| Автор |
Съобщение |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Защо | 08.11.2012 22:03
Е, те не участват и във фазата на елиминациите, но там аз поне не съм казал че не е интересно : ))) Конкретно за груповата фаза идеше реч.. Макар тази година да има наистина няколко момента за отбелязване и Ноле добре ги бе обобщил.
 |
|
Balleta
|

Re: Защо | 08.11.2012 22:18
Ами мене лично в момента, в който отпадне Мадрид и до там ми е ШЛ, какво да гледам, как мизерниците от Барса вдигат купата ли, айде мерси, не съм мазохист Абе баце вашата мизерия няма край, гледам пак сте паднали, тоя път от Анжи. Най-интересното е, че имам чувството, че феновете се кефят на Роджър, как налагал млади играчи, как имало потенциал, живец и после на ти Нюкясъл, Анжи, Суонзи. Не мога да ви разбера, само Моу май може да ви оправи вас .... ама той май си е избрал Манчо  Сега, като уволнят и Манчини и Гуардила отиде при Чики в Сити и вие пак изоставате назад. С тия стари легенди и анонимници няма да стане. П.П. Междудругото оня ден Гадзета гръмна, че Милан усилено преговаряли с агента на Пеп, така и не стана ясно дали е вярно или е поредната медийна партенка. Ама вие може да се кандидатирате за Тито де, гледай какъв летящ старт прави с Барса 
Последна промяна Balleta на 08.11.2012 22:24, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Защо | 08.11.2012 22:43
И като участваше единият, пак ми беше доскучало.
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Защо | 08.11.2012 22:44
Е, днешния мач не може да е критерий за нищо. Виж това че не бихме Нюкясъл е друго. Днес излязохме с 3 опитни играча - Кара, Джо Коул и Даунинг. Първите двама са посмъртни резерви, а Даунинг ако не бъде продаден зимата, пролетта и той ще е на пейката според мен. Тази загуба днес бе минимална, след групова грешка в защита. С оглед на това, което става в Удине обаче, една победа над Йънг Бойс ще е достатъчна за преминаване на групата. Брендън има кредит на доверие и според мен това е правилно за момента. Да, губим по-скоро точки, отколкото мачове напоследък във ВЛ, но младите трупат опит с всеки изминал мач и рано или късно това ще почне да дава резултат. На мен ми прави впечатление и как БР води мачовете, какви промени предприема, как сменя схемата и т.н. Това също е нещо позитивно. Мисля че се движим в правилна посока с оглед на бюджета, който може да си позволим. Има един лаф че с млада и хубава всеки може. Сам писа по-горе за новия тренер на Барса... :)
 |
|
Canary
Регистриран на: 05.09.2012 10:43 Мнения: 328 Местоположение: Norwich, UK
|

Re: Защо | 08.11.2012 23:03
 |  |  |  | Anfield написа: Е, днешния мач не може да е критерий за нищо. Виж това че не бихме Нюкясъл е друго. Днес излязохме с 3 опитни играча - Кара, Джо Коул и Даунинг. Първите двама са посмъртни резерви, а Даунинг ако не бъде продаден зимата, пролетта и той ще е на пейката според мен. Тази загуба днес бе минимална, след групова грешка в защита. С оглед на това, което става в Удине обаче, една победа над Йънг Бойс ще е достатъчна за преминаване на групата. Брендън има кредит на доверие и според мен това е правилно за момента. Да, губим по-скоро точки, отколкото мачове напоследък във ВЛ, но младите трупат опит с всеки изминал мач и рано или късно това ще почне да дава резултат. На мен ми прави впечатление и как БР води мачовете, какви промени предприема, как сменя схемата и т.н. Това също е нещо позитивно. Мисля че се движим в правилна посока с оглед на бюджета, който може да си позволим. Има един лаф че с млада и хубава всеки може. Сам писа по-горе за новия тренер на Барса... :) |  |  |  |  |
Не съм много съгласен, но няма аз да ти давам акъл за Пуул! За мен Брендън е перфектния мениджър за отбор от ранга на Фулъм, Уест Хям, Уест Бром и други от тази черга, но вие сте твърде голяма лъжица на него! Отделно, да се надявате,че с налагането на млади играчи, ще стигнете повече от средата на таблицата е просто утопично! За мен е почти сензационно, че Роджърс още не е уволнен! Явно липсата на пари в клуба все още го държи на поста, но това няма да продължи дълго! След десет кръга, да си на шест точки от изпадащите, определено е лош резултат за отбор от ранга на Пуул и поне 80% от вината за това е на мениджъра! Колкото до парите, определено си прав, но отбори с доста по-скромен бюджет и футболисти се справят доста по-добре! Мисля си, че се заблуждавате за Роджърс, както се заблуждавахте за Кени! На вас ви трябва чужденец с много опит, който разбира играта! Може и островитянин, но определнео с опит и модерна визия за играта! Роджърс не е този човек и ще е чудо, ако издържи в следващите месеци!
_________________ Football is my religion - CARROW ROAD is my church !
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Защо | 08.11.2012 23:27
Шева, ми коментирай бре, кой те спира? Форумите според мен си вървят доста добре, а тва на Томич, че не било така в Дира да не се коментира са глупости - да си отвори да види колко се е коментирало. Според мен пусне ли се тема, отговори ще има. Аз например от Испания не съм гледал нищо, щото е платена работа и няма как, не мога да коментирам. Само осирането на Мъдуриньо гледах по обществен канал, Дортмунд жалко че не биха.
|
|   |
|
 |
|
Canary
|

Re: Защо | 08.11.2012 23:30
То и жабария е на тъмно у БГ, ма там не си изпуснал мач на Милан:))))
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Защо | 08.11.2012 23:43
Да, ама стриймове тук нема как да пускам, компът не е мой.
|
|   |
|
 |
|
Venabili
(Dune Warriors)
|

Re: Защо | 09.11.2012 00:10
 |  |  |  | Canary написа: За мен е почти сензационно, че Роджърс още не е уволнен! Явно липсата на пари в клуба все още го държи на поста, но това няма да продължи дълго! След десет кръга, да си на шест точки от изпадащите, определено е лош резултат за отбор от ранга на Пуул и поне 80% от вината за това е на мениджъра! Колкото до парите, определено си прав, но отбори с доста по-скромен бюджет и футболисти се справят доста по-добре! Мисля си, че се заблуждавате за Роджърс, както се заблуждавахте за Кени! На вас ви трябва чужденец с много опит, който разбира играта! Може и островитянин, но определнео с опит и модерна визия за играта! Роджърс не е този човек и ще е чудо, ако издържи в следващите месеци! |  |  |  |  |
Ами по-скоро ще е сензационно, ако го махнат толкова бързо. Аз не съм фен на Роджърс, но точно в момента е по-добре той да си довърши плана (или там както искаш да наречеш това, което е започнал), отколкото да дойде някой нов. Просто няма как да се получи с този отбор и с прекрояванията от последните месеци. По-добре стабилност и малко последователност вместо да се сменя треньора на половин година и после да се чудим защо нищо не се получава. Стига да не изпаднем (което все още вярвам, че няма как да стане), тази година просто е отписана и това е. Нищо ново. Но и нищо чак толкова страшно.
_________________ Понякога съм толкова добра, че цялата изтръпвам и боли ме...
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32263 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Защо | 10.11.2012 02:30
Дявола го пише това от 3 месеца, Гадзетата да не преписват 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32263 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Защо | 10.11.2012 02:33
Като си тръгнал да питаш, нека и аз попитам, защо в огромната тема която пуснах за Най-добрия отбор в ШЛ и която няма да намерите в нито един бг сайт не се пише.
Ако бях пуснал тази тема в ЕФ на дира преди тези форуми да ги има щеше да има фурор и много мнения, поне според мен де. Но сега вече е късно.
Шева, гледам се възмущаваш защо не се пише тук (споделям мнението ти), ама и теб те мързи да пуснеш една класация. Това важи и за всички останали.
Явно е много дълго и на никой не му се чете.
|
|   |
|
 |
|
Canary
|

Re: Защо | 10.11.2012 02:56
 |  |  |  | Venabili написа:  |  |  |  | Canary написа: За мен е почти сензационно, че Роджърс още не е уволнен! Явно липсата на пари в клуба все още го държи на поста, но това няма да продължи дълго! След десет кръга, да си на шест точки от изпадащите, определено е лош резултат за отбор от ранга на Пуул и поне 80% от вината за това е на мениджъра! Колкото до парите, определено си прав, но отбори с доста по-скромен бюджет и футболисти се справят доста по-добре! Мисля си, че се заблуждавате за Роджърс, както се заблуждавахте за Кени! На вас ви трябва чужденец с много опит, който разбира играта! Може и островитянин, но определнео с опит и модерна визия за играта! Роджърс не е този човек и ще е чудо, ако издържи в следващите месеци! |  |  |  |  |
Ами по-скоро ще е сензационно, ако го махнат толкова бързо. Аз не съм фен на Роджърс, но точно в момента е по-добре той да си довърши плана (или там както искаш да наречеш това, което е започнал), отколкото да дойде някой нов. Просто няма как да се получи с този отбор и с прекрояванията от последните месеци. По-добре стабилност и малко последователност вместо да се сменя треньора на половин година и после да се чудим защо нищо не се получава. Стига да не изпаднем (което все още вярвам, че няма как да стане), тази година просто е отписана и това е. Нищо ново. Но и нищо чак толкова страшно. |  |  |  |  |
Ако планът е долната половина на таблицата, считай, че го е изпълнил! Имам огромно уважение към вашия отбор, но все така си седя на мнението, че Роджърс не е човека за Пуул! Вярно казваш, че и тази година е отписана, но по-лошото е, че тя е една от последните много такива! Жалко!! Всеки път, когато има мач на Пуул, ми спира сърцето, когато целия стадион пее химна, предвид това, че не съм фен на отбора и тези хора заслужават нещо много повече!!
|
|   |
|
 |
|
Canary
|

Re: Защо | 10.11.2012 02:59
Има само един шанс това да стане и това е, ако оня мангал, който купи ПСЖ да купи и вас, както се говори! Пеп при това положение, няма да дойде! Той ще иде някъде, където бюджета позволява да се гонят успехи! Милан на този етап е далче от това.
|
|   |
|
 |
|
Venabili
(Dune Warriors)
|

Re: Защо | 10.11.2012 03:37
 |  |  |  | Canary написа: Ако планът е долната половина на таблицата, считай, че го е изпълнил! Имам огромно уважение към вашия отбор, но все така си седя на мнението, че Роджърс не е човека за Пуул! Вярно казваш, че и тази година е отписана, но по-лошото е, че тя е една от последните много такива! Жалко!! Всеки път, когато има мач на Пуул, ми спира сърцето, когато целия стадион пее химна, предвид това, че не съм фен на отбора и тези хора заслужават нещо много повече!! |  |  |  |  |
Ами аз казах, че не го харесвам.  Но точно в момента, който и да беше треньора, пак щях да съм на същото мнение. Просто такива са реалностите и който и да дойде, няма да се оправим тази година. Така че по-добре да си стои той и да си довърши плана с младежите, отколкото да дойде някой нов на средата на сезона, да се опита да докара отбора поне до зона ЛЕ и съвсем да обърка нещата (и в турнирите няма да влезем, ама и младежите няма да са играли, че и пари за някоя "звезда" ще се хвърлят и пак няма да има пари лятото за качествени трансфери). А неесен... според зависи.
_________________ Понякога съм толкова добра, че цялата изтръпвам и боли ме...
|
|   |
|
|