Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 12:06
Това е сериозно провинение на Дяволандър! 2 дузпи има тук и ЧК.
Ако продължава в този дух, Моандъла, ще се принудя да публикувам публично творбата на Томи, във вътрешноклубна та ни поетична надпревара "Напсувай Дявола" Проведе се в клубния чат, а залога бе много висок - победителя печели Имунитет срещу резервната скамейка и е сигурен титуляр. Сензационно, спечели Томи с дълго, брутално и сочно тематично стихотворение.
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."

Бате Петку
(New Mersey Razors)
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 12:27
Резо, това е нагледно доказателство, че това, което твърдя от години е истина. Зомбита няма. Има зомби 1 бр Забравил е да се регне с друг ник и е продължил да бълва със същия. От сега онанирам от обясненията, които ще последват

Бате Петку
(New Mersey Razors)
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 12:37
bai Momchil написа:
Бате Петку написа:
Дявола се овъртя с ботовете
Тва ся един пост по-малко и картон май ще има?
Ако контролните органи в играта се самосезират и разследват, би следвало да има съвсем други мерки
Последна промяна Бате Петку на 16.01.2021 12:37, променена общо 1 път
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 12:49
Бате Петку написа:
Резо, това е нагледно доказателство, че това, което твърдя от години е истина. Зомбита няма. Има зомби 1 бр Забравил е да се регне с друг ник и е продължил да бълва със същия. От сега онанирам от обясненията, които ще последват
Именно, де Таковай Дявола, а не .... Зомбитата, бе темата на поетичния конкурс. Напсуваш ли Дявола, Напсувал си всички!
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 13:23
Това е скандално! Само ПСУ и ЖК Айде, ПСУ то как да е, но това не е редакция на прогнози след разрешения 15 минутен срок Това е ново мнение след час, с прогнози на друг пост Изобщо не сме в хипотезата за 15 минутна редакция на мнение!
Призоваваме към строги санкции и справедливост!

Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 13:53
ReZo написа:
Това е скандално! Само ПСУ и ЖК Айде, ПСУ то как да е, но това не е редакция на прогнози след разрешения 15 минутен срок Това е ново мнение след час, с прогнози на друг пост Изобщо не сме в хипотезата за 15 минутна редакция на мнение!
И на мен ми е чудно, всъщност... В правилника има отделни точки за получаване на ЖК за дублиране на пуснат вече пост и за редакция след 15 минути... Т.е. технически Моандър трябва да има 2 ЖК и съответно червен... но може би тълкуването в случая е, че ЖК за дублиран пост се дава само, ако съответният пост не е редактиран до "твърдия" срок, без значение от времето на редакция - наистина, ЧК за подобни свързани нарушения (дублиране-редакция) би било твърде сурово наказание...
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 14:12
Shifter написа:
ReZo написа:
И на мен ми е чудно, всъщност... В правилника има отделни точки за получаване на ЖК за дублиране на пуснат вече пост и за редакция след 15 минути... Т.е. технически Моандър трябва да има 2 ЖК и съответно червен... но може би тълкуването в случая е, че ЖК за дублиран пост се дава само, ако съответният пост не е редактиран до "твърдия" срок, без значение от времето на редакция - наистина, ЧК за подобни свързани нарушения (дублиране-редакция) би било твърде сурово наказание...
Да, също толкова сурово като да пуснеш прогнози в 11:01 Директен ЧК, много по-сурово. А за този миш-маш, само ЖК, странно ми е и на мен Но каквото е, такова е. Човекът в стачката с ВАР тълкува в полза на съперника
Да не говорим, че мнения, различни от прогнози, нямат място в темата за мача. Честитки, извинения, стихотворения, се санкционират също с ЖК, ако са в темата за мача, или греша!?
Последна промяна ReZo на 16.01.2021 14:15, променена общо 1 път
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 14:21
Още нещо.
Пускаме официална молба до организаторите на играта, за техническата проверка, сравнение на IP адресите на Дявола, Моандър и Коко. Ако поне един от тях излезе с IP от Никарагуа, всичко е ясно.. Крайно време е истината да излезе наяве!

Бате Петку
(New Mersey Razors)
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 14:33
Наказанието не е важно в случая. Всеки може да се обърка и за мен лично смисълът от тези санкции е единствено да изострят мача, да стане по-интересно. Тук говорим за друго. Очезиавадно Дяволчето само си пуска постовете, което изисква съответната адекватна реакция.

Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 14:50
ReZo написа:
[...] Да не говорим, че мнения, различни от прогнози, нямат място в темата за мача. Честитки, извинения, стихотворения, се санкционират също с ЖК, ако са в темата за мача, или греша!?
Странични мнения се наказват с предупреждение за ЖК, като две предупреждения в рамките на мача водят до ЖК и ПСУ. Но в случая и предупреждение няма... може би извинението е прието за "основателна забележка във връзка с допусната неточност в съответния мач".

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 15:29
Аре ве, хубавци, щом сте всички толкова ербап, дайте ми адрес, стоварвам ви документацията и поемате организацията. Съгласни?
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 16:23
SUBXERO написа:
Аре ве, хубавци, щом сте всички толкова ербап, дайте ми адрес, стоварвам ви документацията и поемате организацията. Съгласни?
Шваба, въпросът е принципен и касае моралът в играта, не организацията или правилника Както каза и Петку, изобщо не ни вълнува има ли наказание и какво е то, а с колко ника играе Дявола ?
Който има техническа възможност да сравни IP-та, моля. Предполагам,не отнема повече от 1 минута.
Моандър, Мадридиста, Дявола, Коко... в конкретния мач Ако всичко е коректно, извиняваме се публично.
Но ако не е - Зомбитата доректно в Б група, служебно. Смятам ,че така ще е справедливо

Гонзо
(Demba Boyz)
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 16:55
ReZo написа:
Но ако не е - Зомбитата доректно в Б група, служебно. Смятам ,че така ще е справедливо
Може , може

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 16:59
Първо, нямам намерение да адвокатствам на когото и да било. НО... Специално в случая, грешката, която е допуснал Моандър, в самата си същност не предполага фантомска дейност. Проследете нещата в хронологичен ред. Тук нямаме пускане на два поста от един участник. Имаме пускане на един и същи пост два пъти, при това с разлика с ЧАСОВЕ между тях. Случвало се е многократно, със сигурност във всеки един отбор, едва ли има нужда да се навлиза в подробности.
Що се отнася до наказанието, не мисля, че е нужно да се обясбява, но все пак... При пускане на грешен пост, участникът се наказва с жълт картон и от поста му се зачитат само прогнозите, участващи в поста, който всъщност е трябвало да пусне.
Редакция на прогнозите след изтичането на 15те минути, през които може да се редактира самия пост, е динствено възможна посредством нов пост, за което провинилият се получава жълт картон, а противникът - право на изпълнение на ПСУ. В случая обаче второто нарушение покрива първото и затова се присъжда само един жълт картон, а не два и съответно червен.
Що се отнася до излишния пост с извинението, ако в правилника наистина фигурира подобен параграф, то предупреждението ще записано в протокола, дори със закъснение. Както вече споменах, наложи се да поема съдийството, но не съм така вещ във всички тънкости на правилника.
И не на последно място, що се отнася до самоличността на някои Зомбита, и това е дъвкано през годините. Играем виртуален футбол и всичко е възможно да бъде маскирано като истинско. И Анфо и Момчил в ролята си на администратори на няколко пъти са споделяли, че се правят проверки на айпита, но всеки с малко повечко познания в областта може да направи така, че всичко да изглежда автентично.
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 17:09
SUBXERO написа:
Първо, нямам намерение да адвокатствам на когото и да било. НО... Специално в случая, грешката, която е допуснал Моандър, в самата си същност не предполага фантомска дейност. Проследете нещата в хронологичен ред. Тук нямаме пускане на два поста от един участник. Имаме пускане на един и същи пост два пъти, при това с разлика с ЧАСОВЕ между тях. Случвало се е многократно, със сигурност във всеки един отбор, едва ли има нужда да се навлиза в подробности.
Що се отнася до наказанието, не мисля, че е нужно да се обясбява, но все пак... При пускане на грешен пост, участникът се наказва с жълт картон и от поста му се зачитат само прогнозите, участващи в поста, който всъщност е трябвало да пусне.
Редакция на прогнозите след изтичането на 15те минути, през които може да се редактира самия пост, е динствено възможна посредством нов пост, за което провинилият се получава жълт картон, а противникът - право на изпълнение на ПСУ. В случая обаче второто нарушение покрива първото и затова се присъжда само един жълт картон, а не два и съответно червен.
Що се отнася до излишния пост с извинението, ако в правилника наистина фигурира подобен параграф, то предупреждението ще записано в протокола, дори със закъснение. Както вече споменах, наложи се да поема съдийството, но не съм така вещ във всички тънкости на правилника.
И не на последно място, що се отнася до самоличността на някои Зомбита, и това е дъвкано през годините. Играем виртуален футбол и всичко е възможно да бъде маскирано като истинско. И Анфо и Момчил в ролята си на администратори на няколко пъти са споделяли, че се правят проверки на айпита, но всеки с малко повечко познания в областта може да направи така, че всичко да изглежда автентично.
чудесно ! Предполага се, че Анфо и бай Момчил имат базови познания и могат да установят бързо нередност. Най-малкото, дали има динамични айпита или такива от други държави. Което, разбира се, отново нищо не доказва, само подсилва съмненията. Но не съм съгласен с тезата, че дай защото сме във виртуална среда, всеки който може , да си създава ботове, понеже няма как да се засече.
Моля тогава технически грамотните лица за проверка. Може да се направи аналогия с искане за допинг контрол, в реалния футбол

PEPITO
(Extreme Zombies)
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 17:17
Абе РЕЗО, мен защо ме пропуснахте? Защо няма вече надвиснали съмнения и над мен? Каква е тази дискриминация бе юнаци, борещи се за световното спортменство в най-изтъкнатата игра в цялата Слънчева система? Или като разбра за мексиканската мафия, преглътна факта, че и аз съм част от Дяволето? Между другото, моето ИП в момента е френско, защото съм в Париж и от една година не мога да се върна при сомбрерата. Но след 2 седмици политам надявам се натам. Имах участия и с българско ИП на моменти, за което трябва да бъда наказан разбира се, защото не съм поискал разрешение от теб да се върна в България! Синът ми Коко е в Ню Джърси и всичките му участия са от там!!! Както виждате започваме с оправданията, защото очевидно се чувстваме виновни, а не невинни. Както е тръгнало с това комплексарско поведение на ДОМИНАТОР В ПМЛ С ОТБОРА НА NMR, започваме да се питаме дали да не заебеме "приятелската и дружелюбна" обстановка в ПМЛ, а дано ни последват и други, та вие да ставате всяка година шампиони. Хайде една служебна загуба за нас и направо в пета дивизия да ни пратят, та да видим и някоя усмивка. Нали това е важното за Резо, след като няма кръг без да се самоизтъкне и да се заяде с някой. 17 коментара за това, че Моандъра се е объркал....Бива комплексарщина, ама е време някои най-после да излезнат от пубертета и да пораснат.

Бате Петку
(New Mersey Razors)
Re: # [20151003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] EXTREME ZOMBIES ● ПМЛ А Лига (XI кръг) | 16.01.2021 17:41
SUBXERO написа:
За мен нещата са следните: Ник Моандър пуска един пост. По-късно пуска втори пост с други прогнози, понеже е забравил да смени ника. Просто и логично, Уотсън
Последна промяна Бате Петку на 16.01.2021 17:45, променена общо 1 път
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения