Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:54

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
# [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа) 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: # [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа)   |   19.09.2014 13:44

Diavolo написа:
Крал Блуфен написа:
Diavolo написа:

Извода е, че трябва да се преосмислят и тук правилата, защото тези дузпи са абсурдни.
Не може да загубиш такъв мач, просто е абсурдно и против всякаква логика.
От следващия сезон предлагам при равенство в пряк мач на елиминация да се гледа отбора с по-добрите показатели в редовното време. Ако се гледаше това сега щяхме да имаме и Купа на ПМЛ и Суперкупа на ПМЛ.
Още по-тъпото е, че ни би отбор със смешни изважданки на половината си мачове. Баба ми ще бие по-добра дузпа. Но върза естествено. Естествено, че ще върже...

:uuu:

Аз това съм го предлагал и за равенство в шампионатен мач, но специално за финали било то на купи или суперкупи.

защо за шампионат? :о
там всичко си е ОК. Има цели 22 кръга, отделно си се дава точка за равенство, в смисъл и точкуването като цяло е добре и регламента... Не си спомням как си го формулирал предложението си навремето.
Единствено в елиминационни мачове не трябва да го има според мен, защото това си е съвсем нов мач със съвсем други срещи, в различни дни и по различни правила. Хубаво си дал пример с Бенфика, ама Бенфика и Севиля не биха дузпите след 4 дена, а след 10 минути...

Нека не бъркаме реалните с виртуалните минути/часове/дни. Щото и нашите виртуални "мачове" траят по два дена, а не по 90 минути, нали?

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа)   |   19.09.2014 13:47

roonex написа:
Явно е имало голямо подценяване от страна на дяволото щом говори за смешни изважданки и т.н.

По-скоро има голям ядец от поредната гавра на фортуна с нас и ревът на момчетата в съблекалните :-D
Ей така за разнообразие няма ли някой отбор да ни изхвърли от турнирен мач категорично, както обичам да казвам, когато просто стискаш ръката на по-добрия и нямаш право на каквито и да било претенции, освен към себе си.
Това не е за първи път, а за 1234 път все срещу нас. Нямаше да ме е яд толкова и ако Трабзон бяха вкарали в 85 мин. да речем. Да не говорим, че до последно мислех да избия дубъла на Севиля. Другите ви първостепенни бяха нехващаеми, просто шанс, че ги нацелихте точно тези мачове.

Санде, колкото до дузпите имаме 1 важна победа, а загубите винаги са били инфарктни и е било на косъм с изключение на загубата от дузпи пак от Лавината за купата на ПМЛ миналия сезон, когато си паднахме по-категорично в тях.

(The Cursed)
Аватар

Мнение  Re: # [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа)   |   19.09.2014 14:35

Дяволе, много ми е интересно какво ще говориш, ако изиграете един мач по старите правила с точките и някой ви елиминира с една точка. ;)

(Синята Лавина)

Мнение  Re: # [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа)   |   19.09.2014 14:43

Ох... чаках го това реване и ето, че дойде :) :) :)

Сега честно казано ми е още по-готино, че бихме ей така, накрая...

Другия път ако играем със Зомбитата ще се допитам до някоя баба на пазара, за да пусна по-майсторски прогнози. :-D

(Demba Boyz)
Аватар

Мнение  Re: # [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа)   |   19.09.2014 14:46

Аз съм много доволен :) Първата ми година като титуляр в Лавината и 2 купи : )))))))
Спасих и две дузпи и станах играч на мача ! Какво по-хубаво от това !
Поздравявам съотборниците си и обявявам целта за тази година, а именно - Титлата !
Поздравления за всички отбори също ! Важното е , че печелим финалите , това говори много :rock:
Наздраве на всички и до нови срещи на зеления форумен килим :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа)   |   19.09.2014 16:43

ZeppeR написа:
Сега честно казано ми е още по-готино, че бихме

Там е работата, че изобщо не сте победили. Спечелили сте неква тенекия с дузпи в 94 мин. В редовното време е 0-0 :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа)   |   19.09.2014 16:44

lancelot написа:
Спасих и две дузпи и станах играч на мача

Всъщност спаси два голови удара в редовното време, а по две дузпи спасихме Аз и Зепера.
Но да изцяло твоя е заслугата за тази купа. :-)

(Demba Boyz)
Аватар

Мнение  Re: # [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа)   |   19.09.2014 16:47

А да, мерси за поправката :-) :thumbs:
Не е изцяло моя. Отбор сме :-) Успех на вас през новия сезон :wave:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа)   |   19.09.2014 16:49

Diavolo написа:

защо за шампионат? :о
там всичко си е ОК. Има цели 22 кръга, отделно си се дава точка за равенство, в смисъл и точкуването като цяло е добре и регламента... Не си спомням как си го формулирал предложението си навремето.
Единствено в елиминационни мачове не трябва да го има според мен, защото това си е съвсем нов мач със съвсем други срещи, в различни дни и по различни правила. Хубаво си дал пример с Бенфика, ама Бенфика и Севиля не биха дузпите след 4 дена, а след 10 минути...

Е това може да стане само ако биете дузпите предварително обаче нали се сещаш как на някой от организаторите ше му се занимава да ви прави отделна тема за някакви хипотетични дузпи, които може и изобщо да не се бият. А и избора на мачове ше е бая ограничен защото една част от мачовете ше са резервирани за игра,други за ПСУ-та и пак ше има мрънкане,че нямало хубав избор и т.н. Не може да сравняваш един ПМЛ мач с реалния като време защото както Субзиро е написал по-горе в нашия случай един ПМЛ мач трае цял уикенд, а не 90мин.

А моето предложение за схема с точкуване беше породено от това,че за победа се дават само 2 точки и след като се дават по-малко от нормалното е редно да ги взима един отбор победител, а другия нищо.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Мнение  Re: # [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа)   |   19.09.2014 17:19

Diavolo написа:

Нов мач е - да. По специфични правила е - да (всъщност аналогично с реалния футбол, където дузпите са си дефакто отделен минимач със свои собствени правила и логика). А визираната разлика между 10 минути и 4 дни (ахахахаха!) може да е само аргумент в полза на нашия виртуален формат - разбирай, отборът има достатъчно време да си вземе дъх, да се разтовари физически и психически, и да се концентрира качествено на вълна дузпи ;)

Иначе се бях зарекъл да не изпадам в някакви поучителни речи, но подобни лузърски реакции не правят чест на който и да било уважаващ себе си играч, камо ли мениджър на отбор в ПМЛ. И все си мисля, че отборът ви е прекалено симпатичен, с признати ентусиасти в редиците си, че да си навлича по толкова нелеп начин презрението на половин лига само защото ти, г-н Дяволо, не се научи да приемаш загубите като мъж!

Поздрави и на двата отбора за драматичния финал. За мен, като неутрален наблюдател, един от най-запомнящите се в исторически план! Следих го с много по-голям интерес, отколкото насраните реални мачове от ЛигЛа Европа

:first:

(Синята Лавина)
Аватар

Мнение  Re: # [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа)   |   19.09.2014 21:16

Честито Лавини!! :ura: :ura: :ura: :ura: :celebrate: :celebrate: :celebrate: :celebrate: Започнахме сезона по шампионски, дано да го завършим така. Всичко е до класа. От 12 години вече играем с почти с един състав, не знам дали има такива запазени отбори от зората на ПМЛ. Имаме си прекрасни нови попълнения в състава - лични поздравления за Ланселот за избитите удари.

Какво да кажа - майсторска игра на дузпите. И аз малко не разбирам това недоволство от правилата за дузпите. Има хиляди примери в историята на футбола, хокея и който там спорт намерите с дузпи накрая, където по-слабият отбор, играл в защита 190 минути, избил 35 голови удара, имал е 13 греди ... и накрая с малко късмет и много героизъм печели. Играта е на попадения. След като няма попадение - значи отборът не е бил ефективен, ако ще и 100% от времето да е играл с топката и да е имал 99 точни удара във вратата - Точка. Дузпите - те са необходимото зло.

поздрави Лавини и наздраве!

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа)   |   20.09.2014 01:14

Bjoern Bo написа:
че отборът ви е прекалено симпатичен, с признати ентусиасти в редиците си, че да си навлича по толкова нелеп начин презрението на половин лига

Не говори от името на другите, а визирай себе си :laugh:
Иначе приемам заслужените загуби, когато сме били надиграни, другото е нормална реакция на яд, която я има при много велики спортисти, на които повечето от тук пишещите иначе се възхищават и подкрепят. :wave:

Аватар

Мнение  Re: # [14047201] ● EXTREME ZOMBIES - СИНЯТА ЛАВИНА ● (Суперкупа)   |   20.09.2014 03:09

Diavolo написа:
другото е нормална реакция на яд, която я има при много велики спортисти, на които повечето от тук пишещите иначе се възхищават и подкрепят. :wave:

Аз бих я определил като абсолютна простащина, нямаща нищо общо с нормалните джентълменски отношения между достойни съперници. Да беше дошла от някой доказан простак - да махнеш небрежно с ръка, да идваше от някой комплексиран безтитленик - иди-дойди, ама точно пък на теб най-малко ти отива... Едно време беше ентусиаст за пример, Гяволе! Какво ти стана? :( :( :(

п.п. Нали "тук пишещите" са "коне с капаци" - нормално е да имат силно занижени критерии към своите велики любимци от реалния спорт, тъй че недей ми се крий зад каручката ;)))

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2