Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32264 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари | 06.05.2014 01:54
кое му е уникалното на тоя мърляч ве деба и боклука накъса темпото още в края на втората сесия и изнерви Рони. Мотае се по 15 минути за един удар. Втори Ебдън гледайте си снукъра с такива клоуни рейтингите тотално ще сдадат багажа 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32264 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари | 06.05.2014 02:00
къде беше тази игра на Селби до 10-5? Рони го мачкаше като на мастърса и след това Рони почна да греши и то от удобни топки. Нарави безумни грешки говорите глупости вижте и ХТХ Рони няма отрицателен баланс срещу елита
анти снукъра победи!
Последна промяна Diavolo на 06.05.2014 02:01, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
fc_bayern
|

Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари | 06.05.2014 08:01
хаха най-гениалния играч, ама друг път. Сам си е виновен Рони за обрата, то не бяха розови, то не бяха пропуски от една педя разстояние. Казал съм го и преди с тая нетърпелива игра никога няма да изпревари Стивън Хендри. Освен това едва ли има по-слаб играч от Рони в топа по отношение на дефанзивната игра, та той един снукър не може да направи като хората.
_________________ЛУДОГОРЕЦ ШАМПИОН!!! 
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари | 06.05.2014 08:24
Дяволе, афектиран си. Ако Рони е загубил мача, вината трябва да се търси преди всичко в него самия. Направи няколко сериозни грешки, за които не е виновен Селби. И мен ме е яд, но просто Ронката днес бе по-слабия играч и напълно заслужено загуби. Честито на Селби
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари | 06.05.2014 11:42
 |  |  |  | Diavolo написа: кое му е уникалното на тоя мърляч ве деба и боклука накъса темпото още в края на втората сесия и изнерви Рони. Мотае се по 15 минути за един удар. Втори Ебдън гледайте си снукъра с такива клоуни рейтингите тотално ще сдадат багажа  |  |  |  |  |
Накъса темпото, бави се на сервис, оправя си панталонките - абе напомня ми за някого, ама за кого ли беше? 
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари | 06.05.2014 17:45
Average shot time на Селби - 25 секунди, на О'Съливан - 22. Айде стига, Селби си игра и си заслужи титлата. Рони още срещу Пери се видя, че не е във върхова форма и там също изпускаше лесни топки. Всъщност тоя мач си беше загубен, ако не беше нещастният ин-оф на бялата на Пери при 11-10 за него и 50 точки аванс. 10-5 не е кой знае каква преднина, когато говорим за мач 18 от 35, а и Селби сам каза, че в този първи ден все още е бил изморен от мача с Робо, в който не допусна НИТО ЕДНА непредизвикана грешка в цялата четвърта сесия. Балансът няма какво да го гледам, тежките победи са кажи-речи равни - Селби го е бил на Мастърс, Световното през 2010 и два пъти в Уелс, а Рони - Мастърс 2 пъти, ЮК и Премиер Лигата. На мастърса тая година Рони нямаше НИТО ЕДИН сенчъри брейк.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари | 06.05.2014 20:12
глупости говориш Хендри например е много по-зле от Рони в сейфти играта Рони няма равен. Най-големия му съперкик е самия... Рони! Това е истината. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари | 06.05.2014 20:17
Което доказва, че и да не е на 100% пак е великан когато не допуска лени грешки. Аз самия писах още в мача с Пери, че не е фокусиран и не е в тази форма в която беше предните две години в Крусибъл. Рони почваше серия и грешеше, но опонентите му не се възползваха и се измъкваше. Първия който истински се възползва взе, че и го победи. Факт. Апропо Селби като спечели 5 световни титли може да го сравняваш с Рони. ХТХ има значение само между равностойни съперници или що годе равностойни, а не между такива с 13 ГШ титли и такива без нито един финал на ГШ ако се сещаш. И въпреки това Рони води убедително в баланса. И се гледа общия баланс. Това дали са играли само в Шефилд или в некоя паланка няма значение. Играли са, дали са нещо от себе си, брои се. Селби е антииграч и е скучен, това е положението. Мнение на болшинството фенове по форумите. Пък ти си го харесвай, всеки с вкусовете си. Мен лично такъв снукър ме отблъсква. Обичам играта на Рони, Уилямс. и от сегашните Динг на 1 място и Робо, донякъде и Тръмп. Атака! 
Последна промяна Diavolo на 06.05.2014 20:21, променена общо 4 пъти
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Световно първенство по снукър '14 - тема за коментари | 06.05.2014 21:20
 |  |  |  | Diavolo написа: Което доказва, че и да не е на 100% пак е великан когато не допуска лени грешки. Аз самия писах още в мача с Пери, че не е фокусиран и не е в тази форма в която беше предните две години в Крусибъл. Рони почваше серия и грешеше, но опонентите му не се възползваха и се измъкваше. Първия който истински се възползва взе, че и го победи. Факт. Апропо Селби като спечели 5 световни титли може да го сравняваш с Рони. ХТХ има значение само между равностойни съперници или що годе равностойни, а не между такива с 13 ГШ титли и такива без нито един финал на ГШ ако се сещаш. И въпреки това Рони води убедително в баланса. И се гледа общия баланс. Това дали са играли само в Шефилд или в некоя паланка няма значение. Играли са, дали са нещо от себе си, брои се. Селби е антииграч и е скучен, това е положението. Мнение на болшинството фенове по форумите. Пък ти си го харесвай, всеки с вкусовете си. Мен лично такъв снукър ме отблъсква. Обичам играта на Рони, Уилямс. и от сегашните Динг на 1 място и Робо, донякъде и Тръмп. Атака!  |  |  |  |  |
Да бе, изобщо няма значение дали са играли ПТС във формат 4 от 7 в зала Универсиада или на финал на Световното, айде молим ти се.  Никой не е тръгнал да сравнява целите кариери на Селби с Рони, Хигинс или Уилямс, най-малкото единият е 8 години по-млад, НО просто ти казвам, че играчи със стила на Веселяка са неудобни за ракетата и точно балансът го показва. По принцип и аз не харесвам Селби и клатушкането му при ударите, но вчера мачът си беше спечелен заслужено с достатъчно умерен микс от брейкове и тактика.
|