Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 23:22

Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
# [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) 
Автор Съобщение
(Сепаратист)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 10:27

tonzos_justice написа:
Скандалът на седмицата предизвика облози колко килограма тежи Дъ Шейд!

Защо облози и кой се е обзалагал?
Теглото ми се колебае между 115 и 125 според зависи. Стигал съм до 130, но никога под 115

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 12:01

The Shade написа:
tonzos_justice написа:
Скандалът на седмицата предизвика облози колко килограма тежи Дъ Шейд!

Защо облози и кой се е обзалагал?
Теглото ми се колебае между 115 и 125 според зависи. Стигал съм до 130, но никога под 115

Е, как защо, целият хвърля залози при евентуален спаринг ;)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 13:46

Medved написа:
С Дъ Шейда сигурно навремето сте крещели "КЗЛ" рамо до рамо в сектор "Г", пък сега така грозно да се храните... :no:

Дъ Шейда и сектор Г? Моля ти се... по-скоро напиши сектор Би и няма да сбъркаш. :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 13:50

The Shade написа:
Никой не казва, че не пускаш избивки. Казвам, че сам си пускаш и нападателните и избивките.

Нападателните съм пускал викаш? ахахаха, нямам думи. :outofspace: Ти изобщо нападателни прогнози знаеш ли какво означава или си некъв бот програмиран да пуска 1-1/1-1 по дифолт? :rofl:
Не, не означава да козируваш по дифолт, означава това което ти казах да не се бъркаш в другите отбори и кой какво казал и написал. Гледай си в твоята кочина. Когато станеш някой ден шампион, което няма как да стане със сегашния ти фантомски отбор може и да даваш акъл на отбор легенда в играта. :wave:

(Сепаратист)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 14:16

Diavolo написа:
The Shade написа:
Никой не казва, че не пускаш избивки. Казвам, че сам си пускаш и нападателните и избивките.

Нападателните съм пускал викаш? ахахаха, нямам думи. :outofspace: Ти изобщо нападателни прогнози знаеш ли какво означава или си некъв бот програмиран да пуска 1-1/1-1 по дифолт? :rofl:
Не, не означава да козируваш по дифолт, означава това което ти казах да не се бъркаш в другите отбори и кой какво казал и написал. Гледай си в твоята кочина. Когато станеш някой ден шампион, което няма как да стане със сегашния ти фантомски отбор може и да даваш акъл на отбор легенда в играта. :wave:

Фантомски отбор, викаш :rofl:

Между другото, като бях на жребия за купата чух една история за Мъригейт, след която си бил наказан за фантомство! Разкажи на нас пишман-фантомите как става номера, не само да ни учиш как се пускат нападателни прогнози :rofl: :rofl: :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 14:44

за Мъри няма какво да обяснявам, дъвкано е много. Но един играч не прави един отбор фантом.
Подписвам се и с двете си ръце, че в играта е пълно и е било пълно с подобни втори никове и далеч по-сериозни провинения е имало, само дето много малко са наказаните, защото трудно се доказва. Аз бях от малцината наказани. Като аз не съм целял да мамя в играта, Мъри бе създаден със съвсем друга цел и изобщо не е играл в шампионатни мачове доколкото си спомням. А и станахме шампиони без него, което е най-важното.
Аз лично без да имам доказателства само на опит и интуиция (но това за мен е достатъчно) карам, но в твоя отбор, както и в Университарио има поне два подобни фантома. :wave: И за разклика от други юзъри, които си траят аз си казвам винаги каквото мисля и не не бъркам, Дявола досега не е бъркал.

:wave:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 15:04

Diavolo написа:
както и в Университарио има поне два подобни фантома.

Очакам да науча кои са фантомите какато и удобен за теб ден и час в който да те запозная с тях. This week?

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Сепаратист)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 15:17

Diavolo написа:
за Мъри няма какво да обяснявам, дъвкано е много. Но един играч не прави един отбор фантом.
Подписвам се и с двете си ръце, че в играта е пълно и е било пълно с подобни втори никове и далеч по-сериозни провинения е имало, само дето много малко са наказаните, защото трудно се доказва. Аз бях от малцината наказани. Като аз не съм целял да мамя в играта, Мъри бе създаден със съвсем друга цел и изобщо не е играл в шампионатни мачове доколкото си спомням. А и станахме шампиони без него, което е най-важното.
Аз лично без да имам доказателства само на опит и интуиция (но това за мен е достатъчно) карам, но в твоя отбор, както и в Университарио има поне два подобни фантома. :wave: И за разклика от други юзъри, които си траят аз си казвам винаги каквото мисля и не не бъркам, Дявола досега не е бъркал.

Бухахахахахахахахахахах перфектна интуиция имаш! Или Мъри ти нашепва отнякъде?... Чуваш ли гласове? :rofl:
Ами ако Сепаратист не са фантоми, кво правим? Изпадаме ли в депресия или всеки ден пишем по една тема във възхвала на Дяволовата непогрешимост?
Ще помоля Петку - той ще се справи. А по-добре ти сам да си я пишеш
:moufan: :moufan: :moufan: :rofl: :rofl: :rofl:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 17:58

Diavolo написа:

Може и да се бъркам, ама не беше ли ти този, който беше нарочил Надето за ник на Блуфена?!? :unsure:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 18:01

Medved написа:

Може и да се бъркам, ама не беше ли ти този, който беше нарочил Надето за ник на Блуфена?!? :unsure:

Сефте! В дира имаше регистрирани случаи на около 30 основни клубара, които беха нарочени да са никове на Блуфена вкл. и Любо Пенев!!!

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 18:13

Крал Блуфен написа:
Medved написа:

Сефте! В дира имаше регистрирани случаи на около 30 основни клубара, които беха нарочени да са никове на Блуфена вкл. и Любо Пенев!!!

За последен път повтарям да се знае!
Дюнкеркю е аватар на Мейджъра, чрез който Мейджъра се опитва да превърне Сепаратист в сателит на Мечоците!
Дъ Шейд е аватар на Петку, а Петку от своя страна е аватар на Блуфи.
Марина е Венци Боксьора, който се подвизава също с ника Савиола. А за Мит се подозира, че има нещо общо с Недев! :bluefan: :bluefan: :bluefan:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 18:24

Бате Петку написа:
Крал Блуфен написа:
Medved написа:

За последен път повтарям да се знае!
Дюнкеркю е аватар на Мейджъра, чрез който Мейджъра се опитва да превърне Сепаратист в сателит на Мечоците!
Дъ Шейд е аватар на Петку, а Петку от своя страна е аватар на Блуфи.
Марина е Венци Боксьора, който се подвизава също с ника Савиола. А за Мит се подозира, че има нещо общо с Недев! :bluefan: :bluefan: :bluefan:

Казвам, да се знае: докато Марина не се появи собствено на ПМЛ събитие или не подосигури частен Транссибирск експрес за посещение на нейната губерния, където да бъде изтеглен някой следващ жребий за ПМЛ, не се признава за жив човек!!!

Иначе Дюнкеркюто е неосъществената мечта на Мейджъра да изпадне и да влезе в рамките на един сезон. Между сезоните очаквайте сформирането на новото виртуално страшилище СЕПАРАТИСТКИ МЕЧОК и неговия дубъл в "Б" лига: БАЛКАНСКИ СЕПАРАТИСТ!!!!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 21:06

Diavolo написа:

Игра Мърко в шампионатни мачове, че даже и 3 гола вкара :) И между другото, Дяволе, с ей такива неща "Аз лично без да имам доказателства само на опит и интуиция (но това за мен е достатъчно)" и "в твоя отбор, както и в Университарио има поне два подобни фантома" се излагаш зверски. Нямаш доказателства, ама си знаеш ... Така хората не знам колко века знаели, че Земята е центърът на Вселената, ама нямали доказателства. Като им ги представили доказателствата и последвала ... клада. :help:

Последна промяна alessandron на 27.01.2016 21:08, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 22:25

Каквото и да ми говорите не можете да ме убедите в противното.
Мейджъре сам си постла с тези лайна, чисти си сега сам, защото ще ти се наложи. Миналия сезон беше на косъм от подобно нещо и много добре знаеш кой отбор визирам. Проблема не е в Блуфена, Бате Петку, Дявола или който и да е там, а в това че се правиш на сляп за очевидни неща. Искате доказателства? Какви, еднакво айпи? Моля ви се и децата вече се научиха как да пускат с различни айпита, само пълен аматьор ще допусне такава грешка, особено след дирските скандали.
Относно Надето това беше много отдавна и грешка за която си признах и извиних, много много вода изтече оттогава.
Сандро, бъркаш. Не е играл за шампионат, а за купата Мъри, а и пак ти казвам това няма никакво значение, защото бе използван много рядко, даже нямаше да бъде регистриран тук, но разкритията на Шевченко изпревариха нещата. И много интересна страна взимаш в спора, точно човека дето аз доведох в играта и той се натриса тук да подпалва огъня вместо като супермодератор да вземе мерки и да предупреди разни втори никове да спрат да спамят в чужди теми, защото ако продължат да пишат в нашата тема, то ще последва същото в техните и то по начин по който няма да се хареса на никого във форума, особено на Анфо и Момчи, знаеш на какво съм способен.
И не виждам защо трябва да се връщаме към стари неща, може би защото крадецът вика дръжте крадеца с което Дъ Шейд още повече се дискредитира.
Цялата работа тръгва от там, че разни пълни анонимници в този форум и без никакви заслуги и стаж в него изразяват мнения все едно чета Блуфена или Мейджъра, което е меко казано нелепо и издайническо.
Мейджъре, вместо да направиш един правилник и да успокош обстановката ти се чудиш как да я екзалтираш още повече, браво, поздравления, явно това е начинът да се води играта към светло бъдеще. Ако трябва да съм честен със себе си и в теб съм се съмнявал и то много пъти, просто ти никога няма да допуснеш грешката да пускаш мнения от еднакво айпи. Това не пречи да те подкрепям за много неща и ти много добре го знаеш.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   27.01.2016 22:49

Ама мене ли директно ме обвини във фантомство бе, ахахахахахахахаха... :rofl: :rofl: :rofl:

И кой нагнети темата с просташки обиди и "интуитивни" обвинения?!?!? :help:

Тотално си изтрещел и го доказваш с всяко следващо мнение! Сега, като университариото и сепаратиста ти го сложат един след друг, направо ще пометнеш! Какво стана с някогашния стожер на ентусиазма и ценителството? :(((

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 00:22

Налага се Крал Блуфен да се включи в оживената дискусия, но естествено и с лека тъга,че той е замесен в поредния скандал само индиректно тоя път!

Включването ми е продиктувано и от един странен въпрос, който ми беше зададен от амбициозен, но пресен член на нашия отбор, който се е поддал на клеветите и инсинуациите по адрес на нашия отбор в края на миналия сезон. Та въпроса беше дали мача с Университарио за купата сега бил нареден? :helpless:

Университарио беше мой проект и това не е никаква тайна за никой защото те бяха дублиращ отбор на първия и се наложи да се отцепят поради нашето изпадане в Б група миналия сезон. Първоначалната идея не включваше да играят отделно, но подценихме завистта, уроките и магиите, спестихме от билки, пренебрегнахме няколко важни кармични диагностики и резултата беше факт - 10 мин преди края на бразилския ни мач явяващ се последна атака в последния мач срещу Карлито, Коринтианс вкараха нелеп и напълно ИЗЛИШЕН втори гол и ние изпаднахме! Иначе отивахме на бараж и и се спасявахме на 90%. Та след тоя случай не ми се искаше просто да се затриват, а нямаше и как да ги вземеме всичките при нас и това наложи създаването на Университарио.

Основните играчи там са трима мои дългогодишни приятели - Савиола, Хайзенберг и Алан Копле, а в последствие към тях се присъединиха Белгийския Цербер, Стратев, Диего, Виери както и няколко ентусиаста, които опитах да привлека допълнително ама се оказаха супер несериозни и не се получи - визирам еврейчето Давид с ник Императора, Орлинчо програмиста от Виваком с ник Торино, бигорексика Матев с ник София Запад и май тва бяха. Ше разочаровам Дявола, че интуицията му отново е дала бъг в системата щото всички в Университарио са реални хора и не са мои втори, трети,четвърти и пети никове.
Проблема е,че и Савиола и Копле и Хайзенберг не са чатаджии и спамаджии като нас старите кучета и поради тоя си порок се считат за фантоми за средностатистическия бивш дираджия! Привлякох ги към ПМЛ щото и тримата са ужасно хазартни типове (и това не важи само за фуболни залози) и се интересуват от футбол на ниво кибици :bluefan:

Проблема там беше,че откакто се отделиха като нов отбор не можаха да навлезнат бързо с организационните детайли и станаха доста зависими от мене, което отчитам като моя грешка. Под зависимост имам предвид подещания за срокове на мачове, потоци и прогнози. Няма смисъл да крия,че се познаваме или,че като сме били заедно почти по цял ден не съм казвал в некъв момент: "абе пичове да не забравите да си пуснете мачовете,потоците,прогнозите до утре,други ден, събота 11" и т.н.

Та точно тва се случи преди тоя съдбоносен мач за първенство миналия сезон. Просто не бях така информативен и загрижен за техните прогнози (не м казах "елате да ни набутате 5 гола") и естествено се осраха. Не го направиха умишлено, не ни легнаха щото аз съм им казал ами просто не си направиха труда да си следят сами какво се случва с мача им. Факт е,че през първия им сезон като самостоятелен отбор нещата не бяха добре организационно, но отново да кажа,че тва си беше моя грешка щото ТАКА ГИ НАУЧИХ и нямаха мотивация да се вземат в ръце.

Тоя сезон обаче не се занимавам с тях грам и се разбрхаме още лятото,че ако искат да участват трябва сами да си движат организацията, а най-шокиращото за мене беше,че се оказа,че си имали някаква вайбър група, в която Краля НЕ ФИГУРИРА :laugh: :laugh: :laugh:

По отношение на ботирането също не е тайна,че ботират когато си решат и срещу който си решат. Истината е,че два сезона тая стратегия им носи успех, но това не е техен проблем, а наш. На управителни съвети, мениджърски съвети, организатори и коментатори, които за 13 години в тая игра не взехме мерки против дублирания и подобни бъгове в системата. Псувахме Ред Лузърс, а-у и кво стана? Продължихме си по същия начин година след година, сезон след сезон. Та до днеска...

Така,че колкото и да ми се иска да кажа на Савиола: ЛЕГНЕТЕ НИ нема как да стане най-малкото защото той е 140 кила, кара Мерцедес за 150 хиляди евро и няма мутра в София и страната, която да не го познава или той нея =))

И накрая: ако някой иска да се запознае лично с член на Университарио нека пише и ше ги види. Петку вече е виждал Савиола няколко пъти и може също да потвърди,че е реален човек :bluefan:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 10:31

Цитат:
Петку вече е виждал Савиола няколко пъти и може също да потвърди,че е реален човек

Виждал съм не само Савиола.
Дявола обаче не съм виждал, факт :rofl:

Понеже и Мейджъра предлага подобен подход на разграничаване /съществуване/несъществуване - фантомство/нефантомство/ на база на това кой кого е виждал, предлагам следното

Прави се поников /може и поименен/ списък всички участници в играта, след което всеки отбелязва кого от състезателите е виждал с очите си. При наличието на 2 - 3 свидетели /регламента да го измисли УС/ даден състезател се прима за нефантом. Всички останали се обявяват за фантоми, банват се, а отборите им изпадат автоматично в Б група с 0 точки!!!!
:rofl: :rofl: :rofl:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 10:51

За да улесня процеса започвам със списък от никове, които Петку е виждал с очите си и съответно получават по един глас от него за своето съществуване:

Ще подходя по отбори

Сепаратист - подразбира се, че съм виждал всички.

РОД
Олимпия
Вожда
Тонзос
Недев
Електру
Ред Файър

REAL GREEN
Анфийлд
Изгрев Ламерз

UNDERGROUND
Жоро Левскаря
Тисипи-Айпи

THUG SLUGS
Фалкенбах
Надя
Барс

THE MUMMIES
Мандор
Баба Тонка

THE THRACIAN ORPHICS
Редо

БАЛКАНСКИ МЕЧОК
Мейджър

CD UNIVERSITARIO SFX
Савиола
Хайзенберг
Алан Копле

ARLITO
Гамена
Спърс

CDLM BLUE POWER
Крал Блуфен
Вандом
Брут

Ако съм изпуснал някого, не е нарочно - нека се обади, моментално ще го включа, след одобрение. :cheers:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 14:31

Diavolo написа:
Каквото и да ми говорите не можете да ме убедите в противното.
Мейджъре сам си постла с тези лайна, чисти си сега сам, защото ще ти се наложи. Миналия сезон беше на косъм от подобно нещо и много добре знаеш кой отбор визирам. Проблема не е в Блуфена, Бате Петку, Дявола или който и да е там, а в това че се правиш на сляп за очевидни неща. Искате доказателства? Какви, еднакво айпи? Моля ви се и децата вече се научиха как да пускат с различни айпита, само пълен аматьор ще допусне такава грешка, особено след дирските скандали.
Относно Надето това беше много отдавна и грешка за която си признах и извиних, много много вода изтече оттогава.
Сандро, бъркаш. Не е играл за шампионат, а за купата Мъри, а и пак ти казвам това няма никакво значение, защото бе използван много рядко, даже нямаше да бъде регистриран тук, но разкритията на Шевченко изпревариха нещата. И много интересна страна взимаш в спора, точно човека дето аз доведох в играта и той се натриса тук да подпалва огъня вместо като супермодератор да вземе мерки и да предупреди разни втори никове да спрат да спамят в чужди теми, защото ако продължат да пишат в нашата тема, то ще последва същото в техните и то по начин по който няма да се хареса на никого във форума, особено на Анфо и Момчи, знаеш на какво съм способен.
И не виждам защо трябва да се връщаме към стари неща, може би защото крадецът вика дръжте крадеца с което Дъ Шейд още повече се дискредитира.
Цялата работа тръгва от там, че разни пълни анонимници в този форум и без никакви заслуги и стаж в него изразяват мнения все едно чета Блуфена или Мейджъра, което е меко казано нелепо и издайническо.
Мейджъре, вместо да направиш един правилник и да успокош обстановката ти се чудиш как да я екзалтираш още повече, браво, поздравления, явно това е начинът да се води играта към светло бъдеще. Ако трябва да съм честен със себе си и в теб съм се съмнявал и то много пъти, просто ти никога няма да допуснеш грешката да пускаш мнения от еднакво айпи. Това не пречи да те подкрепям за много неща и ти много добре го знаеш.

От поста ти оставам с впечатлението, че ти си правият, всички други - грешни. Тази ти арогантност многократно ме е дразнила през годините - за Мъри не ми се рови и няма да споря, но помня, че вкара 3 гола и то в началото на годината, когато няма Купа, няма обаче да ровя да ти доказвам нещо, защото просто не искам да се окаже, че съм прав, макар да заслужаваш да ти се припомни добре. Като супермодератор няма да те толерирам, защото си със заслуги и няма да се държа за ръчичката ти, защото си ме довел в ПМЛ - за ПМЛ вече знаех от Дон Диего, ти беше човекът, който ме покани и стана отбор, за което си спомням с добро чувство, но чета с лошо чувство обвиненията ти на база "аз си знам, нямам доказателства". И в ПМЛ си има съдии и модове, супер модераторът не е първи съдия.

И накрая - ти неведнъж си казвал как нови хора във форума трябва да се окуражават, да комуникират, сега обаче не искаш да ти пишат в темата, да не те безпокоят. Няма забрана играчи от един отбор да пишат в теми с мачове на други отбори, няма и да има. И не заплашвай на какво си способен като форумно развихряне - просто е грозно.

Към Дъ Шейд - моля, мери си все пак приказките, защото изключително много мразя да влизам като модератор.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 14:45

Бате Петку написа:
...

Че си ме виждал - виждал си ме, ама знаеш ли на кой карабатак съм дал достъп да ми пуска прогнозите от мое име.... То и затова сме се докарали дотам да драпаме за спасение, вместо да се бориме за трета поредна титла!!! :rofl:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща