Re: # [24031006] ● THE THRACIAN ORPHICS [:] THUG SLUGS ● ПМЛ Лига, II кръг
| 29.09.2024 23:38
Ами явно не си ме разбрал.
Късметлии сте, че ние вече втори сезон почваме на мускули, едвам се събираме и често не успяваме.
В случая - ако имахме вратар, поне един от двата ви тривиални гола щеше да бъде избит.
Късметлии сте, че на мен ми излезна работа следобеда и закъснях за 10 минути да пусна мачове. Иначе, може да питаш цялото ПМЛ ръководство, че преди обяд исках да пусна мачове, но файла не работеше. Съответно - получихте дузпа. ОК, частична компенсация е, че ние получихме ПСУ заради късното биене на дузпата. Ама не е същото.
Както не е същото за двата френски мача. При вас 0:3 става в 79та, при нас има греда - в 90+5. При това с единствения точен удар на Лион (за справка Лил имат 10 точни удара).
ОК - приемаме, че Аякс и Твенте са идентични мачове. И толкова.
Така че - сорри, ако звуча крайно, но от мойта камбанария сте късметлии. Или ако повече ти харесва - ние сме каръци.
П.С. И не на последно място - това ми изказване е опит за магия, тъй да се каже. Или да разваля каръка, която се случи по-рано - Редо решил да гледа последните минути на Тулуза - Лион и тия лешпери ще вземат да вкарат. Приеми го така - както и да е. Дано Наполи се въздържат, че да вземем заслужен хикс.
При всички положения - браво за мача и успех!