FT ======================================================================================== LES MOUSQUETAIRES 3:1 СЕПАРАТИСТ ========================================================================================
Последна промяна PMLeague на 07.03.2016 01:54, променена общо 13 пъти
Добре дошли на "сепаратистите" на Бастилията. Ако им вържат мачовете ще ни отнесат като куцо пиле домат. Е, надявам се това да не стане. Нека по-добрият победи
Добре дошли на "сепаратистите" на Бастилията. Ако им вържат мачовете ще ни отнесат като куцо пиле домат. Е, надявам се това да не стане. Нека по-добрият победи
Добре заварили! За нас е удоволствие! Нека стане хубав мач с много голове. Дано вкараме с един повече:))

Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
Я виж ти, директен сблъсък за първото място в Б лига Все пак сепаратистите са в по-изгодна позиция, тъй като са с мач по-малко. Стискам палци за мускетарите, защото при евентуална тяхна загуба или дори хикс, интригата почти приключва, а при победа предстоят още напрегнати мачове .
Гейм, сет, мач Честито "мускетари". Браво на Роувърс за двата красиви гола. Продължаваме да мечтаем . Остана да фиксираме крайния резултат. Успех на "сепаратистите" занапред.
От победилите ни през есента, взехме реванш само от Грийн. Честито и на Мускетарите. Усложниха нещата на макс. Абсолютно заслужена победа! Белугата е намалена до 500 гр дневно докато не влезем в час:)
Краен резултат 3-1. Добра победа в дербито на върха, мисля че е заслужена и не можем да говорим само за шанс. Просто се подготвихме добре преди мача и като че ли това даде резултат Сепаратистите правят повече от успешен първи сезон и като се има предвид, че са и с мач по-малко нищо още не е решено и приключило. Желая им успех в следващите мачове
За Мускетарите и специално за Сарафино, който тази седмица имаше личен празник
Краен резултат 3-1. Добра победа в дербито на върха, мисля че е заслужена и не можем да говорим само за шанс. Просто се подготвихме добре преди мача и като че ли това даде резултат Сепаратистите правят повече от успешен първи сезон и като се има предвид, че са и с мач по-малко нищо още не е решено и приключило. Желая им успех в следващите мачове
За Мускетарите и специално за Сарафино, който тази седмица имаше личен празник
Пу пу, да не съм ви уроки, но наистина ще се еадвам да ви видя със Сарафино отново на RAZORBLADE ARENA, макар и в съблекалнята за гости. След колебливия ви първи сезин, сега ясно личи,че в този отбор играят шампиони. А като капитан си израстнал много. Редовно ви следя мачовете, да съм в час кой с какви тактики и с каква игра идва от Б в А група за новия сезон. ;)
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения