Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:05

Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
ХГ 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  ХГ   |   07.10.2024 20:56

https://corner.dir.bg/drugi/preizbraha-raeva-za-shef-na-federatsiyata-s-pochti-palno-edinodushie

Браво. Това е нивото на българското общество. Тази е Перуката и Лечков в женския вариант на българският спорт!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   07.10.2024 22:13

И как точно стигна до тоя извод, след като това е един от малкото БГ спортове в който сме на топ ниво и бележим прогрес през последните години?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   08.10.2024 02:36

Ебати прогреса, най-накрая злато миналата година. Този корумпиран злодей Раева нищо добро не е направила. Истинските треньорки са злощастно загиналата Жулиета Шишманова и Нешка Робева. Илияна Раева е узурпатор, нагъл, Перуката в женски вариант. Била е добра гимнастичка едно време, но само дотам. И друго нещо, тя без НСПП нямаше никога да се добере до власт! ;-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   08.10.2024 06:04

Злато на Олимпиадата с ансамбъла (с Русия), сребро на Боряна Калейн. Нешка няма злато.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   08.10.2024 12:49

По принцип в нито една публична сфера не е добре когато един човек се задържи прекалено дълго на власт. Губи се мотивация, волно или неволно този на когото е дадена власт става небрежен, нивото пада.
Не съм навътре в художествената гимнастика, но за мен ако има промяна, то трябва да дойде някой нов човек, със свежи идеи. Може би има и други добри клубове по худ.гимнастика, освен този на Илиана Раева, не съм запознат, където има кадърни специалисти, където този който ръководи нещата се е доказал като управленец.
Но ако трябва да съпоставяме Илиана Раева с Нешка Робева, то категорично съм за Илиана. Робева вече е на възраст, нейното време е отминало. Не знам дали се чувства пренебрегната, но ако е така, то избира много неподходящи начини, за да й се обърне внимание. Като изказванията й какво била предрекла баба Ванга, като не вярвам нито едно от твърденията на Робева да е вярно, или пък с последния си "проблясък", когато коментира случилото се на демонстративния тенис мач между Григор Димитров и Новак Джокович.
Илиана Раева вече от доста време е в гимнастиката, има и международни контакти, може да се каже, че България има някакво лоби. Също така, аз не знам кой колективен наш спорт в момента може да претендира, че е по-силен и успешен. Във волейбола нивото падна много, там също има скандали, борба за власт.
Така че ако се търси промяна, то трябва да дойде някой нов човек, който е показал качества.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   08.10.2024 13:46

Далеч съм от мисълта да защитавам Раева, тя си има доста недостатъци, които ако на някой му е интересно мога да ги спомена, но понеже имам доста информация (от кухнята) на този спорт, със сигурност мога да твърдя, че Томича говори пълни глупости. Абсолютно нелепи са сравненията с Перуката и Лечков. Последните двама не могат да се похвалят с абсолютно никакви успехи във футбола във всяко едно отношение, докато Раева откакто е поела федерацията надгради много, като освен много медали от световни, европейски първенства, постигна нещо което тези преди нея не бяха постигали - злато с ансамбъла на ОИ. Отделно има още един бронз от Рио и среброто на Боряна. Така че сравненията на Томича са нелепи.

Иначе Чаво, този спорт е много развит и популярен в България. Има доста клубове, не само в София, които го развиват и вадят доста гимнастички за национален отбор. Извън София много силна школа е Тракия Пловдив, Черноморец Бургас, Етър, Велбъжд и т.н. В София сериозните клубове са поне 10.

Нешка с всичкият ми респект, вече е на години и нормално понякога да говори алибали. :laugh: Тя е нещо като Димитър Пенев - хора дали много, голям респект към тях, но вече трябва да си гледат рахатлъка.

Както казах мога да посоча и проблемите, ако някой го интересува. Нещата не са само положителни :)

Последна промяна bai Momchil на 08.10.2024 13:49, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   08.10.2024 17:18

Раева да остави ФК Левски на мира, да пенсионира мъжа си, пък нека си гледа ХГ.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   08.10.2024 22:15

albertz написа:
Като изказванията й какво била предрекла баба Ванга, като не вярвам нито едно от твърденията на Робева да е вярно, или пък с последния си "проблясък", когато коментира случилото се на демонстративния тенис мач между Григор Димитров и Новак Джокович.

И какво точно бе ти хареса в "проблясъка" й? Че ми стана интересно...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   09.10.2024 00:23

Момчо, ако не бяха Жулиета и Нешка, Раева нямаше да я има на картата в българската художествена гимнастика, знаеш култовите Бианка Панова, Адриана Дунавска и златните момичета изградени точно от леля Нешка. Проблемът с медалите е от съветската окупация, която не даваше на нашите девойчета да дишат. Ние с тебе сме набори, и не ми казвай, че говоря глубости, просто си затваряш очите!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   09.10.2024 00:26

albertz написа:
По принцип в нито една публична сфера не е добре когато един човек се задържи прекалено дълго на власт. Губи се мотивация, волно или неволно този на когото е дадена власт става небрежен, нивото пада.
Не съм навътре в художествената гимнастика, но за мен ако има промяна, то трябва да дойде някой нов човек, със свежи идеи. Може би има и други добри клубове по худ.гимнастика, освен този на Илиана Раева, не съм запознат, където има кадърни специалисти, където този който ръководи нещата се е доказал като управленец.
Но ако трябва да съпоставяме Илиана Раева с Нешка Робева, то категорично съм за Илиана. Робева вече е на възраст, нейното време е отминало. Не знам дали се чувства пренебрегната, но ако е така, то избира много неподходящи начини, за да й се обърне внимание. Като изказванията й какво била предрекла баба Ванга, като не вярвам нито едно от твърденията на Робева да е вярно, или пък с последния си "проблясък", когато коментира случилото се на демонстративния тенис мач между Григор Димитров и Новак Джокович.
Илиана Раева вече от доста време е в гимнастиката, има и международни контакти, може да се каже, че България има някакво лоби. Също така, аз не знам кой колективен наш спорт в момента може да претендира, че е по-силен и успешен. Във волейбола нивото падна много, там също има скандали, борба за власт.
Така че ако се търси промяна, то трябва да дойде някой нов човек, който е показал качества.

Да, не си навътре, но е факт, че когато някой остане прекалено дълго на власт става корумпиран, иначе за разлика от тебе предпочитам Нешка пред Раева, която ми е нелицеприятна персона!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   09.10.2024 00:32

И да довърша накрая, НАЙ-отвратителното същество, но и едно от най-успешните в глобален мащаб в художествената гимнастика е един злодей на име Ирина Винер. Тя много плю по България и нашите момичета. Не претърпя поражението на последното световно!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   09.10.2024 08:17

alexbg написа:
albertz написа:
Като изказванията й какво била предрекла баба Ванга, като не вярвам нито едно от твърденията на Робева да е вярно, или пък с последния си "проблясък", когато коментира случилото се на демонстративния тенис мач между Григор Димитров и Новак Джокович.

Човек от номенклатурата на БКП да говори за свобода. :)

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   09.10.2024 09:24

баси, като видях това ХГ и автор Томича, веднага си помислих, че ще пише за някакъв Хуй Голям, а то ......Художествена Гимнастика, баце ! :rofl:
Кво ти става бе , мен.....свидетел на йехова ли си станал, или адвентист, сциентолог ..... !!?!?!
кво ти става бе ?! :help:

иначе си прав, де . Подкрепям те почти напълно, нелицеприятна персона, само виж кой е мъжа й на Раева.
амбициозна кучка, жена изрод, да не ти е в къщата

Но и Момчи е прав
Това че навря в кучи гъз Ирина Винер си е достойно за орден стара планина, щото оня руски злодей купува яко съдии с парите на Алишер Усманов. Могъщ се трепе само от друг по- могъщ.

преди около 10 години мой приятел съсед по вила излизаше с много яка тупалка -треньорка по гимнастика от Пловдив, уникална мадама, но това е друга тема, за Големите Хуйове :)

Гостуваха са ни често на барбекю тва онова, говорехме и за гимнастика също. Тя говореше, де .....И често споменаваше същата Винер и истории с нея по участия в чужбина, турнири.
Сърбали сме й попарата много време. Мрази българския отбор , защото е още по-луда амбиция и от Раева и смята , че всичкото злато, на всеки турнир , й принадлежи по право. Руски изрод империалист !!!

И само заради този факт, че раева й отне златото, е достатъчен да отнеме фокуса от слабостите й !!!

Иначе, глобално, този спорт е безумен, особено по отношение на децата, които го тренират. Правят ги зомбита от малки. Режими, постижения, медали, стрес на квадрат. Тея деца нямат никаква емоционална осъзнатост. Заради една изпусната топка са готови да режат вените.
Треньорките обаче трябва да си оправдават заплатите, като произвеждат шампионки. Изстискват дечурлигата психически и физически.

Няма да забравя, преди няколко години на една от многото ми Аяхуаска церемония , в групата този път имаше и треньорка по худ . гимнастика от София, няма да й споменавам името, мисля че е име там.
ЕЕЕбати !!! Хората са отишли там да се отрежат , да повъртят обръча с господ, да направят свободно съчетание и волна програма с ангели и архангели, а тя не спря да говори по телефона с някакви деца : В колко стана тази сутрин, кво закуси, в съчетанието колко грешки направи, баси майката ....ебаси контрола, ебаси стреса.
На самата церемония рева като малко дете. Обикновено го правят хора, които силно са се отклонили от Пътя.
Мисля че и ти имаш нужда от среща с Баба Ая. Щото тея теми за ХГ , нещо ме притесняваш , момче :wave: ;-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   09.10.2024 09:43

TheExorcist написа:
Момчо, ако не бяха Жулиета и Нешка, Раева нямаше да я има на картата в българската художествена гимнастика, знаеш култовите Бианка Панова, Адриана Дунавска и златните момичета изградени точно от леля Нешка. Проблемът с медалите е от съветската окупация, която не даваше на нашите девойчета да дишат. Ние с тебе сме набори, и не ми казвай, че говоря глубости, просто си затваряш очите!

Е, ти по тая логика и Нешка нямаше да я има, ако я нямаше Жулиета, а съответно и Жулиета някой я е създал като състезател. Тва с какво променя фактите, че Илияна е успешна като ръководител? Резо много добре го е описал. Също така говорейки за съветска окупация, Раева става шеф на федерацията през 2012. Сравни резултатите от 1989 до 2012 с тези след 2012 и ще видиш разликата.

Последна промяна bai Momchil на 09.10.2024 09:48, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   09.10.2024 10:07

Човек не трябва непременно да е добър по характер, за да си върши безупречно работата, както и обратното.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   09.10.2024 12:36

Резо, Раева си пада по черни паци, така че Томича не може да й покрие изискванията.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   09.10.2024 12:57

Vendome написа:
Резо, Раева си пада по черни паци, така че Томича не може да й покрие изискванията.

Е то и тва остава, Томича и геронтофилия да го тресе, освен пожизнения му пуберет :laugh:

Това за черните ланги , свидетели някакви има ли ? Щото и аз съм чел някакви неща за Серж Йофу, но доколко е фенски фолклор, нали....не знаем реално.както и да е, това си е нейния живот, не ме вълнува.

Но като сме на вълна черни ланги, специални поздрави от Вини Трибуле !

Рикошет, Трибуле, Воле...той рогатите еве
Мнооооого сладка победа майна много!

Но, за добро е, да знаеш! За ваше добро. Сега ако и Сашето ви бие с Лоич, разкарайте навреме некадърника Генчев! Този не става за големите клубове. Крумовград му е летвата! Категорично ти го казвам това

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   09.10.2024 13:34

alexbg написа:
albertz написа:

Като имам повече време ще ти отговоря.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   09.10.2024 19:02

alexbg написа:
albertz написа:

Не знам защо много други нации, не само когато са в чужбина, се подкрепят едни с други, поддържат контакти, докато ние българите обичаме да се делим. Типичен пример е случаят с диджей Мартен, покрай тенис мача Димитров - Джокович. Много хора, в това число и Нешка Робева, побързаха да оплюят диджея, определяйки го с какви ли не епитети, заемайки страната на чужденеца, вместо мъдро поне да си замълчат, ако не да защитят сънародника ни. Видиш ли, бил се направил на интересен, защото не бил пуснал на Джоко "Луда по тебе" на Камелия. Аз не знам тези хора каква музикална култура имат, но би трябвало да са наясно че диджеят е само един изпълнител и няма как той на своя глава да прави каквото си знае. Би трябвало да са наясно също така, че и в музикални телевизии, където се изпълняват музикални поздрави, се случва понякога водещият да откаже да изпълни даден поздрав, като и на мен са ми отказвали, само че по радиото. Да, има ютуб, но там не винаги звукът и картината са с добро качество. Явно е, че има някаква причина, поради която диджеят/водещите няма как да пуснат определена песен. Те имат зареден набор от песни за вечерта, от които избират. И ми е интересно защо хората не приеха обяснението на Мартен, че просто е нямало как да пусне тази песен, а побързаха да го нападат. Но дори да е виновен, нещо чак толкова лошо ли е извършил, престъпник ли е? Затова, че е нямало как да пусне дадена песен, която дори не е българска,а е гръцка, при това с глупав текст.
Смях се с глас, когато някакъв тъпанар бе дал линк към клип от миланската скала, където при появата на Ибрахимович, музикантите го поздравяват с някаква има-няма 5 секундна импровизация на балканска музика. Само че едно е да свириш музика, друго е да я пускаш.
Мартен ми е познат от радио "Витоша" преди години. Мога да напиша, че е добър радиоводещ, който не се е натрапвал с нищо дразнещо.
Да не казвам навсякъде другаде, но почти нявсякъде съм сигурен, че хората щяха да защитят своя сънародник, дори и да не е прав, стига да не е направил нещо наистина непростимо.
А нашата Робева тръгна дори да се извинява на Джокович. Ако някой трябва да се извинява, то това е бащата на Джокович, който преди години обвини Григор, че той бил заразил Джоко с ковид, след като нашия пристигна на крака в Белград да играе тенис с Новак в едни тежки времена. После двамата цяла нощ са били на дискотека, смесвайки се с какви ли не хора, но видиш ли Григор бил виновен, той го бил заразил. Пълна идиотщина. Джокович може и да се е извинил на Димитров за това нещо, но публично извинение нямаше, нито пък сръбските медии обвиниха бащата на Джокович за думите му.

В България всякакви знайни и незнайни чуждестранни герои - хървати, казакстанци, сърби, печелят тв формати, като тези хора се съмнявам, че ги познават масово в техния роден град, дори на тяхната улица. Тук обаче ги правим царе.
На по-непаметливите ще напомня, какъв номер извъртяха на Емил Каменов в сръбската версия на "Биг Брадър", как един сърбин постоянно го провокираше, нашият го удари и изхвърча от играта. Питай ме кога българин ще спечели сръбско или хърватско риалити, никога!
Във Франция има множество забавни игри, състезания. Веднъж в тях участва нашата танцьорка от Кюстендил Деница Икономова, която в интерес на истината е печелила местното "Танцувай със звездите" няколко пъти, но там тя танцуваше заедно с партньори мъже, които са местни. В една игра организирана от известния Артюр, популярни личности от тв екрана, трябваше да се обучават в полицейска академия, да се научат да приведат във вид стаите си, униформите си, да се научат да маршируват. На финала останаха Деница и Жари, който е хомосексуалист. Шефът на поделението видимо се дразнеше на маршируването на Жари, който го правеше доста гейски. Нашата Деница се справи много добре. На финала обаче полицаят избра Жари, за мен без съмнение защото е французин. И то в една невинна игра, където няма нито парични стимули, нито нищо.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ХГ   |   09.10.2024 20:54

Респект, Чаво!
Респект за това ти мнение. Но каузата е много отдавна изгубена. Чалгата и културата на слушащите подобна "музика" са завладяли обществото много отдавна. Но това е бизнес модел, от който се правят много пари и съответно не може да бъде бутнат, колкото и малостойностен да е. Още по-лошото е, че подрастващите много лесно и лековерно се яхват на вълната на тази музика и трудно може да слезнат от нея. От там им идва и манталитета и цялостния им потенциал.

Изображение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща