Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:03

Отговори на тема  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари   |   06.05.2014 01:54

кое му е уникалното на тоя мърляч ве

деба и боклука
накъса темпото още в края на втората сесия и изнерви Рони.
Мотае се по 15 минути за един удар. Втори Ебдън
гледайте си снукъра с такива клоуни
рейтингите тотално ще сдадат багажа

:uuu:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари   |   06.05.2014 02:00

къде беше тази игра на Селби до 10-5?
Рони го мачкаше като на мастърса и след това Рони почна да греши и то от удобни топки. Нарави безумни грешки
говорите глупости
вижте и ХТХ
Рони няма отрицателен баланс срещу елита

анти снукъра победи!

Последна промяна Diavolo на 06.05.2014 02:01, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари   |   06.05.2014 08:01

Diavolo написа:
Антиснукъра печели
халал да им е на хейтърите на най-гениалния играч, който се е раждал някога.

:-x :-(

хаха най-гениалния играч, ама друг път. Сам си е виновен Рони за обрата, то не бяха розови, то не бяха пропуски от една педя разстояние. Казал съм го и преди с тая нетърпелива игра никога няма да изпревари Стивън Хендри. Освен това едва ли има по-слаб играч от Рони в топа по отношение на дефанзивната игра, та той един снукър не може да направи като хората.

Изображение

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари   |   06.05.2014 08:24

Дяволе, афектиран си. Ако Рони е загубил мача, вината трябва да се търси преди всичко в него самия. Направи няколко сериозни грешки, за които не е виновен Селби. И мен ме е яд, но просто Ронката днес бе по-слабия играч и напълно заслужено загуби. Честито на Селби

Изображение

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари   |   06.05.2014 11:42

Diavolo написа:
кое му е уникалното на тоя мърляч ве

деба и боклука
накъса темпото още в края на втората сесия и изнерви Рони.
Мотае се по 15 минути за един удар. Втори Ебдън
гледайте си снукъра с такива клоуни
рейтингите тотално ще сдадат багажа

:uuu:

Накъса темпото, бави се на сервис, оправя си панталонките - абе напомня ми за някого, ама за кого ли беше? :whistle: ;-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари   |   06.05.2014 17:45

Diavolo написа:
къде беше тази игра на Селби до 10-5?
Рони го мачкаше като на мастърса и след това Рони почна да греши и то от удобни топки. Нарави безумни грешки
говорите глупости
вижте и ХТХ
Рони няма отрицателен баланс срещу елита

анти снукъра победи!

Average shot time на Селби - 25 секунди, на О'Съливан - 22. Айде стига, Селби си игра и си заслужи титлата. Рони още срещу Пери се видя, че не е във върхова форма и там също изпускаше лесни топки. Всъщност тоя мач си беше загубен, ако не беше нещастният ин-оф на бялата на Пери при 11-10 за него и 50 точки аванс. 10-5 не е кой знае каква преднина, когато говорим за мач 18 от 35, а и Селби сам каза, че в този първи ден все още е бил изморен от мача с Робо, в който не допусна НИТО ЕДНА непредизвикана грешка в цялата четвърта сесия.

Балансът няма какво да го гледам, тежките победи са кажи-речи равни - Селби го е бил на Мастърс, Световното през 2010 и два пъти в Уелс, а Рони - Мастърс 2 пъти, ЮК и Премиер Лигата. На мастърса тая година Рони нямаше НИТО ЕДИН сенчъри брейк.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари   |   06.05.2014 20:12

fc_bayern написа:
Diavolo написа:
Антиснукъра печели
халал да им е на хейтърите на най-гениалния играч, който се е раждал някога.

:-x :-(

хаха най-гениалния играч, ама друг път. Сам си е виновен Рони за обрата, то не бяха розови, то не бяха пропуски от една педя разстояние. Казал съм го и преди с тая нетърпелива игра никога няма да изпревари Стивън Хендри. Освен това едва ли има по-слаб играч от Рони в топа по отношение на дефанзивната игра, та той един снукър не може да направи като хората.

глупости говориш :helpless:
Хендри например е много по-зле от Рони в сейфти играта
Рони няма равен. Най-големия му съперкик е самия... Рони! Това е истината. :yes:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари   |   06.05.2014 20:17

Henman написа:
На мастърса тая година Рони нямаше НИТО ЕДИН сенчъри брейк.

Което доказва, че и да не е на 100% пак е великан когато не допуска лени грешки.
Аз самия писах още в мача с Пери, че не е фокусиран и не е в тази форма в която беше предните две години в Крусибъл. Рони почваше серия и грешеше, но опонентите му не се възползваха и се измъкваше. Първия който истински се възползва взе, че и го победи. Факт.
Апропо Селби като спечели 5 световни титли може да го сравняваш с Рони. ХТХ има значение само между равностойни съперници или що годе равностойни, а не между такива с 13 ГШ титли и такива без нито един финал на ГШ ако се сещаш.
И въпреки това Рони води убедително в баланса. И се гледа общия баланс.
Това дали са играли само в Шефилд или в некоя паланка няма значение. Играли са, дали са нещо от себе си, брои се.

Селби е антииграч и е скучен, това е положението. Мнение на болшинството фенове по форумите.
Пък ти си го харесвай, всеки с вкусовете си. Мен лично такъв снукър ме отблъсква. Обичам играта на Рони, Уилямс. и от сегашните Динг на 1 място и Робо, донякъде и Тръмп.
Атака! :devil:

Последна промяна Diavolo на 06.05.2014 20:21, променена общо 4 пъти

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари   |   06.05.2014 21:20

Diavolo написа:
Henman написа:
На мастърса тая година Рони нямаше НИТО ЕДИН сенчъри брейк.

Което доказва, че и да не е на 100% пак е великан когато не допуска лени грешки.
Аз самия писах още в мача с Пери, че не е фокусиран и не е в тази форма в която беше предните две години в Крусибъл. Рони почваше серия и грешеше, но опонентите му не се възползваха и се измъкваше. Първия който истински се възползва взе, че и го победи. Факт.
Апропо Селби като спечели 5 световни титли може да го сравняваш с Рони. ХТХ има значение само между равностойни съперници или що годе равностойни, а не между такива с 13 ГШ титли и такива без нито един финал на ГШ ако се сещаш.
И въпреки това Рони води убедително в баланса. И се гледа общия баланс.
Това дали са играли само в Шефилд или в некоя паланка няма значение. Играли са, дали са нещо от себе си, брои се.

Селби е антииграч и е скучен, това е положението. Мнение на болшинството фенове по форумите.
Пък ти си го харесвай, всеки с вкусовете си. Мен лично такъв снукър ме отблъсква. Обичам играта на Рони, Уилямс. и от сегашните Динг на 1 място и Робо, донякъде и Тръмп.
Атака! :devil:

Да бе, изобщо няма значение дали са играли ПТС във формат 4 от 7 в зала Универсиада или на финал на Световното, айде молим ти се. :laugh: Никой не е тръгнал да сравнява целите кариери на Селби с Рони, Хигинс или Уилямс, най-малкото единият е 8 години по-млад, НО просто ти казвам, че играчи със стила на Веселяка са неудобни за ракетата и точно балансът го показва. По принцип и аз не харесвам Селби и клатушкането му при ударите, но вчера мачът си беше спечелен заслужено с достатъчно умерен микс от брейкове и тактика.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4