Ето тук сега едно малко примерче (Рединг - Чарлтън) как прагматизма (еднотипната игра 1:0 2:0 2:1) надделява над импровизацията (2:0 2:1 3:1). Изявена единица, но пък до 76 мин. си траеше 0:0. Можеше и така да си завърши. След червения картон беше въпрос на време да вкарат, а защо не и два?
Мен ме е яд повече за Реал - на троен мач класика 3:0 на дубъл, ама и така добре си го покрихме... Като гледам, няма на какво да се опрем, защото направо си ни разбиха... Спасен удар на ПСЖ и нарисуван гол на Шалке, а днес имат два испански бота, които са много опасни... Уж бяхме дошли да орем, а направо затънахме в калните лехи :D
Дубъл 3:0 щеше да бие на очи. Лош късмет и на Грасхопърс снощи, 1:0 от 5' и не се мръдна до края. А имахме 1:1 и 2:0. Ако го бяхме играли пък 1:0 1:1 сигурно щеха да вкарат за 2:0... кво да правиш някакъв карък ни гони и нищо не ни се получава.
Безпрекословна победа на Нивата. Няма какво да си говорим просто, спокойно можеше да идем и на някоя седмица в този мач... Престъпен избор на потоци от моя страна, но и много добър избор на мачове от Кибика.
Браво на Ла Вилата - герой на мача с това каре голове. Мисля, че това е и нападателен рекорд по звездобройната система - 4 максимума и едно 3/4 (разминаване на гол). Миналата година Ел Капитаното вкара 4-ка, но петият му мач беше 2/4, доколкото си спомням.
Но и нашият страж Енкели също беше много близо да направи нещо уникално - една избивка, две избягали в 90+ и четвъртият мач на гол разлика. Браво и на него за нюха.
Гледаме напред... към мача на Бока нощеска и стискаме палци да бие с 0:1, за да задържим предпоследното място по критерия "азбучен ред" :DDD
На мен това което ми изкарва очите е че имаме три резултата 1:0 и не хващаме нито един от тези мачове. Истина е че и техният вратар можеше да се метне на някое от тях, ама поне резултата щеше да е 4:3 примерно. Да не говорим за Марсилия, където се доверихме прекалено много на домакините, а те са в уникална дупка (като нас). Или пък Тулуза - двойката не беше за изключване. Не казвам че сме били за равен, защото ни надиграха, но и ние не се възползвахме от възможностите си
Последна промяна Нема Значка на 19.10.2015 17:14, променена общо 1 път
Единственото отиграване, към което имам забележка, е Щутгарт. Чиста единица на зор, но пък 1:0 ми се вижда леко нехващаемо. Аз бих го отиграл 2:1/3:2. Донякъде и английския малко прекалено с това 3:1 за два ботушарски ъндърски отбора... Но и тук 1:0 не е чак толкова набиващ се бот... За швейцарския много ми харесва, че не се изхвърлихме с някакви сватбарщини. Специално го избрах този поток, за да ни дадат този мач и да ги ковем с 2:0 класика, но уви... Сега гледам, че на Тулуза сме били много близо до дубъл... Този мач с Нивите спокойно можеше да свърши 7:5 примерно :)
Така... Лошата новина е, че ударихме последното място. Добрата е, че по-надолу няма накъде, тъй че оттук-нататък само нагоре. МЕЧКАААЙ!!! :)
Последна промяна Medved на 19.10.2015 19:16, променена общо 1 път
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения