Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 04:45

Отговори на тема  [ 1223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 62  Следваща
ЦСКА - сезон 2015/16 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 20:04

Keanu написа:
Картината и за ЦСКА и за Левски и за бългаския футбол е покъртително жалка...

Напълно съм съгласен. Положението не само във футболните клубовете е трагедия, срам - къде бяхме 1994 и къде сме сега - да отказваме приятелски мачове на албания и македония мисля бе другия отбор за да не ни бият????

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 20:06

CSKAforever написа:
alessandron написа:
tonzos_justice написа:
Предстои грандиозното сливане с Литекс. Нека да изчакаме още малко и ще пишем надълго и нашироко. Имаме една единствена цел - да смачкаме Левски. А за тази цел трябвят и жертви!

Обединение с Литекс за мен е фактически край на ЦСКА и аз такова нещо няма да подкрепям истински.

Нищо сериозно няма да стане, ЦСКА ще си бъде ЦСКА, взимаме им лиценза само, плюс 1-2 от играчите. Кое ще ни вземат - стадиона ?? Или играчите ще сменят и докарат играчите на Литекс в София да играят под името ЦСКА?
Нищо няма да се промени, купуваме един лиценз и това е, всичко друго си е ЦСКА - и историята и традициите.

Това не е вярно - със закупуване на друг лиценз се унищожава ЦСКА и практически фалира и ликвидира. Няма купи, няма мупи, няма полуфинали и прочие.
В най-доброя случай да приеме титлите на селтакес.
Вие си му викайте както си искате, обаче цуцекс няма да има нищо общо легално с онзи отбор, създаден на 5.5.1948.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 20:11

navy написа:
Това не е вярно - със закупуване на друг лиценз се унищожава ЦСКА и практически фалира и ликвидира. Няма купи, няма мупи, няма полуфинали и прочие.
В най-доброя случай да приеме титлите на селтакес.
Вие си му викайте както си искате, обаче цуцекс няма да има нищо общо легално с онзи отбор, създаден на 5.5.1948.

Морски, един отбор е истински тогава когато в него играят предимно българи и поне няколко юноши на клуба. За съжаление в днешният футболен свят това доста рядко се наблюдава, макар че все още го има. За мен днешният ЦСКА е много повече ЦСКА отколкото онзи преди години когато бе пълен с анонимни чужденци събрани от кой знае къде играещи в ЦСКА единствено заради парите.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 20:11

navy, какво ми говориш за "пенсионери, лекари и мед сестри и учители" vs Пеевски, Ганчев, Домусчиев или който и да е друг "чичко паричко" или по-точно "чичко народ преебичко" ... хич не ми се коментира, че всичко е толкова зле и не само в България, че даже вече бих се радвал ако отбора ми си остане в аматьорска група без да е въвлечен в цялата тази помия - не че и там я няма, но поне е в по-малка степен...

Последна промяна Keanu на 22.11.2015 20:13, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 20:15

navy написа:
Keanu написа:
Картината и за ЦСКА и за Левски и за бългаския футбол е покъртително жалка...

Пич, не ни зашивай за вас - ние си загубихме един мач, нормално - е баш този не бе за губене, ама взехме някои на магия и те така.
Отделно ние си ПЛАЩАМЕ данъците, докато вие се гласите да теглите една убава путка майна на пенсионери, лекари и мед сестри и учители с фалита на чорбата и неплащане и на една стотинка.

бе аз доколкото разбрах, само парите на държавата ще се платят. Ама всеки го раздава информиран, та не знам кой казва истината и кой не.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 20:16

Keanu написа:
navy, какво ми говориш за "пенсионери, лекари и мед сестри и учители" vs Пеевски, Ганчев, Домусчиев или който и да е друг "чичко паричко" или по-точно "чичко народ преебичко" ... хич не ми се коментира, че всичко е толкова зле и не само в България, че даже вече бих се радвал ако отбора ми си остане в аматьорска група без да е въвлечен в цялата тази помия - не, че и там я няма, но поне е в по-малка степен...

Те просто забравят - или не им е изгодно да се сещат за това откъде идваха парите досега за Левски.
Нямам представа в кой от двата клуба са се въртели по-големи далавери, но ако погледнем положението в момента, това със сигурност ще се окаже отборчето от Подуене което с държавни пари на точно тези "пенсионери, лекари и мед сестри и учители" в момента строи трибуна, плаща заплати и дългове. Така че си е лицемерие от тяхна страна да ми говорят за далавери и неплащане на дългове

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 20:20

CSKAforever написа:
Keanu написа:
navy, какво ми говориш за "пенсионери, лекари и мед сестри и учители" vs Пеевски, Ганчев, Домусчиев или който и да е друг "чичко паричко" или по-точно "чичко народ преебичко" ... хич не ми се коментира, че всичко е толкова зле и не само в България, че даже вече бих се радвал ако отбора ми си остане в аматьорска група без да е въвлечен в цялата тази помия - не, че и там я няма, но поне е в по-малка степен...

Те просто забравят - или не им е изгодно да се сещат за това откъде идваха парите досега за Левски.
Нямам представа в кой от двата клуба са се въртели по-големи далавери, но ако погледнем положението в момента, това със сигурност ще се окаже отборчето от Подуене което с държавни пари на точно тези "пенсионери, лекари и мед сестри и учители" в момента строи трибуна, плаща заплати и дългове. Така че си е лицемерие от тяхна страна да ми говорят за далавери и неплащане на дългове

И моите 100 лв ли са лицемерие? Ай сиктир, всички обичате да окаляте останалите...

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 20:21

Keanu написа:
navy, какво ми говориш за "пенсионери, лекари и мед сестри и учители" vs Пеевски, Ганчев, Домусчиев или който и да е друг "чичко паричко" или по-точно "чичко народ преебичко" ... хич не ми се коментира, че всичко е толкова зле и не само в България, че даже вече бих се радвал ако отбора ми си остане в аматьорска група без да е въвлечен в цялата тази помия - не че и там я няма, но поне е в по-малка степен...

Не знам за какво говориш - отборът, спонсориран от Лафка току-що ни би, взе 3 точки, които нито ще ги спасят, нито нищо...
И изброените от теб нямат нищо общо с Левски!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 22:54

navy написа:
Keanu написа:

Не знам за какво говориш - отборът, спонсориран от Лафка току-що ни би, взе 3 точки, които нито ще ги спасят, нито нищо...
И изброените от теб нямат нищо общо с Левски!

Бе аре стига сте се правели, Пеевски си е при вас както е във всяка сфера - уж го няма, ама се знае и е ясно. Плащали си били данъците - НАП тая години ТРИ емблеми ви оцени на по 3 млн. лева преди сезона, дето се подиграваха в куп форуми на ЦСКА за едната им емблема. Същият боклук е при вас на горно ниво, пък ти си мисли колко сте по-печени и говори за съдии и играчи.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 23:10

alessandron написа:

Бе аре стига сте се правели, Пеевски си е при вас както е във всяка сфера - уж го няма, ама се знае и е ясно.

Сандокан-а с двата ножа, дай нещо друго, това и като гьобелсова мантра да го виете, всуе.
Парите Санде, парите, ходи по парите - при нас такива очевадно няма. Пък ти ми разправяй врели-некипели. По-вероятно е адвоката да е скрития Батков. Днес се видя, че Пеевски нищо общо няма.
Дай нещо за БТК, новия акционер (дано го уцелиш) и така нататък приказки за деца.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 23:15

navy написа:
alessandron написа:

Бе аре стига сте се правели, Пеевски си е при вас както е във всяка сфера - уж го няма, ама се знае и е ясно.

Сандокан-а с двата ножа, дай нещо друго, това и като гьобелсова мантра да го виете, всуе.
Парите Санде, парите, ходи по парите - при нас такива очевадно няма. Пък ти ми разправяй врели-некипели. По-вероятно е адвоката да е скрития Батков. Днес се видя, че Пеевски нищо общо няма.
Дай нещо за БТК, новия акционер (дано го уцелиш) и така нататък приказки за деца.

Какво няма бре, Нейви - Виваком дойде ли ви спонсор? 17 спонсорски договора за един месец (октомври) дойдоха ли? Не се грижи за новия собственик на БТК - Спас Русев, царско юпи, него съм го следил достатъчно и въобще не е връзка с вас, той е просто маша на ВТБ, за да преразпределят нещата с фактическия ви собственик - Прасчо - кой колко пари ще земе от БТК и далеч по-важно - кой пръв ще има право да слухти през БТК. Сините ти очила винаги са били потресаващи, Прототипа нещо ти обясни за играта, ти за некви смешни мачове изпуснати си ми се хванал, като вече сте два мача напред и има време да се увеличават.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 23:22

Не бих казал, че "царско юпи" е точния термин за Русев. Предполагам повече от мен си се интересувал от него и подобните му, но моите впечатления са, че той е създателят на царските юпита :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 23:29

alessandron написа:
navy написа:
alessandron написа:

Какво няма бре, Нейви - Виваком дойде ли ви спонсор? 17 спонсорски договора за един месец (октомври) дойдоха ли? Не се грижи за новия собственик на БТК - Спас Русев, царско юпи, него съм го следил достатъчно и въобще не е връзка с вас, той е просто маша на ВТБ, за да преразпределят нещата с фактическия ви собственик - Прасчо - кой колко пари ще земе от БТК и далеч по-важно - кой пръв ще има право да слухти през БТК. Сините ти очила винаги са били потресаващи, Прототипа нещо ти обясни за играта, ти за некви смешни мачове изпуснати си ми се хванал, като вече сте два мача напред и има време да се увеличават.

Ми при нас пари не виждам да има, пък ти ми говори за спонсорски договори и така нататък. Ще се радвам да има. Ако има пари отиват в държавата за погасяване задълженията, на която вие и 1 стотинка не сте дали. Бюджета ни като вашия, нищо че ние имаме, а вие нямате - ние у А група, вие у В!!!
Тая игра я гледам всеки кръг - режат ни главите съдиите, а Лудогорец си играят техната. Да ви кажа на разбирачите - ей това не го разбирам. Как така ще сме ставали шампиони, като нито отбор имаме, но за сметка на това ни подрезват съдийски. Ти да видиш мойте сини очилца!!! Или нещо има промяна в правилата - засада на играч в пасивна ситуация, обаче като получава топката от вратаря на противника вече я има... И държане за фанелка и подлагане на крак в пеналта не е нарушение...
Да не говорим за неокартонените от Лудогорец, кажи ми за тяхната дузпа вчера...
Значи при нас парите като шумата, пък ни ти стадион, ни ти играчи, ни ти барем коректно съдийство... Ти да видиш!!!
Айде разбирачев да ми кажеш как така става тая работа?!?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.11.2015 23:34

spurs написа:
Не бих казал, че "царско юпи" е точния термин за Русев. Предполагам повече от мен си се интересувал от него и подобните му, но моите впечатления са, че той е създателят на царските юпита :)

Да, Властелинът на юпитата е по-добре :laugh:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   23.11.2015 23:01

След като Цуцекс ще бъде факт, сега ще е брутално, ако Черепа с подкрепата на гей-Офанзива и Кюрда създадат нов отбор, започващ от "А" Окръжна. И съответно питането: уважеми фенове на Цска кой от двата отбора бихте подкрепяли?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   23.11.2015 23:04

Аз мисля, или по-точно се надявам, че това с цицекса е партенка целяща да понижи дълговете на сегашния клуб т.е. един вид да принуди повечето кредитори да се съгласят и на по малки суми, но все пак да получат нещо - поне така се надявам.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   23.11.2015 23:07

За съжаление това няма как да стане, говорим за 50+ милиона, колко точно да ги намалят.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   23.11.2015 23:11

Важно е подуенските мърши да ядат кура на есен!

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   23.11.2015 23:18

Ми не е баш така, ама въпрос на мнение.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   23.11.2015 23:29

tonzos_justice написа:
Важно е подуенските мърши да ядат кура на есен!

а сесека УМРЕ, АЛЕ-АЛЕ!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 62  Следваща