Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 16:49

Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
БРИТАНИАДА ● 2023-2024 ● Кръг 22 ● Вторник 30.01.2024 21:30 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БРИТАНИАДА ● 2023-2024 ● Кръг 22 ● Вторник 30.01.2024 21:30   |   31.01.2024 12:06

Фалк, случвало се е и преди и аз лично не виждам какъв е проблемът, макар че и аз самият съм проспивал такива кръгове. 31 часа са повече от едно денонощие. Ти какво очакваш? Хората, които влизат предимно в петъците и уикендите колкото да пуснат една прогноза, винаги рискуват да изпуснат някой друг срок.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БРИТАНИАДА ● 2023-2024 ● Кръг 22 ● Вторник 30.01.2024 21:30   |   31.01.2024 13:22

falkenbach написа:
Жоре, надявам се да приемеш забележката ми, че не е ок едва 31 часа преди първия мач да се пуска темата за кръга.
Вчера ако не бях попаднал на Астън Вила - Нюкясъл по телевизията изобщо нямаше да разбера, че има кръг.

Сега вместо да се пробвам да изляза от дупката и да подобря някак си представянето ми затъвам още повече и тотално няма за какво да се боря.

Фалк, приемам напълно забележката ти. Но и друг път съм го казвал, това мога, това са ми възможностите. Нищо лично към теб, или към някой друг.
Специално в случая, ако не бях се мъчил да влезна през телефона, на лаптопа вкъщи и да пусна кръга, щях да го направя още по-късно - в нощта срещу вторник, което щеше да бъде още по-некоректно към вас.
Знам, че извинението няма да ти помогне по никакъв начин, но съм задължен да ти го поднеса. Това са реалностите, мачовете в Англия винаги са били с динамична последователност, но аз не винаги мога да реагирам по начин, по който да не засегна теб, или някой друг. Така е било, така и ще бъде - динамиката не е само във висшата лига, а и в реалния живот на всеки един от нас...

Изображение

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БРИТАНИАДА ● 2023-2024 ● Кръг 22 ● Вторник 30.01.2024 21:30   |   02.02.2024 14:13

goro_levskara написа:
falkenbach написа:
Жоре, надявам се да приемеш забележката ми, че не е ок едва 31 часа преди първия мач да се пуска темата за кръга.
Вчера ако не бях попаднал на Астън Вила - Нюкясъл по телевизията изобщо нямаше да разбера, че има кръг.

Сега вместо да се пробвам да изляза от дупката и да подобря някак си представянето ми затъвам още повече и тотално няма за какво да се боря.

Фалк, приемам напълно забележката ти. Но и друг път съм го казвал, това мога, това са ми възможностите. Нищо лично към теб, или към някой друг.
Специално в случая, ако не бях се мъчил да влезна през телефона, на лаптопа вкъщи и да пусна кръга, щях да го направя още по-късно - в нощта срещу вторник, което щеше да бъде още по-некоректно към вас.
Знам, че извинението няма да ти помогне по никакъв начин, но съм задължен да ти го поднеса. Това са реалностите, мачовете в Англия винаги са били с динамична последователност, но аз не винаги мога да реагирам по начин, по който да не засегна теб, или някой друг. Така е било, така и ще бъде - динамиката не е само във висшата лига, а и в реалния живот на всеки един от нас...

Знам как е, Жоре! Амирирам усилията да подържаш играта. Въпреки, че е нулев сезона за мен ще гледам да довърша състезанието.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2