Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:12

Отговори на тема  [ 143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Мадрид опън 2017 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   16.05.2017 03:17

Balleta написа:
TheExorcist написа:
Аз мисля, че Джоката все още си набира скорост. Има кво да клати още. Само той остана, плешо е свършил, мисля че ''кафанеца'' ще анали плехаря на Роланда ако се срещнат!

Междудругото, като говорим за наркотици, аз мисля, че точно Надал към този момент си е абсолютно наркотично зависим! Играта му е безумна. Няма грам от техниката от преди 7-8 години. Играе все по-силово и по-силово а това става основно със стимуланти. В момента тенисът му е адски гаден, нищо не ми харесва в него! Преди поне имаше чар, сега няма нищо такова!

тоест сега ако му направят една проба трябва да отчете 10-на промила, направо в сферата на нирваната :laugh:

На РГ ако сега се срещнат Джоката пак ще бъде пребит, дано, няма само той да намазва победи откъм слаба форма на противника ... Ще го видим сега в Рим[/quote

Според мене Джоко тази година трябва да се оправи. Като цяло мисля, че рижия зелник Бекер доста го прееба! Иначе сръбкинчето има не лоши шансове!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   16.05.2017 03:27

Diavolo написа:
вземи си пусни 7 ия гейм на Рафа - Гофен и си отвори една биричка :wave:

Ти ОлиГофен за критерий ли го имаш бе пич??? :-o :helpless:

Иначе биричката изобщо не съм отварял! Тя си е отворена! :cheers: :yes:

Последна промяна TheExorcist на 16.05.2017 03:29, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   16.05.2017 12:17

Ами той е бъдещето на клея наред с Тийм, така че свиквай. Не го визирам като някакъв страховит съперник, а просто ти казах да гледаш седмия гейм в който Надал показа толкова много техника, колкото не си виждал сигурно изобщо ;-) И не за първи път показва тази техника и реакция и бърза мисъл. Надал има много изострено чувство спрямо топката, ако нямаше никога нямаше да има успехите на трева, които има. Най-малкото това.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8