Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 23:52

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
# [15061004] ● NEW MERSEY RAZORS 2:1 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ІI кръг) 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: # [15061004] ● NEW MERSEY RAZORS - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ІI кръг)   |   28.09.2015 02:38

Цецо, не казвай НИКОГА, че целта ти е да си разумен! Поставяй си високи цели. Другото ще дойде!

Аватар

Мнение  Re: # [15061004] ● NEW MERSEY RAZORS - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ІI кръг)   |   28.09.2015 11:03

Голям малшанс в нападение, но и ние направихме всичко възможно, за да не вземем този мач.

Испанският и той "нехващаем", заеби.... :о Ама на троен си го ковкахме с игрива лекота. Уви, не ми достигна смелост и остана двоен. Просто не очаквах да ни се налее такъв подарък, а за останалите пръчки в потока не си заслужаваше да се рискува толкова... Ами като съм мишка, така е...

Както и да е. Смятам, че равенството щеше да приляга повече в този равностоен мач, но това е виртуалният футбол, както е модерно да се казва. Честито на резачките и успех нататък.

п.п. Ботевиста е крайно време да разбере, че това е отборна игра и никой не е по-голям от отбора, колкото и да е знаещ и разбиращ (по свое мнение) ;) Нека си направи собствен отбор някой ден (има качествата и възможностите) и сам да се убеди колко е лесно да се избират правилните мачове/потоци/прогнози всяка седмица и колко е лесно да се балансира между различните индивидуалности в отбора ;)

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [15061004] ● NEW MERSEY RAZORS - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ІI кръг)   |   28.09.2015 12:37

Medved написа:
п.п. Ботевиста е крайно време да разбере, че това е отборна игра и никой не е по-голям от отбора, колкото и да е знаещ и разбиращ (по свое мнение) ;) Нека си направи собствен отбор някой ден (има качествата и възможностите) и сам да се убеди колко е лесно да се избират правилните мачове/потоци/прогнози всяка седмица и колко е лесно да се балансира между различните индивидуалности в отбора ;)

Не намирам за удачно мениджър на един отбор да прави подобни изказвания за играч от друг отбор. Дори и да се познавате в реалния живот.Как ще звучи от моята "клавиатура" да давам оценка за отборните качества на Нема Значка или Славо ? Нелепо !
Ботевиста е на точното си мястото при нас. Изключително компетентен индивидуалист с огромни качества, в отбор с големи изисквания. Рано или късно ще започне да къса мрежи редовно. Най-важното е, че аз вярвам в него, както и във всеки един от Рейзърс. Въпреки пропуските...и всеки от отбора знае това.
Играта е отборна, но първо е игра, след това е всичко останало....отборна, емоционална, несправедлива и т.н..... За без пари игра и за забавление. Така че ....без излишни драми, вдигане на пушилка и мътене на главите на противникови играчи, моля.

Човек цял живот се учи и си умира ненаучен ;)

Последна промяна ReZo на 28.09.2015 12:39, променена общо 1 път

Аватар

Мнение  Re: # [15061004] ● NEW MERSEY RAZORS 2:1 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ІI кръг)   |   28.09.2015 14:08

Аз съм настоящият агент на Ботевиста, а както може би знаеш, в съвременния футбол агентите са по-важни от мениджърите по отбор, тъй че тихо там, за да не преразглеждаме договори в обтегната обстановка ;)

Мнение  Re: # [15061004] ● NEW MERSEY RAZORS 2:1 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ІI кръг)   |   28.09.2015 14:27

Medved написа:
Аз съм настоящият агент на Ботевиста, а както може би знаеш, в съвременния футбол агентите са по-важни от мениджърите по отбор, тъй че тихо там, за да не преразглеждаме договори в обтегната обстановка ;)

:-D :-D :-D

Мейдж, не ни разсмивай !

Последна промяна SCB FOREVER на 28.09.2015 14:27, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [15061004] ● NEW MERSEY RAZORS 2:1 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ІI кръг)   |   28.09.2015 15:03

Medved написа:

Изображение

А според мен си за очен лекар...Да познаваш такова бижу и да не си го привлякъл в отбора си досега.... :laugh:
С ръка на сърцето ти казвам Благодаря за този диамант, че ни го предложи навремето :handshake: Като си в Пловдив, или Асеновград, звънни, ще почерпа , сериозно !

Такива играчи като Цецо се намират най-трудно... Гори в играта, раздава се, прави анализи преди всеки кръг мач по мач, готов е да ръкомаха и нервничи по "терена" от пропуски на съотборниците, но в крайна сметка .......това са родените победители!

Това в съвременния футбол са звездите с характер. Чепатите гении, които са готови да влязат в сблъсък и с треньора си. Много мениджъри не могат да се справят с такива играчи. При нас обаче е добре дошъл. Точно такива надъхани кучета искам в отбора...
С теб не би мелил брашно например. За теб има само едно правилно мнение - твоето ! ;-)

(Red or Dead)

Мнение  Re: # [15061004] ● NEW MERSEY RAZORS 2:1 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ІI кръг)   |   28.09.2015 15:10

Изображение

:laugh: :laugh: :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: # [15061004] ● NEW MERSEY RAZORS 2:1 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ІI кръг)   |   29.09.2015 16:30

Поздрави на резачките за победата. Много гадни мачове ни дадоха и уцелихме 2, Резо хвана единия и резултата е на лице. Малко може да съжаляваме за испанския, но както подчерта капитана, на троен си го боцвахме, защото на тренировката го имаше 0:0. Било каквото било, друг път по-смело ;-)
Можеха да ни набучат още 2 гола в Русия и Турция, но неочаквано нямаха 1:1 там. Не, че нашият вратар нямаше да избие някой от тях или двата, но това вече е без значение.
Като чисти положения 3:3, като точни удари 2:2, но резултата е 2:1. Тегав мач, за тях 2 точки, за нас изводите.
Успех в шампионата на резачките.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2