива мачове са за разгромна победа, но много често се получава именно въпросния резултат. Между другото май са бъгнали повечето сайтове, или поне при мен е така и не мога да видя коефицентите.

Изображение

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   12.06.2014 10:42

В крайна сметка избрах 1,75 за първо полувреме единица на Бразилия-Хърватска

Изображение

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   12.06.2014 23:00

абе кво става със скапания бет365...явно бая народ залага щото не ми дава да си заредя сметката =(

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   12.06.2014 23:07

еййй комарджийско племе бре

Due to unusually high levels of activity, this area is temporarily unavailable. If you have made a deposit please check your balance. Please accept our apologies for any inconvenience caused.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   12.06.2014 23:14

СПОКОЙНО - УСПЯХ!

ГОЛ/ГОЛ коефициент 3.00. :dance:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   12.06.2014 23:35

Вземи този 4.33 коефс, че ще има гол между 20-30 минута... Жалко, че не ми даде да умножа по над 0.5 картона за същия период... Да им пикам и на измислените забрани на тия нещастници бе!!!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   12.06.2014 23:38

хубаво е предварително да казвате какво сте залагали :-P

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   12.06.2014 23:39

Diavolo написа:
хубаво е предварително да казвате какво сте залагали :-P

аз гол/гол го казах 200 пъти у фейса днеска.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   12.06.2014 23:41

Буахаха, всеки опитен комарджия ще ти каже, че не си издава прогнозите предварително, за да не му ги "кълнат" завистници. Неписано правило си е това :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   12.06.2014 23:43

и са ше чакам бет-а 1 час да ми изплати залога като съм на ALL IN...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   12.06.2014 23:45

Крал Блуфен написа:

И на мен не ми изплащат! Водят го ПЕЧЕЛИВШ, но не превеждат в сметката и ся не могат да се въртят парите!!!! Мисля, че трябва да ги заплашиш по-настоятелно!!! :-x

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   12.06.2014 23:48

Bjoern Bo написа:
Крал Блуфен написа:

И на мен не ми изплащат! Водят го ПЕЧЕЛИВШ, но не превеждат в сметката и ся не могат да се въртят парите!!!! Мисля, че трябва да ги заплашиш по-настоятелно!!! :-x

Е чак са го изплатиха ама е тъпо така... много добре знаят,че се ОЧАКВА сериозен трафик, да наемат повече покемони и Барни-та просто!

първия ми залог беше над 0.5 гола ПП и излезе още у 11тата мин, изплатиха ми го в 45тата. За гол/гол още чакам!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 141 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща