Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:16

Отговори на тема  [ 479 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 24  Следваща
Australian Open 2017 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 15:46

Но клоунът си е клоун - от 4:2 за него - 6:4 и мач за Надал - в последния гейм двойни грешки, UE при елементарни топки - абе въобще vintage Monfils (и vintage Рафа де):)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 15:49

MCStranger написа:
Но клоунът си е клоун - от 4:2 за него - 6:4 и мач за Надал - в последния гейм двойни грешки, UE при елементарни топки - абе въобще vintage Monfils (и vintage Рафа де):)
Както е било често, и този път тъпа Мамуна много тъпа. ;-) :wave:
Успех на Маймун №2 (МаймунГа), но срещу Станимал - едва ли. :-D Макс сет ще вземе. Освен ако Станчо реши да не играе този ден тенис, де. :yes:

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 15:49

обаче Монфито добре че е циркаджия, че какво бе тръгнал да прави обрат от 0:2 сета, но осра четвъртия, та Рафа извади късмет, но за съжаление с тия къси удари трудно ще вземе турнира, поне да разкара дървеняка, че още една загуба от него ще ми дойде в повече, като онези с Фонини преди време, няма нужда и на Раонич да става абонат :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 15:51

РАФАААААААААААААААААААААААА :stop:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 18:06

Първо,
мач с Монфис в който Ла Монф бе включил клоунския моуд не би трябвало да е мерило. Мислех си, че ще има голя мач, а то циркаджийства за пореден път, като миналата година на УСО срещу Джокович (е тогава бе по-фрапантно де).
Значи какво имам предвид. Монфис бъркаше топка след топка, не ти дава никакъв ритъм, бие втори сервиси с 115 км/ч. връща некви балони и изведнъж избуква с форхенд уинър от 156 км/ч и т.н. и т.н. И аз да съм на мястото на Надал ще подценя ситуацията и ще чакам оная тъпа маймуна да се самоунищожи. По принцип абсолютно всеки може да загуби сет на Монфис, че и мач ако последния е на 100% сериозен. Та голямата работа като е загубил сет Надал. То кой не загуби в турнира? Всъщност Надал е с най-добрите показатели измежду всички фаворити досега.
Второ,
игра се при спуснат покрив, това си бе чиста зала. Бърз хард корт под покрив, кошмар за Надал, а за капак в Мелбърн топката не отскача толкова при спина на Надал както в Ню Йорк да речем, та не виждам за какво са тези драми. Надал и в най-силните си години е имал ядове в Мелбърн и е губил сетове и бил пробиван и т.н. Та сега ли...

Раонич е фаворит на хартия, но аз вярвам, че шампионското в Надал все още не е умряло и стария и уморен бик има сили за още едно родео.

Вамос! :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 18:12

juve написа:
обаче Монфито добре че е циркаджия, че какво бе тръгнал да прави обрат от 0:2 сета, но осра четвъртия, та Рафа извади късмет, но за съжаление с тия къси удари трудно ще вземе турнира, поне да разкара дървеняка, че още една загуба от него ще ми дойде в повече, като онези с Фонини преди време, няма нужда и на Раонич да става абонат :laugh:

Монфис се самоунищожи в края, но за да се стигне до този мини обрат обаче самия Надал помогна. Стечение на обстоятелствата, малшанс. Удара във филето на мрежата, пропуснатия хоук-ай, моментно отпускане, което в 3/5 е типично за всички.

Какво да кажем за Григор и Раонич? Докато бе свеж Истомин разнасяше нашия, а Раонич колко пъти бе пробит от мега дразнещия бот Агут. Некъв трудоват му записа 5 поредни гейма. Айде коментирайте младите ''таланти'' Не го мислете толкова Надал и как и какво играл. ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 18:28

Дали само така ми се струва или току-що сравни най-слабото поколение ever с един от най-добрите тенисисти на всички времена.

Не ми се иска да е така, ама според мен срещу Рафа Раонич е довиждане.

Звездите са се наредили Надал да вдигне трофея в неделя:)))

И стига всички сте обиждали Ебиста Вгъзут - все пак той е ракета номер 2 на Испания, с тенденция да стане номер 1, когато Рафа се откаже:) Финалист на Мастърс, би Ноле, номер 15 в ранглистата, има 5 титли - кво повече искате от човек кинта и 83, без особени тенис дарби и без никакви оръжия.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 18:34

е, прав си за батистутата ;)
такива като него заслужават само уважение, защото само с адски много труд и блъскане са стигнали до тук. Пример Феру :) Още не мога да повярвам, че един страстен пушач и общ работник на строеж така ги побъркваше всички снажни момци допреди няколко години :))

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 19:08

tennis fan написа:
juve написа:
няма изненади днес, тоя път Рафа ще накаже дървото в 3 от 5, иначе Григор и Гофен ще е доста изравнено, но предвид формата на нашия очаквам да го пречупи :-)

Рафчо + допинг и калитарщина = 1/4 финал. Рафа е толкова назобан, че може и да мине през Раонич. И както WADA така и местното клубно общество си траят и скромно обръщат blind eye към Допингчо.

Хаха, не трепериииии!
Аве аз се чудя защо всичкия вазелин по апкетите се изчерпал, а то Фед и Гриша феновете се презапасяват още от сега... :laugh:

Ако вамосчето някак си направи чудото и вземе титлата очаквай мега избухване във форума в Дяволо стайл.
Анфо и бай Момчи да постегнат сървъра... :devil:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 20:10

Четвъртък го дават 28% вероятност от дъжд в Мелбърн и може пак да има покрив, дано и Дървонич да се освести до тогава и да освободи тениса от тъмната сила, :innocent: .
Полуфиналите при мъжете на АО как бяха във времето, от колко почваха, че нещо ми се губят детайли?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 20:16

Diavolo написа:
alessandron написа:
Diavolo написа:
Браво все пак на Нишикори, даде всичко от себе си, но с тази физика и с липсата на основно оръжие ще си остане едно японско по-лошо копие на Джокович.
Но доказа, че е класа и че има психика и характер.
......
Дребното ботче направи пореден измекярски номер при 3-0 в 5 сет с викането на физиото, много гнусна маймуна. Къде е видя тая класа, к.р за всички жултури.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 20:26

1/4 финала ще е сряда обаче не четвъртък :)
иначе само покрив може да спаси дървото. Прекалено много хора по света подценяват Надал, по дявоите говорим за 14 ГШ победител. А кой е срещу него? Раонич братле. Моля ти се... Ми така де, поне ти мислиш реално. Взел неква смешна победа в Бризбейн и големия фаворит. 2009 г. Монфис унищожи Надал в Доха, а после какво стана на самия турнир? Примери бол. Големите шампиони знаят кога и как да вдигат нивото.

1/2 финалите:
четвъртък, 10:30 ч. Федерер - Вавринка/Цонга
-
петък, 10:30 ч. Надал/Раонич - Григор/Гофен

Фед е с другите дъртаци, при Надал все млади и загорели младежи :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 20:34

Diavolo написа:
такива като него заслужават само уважение, защото само с адски много труд и блъскане са стигнали до тук. Пример Феру :) Още не мога да повярвам, че един страстен пушач и общ работник на строеж така ги побъркваше всички снажни момци допреди няколко години :))
Ферер е.. беше доста по-добър тенисист от БОТиста-Нахут. ;-) Но времето ще покаже, де. :wave:
Имаме и други - Карина-Пуста и т.н. :-)

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 20:44

Абсолютно безпристрастно обаче от това което съм гледал до тук
Не говоря за статистика/показатели и пр. а само като чиста игра

При жените Коко играе най-добрия тенис, с разлика пред останалите. Плишкова с може би най-смешния жребий в цялата история на ГШ, няма такава калитарщина просто и въпреки това я пробиха поне 10 пъти някъде. Не ми харесва как се движи, но е млада и във форма. Мугуруса също с огромен късмет в жребия, нито един сериозен тест до тук.
Серина поне имаше сериозни имена и бе тествана, но пък хич не ми харесва досега. Измъква се някак си, но срещу Стрицова и стана нещо и бе на път да загуби втория сет, но бе някаква временна криза.
Винъс и Настя впечатляват ама нямаха сериозни тестове. Настя би Кузи, ама Кузи бе тотално изцедена и нямаше никакви сили за този мач.

При мъжете, Федерер играе най-впечатляващия тенис и това говори всичко за цялото актуално поколение. 35 г. старчок завърнал се след 6 месеца пауза и пак за него говорим.
Григор и Гофен са в пикова фитнес форма. Яко нафиркани, очаквам техния мач да е украшение. Раонич не е убедителен, Надал се нуждае от една нова епична и голяма победа, за да отприщи звяра в себе си и да вземе титлата. Продължава да ми е лека енигма, но е в кондиция и сервиса и форхенда вървят, така че не знам как съперниците му ще издържат по 4+ ч. здраво блъскане и тичане и гонене на невъзможен топ спин.
Вавринка не е ок, Цонга също от това което видях. В техния мач всичко може да стане, но все пак Вавринка е по-класния играч и има предимство.

всички говорят за младите и как тяхното време е дошло, но здравия разум и логика сочат финал Федерер - Надал, а ако при жените Серина стигне финала, то ще имаме пълно дежа ву с 2009 г. Та 8 години по-късно защо да не се повтори историята. Продължават хората масово да подценяват Федал и Рина и да говорят за Раонич и Григор и за Плишкова и Мугуруса ама накрая като нищо ще гледаме комедията, Още по-сърдити старчета :music:

Последна промяна Diavolo на 23.01.2017 20:52, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 20:45

Naki написа:
Diavolo написа:
Ферер е.. беше доста по-добър тенисист от БОТиста-Нахут. ;-) Но времето ще покаже, де. :wave:
Имаме и други - Карина-Пуста и т.н. :-)

Пикса има форхенд, страхотна бързина и пластика, ретур, психика. Просто нямаше оръжия за мощта на топ 4, но тероризираше всичко останало.
Агут е далеч от класата му, но мисля, че разбра какво генерализирахме със Стрейнджъра. :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 21:49

Diavolo написа:
1/4 финала ще е сряда обаче не четвъртък :)
иначе само покрив може да спаси дървото. Прекалено много хора по света подценяват Надал, по дявоите говорим за 14 ГШ победител. А кой е срещу него? Раонич братле. Моля ти се... Ми така де, поне ти мислиш реално. Взел неква смешна победа в Бризбейн и големия фаворит. 2009 г. Монфис унищожи Надал в Доха, а после какво стана на самия турнир? Примери бол. Големите шампиони знаят кога и как да вдигат нивото.

1/2 финалите:
четвъртък, 10:30 ч. Федерер - Вавринка/Цонга
-
петък, 10:30 ч. Надал/Раонич - Григор/Гофен

Фед е с другите дъртаци, при Надал все млади и загорели младежи :)

Да, за четвъртък е въпроса, Федерер игра само вечерна сесия и си мислех че със стария Зверев поне ще го пуснат да е дневна за да може да има малко практика. Сега отива дирекно 1/2 ф дневна с Вава/Джо, не е добре. Или 1/2Ф беше вечерна в АО???
От другата страна ми е все едно.

Последна промяна Orel62 на 23.01.2017 21:53, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 23:07

Аве вечерна е :-)
това 10:30 е наше време, там е привечер.
класическа вечерна сесия са полуфиналите.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   23.01.2017 23:35

Diavolo написа:
tennis fan написа:
juve написа:
няма изненади днес, тоя път Рафа ще накаже дървото в 3 от 5, иначе Григор и Гофен ще е доста изравнено, но предвид формата на нашия очаквам да го пречупи :-)

Рафчо + допинг и калитарщина = 1/4 финал. Рафа е толкова назобан, че може и да мине през Раонич. И както WADA така и местното клубно общество си траят и скромно обръщат blind eye към Допингчо.

Хаха, не трепериииии!
Аве аз се чудя защо всичкия вазелин по апкетите се изчерпал, а то Фед и Гриша феновете се презапасяват още от сега... :laugh:

Ако вамосчето някак си направи чудото и вземе титлата очаквай мега избухване във форума в Дяволо стайл.
Анфо и бай Момчи да постегнат сървъра... :devil:

Още ли не си разбрал, че вамосчето – Допингчо е НЕЛЕГИТИМЕН. Очаквай мега смях на всяко „избухване във форума в Дяволо стайл”.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 00:23

това според кой съд? :laugh:
документ нещо, алабала?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 00:30

Diavolo написа:
това според кой съд? :laugh:
документ нещо, алабала?
Не е съд, не е документ, ама те ти го'вна (извинете френския каламбур! :wave: ) -->
Mo Farah and Rafael Nadal among latest 26 athletes to have Wada data leaked by hackers
http://www.ibtimes.co.uk/mo-farah-rafae ... rs-1582156
https://fancybear.net/pages/4.html

И не пише кога точно, де. Явно Надал едва ли 24/7 и 365 дни в годината го (ги?) (е) взима(л) тез неща.

НЕ пише обаче името на субстанцията/иите.
За сестрите пише...

Последна промяна Naki на 24.01.2017 00:32, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 479 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 24  Следваща