# [15071005] ● THUG SLUGS 0:2 ARLITO | 28.09.2015 17:40
FT ======================================================================================== THUG SLUGS 0:2 ARLITO ========================================================================================
Последна промяна PMLeague на 05.10.2015 00:19, променена общо 6 пъти
По спомени като ни биха с 1-0, всички прогнози освен попадението им бягаха с 2+ гола; до този мач нямаха домакинска победа повече от година (това постижение го има в Алеята на славата :-П) и от нас им тръгна победна серия
Последна промяна Shifter на 29.09.2015 13:40, променена общо 1 път
По спомени като ни биха с 1-0, всички прогнози освен попадението им бягаха с 2+ гола; до този мач нямаха домакинска победа повече от година
Да, Арлито са големи мръсници. Аз пък помня един мач като играехме в Бандата дето пак се игра на 1 врата (тогава нямаше вратари). Бяхме повели 1:0 и ни обърнаха с двоен гол на Сампдория-Рома в последните минути.
Понеже получаваме гол с 1:1 искам да вметна, че това за мен е отликата между А и Б лигата ( тука веднага ще ме засипят с критики ), но понеже Лавината спечели след много дубли миналия сезон - у дома 2:0, а навън - 1:1, виждам, че и много други тимове се опитват да им подражават. Знам, че бот тактиката си има много обожатели, но все пак искам да си кажа, че за мен това е доста тъпо. Благодаря за вниманието.
Искаш ли тогава по твоя команда да пускаме 5 прогнози по 5:0 и да се забрани да се пуска 1:1, 2:0? Също и служебно да изпаднем в Б група, защото сме ботове? Също и публично да ни линчуват?

Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
Понеже получаваме гол с 1:1 искам да вметна, че това за мен е отликата между А и Б лигата ( тука веднага ще ме засипят с критики ), но понеже Лавината спечели след много дубли миналия сезон - у дома 2:0, а навън - 1:1, виждам, че и много други тимове се опитват да им подражават. Знам, че бот тактиката си има много обожатели, но все пак искам да си кажа, че за мен това е доста тъпо. Благодаря за вниманието.
Добре де, а кажи кое е остро? Мач, който свършва 1-1, да си го играл 3-3 ли? А за домакинствата - миналия сезон ти доста често ме дублираше (успешно при това), така че не схващам какво точно критикуваш тук? Ботска тактика е, ако праскаш всичко 1-1, разчиташ само на късмет и некъв малък % влиза; ако играеш 1-1 това, което може да стане 1-1, вместо да бягаш от тоя резултат, понеже е "ботски" - това си е нормална тактика... В нашия мач конкретно Арлито наистина играят малко ботски, но прогнозите 1-1 са 5:8 за тях, дубълите 1-1 са 1:2 за тях; демек ние не сме кой знае колко по-креативни... Утре обръщаме с Холандия

Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
доста закучено първо полувреме като гостите отбелязват с общо взето малко случаен го, защото кой ти предполага, че Гранада и Ла Коруня ще извъртят ботско 1:1. Пропуск от наша страна на Анже-Бастия.
Като цяло шибан кръг, но можеше и по-добри мачове да дам. Ще видим сега в неделя дано обърнем нещата.
На Ница-Нант нз какво е станало? Пада ли мача Арлито Лориен-Бордо, в такъв случай?
_________________ В град като София, никой не е невинен!
На Ница-Нант нз какво е станало? Пада ли мача Арлито Лориен-Бордо, в такъв случай?
Ница - Нант е прекъснат на полувремето заради проливен дъжд и разразила се буря. Не се знае дали мачът ще бъде преигран изцяло или само второто полувреме, но със сигурност ще е на нова дата. Няма данни да е днес, така че може да приемем, че техният френски мач също трябва да отпадне.
Естествено, че не отпада, защото е прекъснат при 2:2, т.е. извън прогнозирания от вас диапазон 2:0/1:0/1:1. Това правило е много отдавна и цели точно да не бъдат ощетявани отбори, след като е ясно, че противникът няма как да хване мача, макар да е бил прекъснат.
Владето вкарва втори с Каен-Сент Етиен и си гарантираме поне точка, като Слъгс трябва да вкарат и двата си оставащи мача (Леверкузен и Леванте) за да изравнят.

Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
Е, след като Леверкузен изпуснаха дузпа за 2-1, вече със сигурност падаме... то не че иначе имахме големи шансове останалия с 10 човека Виляреал да бие, но все пак. Арлито бяха по-добрият отбор и заслужено си тръгват с пълен комплект точки.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения