FT ======================================================================================== БАЛКАНСКИ МЕЧОК 2:2 THUG SLUGS ========================================================================================
Последна промяна: [H - 24:00]
Последна промяна Mandor на 11.04.2016 00:09, променена общо 10 пъти
Вердер и АЗ Алкмаар ме притесняват, че ги избрах без много мислене, като набиващи се нехващаеми оувъри, ама такива потенциални сватбарщини много често ни ги набиват - примерно още ни пари от оня насран мач Волфсбург-Гладбах, който беше предвиден за 5+ гола, пък накрая си изботира 2:1...
Мерсин - Генчрелбирлиги се псувах много, че съм дал такъв подарък, за мен си е чиста единичка. Очаквах да го разцъкат 1:0/1:1/2:1 и да хвърлям зарове кое от 1:0 и 2:1 да избивам, но пък те го изиграха само веднъж за домакините и ме улесниха максимално :) Ама нищо чудно да иде и на Х2, селяндурски мач отвсякъде...
Дубъл бота в английското село малко плаши, ама щеше да е грехопадение да изхабя две избивки за някакъв си завод :))) Руският дубъл ми е малко странен, бие ми на тънка единичка там, но си вързах гащите за всеки случай.
За Волфсбург само аз ли мисля, че са 100% фокусирани да изклатят Реал във вторник и няма да си дадат много зор срещу Майнц в Бундеслигата, където и бездруго имат почти утопични шансове за Топ 4.
ПСВ е предвиден за 6:1, ама да видим... До последно се двоумих между него и Камбуур-Аякс 0:4 :)
В нападение добре сме ги разцъкали като цяло. Прагматично, с умерена доза импровизация. Можеше и ние да тропнем 1-2 дубъла за респект, ама и така не са лошо разгърнати прогнозките.
БОРИМЕЧКАМЕ!
Последна промяна Medved на 09.04.2016 14:26, променена общо 1 път
Много лекомислено им го дадох този Куинс ПР и не ни простиха... Вердер също, но там ни покри късметът. Нотс Каунти при азбучното отиграване 1:0/1:1/0:1 ни го бутаха с лекота, ама се полакомиха за дубъл и ни се размина сигурния гол. Въобще, кошмарът в защита продължава...
На Волфсбург и ПСВ също ще падне голямо треперене. Добре че нямам много време да следя и рИфрешвам днеска, че ще е много тегаво...
бях сигурен, че Йорк ще вкарат, но че ще завърши ботското 1:1 не вярвах. 1:0 да нямаме на Нотс К също за мен си беше пропуск. Малко ни липсва късмет, обаче тоя мач не трябва да го губим!
Гледам, че ПСВ се е закучил на почивката. Отива си на бот 2:0... А си викам, че им трябва голова разлика и ще се напънат поне за някое 4:0...
Алтернативният мач Витес-Адо го мислех точно за някое 2:2/1:2. Можеше и да не го вкарат, но определено щяха да изиграят 2:1, което избивах от раз за сметка на бота на Волфсбург-Майнц.
Вадим голям късмет дотук. И да вземем някак този мач, ще е мега клизмарски. Не ме радва това нещо :/
Мдааам, пореден клоунски избор от моя страна, пореден подарък за гостуващия отбор и вървим с бързи крачки към "Б" лига... Бъгна се кристалната топка, а на собствени умения и знания - тежко... :/
Тонзо, миналата седмица не се изказа ласкаво за нашия отбор. Би ли споделил каква точно ти е позицията и отношението към нас, за да си помислим последния кръг какво да правим?
_________________ В град като София, никой не е невинен!

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12957 Местоположение: Augusta Vindelicorum
На Тонзо позицията му е "трима под нас, без значение кои". И не мисля, че вашата, нашата и на останалите застрашени отбори е коренно различна. Eat or be eaten, законът на джунглата.
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
Тонзо, миналата седмица не се изказа ласкаво за нашия отбор. Би ли споделил каква точно ти е позицията и отношението към нас, за да си помислим последния кръг какво да правим?
Позицията ми е да не изпаднем, актуалното класиране показва, че победа на Слъгс в този мач е много добре за спукалия гума РОД.
На Тонзо позицията му е "трима под нас, без значение кои". И не мисля, че вашата, нашата и на останалите застрашени отбори е коренно различна. Eat or be eaten, законът на джунглата.
Принципно е така, важното е да има 3 отдолу. Макар, че реално аз си признавам, че имам предпочитания освен Лавината, кой да е другия изпадащ и кой да играе бараж. Даже точно това си говорехме вчера с Надето по едно време.
Не е хич приятно да изпадаш. Аз лично съм изпадал, добре че некви отбори се отказаха и ни върнаха по админстративен път с Бандата
_________________ В град като София, никой не е невинен!

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12957 Местоположение: Augusta Vindelicorum
На мене ми е ясно, че не сме ти любимци и сигурно си имаш твои собствени мотиви, това да е така. Както и да е, твоя си работа, не виждам смисъл да се впрягам за такива неща. Аз лично нямам предпочитани отбори. Освен този, в който играя естествено. Така че нека да играем, пък накрая който изпадне - изпадне. Здраве да е, това е само игра.
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения