|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Наполи - Рома | 07.01.2013 00:53
Много съм доволен от мача, хубава победа гарнирана със загуби на Юве и Интер, но малко лъже резултата чак толкова не ги смазаха. Интересно ми беше да видя как Мадзари ще реди пролетния сезон защитата без наказаният Канаваро и като цяло въпреки, че Рома не показаха нещо особено в атака не ми хареса. Тя не че преди беше цъфнала и вързала ама дано пролетта с тия размествания да не се окаже фатално за целта - място в ШЛ пък и ако Ювето нещо решат да се дънят да не сме много назад.
Рома тая година са ебати и отбора ако им върже правят хубави мачове и страхотни победи и в следващият мач някакво невзрачно представяне като това днес.
|
|   |
|
 |
|
ZeppeR
(Синята Лавина)
|

Re: Наполи - Рома | 07.01.2013 00:59
Готин мач, хареса ми. Като безпристрастен зрител го казвам това де... Този сезон Рома почти всеки мач правят овъри, 1.44 в betfair беше over 2.5 и ме е яд, че не му плеснах една стотица, ей така да има за какво да стискам палци в мача. Кавани е ебати играча, не спира да бележи този звяр.
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Наполи - Рома | 07.01.2013 01:05
Не бях гледал Рома дълго време преди мача им с Фиорентина, но нищо не се е променило. Сменят се треньори, играчи, но разлика няма, манталитета си е същия. Конкретно за мача с Наполи Тоти имаше лоша вечер, а и не само той, но въпреки това "вълците" се стараха и се противопоставиха доколкото могат. Лично за мен се видя, че им липсва и класа. Също и организация. Нямат организация за шампиони, за нещо сериозно. Рома си е Рома, приятен за гледане отбор, който с лекота разбива и малкото надградено.
|
|   |
|
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Наполи - Рома | 07.01.2013 01:11
Кавани, да това е лицето на Наполи и единственото успокояващо е че се съгласи есента да предподпише до 2017 с клауза за освобождаване вдигната до 60 мил., което намалява кръга на желаещите да го вземат само до можещите - Ман.Сити, (най-плашещите), ПСЖ (дано Ибрата да ги радва още дълго), Барса (те си имат играчи), Реал М и Челси (единият от тях ще си купи Флакао, обаче остава другият  )
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: Наполи - Рома | 07.01.2013 16:43
аз мисля,че е крайно време едни други бинакочелести да играят в ШЛ, особено след като бяха преебавани последните два сезона, оставяйки на "един косъм" разстояние зад Удинезе . Но пък, Лацио втори и Наполи - трети, виж..съгласен съм ! 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Наполи - Рома | 07.01.2013 19:30
Хехе те моите са адзури бе, само твоите са бианкочелести. Иначе със сигурност са по-симпатичният римски тим. Есента на двеиседма след няколко футболни посещения на Рим предните години, най-накрая реших да ида с жената туристическата, обаче то съдба бе, се по мачове, случи се мача им от ШЛ с Реал М, Пандев набучи тогава два гола за крайното 2-2. Не съм сигурен ама това май засега ви е последното участие в ШЛ, нали?
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: Наполи - Рома | 07.01.2013 19:53
баш тогава ! и рома бяха в груповата фаза тогава, ама за разлика от нас , май преминаха ,а ние бяхме последни в група с Олимпиакос и Вердер то и сезон 2001-ва когато бяхме шампиони за последно, пак последни в групата бяхме....насираме се редовно в ШЛ, ама ми се иска да ги видя пак...   баш в светлосинята гама са и на Наполи фланелките, ама не искам да споря де, ти си ги виждал и отблизо предполагам 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Наполи - Рома | 07.01.2013 22:53
За цвета на екипа така е светло син ама не толкова като на орлите, които са си точно бяло-небесно-сини. Аз казах за обръщенията базирани на цветовете на отборите, които италианската футболна преса използва за отборите: Rossoneri-Милан, Nerazzurri-Интер, Bianconeri-Ювентус, Giallorossi-Рома, Biancocelesti-Лацио, а Наполи ги пишат Azzurri  и 
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: Наполи - Рома | 08.01.2013 00:15
аа виж ти това е нещо, което не знаех за Наполи, признавам си интересно обаче като играят Интер срещу Аталанта коментаторите какви прякори използват, щото и двата тима са нерадзури а на Палермо верно ли им викат "Розонери"  ...звучи някак зализано гейски  на интересен ресурс попаднах, по тоя повод http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D1%81_%D0%BF%D1%80%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8_%D0%B2%D1%8A%D0%B2_%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B0от който ресурс научаваме... ЦСКА - Армейците, Прасетата, Червените, Чорбата 
Последна промяна ReZo на 08.01.2013 00:15, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Наполи - Рома | 08.01.2013 01:18
Да Палермо са Rosanero, Катаня са Rossoazzurri и т.н. И въпреки заиграванията на журналистите с цветовете на отборите почти всеки тим си има и друго прозвище така, че на мачове като Удизене-Юве и Аталанта-Интер няма объркване  , няма как да не си чувал La vecchia Signora, Diavolo, Lupi, Aquile Иначе за Наполи може и да не знаеш ама имат и още един прякор partenopei, което е синоним на neapolitano, обаче това повече се използва като става въпрос за феновете "tifosi partenopei"
|
|   |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|