Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:02

Отговори на тема  [ 185 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Монте Карло МАСТЪРС 2017 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   13.05.2017 18:25

Diavolo написа:
Санде, може, гледал съм много спорт (и като казвам спорт значи спорт, а не футбол и тенис), смея да твърдя повече от всички вас взети заедно, за това и си държа на мнението. Отделно и чета много и всякакви статистики и факти събирам. Та когато сляпо се атакува само един спортист (то е ясно защо, мухаха) и се обвинява във всеки възможни грехове няма как да оставя това. И няма значение кой-кога и колко е зобал. Дали си убил един човек или десет човека, ти пак си убиец. :wave:

Изобщо няма как да знаеш колко гледаме и четем ние, така че си запази тия работи за себе си. А в тази тема ТИ пръв заговори за допинг, защото Надал най-после взе първата си титла за годината и реши да си излееш разочарованието, че на пенсионна възраст Фед взе, че се поотпусна най-после и "не трепва ръчицата" от бекхенд. И мен никога няма да ме убедиш в нищо за Надал - ни в структура, ни в кокал, ни в ала-бала. Книгата му съм я чел, между другото. Още нещо - тук не ти е менс тенис форум или където там ходиш на стотиците места, та да си блуждаеш в паралелната реалност как всеки мрази Надал.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   13.05.2017 18:26

Balleta написа:
Diavolo написа:
Санде, може, гледал съм много спорт (и като казвам спорт значи спорт, а не футбол и тенис), смея да твърдя повече от всички вас взети заедно, за това и си държа на мнението....

нещо много насериозно си се взел .... :rofl: :rofl: :rofl:

Винаги така е карал - все най-много знае и всичко вижда повече от всички.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   13.05.2017 18:27

Henman написа:
Според мен Надал и през този сезон пак е по-подозрителният от двамата. Както миналата година не можеше да вземе два мача на кръст, сега лети по корта и ми играе финали навсякъде. Нема клей, нема хард, нема умора. Докато нивото на Федерер е напълно идентично с това от 2015-та например, просто го няма Джокович в терминаторска форма.

Ти си заслепен бе, кво ли разбираш ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   13.05.2017 19:04

Henman написа:
Според мен Надал и през този сезон пак е по-подозрителният от двамата. Както миналата година не можеше да вземе два мача на кръст, сега лети по корта и ми играе финали навсякъде. Нема клей, нема хард, нема умора. Докато нивото на Федерер е напълно идентично с това от 2015-та например, просто го няма Джокович в терминаторска форма.

Подозрителния е този дето му правят клизми, за да му изчистят дрогата два месеца :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   13.05.2017 19:07

alessandron написа:
Diavolo написа:
Санде, може, гледал съм много спорт (и като казвам спорт значи спорт, а не футбол и тенис), смея да твърдя повече от всички вас взети заедно, за това и си държа на мнението. Отделно и чета много и всякакви статистики и факти събирам. Та когато сляпо се атакува само един спортист (то е ясно защо, мухаха) и се обвинява във всеки възможни грехове няма как да оставя това. И няма значение кой-кога и колко е зобал. Дали си убил един човек или десет човека, ти пак си убиец. :wave:

Изобщо няма как да знаеш колко гледаме и четем ние, така че си запази тия работи за себе си. А в тази тема ТИ пръв заговори за допинг, защото Надал най-после взе първата си титла за годината и реши да си излееш разочарованието, че на пенсионна възраст Фед взе, че се поотпусна най-после и "не трепва ръчицата" от бекхенд. И мен никога няма да ме убедиш в нищо за Надал - ни в структура, ни в кокал, ни в ала-бала. Книгата му съм я чел, между другото. Още нещо - тук не ти е менс тенис форум или където там ходиш на стотиците места, та да си блуждаеш в паралелната реалност как всеки мрази Надал.

Дали ще те убедя в нещо или обратното не е важно, важното е да си отстояваме позициите в които вярваме. Според мен сте крайно заблудени и се водите само и единствено от злоба и омраза и от нищо друго.
Върхът беше как видите ли Надал и Джокович са допингирани в различни години само и само да бият швейцарския джентълмен и да има интерес. От това по-голяма заблуда не знам дали може да има. Всъщност феновете на краваря много ми приличате на феновете на говедата, живеете си в някакъв измислен свят в който всички са против вас, дори и когато печелите. :dunno: :helpless:

:rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   13.05.2017 21:49

Пиши "пак ви разбих" и да се свършва тая мъка.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   13.05.2017 23:07

Между другото освен, че се чисти, кравата се мисли и за много хитра. Не иска да среща Надал на клей, само и само да не му спре скъпоценната измислена серийка.
Ега се срещнат на финала на Ролан Гарос! :devil:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 02:43

Diavolo написа:
гледал съм много спорт (и като казвам спорт значи спорт, а не футбол и тенис), смея да твърдя повече от всички вас взети заедно, за това и си държа на мнението. Отделно и чета много и всякакви

Брато, аз от МНОГО отдавна съм те признал като МНОГО голям капацитет в спорта! Но спри да се фукаш! Надал не е честен човек. Много искам някой да догони Фед, но Рафаел е просто едно циганско келеме. Че е здравеняк е ясно, но че е путка и това е ясно. Ако ''кафанеца'' не успее, ние с тебе ще си умреме ей така, Roger number One! Стига се нЕрви бе пич, get a life и нека всички се наслаждаваме на играта и КУР за допинга! ;-) :-) :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 08:48

Diavolo написа:
alessandron написа:
Diavolo написа:

Дали ще те убедя в нещо или обратното не е важно, важното е да си отстояваме позициите в които вярваме. Според мен сте крайно заблудени и се водите само и единствено от злоба и омраза и от нищо друго.
Върхът беше как видите ли Надал и Джокович са допингирани в различни години само и само да бият швейцарския джентълмен и да има интерес. От това по-голяма заблуда не знам дали може да има. Всъщност феновете на краваря много ми приличате на феновете на говедата, живеете си в някакъв измислен свят в който всички са против вас, дори и когато печелите. :dunno: :helpless:

:rofl:

А фенЪТ на Мангаля т.е. ти, защото другите му привърженици в този форум са напълно разбрани хора, с които разговорите текат в нормален тон, отдавна си живее само по форумите. Няма да се уморя да повтарям, че ТИ пръв започна да говориш за допинг в тази тема - защото умираш от яд как Фед на дърти години спечели най-вълнуващият финал на ГШ от бая годинки, а също така ТИ заговори за Джокович как се назобал до козирката, когато взе да пердаши любимеца ти където го хване. Специално моето отношение към Ноле го знаят всички в този форум. Колкото до злобата и омразата - ти си известен и дори се гордееш с това как живееш по форуми и форумчета, а отдавна е ясно до какво води пристрастяването към виртуалната реалност. Силна година - "контузия", силна година - "контузия", силна година - "контузия", силна година - "контузия". Надал никога нямаше да е това, което стана, ако не зобеше, за да може да развие дадените му от природата качества в защита. Защото в тази фаза на играта най-важното е да си реагирал и стигнал в точния момент, а издържливостта и способността в дълъг период от време да гониш могат да се повишат точно с допинг - за разлика от техническите умения, с които Федерер през цялата си кариера е изпъквал и е постигал големите си успехи.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 09:33

TheExorcist написа:
Diavolo написа:
гледал съм много спорт (и като казвам спорт значи спорт, а не футбол и тенис), смея да твърдя повече от всички вас взети заедно, за това и си държа на мнението. Отделно и чета много и всякакви

Брато, аз от МНОГО отдавна съм те признал като МНОГО голям капацитет в спорта! Но спри да се фукаш! Надал не е честен човек. Много искам някой да догони Фед, но Рафаел е просто едно циганско келеме. Че е здравеняк е ясно, но че е путка и това е ясно. Ако ''кафанеца'' не успее, ние с тебе ще си умреме ей така, Roger number One! Стига се нЕрви бе пич, get a life и нека всички се наслаждаваме на играта и КУР за допинга! ;-) :-) :-)
то ако ставаше само с гледане -кучето щеше да е най- добрия месар.
По тв СКАТ се е появил неизвестен за сега специалист по дистанционно мерене на костна плътност. Само си казваш името и резултата идва до секунди.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 10:55

Не е само гледане, а и четене на много специфична литература за спорт + много статистики, а и в бета съм на положителен баланса от тениса, а за форумните игри мисля да не отварям дума. :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 11:00

alessandron написа:
А фенЪТ на Мангаля т.е. ти, защото другите му привърженици в този форум са напълно разбрани хора, с които разговорите текат в нормален тон, отдавна си живее само по форумите. Няма да се уморя да повтарям, че ТИ пръв започна да говориш за допинг в тази тема - защото умираш от яд как Фед на дърти години спечели най-вълнуващият финал на ГШ от бая годинки, а също така ТИ заговори за Джокович как се назобал до козирката, когато взе да пердаши любимеца ти където го хване. Специално моето отношение към Ноле го знаят всички в този форум. Колкото до злобата и омразата - ти си известен и дори се гордееш с това как живееш по форуми и форумчета, а отдавна е ясно до какво води пристрастяването към виртуалната реалност. Силна година - "контузия", силна година - "контузия", силна година - "контузия", силна година - "контузия". Надал никога нямаше да е това, което стана, ако не зобеше, за да може да развие дадените му от природата качества в защита. Защото в тази фаза на играта най-важното е да си реагирал и стигнал в точния момент, а издържливостта и способността в дълъг период от време да гониш могат да се повишат точно с допинг - за разлика от техническите умения, с които Федерер през цялата си кариера е изпъквал и е постигал големите си успехи.

Ти под разбрани хора, имаш предвид роби на правоверната религия a.k.a. Федерер е Бог и всички трябва да сме послушни миряни? Мисля, че е това, само че аз такива канони не признавам и винаги ще се бунтувам. Вие сте нагли, необективни и самовлюбени нарциси с уникалния шанс да си харесате спортист, който има всичко и притежава всичко, но въпреки това не преставате да ревете, да се оплаквате и да нападате другите и заради всичко това и заради много други неща, никога няма да ви оставя намира, нито аз, нито много други истински фенове на спорта като мен.
Надявам се някой ден след години много неща да излязат наяве, ако ли не на оня свят вярвам, че ще разберем. :yes:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 11:12

Diavolo написа:
alessandron написа:

Ти под разбрани хора, имаш предвид роби на правоверната религия a.k.a. Федерер е Бог и всички трябва да сме послушни миряни? Мисля, че е това, само че аз такива канони не признавам и винаги ще се бунтувам. Вие сте нагли, необективни и самовлюбени нарциси с уникалния шанс да си харесате спортист, който има всичко и притежава всичко, но въпреки това не преставате да ревете, да се оплаквате и да нападате другите и заради всичко това и заради много други неща, никога няма да ви оставя намира, нито аз, нито много други истински фенове на спорта като мен.
Надявам се някой ден след години много неща да излязат наяве, ако ли не на оня свят вярвам, че ще разберем. :yes:

Да, например да излезе наяве испанският съд как покри Примадоната, която винаги пада, защото е контузена или болничка от нещо, а не защото противникът отсреща в конкретния ден и мач е бил по-добър. А за наглост и лъжа точно ти не говори - Murray. Фактът, че определяш някого като "нарцис", защото е харесал спортистът Федерер показва колко си обсебен болните си фантазии. Боли, много боли, особено когато точно символът на допинга Надал, прикрит от испанския съд и УАДА говори за честност спрямо Мария Шарапова - поне можеше затова да си затвори устата. Само че истината наистина си излиза - намират се разни хора, които изваждат документи, макар и водени от користни цели, но то си личи - Рафчо и Серинка с разрешения от УАДА да си лекуват болестите. :rofl:

п.п. И аз няма да се уморя и няма да те оставя на мира - Мелбърн 2017, 2:2 сета, 3:1 гейма за Лъвското сърце и оттам насетне НИТО ЕДИН СЕРВИС ГЕЙМ, в който той да не е изправен пред точка за пробив срещу най-голямата си жертва :laugh: :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 11:26

за Мелбърн благодари на другия ти любимец, Дришко. Федерер бе мъртъв на финала ако Надал го слушаха краката, а това дори ти го изтъкна многократно преди и след финала. :wave:
Доста се преекспонират тези загуби от Федерер. Надал и друг път е губил от Фед в ИУ, а в Маями видимо бе в ужасна форма и само слабите останали играчи му позволиха да се класира на финала. Смятай щом изяде геврек от Колшрайбер за какво говорим. В Мелбърн бе в отлична форма, но след това нивото му дропна, виж какво съм писал в темата за ИУ, още след първия му мач. Явно след финала в АО изцяло се е мислило за клей сезона.

Колкото до останалото, всичко това са само спекулации. Няма нищо черно на бяло наяве, нито знам някой да е наказан. Покажи ми документите да ги видя, покажи ми решението на съд или спортна институция, която ги наказва или ми покажи как някой лекар дава изявление пред медиите, че лично е давал забранени вещества на Рафаел Надал. Докато не ми покажеш нещо от тези неща си в сферата на конспирациите.
Аз пък ти казвам, че всичко това е атака на ей такива болни като вас пишман фенове на Федерер. Не мога да го докажа, но и то не може да докажеш обратното. :wave:
Само да те светна, че когато има официално разрешение да пиеш нещо, каквото и да било, то това не е нарушение. Другия вариант е да настане пълна анархия и всеки да прави каквото си поиска.
И не виждам да се е променило отношението към Надал или Серина, нито сред фенове, нито в медиите, нито сред журналисти, анализатори и най-вече колеги спортисти.
Дори в МТФ и ТФ нещата се маргинализираха именно защото се разсмърдяха вследствие на жалките опити на група колхозници да докажат, че и запада е лош и не само те са зобали като разпрани, ама тях ги хванаха нали, а това че все още не са им анулирали всичките златни медали в Сочи (то е ясно, че Путин купи игрите с всички възможни средства дори с даването на руски паспорти на американец и кореец само и само да бият в класирането по медали, ама изядоха дебелия в хокея, мухахахаха) е много по-скандално от жалките опити да се дискредитират спортисти икони в този спорт, вдъхновили милиони деца да играят тенис.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 12:08

Diavolo написа:
за Мелбърн благодари на другия ти любимец, Дришко. Федерер бе мъртъв на финала ако Надал го слушаха краката, а това дори ти го изтъкна многократно преди и след финала. :wave:

Че как, Надал като пада, пада само и единствено защото едикакво си не му е наред :laugh: :wave: И оправданията с Григор, който ти специално винаги си осмивал, са още по-смешни - значи "Дришко" е виновен, нищо че Федерер игра също толкова петстови мачове в турнира, колкото и Надал :rofl:

Колкото до Fancy Bears - ми заповядай, гледай документите и чети: ТУК! Самият Надал коментира това (ТУК) и си каза, че ползвал заради коляното - през 2009 и 2012 година, помним добре какво се случваше с Рафо през тия години. Остава въпросът УАДА дали щеше да даде такова разрешение за някой, който не е от неговия ранг и защо веднъж ги забранява тия неща, ама като вземе да потрябват на някой, движещ машинката за пари, да маха забраната. :wave:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 14:44

Diavolo написа:
Не е само гледане, а и четене на много специфична литература за спорт + много статистики, а и в бета съм на положителен баланса от тениса, а за форумните игри мисля да не отварям дума. :wave:

То това с форумните игри е още по-смешно и от костната плътност. Аман от телевизионни специалисти дето за пръв път виждат "топ 10 играч :wave: " на живо а после се и чуди защо бил паднал 2кръг в СФ. Много добре си спомням как се чудеше защо Тийм отпадна в СФ, тези неща показват колко си в час, букмейкъри и статистика не може да помогне в този случай. Дали ще познаеш повече резултати от 5-6 човека, дето се пускат за кеф в некаква игра за хора без работа е пълен ташак. Това е верно виртуална реалност.
Като четеш толкова много, дай отговор на един прост въпрос - изобщо има ли случай в историята на спорта някой да се връщал 4! пъти от контузии с паузи от 6 месеца? Чудо? Чудо, 4 пъти подред?!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 16:03

Приеми, че винаги има изключение за всяко едно нещо. Великите за разлика от останалите за това са велики, за да предизвикват разликите и за да може после такива като теб да се чудят как е възможно и да го обясняват с допинг. :stop:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 16:07

Orel62 написа:
То това с форумните игри е още по-смешно и от костната плътност. Аман от телевизионни специалисти дето за пръв път виждат "топ 10 играч :wave: " на живо а после се и чуди защо бил паднал 2кръг в СФ. Много добре си спомням как се чудеше защо Тийм отпадна в СФ, тези неща показват колко си в час, букмейкъри и статистика не може да помогне в този случай. Дали ще познаеш повече резултати от 5-6 човека, дето се пускат за кеф в некаква игра за хора без работа е пълен ташак. Това е верно виртуална реалност.
Като четеш толкова много, дай отговор на един прост въпрос - изобщо има ли случай в историята на спорта някой да се връщал 4! пъти от контузии с паузи от 6 месеца? Чудо? Чудо, 4 пъти подред?!

И това какво общо има ве? Ти ако си имал възможност да обикаляш по Европата, за да гледаш на живо, не значи че всеки може. Това не те прави автоматично разбирач, както и обратното.
Тийм има не лоши показатели в зала, а и от като позаякна и започна да млати топчето по-сериозно си е опасен, въпреки че с постановката си на игра изтеглен назад и с широкия замах си е типичен клейтаджия. Освен това той беше гроги още в Мелбърн, където намазах яко от загубата му от Гофен, но какво да ти обяснявам. :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 16:10

alessandron написа:
Diavolo написа:

Че как, Надал като пада, пада само и единствено защото едикакво си не му е наред :laugh: :wave: И оправданията с Григор, който ти специално винаги си осмивал, са още по-смешни - значи "Дришко" е виновен, нищо че Федерер игра също толкова петстови мачове в турнира, колкото и Надал :rofl:

Колкото до Fancy Bears - ми заповядай, гледай документите и чети: ТУК! Самият Надал коментира това (ТУК) и си каза, че ползвал заради коляното - през 2009 и 2012 година, помним добре какво се случваше с Рафо през тия години. Остава въпросът УАДА дали щеше да даде такова разрешение за някой, който не е от неговия ранг и защо веднъж ги забранява тия неща, ама като вземе да потрябват на някой, движещ машинката за пари, да маха забраната. :wave:

Тия неща ги знаем аз ти поисках доказателство, че е осъден или че е взимал нещо, което не е одобрено от УАДА. :laugh: Нещо късичка ти е паметта.
Не, специално за АО ти самия наред обясняваше как Надал е уморен и че тежкия мач с Григор ще е решаващ. Има го написано. :wave: И всъщност няма за какво да си кривиш душата и да бягаш от отговорност, защото не си казал нищо лошо, а чисто и просто истината.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 16:49

Diavolo написа:
Приеми, че винаги има изключение за всяко едно нещо. Великите за разлика от останалите за това са велики, за да предизвикват разликите и за да може после такива като теб да се чудят как е възможно и да го обясняват с допинг. :stop:

Въпроса е много елементарен, няма нужда да ми обясняваш на дълго как ги възприемам нещата и защо.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 185 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща