Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:12

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
# [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг)   |   08.02.2015 19:07

SUBXERO написа:
Не обиждай играта, Санде! Велика е тя, хич не е долна и смахната. Уважавай я, за да те уважава и тя!

ти мене уважаваш ли ма :-D

абе не знам дали има някой друг, който да е псувал повече от мен по играта, ама ето че кучката ме уважи с титла, така че може и да обича да я попържват :-D :-P

(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг)   |   08.02.2015 19:34

Честита победа на Дюн - заслужена отвсякъде. Имаме един ПСУ по-късно тази вечер, но не мисля, че той е особена опасност, затова и си позволявам да отправя поздравления за противника. Успех и дано се класират в А група. За загубата ни вината е и моя - нито една избивка, след като в Серия А трябваше поне една да има, както и прекалено оптимистичен избор на потоци.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг)   |   08.02.2015 23:29

Санде , ПСУ-то влиза с боц 8-)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг)   |   08.02.2015 23:43

Гонзо написа:

Пу , за една минута си вкараха по 1 гол :-? Избега по драматичен начин :dunno:

(Dune Warriors)

Мнение  Re: # [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг)   |   08.02.2015 23:43

Гонзо написа:

Вземи тия 2 гола за 2 минути и боца лети висооко, висооко.... висооко, че да го видят :)

(Dune Warriors)

Мнение  Re: # [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг)   |   08.02.2015 23:46

alessandron написа:
Честита победа на Дюн - заслужена отвсякъде. Имаме един ПСУ по-късно тази вечер, но не мисля, че той е особена опасност, затова и си позволявам да отправя поздравления за противника. Успех и дано се класират в А група. За загубата ни вината е и моя - нито една избивка, след като в Серия А трябваше поне една да има, както и прекалено оптимистичен избор на потоци.

И урочасването не помогна, Санде. Ще окачаш ли калеврите? Ама как ми върви да ви отказвам не е истина :)

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: # [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг)   |   09.02.2015 00:19

Успех на Примусите нататък и голямо благодаря на съотборниците си за невероятната игра! (Без Сафката, той явно пребивава в други измерения вече :).)

Бях написал голям постинг за абсурдите в тая игра, но реших, че не си заслужава да си създавам повече отрицателно настроение. Щастие за всички даром!

(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг)   |   09.02.2015 09:34

naja_haje написа:
alessandron написа:

И урочасването не помогна, Санде. Ще окачаш ли калеврите? Ама как ми върви да ви отказвам не е истина :)

Може и да ги окача - щом ти е кеф да ни отказваш (кои "ни"?), може пък да ти направя кефа, но само за мой кеф. После си пускай ей така на празна кошарка и без нито една приказка с някого. :)

(Dune Warriors)

Мнение  Re: # [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг)   |   09.02.2015 18:13

alessandron написа:
Може и да ги окача - щом ти е кеф да ни отказваш (кои "ни"?)

Те си знаят кои са, да не ползваме имена, че да не посинеят ;)

alessandron написа:
После си пускай ей така на празна кошарка и без нито една приказка с някого. :)

Ами аз много не пускам, щото тя кошарката отдавна е празна. Но това е друга дълга тема, кажи сега за вазелина - добре, че имахме малко в наличност, че иначе съвсем щеше да я вапцаш, както те изненадАхме :)

(Valiant Knights)
Аватар

Мнение  Re: # [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг)   |   10.02.2015 17:01

Гоа написа:
Успех на Примусите нататък и голямо благодаря на съотборниците си за невероятната игра! (Без Сафката, той явно пребивава в други измерения вече :).)
Бях написал голям постинг за абсурдите в тая игра, но реших, че не си заслужава да си създавам повече отрицателно настроение. Щастие за всички даром!

Сори, пак се издъних :oops:
Събота бях на кафе с една мацка и се разсеях :innocent:

Добре е да помислите за значително олекотяване на правилата. Опитвал съм се да привлека хора, но като видят всички тези точици, алинеи и най-вече ЧЛЕНОВЕ и се пуашат и им се отщява!
Пропуснал срок - ами да спасява квото е останало да не би да не се е прецакал като са минали половината мачове. Получил служебни мачове - ами да не би да не се е прецакал че трябва пак допълнителни наказания и най-вече още ПСУ-вни... :censored: Както и да е, ваша си е играта - действайте както мислите че е редно.

btw днес гледам в добрият стар дир, че и шефа бил същата издънка кат мен http://smart.dir.bg/corner/news/18460552/ :laugh: :laugh: :stop:

(Dune Warriors)

Мнение  Re: # [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг)   |   10.02.2015 19:30

Добре де...

Те правилата, че са много е ясно, ама ако не си капитан или вратар, единствените правила, които те засягат пряко са:
- Прогнози преди 11 часа в събота сутрин
- Отбор не може да пусне 3 еднакви прогнози на мач (или иначе казано - хвърли едно око на прогнозите на съотборниците) - пък ако се случи, просто си отпада та не е голям проблем.
- Не може да дублираш пост със съотборник (с малко повече организация, капитанът това може да го реши лесно, ако се окаже голям проблем)

Та какво точно му е сложното на това? :dunno: Даже няма нужда да се плаши човек с пълните правила, ако не се налаг
А нов човек да се хвърли веднага да капитанства или да вратарства (не че и там е много сложно да се следват правилата) - ми няма как да не са сложни правилата.

Мисля си на глас само... ;-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг)   |   10.02.2015 20:22

naja_haje написа:
alessandron написа:
После си пускай ей така на празна кошарка и без нито една приказка с някого. :)

Ами аз много не пускам, щото тя кошарката отдавна е празна. Но това е друга дълга тема, кажи сега за вазелина - добре, че имахме малко в наличност, че иначе съвсем щеше да я вапцаш, както те изненадАхме :)

За вазелин ти говориш от самото начало, не аз - не знам що, нещо самотно ли ти е? ;-) Имали сте, изненадали сте - следващият път палачинката не е ясно накъде ще иде. Бой и такова не са връщали, викат, ама нищо не казват как се започва ;-)

п.п. Колкото до кошарката - човек сам си я прави. Ти като си решил да я разграждаш, кой съм аз, че да те спирам?

(Dune Warriors)

Мнение  Re: # [14212010] ● DUNE WARRIORS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ 'Б' лига, ХIV кръг)   |   11.02.2015 00:10

alessandron написа:
Ти като си решил да я разграждаш, кой съм аз, че да те спирам?

Е как кой... Шерифът! Изображение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2