Браво на Дел Пиерото - дебютен гол за "мечките". Добър диапазон направихме, без да робуваме на 1:1-бота.
Иначе Тотнъм ни бяга по безобразен начин, а южноафриканският ми беше точно 2:1 при избора на потоци, не знам защо след това се подведох по баналния ъндър. Дано вкарат някакъв накрая, че да не ме е яд. Пак ще има едно кликане до последния мач :)
Отивам да промуша Спърса от ПСУ!
Последна промяна Medved на 19.12.2015 20:46, променена общо 1 път
Немският им е 75% гол - Гладбах с човек по-малко, вкарват още един гол около 60-ата и мачът умира...
Пак ни се сговни спечелен мач, а така хубаво си вървеше... И като пусна някой шарен поток за шоуто, винаги ни го вкарват и те не знаят как. Миналата година точно по това време същото беше с Холандия-ІІ. Ебана работа отвсякъде. Дано Фортуна ни пожали този път, че не знам...
п.п. И докато пиша, 2:1 за Гладбах.... еееех

Medved
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15W16] ПМЛ 'А' лига, XII кръг + ПМЛ 'Б' лига, XII кръг (H - 19:05) <> | 20.12.2015 20:45
Отивай да трошиш Гладбах, вместо да се занимаваш с глупости.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15W16] ПМЛ 'А' лига, XII кръг + ПМЛ 'Б' лига, XII кръг (H - 19:05) <> | 20.12.2015 20:46
Споко, в Гладбах ще падне поне още един гол - я камилата, я камиларя.
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!

spurs
(Arlito)
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15W16] ПМЛ 'А' лига, XII кръг + ПМЛ 'Б' лига, XII кръг (H - 19:05) <> | 20.12.2015 20:49
Е, ако е в правилната врата, това не би трябвало да те успокоява :)

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15W16] ПМЛ 'А' лига, XII кръг + ПМЛ 'Б' лига, XII кръг (H - 19:05) <> | 20.12.2015 20:51
Уфф, ама те и 3:1 имали бей. Е, ми тогава 2:2. Гладбах са с човек по-малко, защо пък не.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15W16] ПМЛ 'А' лига, XII кръг + ПМЛ 'Б' лига, XII кръг (H - 19:05) <> | 20.12.2015 20:58
Хехехехеееее!!!!!
Победа! С премерен плонж Енкелито спасява на Овиедо и вземаме изключително важни две точки.
Поне на мене мачът ми се стори адски вълнуващ. Три гола, три спасявания, една сватбарщина от ПСУ ... На Арлито от сега нататък естествено успех! А на нас още повече приятни емоции!
Фамозна избивка на Енкели в края на мача ни подсигурява първата победа като гост през сезона. Изключително важна с оглед на незавидното ни положение.
Браво на Енкели за решителните намеси. Браво и на мен, че направих тази рокада на вратата в последния момент. Олимпиакос може би щях да го отбия, но Овиедо никога - хикс, гол-гол ми беше отвсякъде.
И още по-голямо браво на новата ни звезда Дел Пиеро, който разтърси два пъти противниковата мрежа и само плонжа на Гамена го лиши от исторически хеттрик. Отлично включване на мечката-мускетар и което по-важното - внесе така необходимия живец и свеж полъх в отбора след тягостната футболна есен! :)
Следват две седмици почивка. Набелязал съм две нови попълнения от друг форум, които да изпробваме в мачовете за Купата. Единият проект мечок се изложи на входящия тест - не показа прилив на ентусиазъм и видими признаци на голямо мечешко сърце, тъй че най-вероятно няма да го каня. Но другият е абсолютен талант и мисля, че ще си залепне в отбора.
Хубави празници! Събираме се за първа тренировка на 6 януари!
Браво пичове! Труден, но сладък завършек на годината. Много благодаря за поздравите и похвалите. Ама стига толкова, че ако знаете на къде ми е вирнат носа . Успехи на всички през новата година и много по празниците. До скоро!
Браво пичове! Труден, но сладък завършек на годината. Много благодаря за поздравите и похвалите. Ама стига толкова, че ако знаете на къде ми е вирнат носа . Успехи на всички през новата година и много по празниците. До скоро!
Кой знае какви мечи отвари и добавки ти дава Мейджъра Ти два гола на тренировка не можеш да вкараш, а сега за малко хеттрик и то в официален мач в "А" група ... има нещо съмнително в цялата работа .... ама няма лошо, цената ти се качва и финансистите на Бастилията протриват доволно ръце
Абе вълнуващ си беше мача, ама не може да се отрече, че доста ви върза. Холандския го вкарахте с дузпа в последната минута, на нашите мачове ранните червени картони на УБА и Гладбах изцяло промениха нещата и т.н. Между другото като видях, че сме играли 1:1 на УБА доста се изненадах, а после като видях че Енкели го е избил направо се шокирах, а то за малко да излезе точно така (и тук прогнозата, макар и избита, ни избяга с измислена дузпа в последните минути).
Между другото като видях, че сме играли 1:1 на УБА доста се изненадах, а после като видях че Енкели го е избил направо се шокирах, а то за малко да излезе точно така (и тук прогнозата, макар и избита, ни избяга с измислена дузпа в последните минути).
По-точно е да се каже, че заслуженият хеттрик избивки на Енкели избяга с измислена дузпа в последните минути ;))
Иначе имахме и доза късмет, не може да се отрече. Но си имахме и своите положения за още голове - примерно Тотнъм още не мога да повярвам как ни избяга от нарисуваното 0:1, а имахме и покриващи 1:1/1:2, пък то да излезе 0:2... Гръцкият пък отиде от гол на избивка заради някакво измислено късно попадение.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения