Re: # [15161003] ● NEW MERSEY RAZORS [ : ] CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'А' лига, ХII кръг)
| 20.12.2015 21:29
Победата в едно от най-класическите и стари дербита в ПМЛ, както на отборно, така и на мениджърско ниво, вече е факт!
Тоя мач заложихме на повече ботщина, но мачовете бяха такива и бяхме длъжни да рискуваме, носейки си всички негативи при евентуален неуспех. Все пак 4-те точни удара показват,че тактиката, която предприех за мача е била правилна и благодаря на съотборниците,че се придържаха към нея. Предния мач точно това ни лиши от победата и направихме един посредствен вратар пишман-герой с 4 избивки.
Поздравления за Нема Значка за 2та му точни удара и гола - феноменален дебют, който дава предпоставки за една славна кариера в отборана Милионерите!
Доволен съм,че счупихме каръка и записваме първа победа като гост, а ако не получиме гол с белгийския мач на Резачките ше запишеме и първа суха мрежа. Традиционно ние сме силен гост, но през първия полусезон това ни беше ахилесовата пета заради която загубихме много точки.
Признавам,че не успях да следя мача детайлно защото нямах време така,че на тоя етап не мога да дам оценка дали победата е заслужена или не, но днеска обърнах внимание на повечето атаки на Резачките, в които ми напраив спечатленеи късемта ни в ЮАР, където гола ни се размина след полу-греда в 89тата мин. Не знам защо си бяха дали Аячо - Лион на тях и на какво се надяваше Резо като Аячо са в много добра форма и там мача клонеше на 1/х, а не на 2/х. Гладбах и Дармщат направиха оувър и можеше да се вкарат още 2-3 гола спокойно там, а Легия рано им замина след гола на домакините през 1вото полувреме.
Успех на Резачките през пролетта и дано догодина продължиме с оспорваните битки. С Резо пропуснахме и характерния рап дуел тоя мач ама просто в кофти момент от годината дойде дербито и не остана време
Vamos Millonarios!