# [15072008] ● CRAZY BAND 2:1 PRIMUS MAXIMUS | 28.09.2015 17:39
FT ======================================================================================== CRAZY BAND 2:1 PRIMUS MAXIMUS ========================================================================================
Последна промяна PMLeague на 05.10.2015 00:21, променена общо 5 пъти

alessandron
(Primus Maximus)
Re: # [15072008] ● CRAZY BAND - PRIMUS MAXIMUS | 03.10.2015 14:48
И така - тъй като солта и пиперът на тази игра са дискусиите, не просто пускането на някакви там цифрички и числа, нека да отворя темата с размишленията си за избивките, които не направих. Първоначално се бях устремил към махане на 2:0 на ПСЖ - Марсилия, но макар в миналото да съм си патил, все пак реших да се въздържа заради една определена статистика - парижани ПЕТ ПОРЕДНИ ПЪТИ като домакин бият 2:0 Марсилия! На мен ми се струва, че този път ще ги дръстят повече, 3:0/3:1 например, да видим. Еспаньол - Хихон също е много опасен мач, но като цяло Хихон не е удобен съперник на втория каталунски отбор и там не пипах с надеждата, че ще е равен. Севиля - Барса също е крайно интересен избор - при контузиите на Меси и Иниеста, при явно нестабилната защита на Барса аз поставям под въпрос 2-ката, НО - Севиля тази година тръгнаха много зле, също имат немалко контузени и всъщност 0:2/1:2 съвсем не са безопасни прогнози. Вратарите обаче имаме само 4 избивки и доста често всичките 20 атакуващи прогнози, които са ти пред очите, ти си виждат възможен гол, ако се замислиш твърде много. Затова и ПМЛ е толкова интересна - чест и почитания на Бандата, надявам се да счупим каръка срещу тях.
п.п. Липсата на 1:1 на Лориен - Бордо от нашите мачове, в Бразилия 1:3 също ми се вижда много, но ако се играе само стандартно, не стигаш до големите успехи, затова и го отбелязвам от моята си камбанария, без да се счита за каквато и да е критика!
Последна промяна alessandron на 03.10.2015 14:49, променена общо 1 път

terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5880 Местоположение: София
Re: # [15072008] ● CRAZY BAND - PRIMUS MAXIMUS | 03.10.2015 15:29
В нашата градина :) Не можем да овладеем още срива от миналата година, загуби, загуби, загуби. На тоя фон гледайки статистиката с Примусите мача идва в подходящ момент. Трябва да прекъснем мизерията. Ако не успеем - лоша перспектива, следващия кръг почиваме.., изобщо отиваме в нищото. По същество: В сравнение с предния мач, доста по-добри прогнози. Ще видим обаче дали съм избрал подходящите мачове. Губи ми се 2:0 на Лион, Емесерема пак е проявил творчество с 1:1, не го упреквам обаче. Интересно ми е само дали Сандето би избил 2:0 /хипотетично/, тъй като това 1:1 съм сигурен, че го е елиминирал addhock. Много се затрудних с избора на техните мачове.., добър избор на потоци! Ако отбележат с Атлетико М - Реал М ще се разстроя :) По отношение на техните избивки, зарадвах се, че са избили 1:0 в Бразилия, тъй като считам тази прогноза за най-слабата ни в бразилския мач. Аз избих дабъла на Каен, тъй като в два поредни мача ни вкарват победни голове с Каен. Ако бележат с останалата прогноза от 2:1 ще е голям майтап. Но не виждам единица в тоя мач. ... Та така, струва ми, че доста рано започнахме да играем "мачове на кръстопът", тъй като определено трета поредна загуба би обрекла и този сезон. ... Трябва да бием, като предварително казвам, че евентуалната победа ще я посветим на руските удари над ИСЛЯМИСТИТЕ! Бог да пази Русия!

alessandron
(Primus Maximus)
Re: # [15072008] ● CRAZY BAND - PRIMUS MAXIMUS | 03.10.2015 16:36
terminator написа:
В нашата градина :) Не можем да овладеем още срива от миналата година, загуби, загуби, загуби. На тоя фон гледайки статистиката с Примусите мача идва в подходящ момент. Трябва да прекъснем мизерията. Ако не успеем - лоша перспектива, следващия кръг почиваме.., изобщо отиваме в нищото. По същество: В сравнение с предния мач, доста по-добри прогнози. Ще видим обаче дали съм избрал подходящите мачове. Губи ми се 2:0 на Лион, Емесерема пак е проявил творчество с 1:1, не го упреквам обаче. Интересно ми е само дали Сандето би избил 2:0 /хипотетично/, тъй като това 1:1 съм сигурен, че го е елиминирал addhock. Много се затрудних с избора на техните мачове.., добър избор на потоци! Ако отбележат с Атлетико М - Реал М ще се разстроя :) По отношение на техните избивки, зарадвах се, че са избили 1:0 в Бразилия, тъй като считам тази прогноза за най-слабата ни в бразилския мач. Аз избих дабъла на Каен, тъй като в два поредни мача ни вкарват победни голове с Каен. Ако бележат с останалата прогноза от 2:1 ще е голям майтап. Но не виждам единица в тоя мач. ... Та така, струва ми, че доста рано започнахме да играем "мачове на кръстопът", тъй като определено трета поредна загуба би обрекла и този сезон. ... Трябва да бием, като предварително казвам, че евентуалната победа ще я посветим на руските удари над ИСЛЯМИСТИТЕ! Бог да пази Русия!
Мне, за мен 2:1 е първа прогноза на Лион, нямаше да пипам 2:0, ако беше дадено. Колкото до последното ти изречение ще си позволява да коментирам един-единствен път и толкова. Никоя война не заслужава празнуване - нито една! Нито ти, нито Бате ти Петку, нито който и да е изпитващ симпатии към руската политика в този форум знае къде точно и кого точно удрят руснаци и американци с бомбите си. Сирия е една отвратителна човешка трагедия и единственото, което бих празнувал аз, е тоталното сриване на военно-промишления комплекс - американски, руски, всякакъв. Надявам се за тези алчни копелета наистина да има АД !!!

alessandron
(Primus Maximus)
Re: # [15072008] ● CRAZY BAND - PRIMUS MAXIMUS | 04.10.2015 08:56
В крайна сметка Сао Пауло си е баш 1:0, добре че него си махнах. Повече ме е яд, че се замислих и 1:0 на Лион да махна, в крайна сметка реших обаче, че мачът е оувър и изчистих 2:1. Тегав мач, но те всичките ни са такива от началото на сезона. Днес имаме 5 мача срещу 3 на противника, щото махнах изцяло гостуването на Фейенорд - дано върже някъде и да направим обрат.

vetzy!
(Primus Maximus)
Re: # [15072008] ● CRAZY BAND - PRIMUS MAXIMUS | 04.10.2015 14:20
Има ги тези неща в играта... Лион снощи можеха да бият и с 7:0, но Лаказет се беше превърнал в бледо копие на легендата на българския футбол Атанас Курдов. Малшанс за нас, но имаме всички шансове да вземем това гостуване. И Саутхямптън падаха вчера на "Стамфорд Бридж", ама... нали :D

alessandron
(Primus Maximus)
Re: # [15072008] ● CRAZY BAND - PRIMUS MAXIMUS | 04.10.2015 20:06
Дотук Бандата повече заслужава победата, но все пак се надявам на късна изненада в наша полза - предстоят мадридското дерби и мачът ни в Бразилия. Противникът остана само с ПСЖ - Марсилия, така че драмата ще е до последно, но като цяло не играем добре тази седмица. Поздравления все пак за Джак и Кенпачи за отиграването на Лориен - Бордо, жалко че Саватаж не нацели правилната единица на Каен - Сент Етиен, щяхме да сме изравнили.

alessandron
(Primus Maximus)
Re: # [15072008] ● CRAZY BAND - PRIMUS MAXIMUS | 04.10.2015 23:20
Изравнихме с предвидимото 1:1 на мадридското дерби и остават още по един мач и за двата отбора - ега на ПСЖ им изсъхне всичко, дето може да им изсъхне, ако не вкарат трети гол цяло второ полувреме!

alessandron
(Primus Maximus)
Re: # [15072008] ● CRAZY BAND - PRIMUS MAXIMUS | 04.10.2015 23:54
Заслужена победа на Бандата, макар и с последния удар в мача. Терминатора добре се справи, даде ни на практика само два шанса за гол, от които вкарахме единия, докато Бандата имаше три точни удара и щеше да е несправедливо да не спечели - поздравления.

Fengom
(Crazy Band)
Re: # [15072008] ● CRAZY BAND - PRIMUS MAXIMUS | 05.10.2015 00:10
alessandron написа:
Заслужена победа на Бандата, макар и с последния удар в мача. Терминатора добре се справи, даде ни на практика само два шанса за гол, от които вкарахме единия, докато Бандата имаше три точни удара и щеше да е несправедливо да не спечели - поздравления.
Честита победа! Получи се интересен мач и късна драма, която Тиро реши в добавеното време точно преди съдията да сложи край на мача Бяхме длъжни да вземем точки от този мач и заслужавахме да спечелим... иначе голям късмет при ПСЖ, че не падна гол второто, а и Марсилия пропуснаха дузпа...
Честита първа победа отново и успех на Примусите в следващия кръг
Последна промяна Fengom на 05.10.2015 00:15, променена общо 1 път

terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5880 Местоположение: София
Re: # [15072008] ● CRAZY BAND - PRIMUS MAXIMUS | 05.10.2015 00:16
alessandron написа:
.. .Санде, благодаря за хубавите думи...., но бихме и с решаващата роля на късмета. Мисля, че равния би подхождал повече. Аз тотално обърках избивките..., виж ми първия пост по темата. Иначе честита победа на отбора! Хубаво е, че не сме валат преди почивкато от цели 2 седмици. На Вас успехи по нататък! ... С нами бог! Докато я има Русия, ще я има и България!
Последна промяна terminator на 05.10.2015 00:18, променена общо 1 път
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения