Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 08:53

Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Игрите в клуба за 2014 г. (кой какво ще организира) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Игрите в клуба за 2014 г. (кой какво ще организира)   |   08.01.2014 00:44

Така, играта Шампион мисля, че се изчерпа, а и аз лично няма да се занимавам.
Ако някой друг иска да заповяда, дано да има успех.

Директната елиминация на Нажата и Нема Значка беше добра, но двамата организатори не са сериозни, през новата година ще я има ли или не?

Двойките на Бандита започнаха отлично и след това всичко отиде по дяволите, жалко.
Все пак двойките винаги може да се съживят, но Бандита да си каже...

сега за основната част - мастърс и тенисманиите

Игри ; статистика ; ранглисти - трите основни неща

Търсят се ентусиасти и помощници. Но само сериозни хора, ако някой ще поема някоя игра то трябва да пуска всичко навреме, в срок и да има бързи и точни класирания. Така че няколко пъти помислете преди да поемете сериозен ангажимент.
Турнирите от големия шлем ще ги организирам отново аз, няма проблеми ще се справя, да обемисто е, но е 4 пъти в годината.
в петък е жребия за Мелбърн, в събота най-късно ще има тема с прогнози за 1 кръг

Търсят се обаче хора, които да организират няколко игри от другите турнири през календара
Честно казано не че няма да се справя, но е страшна хамалогия да организирам всичко сам и ще изпуша тотално, освен това не се знае през таиз 2014 г. какво ще стане, може и да станат някои неща и да замина за САЩ и ако това стане не знам дали ще имам време дори и да играя, е ще имам време естествено, но за останалото не знам. Това обаче на този етап да кажем, че е по-скоро малко вероятно.

Ранглистите са достатъчно затормозяващи. Даже и там ако може някой да поеме мъжката а друг женската, аз ще си правя генералната и рейса + статса.

В най-лошия случай ще организирам отново всичко.

Календара за 2014 г, е готов, вижте закачената тема

->

Последна промяна Diavolo на 08.01.2014 03:37, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игрите в клуба за 2014 г. (кой какво ще организира)   |   08.01.2014 21:41

Аз бих искал да поема Шампион играта! :-)
Освен ако няма други желаещи де.

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игрите в клуба за 2014 г. (кой какво ще организира)   |   08.01.2014 22:01

ок ок
но основния въпрос е какво ще правим с останалите игри...
хайде, успех.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игрите в клуба за 2014 г. (кой какво ще организира)   |   08.01.2014 23:30

Аз наистина се кефя на играта с елиминациите. Иска ми се да я организираме пак. Просто сега имам гости за няколко дни и не знам дали да се заемам. Все пак трябва да съм сериозен ако се заема. Ще отворя нова тема и ако запишат около 14-15 човека до неделя по обяд, може да се наема. :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]