Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:03

Отговори на тема  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Бокс 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 01:24

е как, ще се гледа, чакам го с нетърпение.
Това е може би един от най-важните моменти в историята на целия български спорт и мисля, че всеки един българин трябва да е пред телевизора в този ден. :devil:
вярвам в Кубрат и вярвам, че само и единствено той може да спре непобедимия Кличко. Последния не е това което беше. Одъртя, не е така свеж и го усеща, за това и толкова дълго време бягаше и се криеше от Кубрат. А и ми писна от курвенския му стил на игра. Да, много е голям, но играе мръсен бокс.

Победа за Кубрат по точки! :first:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 01:34

Принципно съм за Кличко въпреки,че навремето сме пили с Кобрата в Биад.

Кажете ми от колко е мача за да си настроя свръхмодерния и ултралуксозен, скъпарски,лъскав и шикозен телевизор да ми се включи,че да не забрава!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 11:22

Събота от 23:00 започва предаването по Нова а от 23:30 е мача.
Искам нокаут Изображение

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 13:52

Да, идва часът на истината. Всички сме зад Кобрата.
Това, което ме притеснява е, че Кубрат няма как да спечели по точки. Съдиите няма да му позволят.
От тази гледна точка, може би е по-добре да търси нокаут, което ще е изключително трудно.
Прогнозата ми е , че Кличко ще бие след скандално съдийско отброяване.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 15:36

Преди време се пусна слух, че Кличко ще избере най-неочакваната тактика за мача - да се опита да нокаутира Кубрат още в първия рунд. Но ще видим какво ще се случи - определено ни очаква интересен мач.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 15:36

Diavolo написа:
Това е може би един от най-важните моменти в историята на целия български спорт

... само дето профи боксът няма нищо общо с българския спорт... :uuu:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 15:44

Иначе, от двете кухи и безформени тикви със сигурност Кличко е по-дразнещ и ще е хубаво някой да му натрие хубавичко носа. От друга страна пък си представям каква малоумна истерия ще настане, ако Пулев победи. То ще е едно възвеличаване, то ще е едно вменяване на национална гордост, познато ни от амфетаминовите хроники. Аре нема нужда! Тъй че 100% за украинския боклук, пък той ще си намери пердаха съвсем скоро, какъвто е мишок.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 15:59

Дано Кубрат спечели, защото освен всичко друго ще вгорчи живота и на "спортния антибългарин" Мейджъра :laugh:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 16:13

Не знам за национална кауза, но Пулев е горд цесекарин от малък (първоначално е тренирал футбол) - така че твърдо за него!
И може би не е чак толкова куха лейка колкото изглежда щом през свободнто си време игре шах...

Кубрат Пулев на партия шах преди Кличко!

Последна промяна Keanu на 12.11.2014 16:16, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 16:17

Нещо забравяте, че освен двубой на ринга това е двубой за много пари извън ринга. Не е ясно готови ли са бокссредите да прекъснат хегемонията на Кличко, на който му е време вече - втория най-дълъг номер едно в историята. Абе голям мач дано нашия бие. Мачкай Кобра, нека нулите се запазят .... :rock:

П.П. Иначе типичния бг убитак ще се прояви навсякъде ... то не е и смешно ....

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 16:19

Keanu написа:
Не знам за национална кауза, но Пулев е горд цесекарин от малък (първоначално е тренирал футбол) - така че твърдо за него!
И може би не е чак толкова куха лейка колкото изглежда щом през свободнто си време игре шах...

Не знам колко горд цесекарин е и кога е тренирал футбол, ама в 6-7 клас тренираше бокс... на Герена. По-късно по някое време наистина е отишъл в цска, не знам кога е станало, даже се учудих като стана известен, че се водеше съсезател на цска. Иначе не мисля, че е тренирал футбол, най-малкото защото винаги беше вратар (а знаем, че тия дето тренират, дори и да са вратари, в квартала обикновено играят напред :), пазеше с един пластмасови наколенки и се хвърляше яко по асфалта :)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 16:20

Balleta написа:
П.П. Иначе типичния бг убитак ще се прояви навсякъде ... то не е и смешно ....

:yes:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 17:05

alessandron написа:
Дано Кубрат спечели, защото освен всичко друго ще вгорчи живота и на "спортния антибългарин" Мейджъра :laugh:

По-скоро при загуба ще се вгорчи животът на дребните сеирджийско-воайорски душички, които нямат други поводи за радост и гордост в живота от псевдоуспехите на псевдоспортистите :D

п.п. Истинските български патриоти, които са си посветили живота за България през вековете, сигурно ще се преобърнат в гробовете си, ако знаят в каква карикатура се е превърнал съвременния български патриотизъм - да се провикваш от гъза на географията към сънародниците си с определения като "бг убитаци", да работиш духач на розови пишки на хиляди километри от бащино огнище, ама иначе да се пишеш големият българин и патриот, като надуваш вувузела за някакви съмнителни скъпоплатени труженички на убито поприще, дето уж представяли страната. Толкова е тъжно, че в един момент става дори смешно... :(

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 20:09

Честно казано ако загуби Кобрата няма да ми е толкова гадно освен ако Кличко не бъде подпрян от съдиите... което се очаква. Кличко от доста време играе по нервите на Пулев и целта е да го изнерви на макс, дано не успее или ако успее то това да му помогне да му смачка малката анероксична главица Изображение

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 21:16

Keфи ме как смачква всекакви - американци, англичани, германци, украинци... нема значение какви са - всички са размазани и ги е страх :first:

Мачове: 20
Победи: 20
Победи с нокаут: 11

Едно надъхващо видео: http://www.youtube.com/watch?v=S8xusFGvGW0

Мейджа каза, че не било спорт!?!
От кога спорта се определя от това какво чиновниците са написали на някаква хартия?
Кобрата за мен си е спортист както и да го погледнеш...

Последна промяна Keanu на 12.11.2014 21:17, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 22:20

Bjoern Bo написа:
alessandron написа:

По-скоро при загуба ще се вгорчи животът на дребните сеирджийско-воайорски душички, които нямат други поводи за радост и гордост в живота от псевдоуспехите на псевдоспортистите :D

п.п. Истинските български патриоти, които са си посветили живота за България през вековете, сигурно ще се преобърнат в гробовете си, ако знаят в каква карикатура се е превърнал съвременния български патриотизъм - да се провикваш от гъза на географията към сънародниците си с определения като "бг убитаци", да работиш духач на розови пишки на хиляди километри от бащино огнище, ама иначе да се пишеш големият българин и патриот, като надуваш вувузела за някакви съмнителни скъпоплатени труженички на убито поприще, дето уж представяли страната. Толкова е тъжно, че в един момент става дори смешно... :(

По-скоро едничката ти радост е да си контра на всичко. Защото ти беше първият, който метафорично се провикна "бг убитак" към Пулев - човек, постигнал много и роден в България. Оттам нататък подкрепяй Кличко - той все пак застана до брат си на Майдана и срещу Путин :wave: :rofl:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   12.11.2014 23:42

Мейджъра вероятно не харесва Кобрата защото той до преди няколко години беше мутра! За мен това естествено е огромен плюс, но пак казвам - имам си причини да съм за Кличко =))

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 12.11.2014 23:42, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   13.11.2014 11:59

Аз обаче едно нещо не разбрах - защо на Пулев му правят постоянно допинг проби а на Кличко само една - след мача? Както вика Кобрата той може да се напомпа и за мача да се изчисти и след него да даде абсолютно чиста допинг проба...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   13.11.2014 16:45

Keanu написа:
Аз обаче едно нещо не разбрах - защо на Пулев му правят постоянно допинг проби а на Кличко само една - след мача? Както вика Кобрата той може да се напомпа и за мача да се изчисти и след него да даде абсолютно чиста допинг проба...

ами примерно защото единия е чаланджър, а другия вече е легенда .... една от причините, ако се сещаш .. старо куче и новобранец :-D

Детронирайй ... макар да не ми се вярва, че ще стане. Ето и рекордите на Кличко:

"The 38-year-old Klitschko (62-3, 53 KOs) will be making his 17th title defense when he meets Pulev. Klitschko’s 16 successful defenses are the third-most in heavyweight history behind only Larry Holmes (20) and Joe Louis (25, which is an all-time record for any weight class).

Klitschko has never ducked a single contender and has dominated every single challenger during this reign. On the calendar, he has held a heavyweight title for more than 8½ years, which is second in heavyweight history behind only Louis’ reign of 11 years, 8 months, 8 days.

While Klitschko is not one to take any defense for granted, he admitted that he recently thought about the fact that he is not that far away from Louis’ 11-years-plus record with the title.

He said he was recently watching the new documentary “I Am Ali” (about Muhammad Ali) when the subject of Louis’ record came up, and he began thinking about his own place in heavyweight history.

“I need to last 3½ years to break the record,” Klitschko said. “On one side, it’s a very long time. But on the other side, it’s nothing. I’m not obsessed with it. I still don’t believe it because it’s so far away -- 3½ more years to stay champion? I don’t know if I have enough health. It’s very challenging. I don’t know if I can make it. But if I have my health, why not?”
"

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бокс   |   14.11.2014 23:45

Bjoern Bo написа:
Иначе, от двете кухи и безформени тикви със сигурност Кличко е по-дразнещ

Не мога да не се съглася с това. И все пак нека Кобрата победи. От двете миризливи мафии, наща е по-малко смърдяща! Давай Кубрат!

П.С. И двамата са много грозни!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща