Регистриран на: 06.06.2012 17:14 Мнения: 333 Местоположение: The Netherlands
Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине | 27.09.2012 06:56
Челси може и да са актуалните шампиони в ШЛ, ама ме съмнява в CV-то да изглежда по-добре от седемкратните шампиони на Европа. А и честно казано сме такава трагедия в средата на терена, че предизвикателството е много по-голямо.
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине | 27.09.2012 09:11
Canary написа:
Diavolo написа:
самият Гуардиола в интервю се самопредложи един вид... Никой уважаващ себе си специалист няма да откаже оферта на гранд в труден момент, ако се сещаш... :) Въпросът е някой да се сети да го викне. Но чета, че Галиани и Берлускони изкуфелниците са доволни от Алегри. Ташак работа, нямам думи просто до какво доживях да видя...
АКо се вярва на пресата, Пеп го искаха в Челси и сиган грознайтед, но той видиш ли, се бил самопредложил на Милан:) Не съм убдеден, че и ти си вярваш на тези приказки!!!!
Това го видях на сайта на Гадзета Дело Спорт, дали е вярно или не, не ме вълнува. Знам само, че един голям треньор и голямо име, никога няма да откаже добра оферта от един голям клуб затънал в криза...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения