Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 08:40

Отговори на тема  [ 356 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Следваща
Шампионска Лига 2025-2026 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   01.06.2026 22:14

Освен тези имаше и други грозни кадри. Както се вижда от видеото няма и един бял. Афро-арабските помияри са такива, правят мизерии не само на мачове. Да не отварям тема на баскет каква мизерия оставят след себе си, аз веднъж ща не ща разчистих сам поне моя ред, че ходя в тази зала и не искам да плъзват болести.

До това доведе политиката на левите помияри - изменници като Жан-Люк Меланшон. Преди няколко месеца местни помияри антифа убиха момче католик в Лион, тоя дори не се извини, а наглееше.

Последна промяна albertz на 01.06.2026 22:15, променена общо 2 пъти

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 01:18

Именно затова и най-радикалните комунистки (троцкистки) са евроатлантическите комунистки - точно това са и техните "ценности" - унищожаване на всичко традиционно, расова подмяна (белият хетеросексуален мъж е демонизиран от чифутките-талмудистки), все по-агресивно налагане на лгбтк-извращенията вкл. и в най-ранна детска възраст.... И този комунизъм се приема с отворени отверстия от тукашните евроатлантически комунистки, щото видите ли... "ъъъъ Путина вааа". Тия безроднички са готови и децата си да дадат курбан. Най-вредната пасмина, добре, че поне тук при нас са все още малцинство, макар и много кресливо.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 08:52

Dobril написа:
Именно затова и най-радикалните комунистки (троцкистки) са евроатлантическите комунистки - точно това са и техните "ценности" - унищожаване на всичко традиционно, расова подмяна (белият хетеросексуален мъж е демонизиран от чифутките-талмудистки), все по-агресивно налагане на лгбтк-извращенията вкл. и в най-ранна детска възраст.... И този комунизъм се приема с отворени отверстия от тукашните евроатлантически комунистки, щото видите ли... "ъъъъ Путина вааа". Тия безроднички са готови и децата си да дадат курбан. Най-вредната пасмина, добре, че поне тук при нас са все още малцинство, макар и много кресливо.

Най-кресливото общество сте вие насраните путкофили и точно тая ти намеса тук го доказва. Между другото кво стана с кмета на Бирмингам? :wave: Чакаме следващата опорка да се посмеем.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 09:01

Бай Момчи, интересно ми е, ти в добра посока ли смяташ, че върви светът в последните немалко години? Харесва ли ти водещата идеология и смяташ ли, че е налагана агресивно?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 10:08

spurs написа:
Бай Момчи, интересно ми е, ти в добра посока ли смяташ, че върви светът в последните немалко години? Харесва ли ти водещата идеология и смяташ ли, че е налагана агресивно?

Дефинирай водещата идеология?

Иначе не смятам, как да смятам. Откакто се появиха социалните дришни, почнаха да се използват много умело от популисти и разни добрилчовци да се облъчват, при което резултата е видим. Оранжевият кукумицин в САЩ си прави квото си иска и води света към опасни неща, Брекзит за което ингилизите яко съжаляват, а Шотландия иска отцепване. Разни други паляци, включително и Чорапа дойдоха на власт. Другите дедовци и те в по-малка степен си правят квот си знаят. Китаеца засега е умерен и не си рискува бизнеса ама там се опасявам, че той гони технологично предимство и в момента в който го постигне съм сигурен, че ще промени стратегията. Кое да върви добре. Единственият остров на нормалността Европа се атакува яко от копейки, джихади и оранжеви подлоги, но интересно що същите тия се възпозват максимално от облагите, които Европа предлага и не щат и да чуят за държавите на кумирите им.

Та, хич не върви на добре света... Затова и такива кат добрилката путкофилка трябва да се компрометират, щото са много гръмогласни в разпространението на лъжите си.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 10:19

Е очевидно е, че не те питам за това :)

Водещата идеология е тази, с която се съобразяват всички големи фирми и корпорации в западния свят. Тази, която доведе до глупости като Блек лайв метърс. Тази, според която най-страшното нещо във футбола е някой да нарече Винисиус "негър" и т.н. От описаните от теб неща Китаеца и Путин са нещо отделно, но аз вярвам че в немалка степен точно тази идеология и агресивното ѝ налагане, дадоха възможност на Тръмп да стане президент и да прави нещата, които прави. И няма да е само Тръмп вероятно, просто няма как махалото от едната крайност да не стигне до другата.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 10:28

Западните комуняги нямат нищо общо с Путин и Китай, това са милиардери, които печелят пари от цялата тази омраза. Това е.
Аз просто се чудя кога в Германия, Франция, Нидерландия, Белгия и т.н. ще им светне лампичката и ще разкарат тази гнусна сган. Обратно в Мароко и Алжир, обратно в Конго и Уганда. Нека там палят и рушат, ама там ще им резнат главите.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 11:21

spurs написа:
Е очевидно е, че не те питам за това :)

Водещата идеология е тази, с която се съобразяват всички големи фирми и корпорации в западния свят. Тази, която доведе до глупости като Блек лайв метърс. Тази, според която най-страшното нещо във футбола е някой да нарече Винисиус "негър" и т.н. От описаните от теб неща Китаеца и Путин са нещо отделно, но аз вярвам че в немалка степен точно тази идеология и агресивното ѝ налагане, дадоха възможност на Тръмп да стане президент и да прави нещата, които прави. И няма да е само Тръмп вероятно, просто няма как махалото от едната крайност да не стигне до другата.

Аз мисля, че това беше използвано от тия дето манипулират социалките, така че косвено да. Ама то това не е от вчера бе Спърсче. Същото е и с нацизма и символите му. Всяка крайност е тъпа. Основният проблем са социалките. Преди имаше 5-10 медии, които филтрираха тъпотиите, конспирациите, пропагандата на дърти пръдни кат путката, която нямаше как да я налага. Ся алгоритмите на соц дришните пращат всеки ден глупости на добрилката да чете, че кмета на Бирмингам е еди къф си и така работят алгоритмите - във фийда му се появяват точно тия неща и той се надъхва ли надъхва. Полезен идиот. :dunno:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 12:12

bai Momchil написа:
Аз мисля, че това беше използвано от тия дето манипулират социалките, така че косвено да. Ама то това не е от вчера бе Спърсче. Същото е и с нацизма и символите му. Всяка крайност е тъпа. Основният проблем са социалките. Преди имаше 5-10 медии, които филтрираха тъпотиите, конспирациите, пропагандата на дърти пръдни кат путката, която нямаше как да я налага. Ся алгоритмите на соц дришните пращат всеки ден глупости на добрилката да чете, че кмета на Бирмингам е еди къф си и така работят алгоритмите - във фийда му се появяват точно тия неща и той се надъхва ли надъхва. Полезен идиот. :dunno:

Не разбирам това какво общо има с нещата, за които те питам. Социалните мрежи и Путин ли направиха така, че цялата тая Дайвърсити и Инклужън олигофрения да стане водеща в западния свят? Те ли накараха сума време всички футболисти в Англия да коленичат преди всеки мач? Заради тях ли всяка голяма фирма има прайд месеци и е длъжна да защитава всякакви такива каузи? Те ли направиха измисления расизъм (да не се бърка с истинския, който може да бъде и е сериозен проблем, но не там където го търсят) най-голям световен проблем?

П.С. За да не излезе, че ги защитавам, аз съм най-големият враг на социалните мрежи. Нямам профил никъде, а в моята концепция за военна диктатура, първа точка е незабавна забрана на всички социални мрежи, а втора - всички инфлуенсъри, ютюбъри, влогъри и подобна сволоч: Пиночет на стадионите! :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 12:18

spurs написа:
bai Momchil написа:

Не разбирам това какво общо има с нещата, за които те питам. Социалните мрежи и Путин ли направиха така, че цялата тая Дайвърсити и Инклужън олигофрения да стане водеща в западния свят? Те ли накараха сума време всички футболисти в Англия да коленичат преди всеки мач? Заради тях ли всяка голяма фирма има прайд месеци и е длъжна да защитава всякакви такива каузи? Те ли направиха измисления расизъм (да не се бърка с истинския, който може да бъде и е сериозен проблем, но не там където го търсят) най-голям световен проблем?

П.С. За да не излезе, че ги защитавам, аз съм най-големият враг на социалните мрежи. Нямам профил никъде, а в моята концепция за военна диктатура, първа точка е незабавна забрана на всички социални мрежи, а втора - всички инфлуенсъри, ютюбъри, влогъри и подобна сволоч: Пиночет на стадионите! :)

Не, разбира се, но те се възползваха максимално от това крайно залитане на УСА най-вече. УСА имаха проблеми за разрешаване на тези въпроси и понеже повечето корпорации са американски те го наложиха това в Европа, което не е релевантно, особено за страни като нашата. От там троловете на путката се възползваха максимално, вкараха го като огромен проблем в главите на добрилчовци и ей ти резултата - оранжев кукумицин, хаховци и всякакви дегенерати на власт. Иначе казвам, че това което американските корпорации се опитаха да наложат си го има от край време. Същото е наложено с нацизма. Няма разлика.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 14:23

Спърсче, във връзка със социалните мрежи пусни си песента на Керанов - Райска Песен, ще ти хареса :laugh:

Цитат:
Свети Петър:
Мнението ти за Facebook и социалната мрежа?

Керанов:
Всъщност доста отрицателно е да отбележа
и освен,това направо ми се повдига от 9gag,
който го е измислил дано остане без крак!

;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 14:37

То тези не са и фенове дето вилняха в Париж, а безработни, наркомани, престъпници, от гетата сган и т.н.
То в Париж си е страшно вече. Не е онзи град от рекламите...

:uuu:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 16:12

баба момчи дъртата безмозъчна комунистка пак скочи да брани евроатлантическите комунистически "ценности" :rofl: Тая пачавра гнъсна, готова да пуска трипъл пенетрейшън на негри и араби, само и само да "не е Путин".
Кога видя да защитавам Путин и олигархичния (пост-)съветски модел, ма дърта безмозъчна комунистке. Бахти тъпата пръдня е тая. По едно време тая комунистка май защитаваше и бойка борисова, което е абсолютно доказателство за безмозъчие.

Последна промяна Dobril на 02.06.2026 16:16, променена общо 2 пъти

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 16:19

spurs написа:
bai Momchil написа:

Тукашните евроатлантички-комунистки са изключително зле - както по-горе писах, децата си ще пускат по гей-парадите, само и само да не ги набеди някой за "путинофилки". Хубавото е, че почти всички от тях се и "ваксинират" яко, с което все пак дългосрочно работят за екосистемата.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 16:36

Diavolo написа:
То тези не са и фенове дето вилняха в Париж, а безработни, наркомани, престъпници, от гетата сган и т.н.

Чак да е страшно.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 17:46

Всеки следващ път като ходя дотам все по-отвратителна цигания. Един приятел живее в Париж от края на 90-те и е очевидец на прогресивното сговняване на столицата на френската соц-кочина. Далеч не само там е така, в почти всички по-големи градове в западнала европа съвременният комунизъм става все по-нетърпим и доста българи, работещи от десетилетия там, се връщат обратно. Поне тук с всичките недостатъци на родната кочина-държава сред населението все още преобладава здравият разум, като че ли... или поне в сравнение с Европейския Съветски съюз.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 18:48

Vendome написа:
Diavolo написа:

Чак да е страшно.

Ами чел съм, че нощно време в Брюксел, Берлин, Париж не е никак безопасно... И познай защо, не е заради местните...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 18:53

Както във всеки голям град, зависи от конкретния район. За последно бях в Париж пред две години и беше напълно безопасно в центъра и кварталите около него. Вече в покрайнините вероятно е рисково (като доближи метрото района на Парк дьо пренс и пътуващите рязко почерняват като бройка). В София да не би да е безопасно около Сточна гара или във Филиповци?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   02.06.2026 18:56

Навсякъде и винаги е било опасно в районите, населени масово от бедни хора. В изброените от теб градове това са преимуществено имигранти. В Неапол (например) местните също са опасност. В Сицилия (не съм ходил) знам от приятел, че не е препоръчително да се разхождаш нощно време.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска Лига 2025-2026   |   03.06.2026 09:10

Dobril написа:
баба момчи дъртата безмозъчна комунистка пак скочи да брани евроатлантическите комунистически "ценности" :rofl: Тая пачавра гнъсна, готова да пуска трипъл пенетрейшън на негри и араби, само и само да "не е Путин".
Кога видя да защитавам Путин и олигархичния (пост-)съветски модел, ма дърта безмозъчна комунистке. Бахти тъпата пръдня е тая. По едно време тая комунистка май защитаваше и бойка борисова, което е абсолютно доказателство за безмозъчие.

Нещо си се напрегнал путкофил скапан. Нищо до 2, най-много 3 дни ще се успокоиш. :wave:
Ко праи кмета на Бирмингам? Прати ли ти някоя и друга копейка :laugh: :laugh: :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 356 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Следваща