Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 20:20

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
# [15261006] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК [1:2] CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'А' лига, ХVII кръг) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [15261006] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК [ : ] CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'А' лига, ХVII кръг)   |   07.03.2016 01:26

Нема Значка написа:
Абе и Порто и хамериканския им са много опасни. Не знам в каква форма са Порто, но аз очаквам да вкарат 3 хаха а американския да спукат топчето! А дано ама надали!
:-D

Значи, останали са ти некои вредни навици от престоя при гумените мечета! Като Краля определи дадени прогнози за аматьорски и лаишки значи те са такива - пълна лудост е да се играе двойка тоя мач и аз бях изключително спокоен въпреки,че накрая можеше да стане гаф. Преди изравнителния обаче, Брага тренсха гредата :stop:

Американския беше по-опасен и като нищо можеше да стане 2:1 към края, но Брут е брилянтен! Понесе критики, заслужени критики за гола в Бундеслигата и липсата на избивка на Лил, където имахме огромен късмет, но тук избухна и ни донесе пълните точки.

Мисля,че след тоя мач вече ше дишаме по-спокойно въпреки,че серията от мачове с отбори под нас продължава и всяка загуба ше значи +2 за преследвачите.

БРАВО МИЛИОНЕРИ, продължаваме да тероризираме зелената ни приятелка по терените на ПМЛ!

И все пак, в духа на феърплея, поздравления за оспорвания мач!

Крал Блуфен ви прощава греховете! :bluefan:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 07.03.2016 01:28, променена общо 2 пъти

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [15261006] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК [ : ] CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'А' лига, ХVII кръг)   |   07.03.2016 01:34

Гонзо написа:
Блуфка да почерпиш че си направих труда да взема дистанционното и да пусна пак мача на Брага , че виж като спрях как Порто се върнаха в мача :cheers:

Е колко да се върнаха...2 гола разлика паднаха ОЧАКВАНО! :bluefan:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [15261006] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК [ : ] CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'А' лига, ХVII кръг)   |   07.03.2016 01:37

Крал Блуфен написа:

Ама след като пак пуснах мача . да ти припомням ли какво стана преди това :whistle:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [15261006] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК [ : ] CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'А' лига, ХVII кръг)   |   07.03.2016 01:39

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:

Ама след като пак пуснах мача . да ти припомням ли какво стана преди това :whistle:

Ми можеше и да стане сакатлък особено след гредата на Брага при 1:0 щот то така става обикновено! :stop:

Аватар

Мнение  Re: # [15261006] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК [1:2] CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'А' лига, ХVII кръг)   |   07.03.2016 11:19

Тези американски палячовци ги подценявам открай време, ама не са никак лоши, да си призная честно. Жалко само, че форматът на първенството им е насран типично по американски, иначе щеше да си е топ 10 отвсякъде. А и повечето им мачове започват в човешки часове, не като "братя мангасарян" от другата част на континента, които ни правят сенки под очите от висене по нощите.

Ей това, да ти се падне по-екзотичен поток в ПМЛ - да се поразровиш, да поразгледаш нещо ново, да си разшириш малко футболния кръгозор, а не да мрънкотиш налево и надесно, че ти били пародийни потоците.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3