Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:02

Отговори на тема  [ 192 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
 Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 02:39

Отварям тема, да коментираме преди мача, а и след това.

Аз мисля, че ще е много труден мач, но очаквам победа, нещо от сорта на 1:2
Просто като фен на Реал Мадрид, не си представям за каква 10-та титла претендираме, ако не можем да отстраним Манчестър Юнайтед. Не, че не са класен отбор, но в момента най-голямите заплахи мисля, че са Байерн и Ювентус.
Ако не победим англичаните (дори и да завърши 2:2 или някакъв резултат, който да ни класира), няма да съм доволен и мисля, че и тази година няма да я има тая толкова мечтана 10-та титла.
И така... очаквам много от Реал Мадрид, но както става обичай, накрая се осират.
Дано направят поне един убедителен мач в тая Шампионска, мама му стара...
С Борусия и двата мача бяха трагедия. Утре ако играят така, да си заминават! :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 03:06

Още по средата на първия мач си казах, че ако той завърши наравно, ще играя реванша 1:3 на точен.

Но сега ми се върти и втори вариант - 0:2 докъм средата на второто, следват два гола на манчовци примерно в 72-ата и 87-ата (единият задължително на Скоулс, хаха) и истинско опълчение в последните минути.

Едно е сигурно - победителят от този мач вдига трофея! :first:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 08:52

Аз залагам на баварише машинен този сезон.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 11:37

Мача е двойка за мен. Такова усещане имам, въпреки че го прогнозирам в манията хикс. Иначе продължавам да твърдя, че един измежду Барса, Реал, Юнайтед и Байерн ще бъде носител на трофея през тази година.

Изображение

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 11:45

Гледам, че всички яко ни отписват, дори и от нашето братство не се чува нищо, кой от суеверие, кой загубил надежда. Не знам какво са ви зомбирали всчики пустите му медии. Аз пък съм напълно убеден, че в този мач отборното представяне ще вземе превес над индивидуалните прояви (визирам най-вече КР7). Което автоматично поставя срещата на кантар. Дори, както вече казах, 51:49, понеже мачът така или иначе почва при резултат, който ни устройва. :laugh:

Те са Реал Мадрид, но ние пък сме МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД!

Моята прогноза: 0:0/2:1

GGMU

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 12:10

SUBXERO написа:
Гледам, че всички яко ни отписват, дори и от нашето братство не се чува нищо, кой от суеверие, кой загубил надежда. Не знам какво са ви зомбирали всчики пустите му медии. Аз пък съм напълно убеден, че в този мач отборното представяне ще вземе превес над индивидуалните прояви (визирам най-вече КР7). Което автоматично поставя срещата на кантар. Дори, както вече казах, 51:49, понеже мачът така или иначе почва при резултат, който ни устройва. :laugh:

GGMU

:devil: Присъединявам се към това мнение. Верно, Реал са във възход след тези 2 ел класико, но и ние не сме зле, а и от видяното първия мач не виждам защо да съм песимист. Естествено, че може да отиде във всяка посока този мач, но залагам на 1. Надявам се и Фърги да заложи на 1, а не на 0:0 8-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 13:13

аз също съм оптимист за довечера и продължавам да твърдя че шансовете са 60:40 за нас, както твърдях още преди първия мач и в друга тема съм изложил доводите си, ако отстраним Реал директно се превръщаме в основен фаворит за носител на трофея и с оглед на това че сме почти сигурен шампион на Англия може да се говори и за требъл

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 13:31

Твърде много оптимизъм на базата на един първи мач, който докъм 15-ата минута трябваше да е 3:0. Вярно, от един момент нататък можеше да отиде и на 1:3. Мисълта ми е, че не може да е никакъв особен критерий за шансовете на двата отбора, още повече че Реал принципно играе по-успешно като гост в турнирните мачове (пример: последният двубой с Барселона за Купата).

Шансът на Манчу довечера е да устискат някъде докъм 30-35-ата минута и след това постепенно да наложат волята си. Забелязал съм, че в тези турнирни битки Моуриньо залага на взривно начало - да се отбележи ранен гол, да се успокои отборът и после да се чака търпеливо за кинжален втори удар. Ако Реал не са взели цифрово (и психологическо) предимство до почивката, вече може да се говори за изравнени шансове. Преди мача обаче мадридчани са абсолютен фаворит.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 14:56

Мейджър написа:
Твърде много оптимизъм на базата на един първи мач, който докъм 15-ата минута трябваше да е 3:0. Вярно, от един момент нататък можеше да отиде и на 1:3. Мисълта ми е, че не може да е никакъв особен критерий за шансовете на двата отбора, още повече че Реал принципно играе по-успешно като гост в турнирните мачове (пример: последният двубой с Барселона за Купата).

Шансът на Манчу довечера е да устискат някъде докъм 30-35-ата минута и след това постепенно да наложат волята си. Забелязал съм, че в тези турнирни битки Моуриньо залага на взривно начало - да се отбележи ранен гол, да се успокои отборът и после да се чака търпеливо за кинжален втори удар. Ако Реал не са взели цифрово (и психологическо) предимство до почивката, вече може да се говори за изравнени шансове. Преди мача обаче мадридчани са абсолютен фаворит.

За абсолютен фаворит не може да става дума след 1:1 в първия мач, независимо кои два отбора играят.

В крайна сметка обаче е напълно разбираемо защо си толкова тенденциозен в преценките си. Повече фенове на Юнайтед сме писали преди тебе - затова. Ако повечко Реалци се бяха разписали в темата, определено щеше да обясняваш тук, как Муриньо щял да си го получи от кумира си и тям подобни. Знаем се, Мейдж, хайде нема нужда. Вечната контра не е ташак-работа. :yes:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 15:04

Ако в тоя мач няма продължения, значи просто няма да има в нито един на осминафиналната фаза.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 15:09

alessandron написа:
Ако в тоя мач няма продължения, значи просто няма да има в нито един на осминафиналната фаза.

Малага - Порто, Барса - Милан - това са най-вероятните мачове с продължения. :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 15:46

Мейджър написа:
Шансът на Манчу довечера е да устискат някъде докъм 30-35-ата минута и след това постепенно да наложат волята си.

Това или да им врътнат първите 10 мин като с/у Байерн 2010 ;)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 15:52

Интересно как всички развиват теории как Реал трябвало да направи еди какво си до еди коя си минута и едва ли не от тях зависело всичко. :laugh:
букитата дават 3.10 за Юнайтед на Олд Трафорд?! :-o Това е меко казано неуважително.
изобщо все едно в този мач няма друг отбор и от него нищо не зависи, а говорим все пак за Манчестър Юнайтед?! :blink: :stop:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 16:01

Diavolo написа:
Интересно как всички развиват теории как Реал трябвало да направи еди какво си до еди коя си минута и едва ли не от тях зависело всичко. :laugh:
букитата дават 3.10 за Юнайтед на Олд Трафорд?! :-o Това е меко казано неуважително.
изобщо все едно в този мач няма друг отбор и от него нищо не зависи, а говорим все пак за Манчестър Юнайтед?! :blink: :stop:

+1

Точно такива неща визирах по-горе.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 16:45

SUBXERO написа:

GGMU

ШШШШШШШТТТТТТТТ тихо

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=worldcup&Number=1952237874&page=&view=&sb=

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=worldcup&Number=1952242132&page=&view=&sb=

Изображение

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 17:09

goro_levskara написа:
SUBXERO написа:

GGMU

ШШШШШШШТТТТТТТТ тихо

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=worldcup&Number=1952237874&page=&view=&sb=

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=worldcup&Number=1952242132&page=&view=&sb=

Жоре, еваларката, че си се сетил за тези стари постове. Да, суеверен съм, обаче в един момент му писва на човек и си казва какво му е на сърцето. И ако прочетеш още веднъж какво съм писал, ще видиш, че изобщо не смятам мача за спечелен, камо ли пък купата - за това започвам по принцип да мисля едва като се класираме за финал.

За довечера нито съм оптимист нито пък песимист. Реалист съм (не във футболен смисъл де :laugh: ). И реалната преценка ми казва това, което написах. А както каза и Дявола, да дадеш 3.10 за Юнайтед на ОТ в който и да е мач е проява на неуважение.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 17:40

Мача си е чиста двойка (даже не е и хикс) . Манчо нямат класа . Отбор който разчита Уелбек да му вкарва головете , няма потенциал в Европа . Могат да станат само шампиони на страната си .

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 20:09

Юнайтед трябва да отстрани бялата паплач!

GO GO GO GO GO UNITED :petku: :petku: :petku: :petku: :petku:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 20:14

oasis написа:
ако отстраним Реал директно се превръщаме в основен фаворит за носител на трофея

Това е меко казано несериозно мнение. Ако МанЮ отстранят Реал, евала, ама ще ядат много шамари от Ювентус или от Байерн, а що не и от Борусия...

Последна промяна Нема Значка на 05.03.2013 20:16, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   05.03.2013 20:15

Diavolo написа:

Ти нали залагаш... сложи парите и се наслаждавай тогава :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 192 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща