Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 18:12

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 341 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща
# [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:17

петльо написа:
Значи мач, който около 25 минути преди края става 2:1 и до края гостът удря две греди, с които можеше да направи 2:2 - при мои прогнози 2:1/2:2 съм го хванал случайно? Цялото ПМЛ ли трябва да ти се изреди да ти каже, че това беше перфектна прогноза или след още една година, гниейки в Б група, може и да се вразумиш?

Усещаш ли, че с това "вкарват средно по 2 гола на мач" изглеждаш като пълен новобранец и смешник пред всички, играещи ПМЛ? Какъв е този грандиозен вселенски катаклизъм, с който ЦСКА имат 6-7 мача, в които вкарват 4 и повече гола в един мач, щом "средно вкарват по 2"? Те средно допускат по един, Торпедо и те вкарват средно по 1, как така не свърши 1:2 мача, ебаси и изненадата е било това 0:2 явно...

Аз видях с какви голове са те наебали, видях и как мачовете, които сляпо си избил, щото толкова разбираш играта, свършват с категорични победи на нула. Специалисте. Проваляш си целия отбор с най-слабата игра от всички (две други момчета иат по-ниски проценти, но поне увличат съперникови нападатели да им избият мачове) и пак се дървиш тук, за да излагаш съотборниците си. Аз ако бях на твоя отбор веднага бих те изритал за смешника, дето си и дето не само се осра до гуша в най-важния ви мач за годината, а на всичко отгоре продължаваш да си отваряш устата.

Аз, за разлика от теб съм мъж, и приемам решението на Федерацията служебно да ни изпрати зад вас в класирането, нищо че 90% от аргументацията е, че прогнозите ни били смешни, нищо че вкарваме гол и правим хикс...

п.п. Сандро, който оцени добрата ми прогноза на Торино - Юве и правилно отбеляза слабата ми игра на Удине - Милан, която никой "спец" не разкритикува, като пуснах прогнозите си - му вкарват 1:1 голове, но прави далеч по-красива двойна избивка на 1:0 резултат, например. И той ли нищо не разбира от футбол, задето каза, че ми е добра прогнозата на Торино - Юве?

Ами не знам дали аз съм разбирач , въпреки че сравнен с мен си жалък , но Зепера ти го написа просто как се хваща мача на чорбата .

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:18

Гонзо написа:
Бате Петку написа:
Бас държа, че Университарио няма да искат догодина да играят пак - всички ще са хепи, надявам се....

Тук тънкия момент е , че тоя отбор ще го има , докато иска Блуфи . Откаже ли се той , тези ще изчезнат като головете на чорбата .

Само защото той ги е събрал ли? Ами то по тази логика ако се откажат двама - трима и цялата игра ще изчезне, нали?

Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:20

Баце, по официалния ред ще настоявам пред момчетата да подадем оплакване за отнетите ни точки, но няма да пищим до небесата, като асеновградски путки, че ни били наказали за нещо, което не сме направили. Достойнството в тая игра е по-важно от някоя друга спечелена точка.

Повече ме боли от развитието на държавата и че се оказа, че всеки разбира от всичко - някакъв клоун, дето на клавиатурата има само "1" от цифрите ми се прави, че случайно съм познал мач, който абсолютно всеки в ПМЛ ще признае, че беше ювелирно изпълнение и вместо да ми се поклони до земята, че почти сам бих Блу Пауър (дето чакам да ми каже те, като не са им легнали, с колко ги биха?), ме обижда, че съм бил от столипиново и съм продавал зеленчуци. Най-чест досег със зеленчуци имам с екстракт от краставици с един много скъп крем на Л'Ореал за лице - ама това пъпчив бастун няма как да го разбере.

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:20

Бе то и Демба ще го има, докато Гонзо играе, щото после няма кой да пуска с акаунтите на други играчи.

(Demba Boyz)

Бате Петку написа:
Гонзо написа:
Бате Петку написа:
Бас държа, че Университарио няма да искат догодина да играят пак - всички ще са хепи, надявам се....

Тук тънкия момент е , че тоя отбор ще го има , докато иска Блуфи . Откаже ли се той , тези ще изчезнат като головете на чорбата .

Само защото той ги е събрал ли? Ами то по тази логика ако се откажат двама - трима и цялата игра ще изчезне, нали?

Ти май не си наясно със ситуацията в тези два отбора . Я по добре хвърляй зарчета .

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:23

петльо написа:
Достойнството в тая игра е по-важно от някоя друга спечелена точка. .

Кво достойнство бе смешник , станахте най големите "путки" в лигата . Жалки същества като вас петнят само играта .
Не му било приоритет , като не ти е не играй , няма да те помним даже след месец .

Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:24

Яд те е, че момчета, дето още не сме се обиграли напълно и не съм сигурен кой колко вдига от лежанка, вече ви бием под път и над път и единственият шанс да сте пред нас в класирането е супер-преувеличено наказание?

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:25

петльо написа:
Яд те е, че момчета, дето още не сме се обиграли напълно и не съм сигурен кой колко вдига от лежанка, вече ви бием под път и над път и единственият шанс да сте пред нас в класирането е супер-преувеличено наказание?

Къде си ни бил бе мангалче ? Играем тази седмица с вас , през есента се бяхте насрали .

Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:37

Ахаха никой нямало да ме помни - тютюнджия, аз когато мачках и бележех голове през 2003-а година ти къде беше, бе? Още преди да разбереш за дир-а аз съм се грижил за ПМЛ и съм правил Лайвскор, щото Федерацията са били възпрепятствани, а той ще ми говори, че никой нямало да ме помни

ахахаха опомни се бе, смешен

Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:39

Гонзо написа:
петльо написа:

Къде си ни бил бе мангалче ? Играем тази седмица с вас , през есента се бяхте насрали .

Бихме ви вече веднъж в една контрола, в която орева орталъка, че трябвало да вземете служебна победа ахахха

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:44

Цитат:
Ти май не си наясно със ситуацията в тези два отбора . Я по добре хвърляй зарчета

Въпреки, че явно си изнервен от аргументите на Петела и се опитваш да нарушиш добрия тон, аз на този етап ще се сдържа и ще кажа следното: В какво обвинявате Писи Мания - че са фантоми ли? Ами вие не сте ли? За мен ти си точно толкова фантом, колкото и Джон Купър /така ли се казваше/. Не те познавам нито теб, нито никой от отбора ви и следователно сте абсолютни фантоми и анонимници, до доказване на противното.
Всъщност бих разделил нещата така: Всички, които познавам лично и съм виждал на живо НЕ СА ФАНТОМИ и БОТОВЕ, а всички останали сте!!!!
Списък 1 -нефантоми, реални играчи:
Тонзо
Крадеца на лицези
Недев
Ред Файър
Ивич - за него имам известни съмнения
Вожда
Анфийлд
Мандор
Мейджъра
Букито
Редо
Електру
Алан Копле
Блуфен
Стенли
Брут
Тисипи
Гамена
Савиола
София Запад
Бай Момчил - и за него имам съмнения
може и да изпускам някого, обаче това горе долу са нефантомите,

Списък 2
останалите всички може да се считат за ботове, фантоми и анонимници!

Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:49

Онзи ден се видях с Резо и гарантирам, че не е фантом, беше със сако

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:50

петльо написа:

Да, за Резо съм чувал от Редо, че не е фантом - виждали са се!!!!

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:51

петльо написа:

Сега ако ни светнеш и какво обличат фантомите по принцип... :rofl:

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:55

Бате Петку написа:
петльо написа:

Е то аз мога да ти посоча и други реални, които съм виждал.

Кой е "Крадецът на лицензи"?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:55

Vendome написа:

Много несериозен въпрос! :stop: :stop: :stop:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:56

Бате Петку написа:
Цитат:
Ти май не си наясно със ситуацията в тези два отбора . Я по добре хвърляй зарчета

Въпреки, че явно си изнервен от аргументите на Петела и се опитваш да нарушиш добрия тон, аз на този етап ще се сдържа и ще кажа следното: В какво обвинявате Писи Мания - че са фантоми ли? Ами вие не сте ли? За мен ти си точно толкова фантом, колкото и Джон Купър /така ли се казваше/. Не те познавам нито теб, нито никой от отбора ви и следователно сте абсолютни фантоми и анонимници, до доказване на противното.
Всъщност бих разделил нещата така: Всички, които познавам лично и съм виждал на живо НЕ СА ФАНТОМИ и БОТОВЕ, а всички останали сте!!!!
Списък 1 -нефантоми, реални играчи:
Тонзо
Крадеца на лицези
Недев
Ред Файър
Ивич - за него имам известни съмнения
Вожда
Анфийлд
Мандор
Мейджъра
Букито
Редо
Електру
Алан Копле
Блуфен
Стенли
Брут
Тисипи
Гамена
Савиола
София Запад
Бай Момчил - и за него имам съмнения
може и да изпускам някого, обаче това горе долу са нефантомите,

Списък 2
останалите всички може да се считат за ботове, фантоми и анонимници!

Ей тук се изложи толкова , че по добре да спреш . Не само че сме истински и сме играли във "Футбол в неделя" , ами и повечето ритаме (някои в минало време) в една и съща лига . Като решиш да ни видиш , ще ти дам целия график на мачове на Дир-а и чорбата . Не си стой в къщи , там няма как да ни видиш .

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:56

Vendome написа:
Бате Петку написа:
петльо написа:

Е то аз мога да ти посоча и други реални, които съм виждал.

Ами посочи, на теб ти имам доверие!

Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:57

Майна, едно време и Гангстерите ни обвиняваха, че сме фантоми и втори отбор на Рейзърс и тн, та се наложи да си направим сайт, в който всеки играч бе представен със снимка и кратка биография, бяхме първенци в това отношение в ПМЛ изобщо. Доказахме, че сме истински и никой не се е усъмнявал в това оттогава или да ни е наричал куфари или нещо такова.

Така, че някакви измислени герои сега да ми сипят същите хули, не е сериозно.

А, че Гонзо е истински,не се съмнявай, ритал съм даже с него на Академик мисля преди сто години, и се оплакваше, че никой не му подава нон стоп. Той за това ли отива на обществено място,да му подават? Един истински манекен на такова място ще позира, ръкомаха и показва колко е елегантен.
Така че мрънкането му е в днк-то явно.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   27.04.2015 14:58

Хахаха...къде тръгнахте, къде стигнахте.Да не се окаже накрая,че 5-10 човека си играете и всички други са фантоми със....сака :rofl:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 341 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща