Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:47

Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Шанхай 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2014 - тема за коментари   |   11.10.2014 17:18

без думи, най-добрия мач на Роджър за годината, де да играеше така и на финала на Уимбълдън, тогава щях да взема добри пари, още едно потвърждение че тая година с прогнозите навсякъде съм пълен леш, пълен карък :ireful:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2014 - тема за коментари   |   12.10.2014 00:11

Фед изненада Нолката с агресивната си излизания на мрежата. Едва ли Джокович е очаквал подобно нещо. Но това беше премерен риск, защото Фед миксираше много точно тази си тактика и с търпение от задна линия когато беше необходимо. Така Ноле така и не успя да напипа ритъма на срещата и се оказа, че дори отстъпва на Фед в средно дългите и най-дългите разигравания, там където обикновено е силата му?! Също днес и бекхенда по правата вършеше работа за Фед, втория му сервис бе точен и разнообразен, както и форхенда по обратния диагонал.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2014 - тема за коментари   |   12.10.2014 13:39

He still has that childlike enthusiasm - това обобщава защо Роджър Федерер продължава да покорява тенис върхове.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2014 - тема за коментари   |   12.10.2014 13:40

честито на роджър, днес бе бледа сянка от вчера, но във важните точки в тайбрека си взе своето, въпреки добрата игра на симон през целия турнир, което бе голяма изненада. ценна титла за него, защото майер го изпусна в 1 кръг и това му даде голяма доза адреналин, който го изведе до титлата, а с това и шансове да се върне под номер 1 ако продължи да мачка в зала, според мен ще е трудно, но май за гения няма невъзможни неща, ще видим какво ще стане, очаква ни интересен край на сезона :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2014 - тема за коментари   |   12.10.2014 13:45

juve написа:
честито на роджър, днес бе бледа сянка от вчера, но във важните точки в тайбрека си взе своето, въпреки добрата игра на симон през целия турнир, което бе голяма изненада. ценна титла за него, защото майер го изпусна в 1 кръг и това му даде голяма доза адреналин, който го изведе до титлата, а с това и шансове да се върне под номер 1 ако продължи да мачка в зала, според мен ще е трудно, но май за гения няма невъзможни неща, ще видим какво ще стане, очаква ни интересен край на сезона :-)

"Бледа сянка" "Майер го изпусна" - хехе, да не се чудиш що не ти върви в залозите, честно. Днес Федерер не игра като срещу Ноле и напълно нормално, ама когато трябваше, Симон нямаше отговор. А Майер в петте си мачбола всъщност имаше реален шанс само при първия - за 30:40, когато стигна до волето и трябваше да прехвърли мрежата по правата, но пак не толкова лесна топка, особено под напрежение, беше ниска и съответно му трепна ръчицата.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2014 - тема за коментари   |   12.10.2014 14:18

alessandron написа:
juve написа:

"Бледа сянка" "Майер го изпусна" - хехе, да не се чудиш що не ти върви в залозите, честно. Днес Федерер не игра като срещу Ноле и напълно нормално, ама когато трябваше, Симон нямаше отговор. А Майер в петте си мачбола всъщност имаше реален шанс само при първия - за 30:40, когато стигна до волето и трябваше да прехвърли мрежата по правата, но пак не толкова лесна топка, особено под напрежение, беше ниска и съответно му трепна ръчицата.

добре да кажем че си прав, но искам да те питам, залагаш ли и дали печелиш и каква е тайната на успеха според теб и пак добре че цъкам с по-малко пари, че ако играя с големи не ми се мисли, но не знам каквото и да опитам последните месеци нищо. тая година съм дал общо около 400 лв и съм спечелил 120, демек съм на загуба -280. миналата година бях +200 :dunno:

Последна промяна juve на 12.10.2014 14:18, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2014 - тема за коментари   |   12.10.2014 18:08

Моето мнение за залозите - не залагай. Но ако си решил, трябва да имаш предвид ВИНАГИ едно правило - колкото по-дълга става една серия, толкова по-вероятно е да бъде прекъсната. Освен това си има и някои почти неуловими нюанси, които се натрупват в главата от много гледане на даден спорт, за да прецениш какво би се случило. Специално за тенис много, ама много често във финалните фази на голям турнир крайно рядко излизат всички по-ниски коефициенти т.е. по-вероятните според букитата победители. Говоря за полуфинали и финал комбинирано - това са три мача, ако има и женски турнир - шест. И е въпрос на яка сметка на фактори като серии и удобство в условията, любимост на турнир и т.н. плюс коефициент. В темата "Залози" Мейджа и Жоро Левскаря споделят също ценни съвети, макар и много различни като подход, но за мен верни и в двата случая. Та такива ми ти работи - важното е да се знае, че ако клиентите печелеха повече от букмейкърите, те нямаше да съществуват.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2