Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:41

Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Не знам Милионариос колко са силни... 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Не знам Милионариос колко са силни...   |   26.09.2012 22:39

обаче пак ще кажа, че Мауриньо не е хич прав да държи Кака за последна резерва. В този мач се вижда защо. Да не говорим, че точно пък в момента в титулярния състав има хора, които спокойно могат да седнат на пейката за сметка на Кака. :stop:

Последна промяна Ледо на 26.09.2012 22:40, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Не знам Милионариос колко са силни...   |   26.09.2012 22:57

Стига с тоя бивш футболист Кака. Свършил е с футбола и няма кой да го налага титуляр в Реал. Става за златна резерва за крайни случаи, но нищо повече! Ако беше футболист на Расинг Сантандер, сигурно щеше да е несменяем титуляр...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Не знам Милионариос колко са силни...   |   26.09.2012 23:40

Мейджър написа:
Стига с тоя бивш футболист Кака. Свършил е с футбола и няма кой да го налага титуляр в Реал. Става за златна резерва за крайни случаи, но нищо повече! Ако беше футболист на Расинг Сантандер, сигурно щеше да е несменяем титуляр...

Абе, ти има ли въпрос, по който да не си компетентен ??? Колко мача гледа на Реал до сега ? Айде у лево и си гледай скандинавията :redcard: 8-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Не знам Милионариос колко са силни...   |   26.09.2012 23:49

Трябва да се забрани със закон отбори от Южна Америка да играят дори контроли в Европа. Нека резултатът 8-0 не ви заблуждава! Часовата ралика и липсата на време за аклиматизация направиха отбора от Богота да изглежда НЕУЗНАВАЕМ тази вечер. Видно е и,че хранителните добавки в Европа са с много ниско качество и определено не са випаджийски, на каквито МИЛИОНЕРИТЕ са свикнали. При нормални игрови условия и климат този мач щеше да има коренно различен развой защото няма как ЛИДЕРЪТ в Колумбия да не спечели срещу позакъсалия в Испания отбор на Моуриньо. CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS!

p.s. Иначе за Кака принципно си прав - и аз не мисля,че е приключил с футбола, но колкото по-бързо бсмени отбора толкова по-голям шанс има да си върне формата. Такова падение като неговото рядко се случва. Милан съсипаха Ривалдо по подобен начин...

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Не знам Милионариос колко са силни...   |   27.09.2012 00:12

Крал Блуфен написа:
Трябва да се забрани със закон отбори от Южна Америка да играят дори контроли в Европа. Нека резултатът 8-0 не ви заблуждава! Часовата ралика и липсата на време за аклиматизация направиха отбора от Богота да изглежда НЕУЗНАВАЕМ тази вечер. Видно е и,че хранителните добавки в Европа са с много ниско качество и определено не са випаджийски, на каквито МИЛИОНЕРИТЕ са свикнали. При нормални игрови условия и климат този мач щеше да има коренно различен развой защото няма как ЛИДЕРЪТ в Колумбия да не спечели срещу позакъсалия в Испания отбор на Моуриньо. CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS!

резервите ни са играли повече от добре, познавайки Моу нищо чудно някой от тях да почне титуляр в следващия мач с Депортиво.
Надявам се шефовете на тимът от Богота да са разбрали с кого са играли и да няма екцесии от типа Изображение при завръщането на момчетата в Колумбия.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Не знам Милионариос колко са силни...   |   27.09.2012 00:55

Ледо написа:
Колко мача гледа на Реал до сега ?

Повечето. Проблем?
В отделни мачове Кака може да е по-добър вариант от някои т.нар. титуляри, но в дългосрочен план не става за Реал по ред причини и именно затова Моуриньо не го налага в отбора! Какво толкова не разбираш?!?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Не знам Милионариос колко са силни...   |   27.09.2012 18:43

Ти не ми отговори - фен на Реал ли си или?В Испания май се водеше фен на друг отбор :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Не знам Милионариос колко са силни...   |   27.09.2012 22:46

Сигурно, ако бяхте играли с Левски щеше да искаш и Мората да е титуляр...
Дано се махне Моуриньо по-скоро от Реал та най-накрая да постигнете успехите, за които явно ви пречи...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Не знам Милионариос колко са силни...   |   28.09.2012 10:15

Nole написа:
Сигурно, ако бяхте играли с Левски щеше да искаш и Мората да е титуляр...
Дано се махне Моуриньо по-скоро от Реал та най-накрая да постигнете успехите, за които явно ви пречи...

Чакай малко ! Кога съм писал Мауриньо да си ходи или, че въобще мисля нещо подобно ? Това, че е начело на Реал значи, че винаги и на всички негови решения трябва да се кланяме и да го аплодираме ли ? Баце, ти ако си фен на треньор, то аз съм си фен на отбора ,а Реал го е имало и преди Моу и ще го има и след него. Хайде моля ти се. Писах и в другата тема, че в момента е най-добрия треньор и се радвам, че е начело на Реал, но има и неща, които не ми харесват, което е съвсем нормално и си казвам мнението.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Не знам Милионариос колко са силни...   |   28.09.2012 10:15

BATE написа:
Ти не ми отговори - фен на Реал ли си или?В Испания май се водеше фен на друг отбор :)

Аз ли, или Мейджъра ?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Не знам Милионариос колко са силни...   |   28.09.2012 10:20

Мейджър написа:
Ледо написа:
Колко мача гледа на Реал до сега ?

Повечето. Проблем?
В отделни мачове Кака може да е по-добър вариант от някои т.нар. титуляри, но в дългосрочен план не става за Реал по ред причини и именно затова Моуриньо не го налага в отбора! Какво толкова не разбираш?!?

Дори да приемем, че си прав е меко казано странно Кака да не е дори на пейката, когато е здрав и в сравнително добра форма. Винаги, когато се закучи играта може да ти влиза резерва и да помогне за някоя обръщалка има и техника и опит и т.н. Мисълта ми беше, че не съм съгласен да е последна дупка на кавала щото не е правилно и формата му не е такава.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Не знам Милионариос колко са силни...   |   28.09.2012 12:17

BATE написа:

Фен съм на Екстремадура, както си личи и от първата тема в тази секция!

Иначе Реал са ми първата детска любов, още от времето, когато знаех само Реал, Милан, Тракия и ЦФКА Средец. В днешни времена обаче са ми по-скоро антипатични заради изповядваната от тях политика на мега грандоманщина е свръх комерсиализъм, но към момента съм по-благоразположен към тях, защото са основна конкуренция на най-големия тумор в съвременния футбол - ФК Фарса, а и не на последно място - отборът, в който се изявява Най-големият!

Това достатъчно изчерпателен отговор ли? :-)

Последна промяна Medved на 28.09.2012 12:18, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Не знам Милионариос колко са силни...   |   28.09.2012 18:00

:helpless: Не знаех че положението е толкова критично щом говориш за тумори.

Само не схванах кАде в схемата е твоя Господ-Бог жузе муриню :-D или той е вожда на конкуренцията на 'тумора'? :rofl: нищо че точно от там е започнал да се учи на всичко това което прави в момента.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 13 мнения ]