В лайвскора е според подредбата на потоците/мачовете (по-преден номер = по-ранен гол). А аз коментирах от гледна точка на това, че нашият жабарски мач свърши няколко минути по-рано, иначе официално нашият гол се води изравнителен.
Санде, откакто вкарахме минутите на головете, това за по-рано пусналия важи само при дублираните голове. Иначе се получаваха хронологични абсурди - например отбор А открива в 4-ата, а отбор Б изравнява във 2-ата :)
~
Междувременно и гръцкият ни профуча на опасна близост край вратата на Ледо. Не знам дали щяхме да го ботнем на тройна прогноза. Вероятно не...
Последна промяна Medved на 31.01.2015 20:30, променена общо 1 път
Мастър Славо и ГОООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!!!
Повеждаме, но подземните провеждат много опасна атака в момента. Ясно е, че римските псета ще обърнат до 2:1, но дано подминат за 3:1... Ще се рефрешва със свито сърце отново...

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12990 Местоположение: Augusta Vindelicorum
И ни вкарват с другата безумна въдичка Лас Палмас по същия педалски сценарий... Този пък грам не ме притесняваше, ама пак един безнравствен чернодрешко реши да се намеси с два червени картона за гостите и дузпа в последната за тия палячовци Лас Палмас. Ай еби си майката, циганска чикийо!!!!
Това е играта... С оглед на оставащите мачове продължаваме да сме фаворити. Само трябва да устискаме 0:0 на нощните мексикански, че там сме в леко неизгодна ситуация, и утре се понясаме в мощни атаки!
Напред, напред, напред мечоците, напред към победа за тази публика!!!
Още нищо не е загубено, но поне до момента падаме, това е статуквото. Имаме още добри атаки, да видим. Торо-Самп го дублирахме андърски, ама снощи взех, че го сънувах 2:2. Ако излезе така ще се пукна от яд, мамка мууу!
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
Можеше и да го дублираме мексиканския, беше пределно ясно, че ще го избие този самотен бот 1:1 и стана така, че един хубав мач за бочене се превърна в обикновен "вържи избивка"... С това шибано Мексико играем рулетка всеки път - хубаво е да имаме някаква тактическа мисъл в главата, която да ни дава сравнително предимство в тези мачове, не просто да седим и да разчитаме наивната на "ние да си вкараме нашия бот, те да си изпуснат техния"...
Иначе спокойно, имаме още много добри атаки - потенциални 3-4 гола, тъй че се зареждаме с оптимизъм (и звучни псувни за всеки случай) :)) Яд ме е, че не можахме да си и бием спокойно и изразително на тези хубави мачленца, но какво да се прави... Сякаш сме орисани да се мъчим всеки един мач... Ама то си се трупа, трупа и не знам кой ще се завърти да изяде мечешкия боздуган накрая :)
Няма такива лузърчета като Интер, ей! Бяха хронични лузърчета преди калчополи и точно на това ниво се сринаха пак. Как само всичко се връща, без значение кой треньор слагат и колко трансфера правят.
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
Ами това е положението - най-много хикс.... Не върви в последно време и това си е.... Ще си го изкарваме на някой клетник в следващите кръгове, видяло се е :)
Още нищо не е загубено, но поне до момента падаме, това е статуквото. Имаме още добри атаки, да видим. Торо-Самп го дублирахме андърски, ама снощи взех, че го сънувах 2:2. Ако излезе така ще се пукна от яд, мамка мууу!
За малко да го ковнем дубълчето!
Абе къде въобще сме тръгнали в този ултра домакински кръг...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения